Дневникът на Иван Шишманов

Темата е заключена.
Прескочи до:

17.12.11
15:05

След дълго умуване дали дневник по скоро би ми бил полезен или вреден реших, че няма как да разбера докато нямам такъв :).
Малко за мен - казвам се Иван Шишманов (то си пише :) ), 83-ти набор съм, като през последните 12 години не съм спирал да гравитирам около спорта, макар да нямам някакви забележителни спортни постижения.
Потребителите които са отдавна във форума знаят, че аз съм един от първите му  участници.
За съжаление много от Вас имаха не удоволствието да се запознаят с “лошия” Иван, е, чрез този дневник ще имате възможност да се запознете с новия добър Иван :). С някой от вас имах удоволствието да се запозная  на второто  състезание за функционално трениращи организирано от Юли, а с други се познавам задочно.
От известно време организирам  групата за тренировки на открито в гр. Бургас.
Целите ми в краткосрочен план са да с върна предишната спортна форма което е свързано с увеличаване на силата и издържливоста.
В дългосрочен план искам да съм силен, добре изглеждащ и здрав, последното най-много тъй като често боледувам.
Храненето ми се стремя да е равномерно балансирано.
Добавки съм използвал, но поради тежката икономическа криза към момента използвам само Orange triad.
Към днешна дата съм висок 177 см и тежа 96 кг.

17.12.11
15:34

Успех Ванка *адаш* :P
Ще следя,дано само да не стане като с първия дневник :)

Мнението беше редактирано от Иван П. на 17.12.11 15:35.

17.12.11
16:08

Успех. Още 1 дневник за следене :)

Храна: 16.12.2011 г.
6:40 150 грама свинско , три филии хляб Бонус
12:00 150 грама пилешко филе, зелева салата, 50 гр. орехи
16:00 50 грама орехи
тренировка
19:00 кутия сладолед, 150 гр свинско
22 150 гр. свинско

17.12.11
17:18

Грамажите на месото в сготвено или сурово състояние?

Сготвено, свинското е на кайма. Мелят ми го в магазина пред мен и сам си избирам месото което е максимално чисто.
Орехите сурови.

Тренировката от вчера:
Активации и загрявка
А1. Кофички
А2 . Негативно набиране
Б.1 Лег
Б.2 Лодка
малък комплекс

Супер тренировка :).

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 17.12.11 20:37.

17.12.11
21:06

Много ми хареса въведението в дневника :D

Ванка, по принцип ми харесва искреността ти. Имаш страхотни приоритети- дано има все повече такива земни хора!

Дневници не следя, но специално на теб ти пожелавам искрено УСПЕХ !

Мнението беше редактирано от introducer на 17.12.11 21:08.

17.12.11
21:49

Честит дневник, Ванка!
Виждам, че доста си свалил от килограмите, продължавай в същият дух.

Поздрави :)

Ами ...да съм свалил ли .. ...аз и на състезанието си бях толкова. Просто гледам да стегна хранененето и да вляза в режим с тренировките, но е трудно предвид работния ми график и все ми се изплъзва по нещо, я кутия сладолед, я вафла :)). Ама има време до игрите де :))

Вчера: 17.12.2011 г.
Храна
150 гр. свинско, зелева салата

Тренировка
Активации и загрявка
Силова част
Мъртва тяга
Качване на лежанка с един крак хванал дъмбели
Напади с дъмбели
Ядро

5 цели яйца
Тренировка с групата
160 гр. сандвич, 5 яйца
5 яйца, три филии бонус, зелева салата

Днес: 18.12.2011 г.
5 яйца, 3 филии хляб Бонус

Тренировка
Активации и загрявка
Силова част
А1. Военна преса
А2. Негативно набиране
Б1. Пуш преса
Б2. Пулоувър с дъмбел
Бодибилдинг част

Вафла
150 гр. свинска кайма
Чиит :D
540 грамова кутия сладолед
330 грама еклери
100 грама грахамови солети
Стана ми тежко и до края на деня най много някое кюфте да изям.

19.12.11
08:14

Ебаси чийта, язък...

