23.04.12
19:26
Днес работен ден ...
Ставане 6:00
6:30 140 гр. свинско, три филии Вита
12:00 голяма зелева салата (голяма голяма за два лева :D), 120 гр. свинско, три филии Вита
15:00 доза протеин, 50 гр. орехи
19:20 140 гр. свинско, две филии Вита
Преди лягане .....свинско :).
Нали знаете какво казват за свинското, било вредно за хората, но е смъртоносно за свинете.
За съжаление в момента съм дежурен, което изключва възможноста за истинска пълноценна тренировка.
Утре сутрин ми предстоят пълни медицински прегледи от страна на работодателя, дано тази година да няма психотест (giggle)
24.04.12
21:06
Ставане 6:30
7:00 120 гр. свинско, 3 филии Вита
12:40 140 гр. свинско, зелева салата
15:50 доза протеин с 50 гр. орехи
Раздвижване на тренировката на открито на Бургаската група
За съжаление отново нещо не ми е добре, прибрах се в нас с главоболие което не ми минава в последните часове. Вечерната храна е ужасна.
Днес на медицинския преглед назначен от работодателя ми установиха ниско кръвно, което допускам, че се дължи на прецакан апарат за измерване, защото 99% от колегите излязоха с ниско, дори тези на които традиционно им е високо.
Ще чакам кръвните и уринните резултати.
Утре служебно пътуване до истинската ни столица, където ще бъда за две вечери, като умишлено ще си оставя компютъра в Бургас.
28.04.12
17:22
Малко се поизгубих тези дни. На 25,26 и 27-ми бях на служебна командировка в София, на едни синдикални мероприятия. Нямах възмжност нито да се видя с някой познат, нито да тренирам. На всичко отгоре имахме организирани големи маси и тържествена вечеря и макар до скоро да съветвах един съфорумец как да ограничи щетите от подобно хранене, аз самия не ги ограничих :D.
Днес направих една плажно рестартираща тренировка, но се оказа, че силата на някои движения ми е значително спаднала и ще трябва да наваксвам.
За утре Бургаската група вместо типичната тренировка на открито, сме се организирали да направим един тричасов преход в природата на Сливенския балкан в местността Карандила в природен парк Сините камъни. Ще обядваме на маси разположени в парка след което ще се приберем с лифт.
Дано всичко да е наред.
30.04.12
13:58
Вчера успяхме да се организираме за едно различно спортно мероприятие и изкарахме прекрасен ден с Бургаската група за тренировки на открито.. Самата тренировка се състоя в 7,5 километров преход през насечен горски терен от Стара планина. Маршрута бе от подножието на планината в края на гр. Сливен до Хижа Карандила, като слизането бе с лифт. Чудесна тренировка с чудесна компания сред чудесната Българска природа. Невероятни гледки и по време на прехода и по време на слизането с лифта.
Следващия път изкачване за време :).
Храната нормална човешка, но не като за спортист :), не липсваше и някое изкушение като сладолед Ескимо :).
Разбира се не мога да се сдържа да не ви пусна някоя снимка :).
30.04.12
14:19
Е от това място се вижда целия Сливен буквално като на длан, включително и твоя и на Десо блокове :).
Честно не знаех, че има толкова зареждащи места и то толкова близо до Бургас.
30.04.12
14:52
що не се качихте до халката бе пичове :)
30.04.12
19:54
що не се качихте до халката бе пичове :)
А къде съм написал, че не сме се качили до Халката ..... То изобщо има ли как да тръгнеш от Сливен и да стигнеш пеш до хижа Карандила без да минеш покрай Халката.
30.04.12
20:14
моя грешка чета между редовете...
п.п Аз ако ходя някъде из Балкана ще е до халката обаче минавам през резиденцията.
Ако тръгнеш по хайдушката ще стигнеш до хижата без да минаваш през халката.
Мнението беше редактирано от Пламен Петров на 30.04.12 20:21.
30.04.12
20:16
Халката...
На мен ми прилича повече на Пудовката :)
03.05.12
21:31
Ех Павка само пудовки са ти в главата :), внимавай дали халка или пудовка ще подариш на жена си :).
Малко се загубих тези дни, но то и няма какво да напиша.
В последните седмици спорта не ми върви. Направих си неприятна травма чието решение и лек още не съм намерил. От там силата падна рязко от там тренировките влошиха качеството си, което доведе до значителното им разредяване, което на свой ред доведе до гигантска консумация на боклуци.
Резултата е качени 4-5 кг подкожни образувания :), спаднала сила, оводняване и т.н. .
Днес пореден опит за рестарт, вярвам успешен. В следващите седмици две ще гледам да се върна в ритъм, че плажа наближава, а травмата ....ще я мисля и нея.
6:20 120 гр свинско, 3 филии Вита
12:40 150 гр. свинско, 3 филии Вита, зелева салата
16:20 доза протеин, 50 гр, орехи
Тренировка
Военни преси
Набирания
Пуш преси
Пул оувър
Ръце
140 гр. свинско, 200 гр, боб със зеле от любимото бабе
Преди лягане ...квото има.
05.05.12
20:12
04.05.2012 лека домашна тренировка с инвентара на Бургаската група, много изядени боклуци
05.05.2012 г. чудесна буквално плажна тренировка :) с Бургаската група
Описание: Чудесна буквално плажна тренировка с Бургаските кросфитъри :)
Храната ..засега добре.
07.05.12
20:36
Вчера, домашна тренировка с щангите на Бургаската група. Храната добре, ако изключим двете кутии сладолед :D
Днес:
6:20 5 яйца, 3 филии Вита
12:10 130 гр. свинско, 2 филии Вита
16:10 доза протеин, 50 гр. орехи
Тренировка, състояща се от нищо конкретно малко лег, малко скрипци, малко за краката, малко за средна част.
Две чаени лъжички мед, доза протеин.
Преди лягане свинско.
08.05.12
20:52
6:20 130 гр. свинско, три филии пълнозърнест хляб
12:00 140 гр. свинско, три филии пълнозърнест хляб
16:00 доза протеин
19:20 доза протеин в прясно мляко
21 кутия сладолед
Тренировка 0
Преди лягане ...не съм решил.
13.05.12
18:08
Гледам, че няма интерес към дневника ми.
Не заради това не съм го попълвал няколко дни, просто при мен нещата в много аспекти не се развиват добре в последните седмици от което най-много страда спортния ми живот. Даже си позволих да пропусна Тренировка на Бургаската група, което никак не е добре.
Ще гледам да влизам в ритъм тези семици или надявам се дни, че определено много неща, които ми даваха тренировките и доброто хранене ми липсват.
Ще пиша от време на време по нещо колкото да напомня за себе си :)
До скоро драги съфорумци.
09.04.13
06:34
Честит рожден ден! :)