Кондиция и Красота

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.03.12
16:23

Като бях на състезанието и за първи път видях Марина Шекерова, дето какво ли не бях чувала за нея - била ‘животно’, имала огромен задник и т.н.
Човече вярваш ли ми, че се влюбих хахаха :)
А и да бях само аз, на награждаването Марина се беше барнала с черен клин и ако ти кажа, че мъжете в залата и по скамейките бяха изтрещели. Чуваха се само коментари от типа на: “Лелел да ми падне, малее само да ми даде да и го пипна... и т.н”
А тя няма грам тлъсто по талията, няма палски, има преса ( заедно се преобличахме) и задника е супер стегнат, дигнат на високо, краката и са само мускул и като си облече трикото не и излизат някви излишни неща навън ( като на мен).

Мила

20.03.12
16:31

Викаш ти изплакна си очите ;) Нещо снимки можеш ли да ми покажеш, че нещо в гугъл не намирам снимков материал.

Мнението беше редактирано от Мила на 20.03.12 16:33.

20.03.12
16:36

Мхм... мога да, ама ще ти пратя вкъщи на скайпа, че сега да я поствам тука във форума, може да не и стане много приятно, но представи си един супер сладък и красив фейс, в комбинация с това тяло ( ръцете не са толкова мускулести).... малиииии страшна работа.
http://1.bp.blogspot.com/-LUUlTiiVf8o/ThQwZSWApvI/AAAAAAAAAGg/N55kGiaKuns/s1600/mavi-gioia-female-muscle-sexy.jpg

20.03.12
16:46

На Марина такава й е структората, винаги така си е изглеждала :) Не е гаранция , че въобще някога ще го постигнеш.

Мила

20.03.12
16:48

казано от Puppy(Skoge) на 20.03.12, 16:36:

Мхм... мога да, ама ще ти пратя вкъщи на скайпа, че сега да я поствам тука във форума, може да не и стане много приятно,

Да, да права си, мислех си че има снимки в интернет пространството. Иначе каката от снимката със сигурност не носи дънки ;)

20.03.12
16:51

Да бе Сашо, така е, аз не съм казала, че ще стане :)
Дори и да постигна нещо в тази област, то ще си е за моята структура някакъв прогрес, това при нея определено е ген.

20.03.12
17:10

Че какво и е хубавото в тялото за да се стремиш да го постигаш,то е следствие от начина на трениране,предполагам,че за нея не е важно как и изглежда то ?!Благе,иначе е сладурка ,ама тялото не ми харесва,нагледал съм се на щангистки—грубовати стоят някак.Нещо по-умерено ще е добре вече.

20.03.12
17:12

Абе то трябва наживо да се види, Жика, сега с някви снимки на други хора от нета... не знам, на мен ми харесва. стегната е, красива е :)

Абе като гледах снимките на Skoge (евала за които) Марина е развалила малко формата (визуално) ... явно е било с цел по-добри резултати или просто се дължи на зимния период.
Иначе че е маца - маца е - спор няма :) Просто смея да твърдя, че миналата година изглеждаше доста по ... “наточена” (и отново - тя и сега е, ама преди беше по-зла) :)

Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 20.03.12 17:13.

20.03.12
17:18

Абе и на мен много весело ми стана, ама викам айде някой да повлече крак и ето Ванката:)))
Марина Шекерова преди изглеждаше страхотно!!! Сега като видях снимките...просто онемях...
Блажка не я е виждала преди явно...но ако на това му викаш малък гъз...не знам на какво ще кажеш голям:)))
А с малък гъз 195кг. как се стават:)

Аз съм й фен тотален на нея...но се искат жертви за големите гири, а тя явно ги е дала...

А за тази на снимката, само като се загледаш в ченето й, и много неща се изясняват...иначе яки крака...ЕВАЛА!!!

20.03.12
17:23

Да, не съм я виждала преди :) Сигурно е била в по-добра форма, миналата година е била 63кг, тази е 69.9, аз си знам какво са 7кг разлика хахаха ;)
Ама Славко, винаги съм си мислела, че ако бях мъж, щях да си падам по по-пищни жени, да има къде да хвана ( не, че сега не харесвам, ама не върви да се изказвам така, че.... :D :D :D )

Мила

20.03.12
19:27

Тази кака на снимката ми идва в повечко, но предполагам, че всичко е според целите...
Готино е, когато жената има хубави форми, но прекалено обемното не ми харесва. Чак женствено не е...
От друга страна всеки търси някаква функционалност в тялото, което иска да има, пък значението на функционалността винаги зависи от целите, които искаме да постигнем.