19.12.11
09:46

Много добър приятел и съвестен човек...един от малкото такива останали!
Успех Ванка и наистина контролирай тоя чийт де:)

Благодаря ти Славко, такива думи от човек като теб са значими за мен.

Не съм категорично против чиита и не бих полудял само и само да го избегна, все пак сме нормални земни хора, а и има време до Олимпия и игрите :).
Точно вие двамата знаете, че с тялото ми са се случвали и по-лоши неща от това да чиитна.
Горе съм си написал целите, сред тях към настоящ момент не е отслабването.

19.12.11
13:08

В дългосрочен план искам да съм силен, добре изглеждащ и здрав, последното най-много тъй като често боледувам.

Е, яденето на 500гр. сладолед не е от най-здравословните неща, които ще те отведът до здраве и добре изглеждащ.

19.12.11
13:13

Дали гладът за чийт не е породен от липса на достатъчно калории от другите хранения? Вчера храната ти почти липсва...

Един джънк ден, един ден кеф. От време на време си е песен за душата да го правиш. След това една седмица стриктно хранене. Но след като си кажеш да не мислиш за шоколад, първият демон, който ще те мъчи е шокотрон!!! Не си поставяй забрани, защото те са първите, които ще те преследват, а не съвестта. И аз в петък ударих половин кило сладолед, лошо ли ми беше? ;)

казано от Marina Dekova на 19.12.11, 13:08:

Е, яденето на 500гр. сладолед не е от най-здравословните неща, които ще те отведът до здраве и добре изглеждащ.

Е кое е най-здравословното нещо ? Да се закуча в Камчатка, да си засея леха с картошки домати и краставички, а отзад райграс за да може пиленцата, бъдещата ми храна, да си щъкат свободни и щастливи.
Аз не работя с тялото си, за мен един чиит ден не е нищо кой знае какво, че да го превръщам в трагедия мисълта при която да ме връща в първи клас, карайки ме да заставам в молитвена поза пред тоалетната чиния.
500 грама сладолед определено не е нещото което ще ме спре да съм здрав и силен, пък и сега съм си добре изглеждащ макар някои хора да не са го видяли.
gips причините за чиит са няколко и повечето са ми пределно ясни.
Нали се сещате, че не мисля да живея с орлите :).
Десо много добре си го е написал, а аз ще си позволя да го перафразирам през моята призма.
Тялото на Ванката служи на Ванката, а не Ванката да робува на тялото си.

Тъй:
Ставане 6:00
Закуска
5 яйца, 3 филии Бонус
Обяд: 150 гр. пилешко, зелева салата, 50 гр. орехи
Следобед: 50 гр. орехи
Вечеря: 150 гр. свинско, 3 филии Бонус
Вечеря 2: 150 гр. свинско

Ужасно напрегнат ден на работа завършващ със сериозно дежурство, което дори още не е свършило.
Демек, сиреч тренировка няма.

20.12.11
00:50

Ама от най-добре изглеждащите си, дума да не чуя ! :D
Ванка, няма лошо в чийт - дните, ама нали знаеш лафа без 1 мога с 1 не мога :)))

Мнението беше редактирано от Madboy на 20.12.11 01:05.

20.12.11
00:52

казано от Десо на 19.12.11, 13:33:

Един джънк ден, един ден кеф. От време на време си е песен за душата да го правиш. След това една седмица стриктно хранене. Но след като си кажеш да не мислиш за шоколад, първият демон, който ще те мъчи е шокотрон!!! Не си поставяй забрани, защото те са първите, които ще те преследват, а не съвестта. И аз в петък ударих половин кило сладолед, лошо ли ми беше? ;)

http://www.bb-team.org/forums/viewreply/707098
само че тук чийта е през 2 дена.

Ванка, продължавай както си знаеш и се чувстваш ок, щом това е твоят начин и се чувстваш пълноценно - съм съгласна с теб!

Да, Марина определено продължавам както се чувствам ок, а аз се чувствам страхотно от това, че отново съм обратно в играта :).

