09.12.11
00:32
От къде си купувате ядките (орехи, бадеми, лешници..) понеже все като видя са печени със сол, а пък са ми на привършване орехите които събрах от село.
Наскоро видях в Кауфланд орехи с черупката по 6 лв/кг. Замислих се за вариант, когато моите селски свършат.
В по-големите хранителни вериги има пакетирани и сурови ядки: бадеми, лешници, кашу...ама са скъпички, но те и печени пак са скъпи.
09.12.11
11:16
Аз си ги набавям от магазинчета за зеленчуци.Последно време започнах да купувам орехи с черупки.
Причината е финансова.Цената им е от 4 до 6 лв.От 2кг ми излизат приблизително 800гр,но губя приблизително час и половина
за отделянето от черупките.Дано някой даде по-изгоден вариант,че така си е мъка.
В големите хипермаркети има всякакъв вид сурови ядки. Има и един по-евтин вариант за по-голямо количество, но трябва да си намериш борса за зеленчуци и такива разни.
09.12.11
18:29
1 съветче.Ако ходиш на зеленчукова борса гледай да е сутринта.Скоро ходих на нашата(в Бургас) към 2 часа следобед,но слабо.
Имаше само 2-3 работещи сергии но нямаха ядки.Казаха ми да ходя преди 10ч.
1 съветче.Ако ходиш на зеленчукова борса гледай да е сутринта.Скоро ходих на нашата(в Бургас) към 2 часа следобед,но слабо.
Имаше само 2-3 работещи сергии но нямаха ядки.Казаха ми да ходя преди 10ч.
Полезен съвет ще е от полза не само на мен :)
Ако си от София- Женския пазар. Намерих преди няколко седмици орехи без черупки за 7 лева, бадеми за 10 и други- има и по-скъпи въпрос на една обиколка е да видиш къде те устройва съотношението цена/качество
Ако си от София- Женския пазар. Намерих преди няколко седмици орехи без черупки за 7 лева, бадеми за 10 и други- има и по-скъпи въпрос на една обиколка е да видиш къде те устройва съотношението цена/качество
Не от Горна Оряховица съм :/
09.12.11
22:13
От книжарницата.
Пазара на Борово. 15-16лв мисля че бяха. Вероятно на повечето пазари ще има някоя сергия/павилионче за ядки.
Ако живеех в София със сигурност щях да пазарувам от тези момчета - http://nuts-bg.com/.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 07.04.13 15:04.
Ако живеех в София със сигурност щях да пазарувам от тези момчета - http://nuts-bg.com/.
Защо трябва да живееш в София, за да пазаруваш от елетронен магазин?
И второ, това направи ли ти впечатление?? -
ВНИМАНИЕ:
• Цените на стоките в магазина са за поръчки “на едро”.
• При поръчки под 50 лв. цените се завишават с 20%.
• Куриерската услуга е платена по тарифи на куриерската фирма и включва опаковка, доставка и наложен платеж. Доставката е за сметка на клиента.
• Доставката за гр. София е 4.80 лв.
Малко дибелшко идва.
С по 2-3 лева са им по-високи цените от на женския пазар. А дали все още в София могат да се намерят бадеми по 12 лв/кг? Най-евтините, които съм виждал тук, са за по 14 (натрошена ядка).
Мнението беше редактирано от Петър на 07.04.13 15:14.
Дружба около кауфланд има борса за ядки. От там по-евтино ме съмнява да се намери. Не работят през уикенда.
Кажи някакви цени, ако може и на по-евтините като белен слънчоглед, лен и фъстък.
Мнението беше редактирано от Петър на 07.04.13 15:58.
Не съм пазарувал от там повече от 2 години, но преди си спомням бадемите бяха по 12лв. Потърсете в гугъл “борса ядки Слатина” или Дружба.
Ето тема: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32674
Мнението беше редактирано от adutev на 07.04.13 15:28.
Не съм пазарувал от там повече от 2 години, но преди си спомням бадемите бяха по 10-12лв. Потърсете в гугъл “борса ядки Слатина” или Дружба.
ХАХАХАХА и мислиш , че цените ще са си все още същите като от преди 2 години : )
ХАХАХАХА и мислиш , че цените ще са си все още същите като от преди 2 години : )
Не съм казвал нищо такова! Добре е да знаеш обаче, че цените на селскостопанските продукти могат да варират силно според добив, дъмпинг и такива нещица. Щом на женския мога да си купя за по 14лв защо да не може на едро да са 12?
Всъщност какво ли се занимавам...
Защо трябва да живееш в София, за да пазаруваш от елетронен магазин?
И второ, това направи ли ти впечатление?? -ВНИМАНИЕ:
• Цените на стоките в магазина са за поръчки “на едро”.
• При поръчки под 50 лв. цените се завишават с 20%.
• Куриерската услуга е платена по тарифи на куриерската фирма и включва опаковка, доставка и наложен платеж. Доставката е за сметка на клиента.
• Доставката за гр. София е 4.80 лв.Малко дибелшко идва.
Имат склад. Може да се отиде на място. Към момента живея във Варна и такива ме устройват напълно, защото тук няма откъде да си намеря на такива. Относно 50-те лева не ме бъркат, когато си пазарувам.
Здраствуйте! Искам да ви попитам дали има някое затънтено местенце из София, където мога да намеря сурови ядки на сметка? Гледам в хипермаркетите “бадеми 1кг - 25 лв”... Не може да няма някъде по-евтини... може и на едро...
29.09.15
16:14
Модерация: Непозволено съдържание!
Моля, спазвайте правилата на форума!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.09.15 16:23.
21.11.17
07:37
Аз най- често купувам от едно малко магазинче за ядки, което е до нас.. Но за жалост рано сутрин, като излизам за работа или през уикенда не е отворено и ако съм забравила да си взема и съм в офиса поръчвам от тук.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.11.17 09:20.