Мила

20.03.12
20:45

Днес ги изхвърлих тези 35 кила :)

21.03.12
09:28

казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 20.03.12, 20:45:

Днес ги изхвърлих тези 35 кила :)

А колко можеш да обърнеш?

Мила

21.03.12
10:31

От миналата седмица не съм обръщала, но мисля че бяха или 40 или 42.5 кг. Сначове и клийнове гледам вече да ги правя, когато нямам болки в раменете.

21.03.12
10:38

Колко пъти можеш да обърнеш 40кг? Питам те, за да си преценя колко съм зле :D

Мила

21.03.12
10:44

Обръщам ги в единички - 4 х 1.
Ти не си зле, просто до сега не си го правила упражнението, защото тренираше целенасочено за състезанието.
Знаеш, че за да можеш, трябва да правиш ;)
Ти си силна, имаш хора, които да ти покажат техниката, така че ще си чук ;)

21.03.12
10:45

Алооууу, кво ви става ве ???
Тва са дамски дневници, не е КФ отдела :D
Кафенца -мафенца, малки момченца с плочки- а, у...тва тряя да се пише тука ;)

21.03.12
10:48

казано от James Hinks на 21.03.12, 10:45:

Да бе баш.
Те тези се плашат от нас по залите :D

21.03.12
10:53

Хаха, нали не очакваш да ти подкрепя изказването, Джеймиси ;)
Точно ти трябва да знаеш колко неконтролируемо е желанието за щанги и лостове хахаха, освен това аз винаги съм се кефила повече на “Мечовци”, а не на плочкаджии :)

21.03.12
10:55

казано от Marina на 21.03.12, 10:48:

Тц, само Деница ги плаши...и млади и стари ;)

Мила

21.03.12
10:57

Те, точно тези малки момченца с плочки вчера ми обясняваха да ям солети, защото от тях не се пълнее, и да ям препечен хляб защото от него не се пълнеело, пълнее се от не препечения :D(dull) Иииии...най-ефикасната добавка за отлсабване е да пия зелен чай... е.... и аз викам ‘’доообре’‘...
Няма оправия, зарязала съм любовта ;)

21.03.12
11:01

казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 21.03.12, 10:57:

Те, точно тези малки момченца с плочки вчера ми обясняваха да ям солети, защото от тях не се пълнее, и да ям препечен хляб защото от него не се пълнеело, пълнее се от не препечения :D(dull) Иииии...най-ефикасната добавка за отлсабване е да пия зелен чай... е.... и аз викам ‘’доообре’‘...
Няма оправия, зарязала съм любовта ;)

Сега да ти кажа, че тия момченца не служат за взимане на акъл, ами за нещо друго...но то това ти по-добре го знаеш от мен(щото не съм Васил Боянов все пак) ;)

21.03.12
11:03

казано от Marina на 21.03.12, 10:48:

Да бе баш.

Ти мани това, че се плашат, поне да мълчат, ама някои не се сдържат и ни викат : “Животни” :D
И тогава ги чакам да излязат от залата и се почват суперсерии без почивка:

10 шамар
5 крак в корем
5 лакът в гърба

Около 2 кръга издържат хахахахахахах ;)

Мила

23.03.12
18:21

23.Март.2012

Храната през последните дни е - зелена салата, авокадо, зехтин, масло, кашкавал, луканка, свинско - кус кус (80 гр на ден, без днес), 150 гр сладко от дюли, а днес имам и един шоколад.

Тренировка

1. Набирания - 5х1( без почивка), 3х2, 2х1
2. Floor Clean & Jerk - 1х5 @ 16 кг, 1х5 @ 18.5 кг, 2х3 @ 21 кг (с дъмбел, на една ръка)

3. Тръстери + 4. Клек ass to gras - supersets
а) 1х10 @ 30 кг + 1х20 @ 30 кг
б) 1х6 @ 35 кг + 1х15 @ 35 кг
в) 1х3 @ 40 кг + 1х10 @ 40 кг

5. Floor press - 3х5 @ 14 кг ( дъмбели, на ръка)
6. Cuban press - 1х10 @ 15 кг, 2х5 @ 20 кг

Кондиция

5 бърпи
10 катерачи
10 Jumping jacks
10 Клек СТ
10 В-ъпс

5 кръга

Мила

23.03.12
18:23

Двоен пост.