За съжаление страховете ми за сериозното дежурство се сбъднаха вдигнаха ме в три часа и почити плътно до сутринта яко бачкане в дъжда навън. Аха аха да настина.Лошото е, че не се наспах и се пробвах през деня, но телефона не ми даде възможност.
5:30 чаена лъжица мед
6:20 5 цели яйца, три филии хляб Бонус
10:30 150 гр. свинско, зелева салатка

Тренировка
Загрявка и активации
Силова част
Мъртва тяга
Качване на лежанка с един крак с дъмбел във всяка ръка
Напади
Бодибилдинг част
Супер тренировка предвид това, че не съм мигнал.
След тренировъчно 3 филии хляб Бонус, 150 гр. свинско

До края на деня свинско със зеУе :)

Поредния психически изморителен ден.
Ставане в 6:00
6:30 5 яйца, зеле, 3 филии Бонус
12:40 150 гр пилешко филе, зеле, 100 гр. орехи
17:30 125 гр. свинско, зеле
Малко раздвижване с групата
21:00 150 гр. свинско, зеле, 3 филии Бонус

Определено, ще трябва да си взема някакво протеинче.

Днес 22.12.2011 г. твърде динамичен ден.
Ставане в 5:30
6:35 5 яйца, 3 филии хляб Бонус
14:15 150 гр. пилешко филе, зеле, 100 гр. орехи
Тренировка
Загрявка и активации
А1. Военни преси
А2. Набирания
Б1. Пуш преси
Б2. Пулоувър с дъмбел
Бодибилдинг част
19:30 150 гр. свинско, 3 филии хляб бонус, зеле
До лягането ще има още малко свинско.

Днес малко прецаках храненето, но си струваше. След серия от несгоди успях да се сдобия с коледен подарък. Станах земевладелец,  горд собственик на малко парче земя в полите на Стара Планина :)
Бургаската група да се готви за тренировки с мотики :D

Ванка честит ти дневник. Успех!

Защо не си пишеш протоколите на упражненията?

Чудесно, чудесно!!!
Новият Ванка ми харесва :)
Не че и старият е бил кой знае колко лош.
Успех - хубави тренировки, хубава храна и много здраве:) И честито за земята - за мен това е страхотно!

Вероника, благодаря ти за милите думи и чудесните пожелания.
Новия Иван и на мен ми харесва, а стария отиде в Историята, за щастие такива като него биват бързо забравени.
И на мен много ми харесва това за земята, мястото не е кой знае какво, но на пролет мисля да го разчистя, а на есен да засея малко овошки които да бъдат опрашавани от пчелите на комшията по парцел :).
ставане в
5:45
6:20 150 гр свинско, 3 филии Бонус
12:20 150 гр. пилешко филе, зеле, 100 гр. орехи
Тренировка
Активации и загрявка
А1 Кофи
А2 Негативно набиране
Б1 Лег
Б2 Лодка
Бодибилдинг част
След тренировка две чаени лъчики мед 150 гр. свинско
До края на деня ...свинско, зеле може би 3 филии Бонус.

Гледам много хора не си пишат протоколите, не виждам защо да го правя, нито защо да не го правя, това за мен не са толкова важни неща.
Освен това който ме познава знае, че съм срамежлив и добър. Например вчера военната преса бе с 65 кг, а как да напиша тези килограми,  като така може да се засрами някой от форумните философи.
Действам и толкова.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 23.12.11 18:01.

Хаха Ванка, отговорът беше малко неадекватен и със сигурност нескромен :D

Е казах, срамежлив и добър, а не скромен. Естествено, че на някой може да не му харесва новия Иван, важно е на мен да ми харесва.
Нора, Тедо и т.н. също не ги пишат, но това е напълно нормално особенно, ако си плащаш на някой, който да те тренира.

Днес мисля да кача малко храната, че съм в домашно дежурство, а тогава винаги си хапвам повечко :).

Това вече е разбираемо. Напоследък тази тенденция е много популярна, което до голяма степен обезмисля цялата идея с дневниците. Накрая дневниците в бб-тийм ще се превърнат в нещо като война на треньорите...

Днес както казах съм дежурен, за мое съжаление до момента бе над обичайното активно, но все пак е празник.
Ставане в 5:00
6:20 5 яйца, три филии Бонус
10:40 150 гр. свинско, зеле
16:20 150 гр. свинско зеле
Коледна вечеря
от 20:00 до 22:30
150 гр. свинско, огроомно количество зелева салата + огромно количество вода+малко варени картофи и парче домашна бисквитена торта.

