16.11.11
21:38
Тренирам от 6-8 месеца сериозно.Първите 6 бях зала а последните 2 на лостове успоредки и лицеви го карам.180 съм висок и тежа 72 килограма.Сега мисля пак да се връщам в залата.Коя програма бихте ми препоръчали ?(гледах много програми в сайта но искам съвет от програми който сте ползвали да знам дали действат или не защото има много различни мнения и много различни програми ) Целта ми е да увелича масата.Когато започнах бях 58 кила и за сега добре вървя,гледам да се храня правилно, но сега се колебая по коя програма да тренирам.Много ще съм благодарен за всяко предложение и мнение :) :)
казано от Duhsho на 16.11.11, 21:38:
Тренирам от 6-8 месеца сериозно.Първите 6 бях зала а последните 2 на лостове успоредки и лицеви го карам.180 съм висок и тежа 72 килограма.Сега мисля пак да се връщам в залата.Коя програма бихте ми препоръчали ?(гледах много програми в сайта но искам съвет от програми който сте ползвали да знам дали действат или не защото има много различни мнения и много различни програми ) Целта ми е да увелича масата.Когато започнах бях 58 кила и за сега добре вървя,гледам да се храня правилно, но сега се колебая по коя програма да тренирам.Много ще съм благодарен за всяко предложение и мнение :) :)
Програма да ти препоръчаме мисля , че може да се получи , но да коментираме кой какъв ефект от програма е видял е доста трудно поради факта , че храненето е най-важно , почивката също ... различни гени , различно възстановяване , всеки се развива различно и едвали ще има обективно мнение.Правиш като всички нас - ползваш дадена програма и следиш дали има развитие , кое не е като хората и така.Никой не знае кое точно да отговори на твоята характеристика.Според мен със 6-8 месеца стаж от които 2 на лостове мисля , че един сплит от три дена (понеделник-сряда-петък) ще е най-удачен.Разгледай ги във сайта.Успех.
Мнението беше редактирано от Dominic на 16.11.11 21:45.
16.11.11
21:47
На твое място бих изкарал 6-8 седмици по Качвайте маса веднага след 4-тата седмица! или Програма за обем в три дни за начинаещи..
След това можеш да опиташ Още повече мускули след половин година в залата? в зависимост от напредъка при предишните две.
Няма програма, която да не действа. Важно е как протичат самите тренировки т.е. как изпълняваш упражненията и колко влагаш от себе си....другото важно е как се храниш. Ако се храниш правилно и тренираш правилно...всичко ще е тип-топ! :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 16.11.11 21:48.