Мнението беше редактирано от Мила на 23.03.12 18:42.

23.03.12
18:37

Мила, колко време ти отнема една тренировка? Сериозни тежести, сериозни повторения - сериозна издръжливост (bow)

Мила

23.03.12
18:52

Атом, само да отбележа, че горната тренировка не съм я направила общо два пъти, просто съм направила двоен пост без да искам :D ;)
Иначе тренировките ми не надвишават 40 - 45 мин, но тази може и към 50 - 55 мин да е била, защото между силовата част и кондиционната имам около 4-5 минути почивка.
Но и храната през последните 3 дни храната е около 1800 - 2000 ккал дневно, но поне е хубава. Отказвам умишлено да държа ниски калории или пък умишлено да ги вдигам - когато ми се яде ям, когато не изпитвам глад няма да се насилвам. Дори и джънк - кускус, малко шоколад, домашно сладко, заквасена сметана със сладко/мед, включвам вече.
Другото, което промених и се чувствам по-добре - тренировка през 1 или 2 дни.

Мила

26.03.12
20:42

26.Март.2012

Така, след последната тренировка в събота и неделя ръцете ми бяха на сол, едвам си слагах тениската... храната хубава - доста заквасена сметана с домашно сладко.

За днес:

Храна

100 гр пилешко, 100 грама свинксо, 150 гр пушен свински бут, 3 яйца, сирене, масло, 1 филия хляб с масло, 1 вафла.

Тренировка

Fasted АМ 5 km cardio - 23 мин.

PM
1. Снач - 30 кг, 35 кг (лявото рамо доста ме боли, дори не успях да се пробвам на 37.5 кг)
2. Снач с дъмбел - 3х8 @ 16 кг, 1х5 @ 18.5 кг, 1х3 @ 21 кг (на лявата ръка с помощ, дясната е чук)
3. Гребане с щанга (подхват и надхват) - 8х8 @ 30 кг
4. Пуш преса - с 16 кг дъмбел на ръка, но след втората серия с лявата приключих, рамото много ме боли.
5. Тяга - дъмбели 2х20 кг - 4х8 повторения

Кондиция

8 бърпита
8 клека СТ
8 jumping jacks
8 knee hugs
8 скока върху 50 см

8 кръга

Браво за Снача! Много радва..

27.03.12
08:05

казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 26.03.12, 20:42:

1. Снач - 30 кг, 35 кг (лявото рамо доста ме боли, дори не успях да се пробвам на 37.5 кг)

4. Пуш преса - с 16 кг дъмбел на ръка, но след втората серия с лявата приключих, рамото много ме боли.

От какво е тая болка в рамото ?

Мила

27.03.12
08:54

Предполагам, че е от тренировките, смисъл не е стара травма. До сега не ме е боляло рамото, но не съм и тренирала с подобни тежести. След тръстъри, пуш преси, изтласкване за следващата тренировка ме боли лявото рамо. А се опитвам да загрявам по-добре вече преди тренировка.
Иначе не ме боли, когато не тренирам.

27.03.12
08:56

казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 27.03.12, 08:54:

След тръстъри, пуш преси, изтласкване за следващата тренировка ме боли лявото рамо.
Иначе не ме боли, когато не тренирам.

Лоши сигнали...Усещаш ли се нещо да кривиш по време на движенията ? Или да имаш ограничен диапазон на някое от тях ?

Мила

27.03.12
09:07

Не не кривя, в повечето случаи ме гледат на тези упражнения. Мисля, че имам много голям дисбаланс между лявата и дясната ръка, наистина доста голям. И например за тренировката от 23.Март - тръстери, обръщане - нямах никакъв проблем, без болки, но за да не ме боли рамото за следващата тренировка трябва да тренирам не след два дни (както вчера) а след поне 4 дни. И мисля си, че го натоварвам повече - постоянно всеки ден се набирам, а например когато правя снач с щанга усещам как добутвам с лявата ръка( на по големите тежести) Някак си чувствам я изморена ръката.