Утре чиит ден :).
Спомням си, че на времето бях влязъл в бисерите бъркайки името на хляба.

казано от Иван Шишманов на 20.08.05, 16:10:

[quote author=“manson”][quote author=“ivan.shishmanov”]две филиики бонукс които имат около 20 гр въглехидрати няма да те убият.

Аааа въглехидрати .. въглехидратите не премахат петната от кетчуп  :lol:

:oops:  :lol:

Весела коледа и честит имен ден на всички Христовци :).

25.12.11
08:35

Храна: 16.12.2011 г.
6:40 150 грама свинско , три филии хляб Бонус
12:00 150 грама пилешко филе, зелева салата, 50 гр. орехи
16:00 50 грама орехи
тренировка
19:00 кутия сладолед, 150 гр свинско
22 150 гр. свинско

Е добре какво е това ядене. Искаш да си здрави и добре изглеждащ, ама не разбрах сумист ли?
Баси. Стегни се и махай тия боклуци.

25.12.11
11:55

Къде видя боклуци? Освен сладоледа.

казано от Десо на 24.12.11, 17:10:

Това вече е разбираемо. Напоследък тази тенденция е много популярна, което до голяма степен обезмисля цялата идея с дневниците. Накрая дневниците в бб-тийм ще се превърнат в нещо като война на треньорите...

Нали? Понеже тренировките са голяма тайна, и все едно ще покажат нещо, дето не знаем.

Мнението беше редактирано от Петко К на 25.12.11 11:57.

25.12.11
13:46

Къде видя боклуци? Освен сладоледа.

Е кутия сладолед ако е малко. Хляба да не е някаква мана небесна. Ако ще да е и 100лв. за кило.

казано от Иван Шишманов на 24.12.11, 22:56:

Утре чиит ден :).

Тогава по добре да не пиша днешния ден :D

26.12.11
09:14

Иване не се заяждам. Нищо, което съм написал не е с лоши чувства. Имам си принципи и виждания затова ги споделям.
Успех и другия път половин кутия ;)

Мнението беше редактирано от Georgi Georgiev на 26.12.11 09:14.

Е аз никъде не съм писал, че се заяждаш или, че си направил нещо лошо или, че не бива да си споделяш принципите. Напротив аз уважавам всяка критика, особенно, ако тя кореспондира с фактологичната обстановка каквато е твоята критика. Човек трябва да умее да приема критика да я оценя и да я анализира за да види дали не би могъл да подобри нещо.
И напълно съм съгласен с това което Breackk днес написа,  някъде из дневниците, че след като си избрал дневника ти да е публичен е нормално да има критика както и похвали.
Тъй, днес кофти ден. Бях при баба ми цял ден навън и наведен и никак не ми се отрази добре. Сякаш вчера което ми бе единствения почивен ден не успях да сипочина и днес някак си не съм в кондиция. Съответно и храненето и тренировката са отражение на това как се чувствам. Да не говорим, че на последък ми е кофти съня.
6:40 5 яйца
9:30 две парчета домашна баница
13:00 свинско месце салатка

Тренировка
Загрявка и активации
А1 Военни преси
А2 Набирания
Б1 Пуш преси
Б2 Пул оувър
Бодибилдинг тренировка

150 гр. свинско

27.12.2011 г.
6:40 150 гр. свинско, 3 филии хляб Бонус
12:00 150 гр. пилешко филе, зеле, 100 гр. орехи
17:30 150 гр. свинско,  зеле
Раздвижване с групата
21:00 150 гр. свинско, зеле

Ставане 5:20
6:35 5 яйца, 3 филии хляб Бонус
12:00 150 гр. пилешко филе, 100 гр. орехи, зелева салатка
Тренировка
Тренировка
Загрявка и активации
Силова част
Мъртва тяга
Качване на лежанка с един крак с дъмбел във всяка ръка
Напади
Бодибилдинг част
19:30 лъжичка истински мед, 2 филии хляб Бонус, 150 гр. свинско, зеле
До лягането още едно хранене с мръвка.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1