27.03.12
09:15

Нещо има при всички положения...но точно като дисбаланс не ми звучи - тоя, който те гледа би трябвало да го види...но така наизуст и аз нищо не мога да кажа,, освен, че е лош сигнал и дано да ти няма нищо.

27.03.12
09:30

Няма какво да го мислиш, отивай при лекар, аз така докато чаках да ми мине и разпитвах какво да правя, стигнах до там, че не можех да си дигна ръката на повече от 30 градуса. Накрая не се оказа рамота, а плешката, просто съм чакала достатъчно дълго, за да може възпалението да си се настани удобно по цялата горна дясна част.
Оттук и лежанката ми е слаба, щото като сложа повече кила и веднага усещам лек дискомфорт. Тая събота ще ходя на масаж при Ризов, да видим дали един Стронгмен няма да ми помогне, но надали ще се оправя само с едно ходене, иначе Ризов каза, че прецакаш ли веднъж такова място - трудно...

Мила

27.03.12
09:36

Въпросът е, че не ме боли и мобилността ми е на 100 %. Просто при заключване на щангата горе ме боли, но след по-дълга почивка всичко е наред.
Момчето, което ме гледа нищо не вижда или не знае какво да гледа...аз също не усещам да кривя, защото при тръстърите и пуш пресите много добре се усеща, когато кривиш.
Ако продължат тези приливи и отливи на болка, ще ме прегледа спортен лекар/рехабилитатор.

27.03.12
09:37

казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 27.03.12, 09:36:

Ако продължат тези приливи и отливи на болка, ще ме прегледа спортен лекар/рехабилитатор.

Ела някой път да те погледна аз какво правиш и как го правиш - ако и аз не видя нищо направо отивай да те види лекар.

Мила

29.03.12
17:41

29.Март.2012

Храна

За последните 2-3 дни - яйца, сирене, масло, месо - кисело мляко 4.5 %, 400 (или 600 все тая) заквасена сметана с 200 гр сладко от боровинки (сладкото разпределено за 3 дни общо, като нямам други въглехидрати), ммм да и едни фунийки пълнени с маслен крем.

За днес

3 яйца, сирене, наденица - едни хубави бисквити, малко кракери и довечера съм на рожден ден - алкохол, мезета и салати.

Тренировка
През последните дни - набирания - подхват, надхват, смесен хват и се опитвам и с малко по-широк хват, техника на снач и клийн.
Днес:
Painstorm - Olympic Bar Mile/Jump

2 мин. въже ( 200 скока)
50 Задни клека
50 предни клека
50 Оувърхед клека

2 мин. въже (200 скока)
50 Военни преси
50 Пуш преси
50 Пуш джърка

2 мин. въже (200 скока)
50 Клийна
50 Снача

2 мин. въже (200 скока)

@20 кг щанга
44 минути

Така - няма как да правя 400 метра (както е в оригиналния комплекс) изчислих, че при 5 км бягане, 400 метра са ми 2 минути, за това 2 минути скачане на въже, като минимум имам 200 скока за тези минути (т.е. докато не направя 200 скока не съм спирала, може да са ми отнемали и малко над 2 минути) Може би не е много точно скалирането, но трябваше по някакъв начин да ги заменя тези 400 метра.
Другото, което мисля е, че ако правя оригиналния комплекс, времето ми ще е по-добро, защото 400 метра ще ги взимам под 2 минути (все пак няма да тичам 5 км) краката са ми много по-силни, в комплекса има по-малко работа с крака, а това въже допълнително ми натовари ръцете, които са ми доста по-слаба мускулна група (спрямо краката)

Та 36 минути за упражненията с тежест + 8 минути въже = 44 минути.
Военната преса ми взе ръцете (dull)

Мнението беше редактирано от Мила на 29.03.12 18:56.

30.03.12
08:52

Е, тва вече няма къ’ да го пропусна... може да не е тая седмица на Раковски, ама някоя от следващите ще се прави 100%.
Малко да ми починат краката, че тая седмица си покляках яко. С бягането, обаче, защото аз за 1 минута правя 200 скока на въже, в бокса си го изискваха и ако ще трябва да скачам 2 минути, тва са си 400 скока, не че не е възможно... хахаха
Предпочитам да бягам обаче, че там съм зле и искам да докажа на себе си, че го мога с бягане.

Мнението беше редактирано от Блажка на 30.03.12 08:53.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1