11.10.12
10:10
понякога ти се чудя как преживяваш с толкова храна.
Абе и аз си се чудя. За преживяването - преживява се, но е малко храната за целите ми. Усещам как изнемогвам по време на по-интензивните тренировки, не успявам на някои движения да повиша работните тежести...
Но...вчера взех мерки, изчислих си там някакви глупости и мисля да въртя калориите + това ще имам и чийт ден, а в активните дни калориите, ще са + 300.
И по-скоро ще използвам калориите, необходими на тялото ми в режим на поддържане, защото целогодишно тялото ми е в режим на отслабване под 1500 калории дневно, което е нелепо.
Според някои доктори, нали уж ако намалиш на 1500 до половин година, организма се нагажда на ниския енергоразход. Затова цяла година на под 1400 според мен наистина е нелепо, ама ти си знаеш. То де да можех и аз да ям само по толкоз, ама аре.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 11.10.12 16:35.
Пробвай да си запречиш някъде стъпалата, да ги сгънеш за бицепс и плавно да легнеш назад с 2-та дъмбела, може и да стане... негативен сталкер :D
Сгъвай с дъмбели, кво толкова :)
Аз пък бях останала с впечатлението, че се храниш много бясно. Повече от 2 седмици на под 1500 аз не мога да изкарам, та не се и опитвам вече, 2000 са ми златната зона. Чат-пат по 3-4к...
11.10.12
17:59
Според някои доктори, нали уж ако намалиш на 1500 до половин година, организма се нагажда на ниския енергоразход. Затова цяла година на под 1400 според мен наистина е нелепо, ама ти си знаеш. То де да можех и аз да ям само по толкоз, ама аре.
Организма винаги се нагажда, за това смятам, че калориите трябва да се въртят.
Пробвай да си запречиш някъде стъпалата, да ги сгънеш за бицепс и плавно да легнеш назад с 2-та дъмбела, може и да стане... негативен сталкер :D
Сгъвай с дъмбели, кво толкова :)
:D Ами то и с дъмбели ме боли малко, само при чуковото сгъване всичко е ок.
Аз пък бях останала с впечатлението, че се храниш много бясно. Повече от 2 седмици на под 1500 аз не мога да изкарам, та не се и опитвам вече, 2000 са ми златната зона. Чат-пат по 3-4к...
Ами никога не съм се хранила с повече от 1700 - 1800 (освен в дни с алкохол, джънк, гости и т.н.т.) А от началото на тази години са въртя около 1500, последните месеци и под 1500 ккал, но то това е заради промени, проблеми и т.н.т.
Ми сгъвай си чуково, така се товари брахиалиса повече и ръката ти ще изглежда нечовешка ;)
И стига с тия калории, бахти математиците...
Аз като върла броячка на калории се интересувам от резултатите при толкова дълго поддържане на 1500 ккал при теб?
11.10.12
22:02
Ами те 1500 калории са си напълно нормални за мен, напълно достатъчна ми е храната. Но по-големият проблем е когато тренирам по 4 пъти седмично, правя по-интензивни тренировки. Тогава грохвам и стигам до бял хляб и наденица. ;)
Та 1500 калории не са малко храна, но не и при положение, че имам интензивни и редовни тренировки.
Поздрав за Лукрешя Пигтайгър, иначе казано: Дъмбел ли та блъсна, Мила ли тъ ритна 8-)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.10.12 22:17.
11.10.12
22:32
Дъмбел ли та блъсна, Мила ли тъ ритна 8-)
... нито едно от двете ... мехурче в океан 8-)
11.10.12
22:37
По-тежки дъмбели да си купиш! :)
...върху себе си да ги пускам, нали ;)))
И стига си крил рецептата за рожковците ;)
Мнението беше редактирано от Мила на 11.10.12 22:38.
Нищо не крия, отворен съм като портите на Ерихон.
Повече Рошави бонбони няма да правя http://www.bb-team.org/forums/viewthread/54841/P320#p-828927
Микс&Гоу е новия лайфстайл!
И бонус - Десерта на ДилянаКей, когато и се дояде сладко: малко краве масло разтопено за 5-10 сек в микровълновата, добавяте 2-3 с.л. лъжици рожково брашно, медец, смлени орехи или каквото имате като ядки, сусамов тахан. Бъркаш и ядеш. Пропорции на вкус. На второ трето забъркване вече си ги знаете. Идеален десерт за гости “Направи си сам”.
12.10.12
11:45
Дилян е поредния, който вместо да ми съчувства се опитва да подтикне Мила да смаже крехкото ми телце! Иначе благодаря за поздрава, Слеър са една от малкото тежки групи, които харесвам. Но като се сетя за малтретирането на Мила правя асоциация със следната песен...
Коригирах ти линка към клипчето. Погледни го. Кольо
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.10.12 11:47.
12.10.12
13:00
@Лукреция (dull) (dull) (dull) (dull) (dull) (dull) (dull) (dull) (dull)
12.Октомври.2012
Храна
13:00 - пържола около 200 гр, сирене, 1 домат, 1 филия хляб
- след обяд би трябвало да ям пица и най-вероятно ще има и други вредни храни, ще дописвам. ЕДИТ: пица със сметана, синьо сирене, кашкавал(която не изядох цяла), чаша и половина портокалов сок, не повече от 20-30 гр домашна ракия.
00:00 - 100 грама пържола
Тренировка
На гладно.
0. Фоам ролер, загряване, Вработване - тръстери - 10 ки на @ 20 кг, @ 30 кг,@ 35 кг
1. Военна преса - 2 х 3 @ 30 кг, 1х @ 32.5 кг (с около 1мин. почивака между сериите)
В кръгове - 3 кръга
1. 5 х Обръщане + 10 х Преден клек (1 обръщане + 2 предни клека и т.н.т ) - @ 35 кг, @ 37.5 кг, @ 40 кг
2. Набирания подхват - 4, 4, 4,
3. Тръстери - 5 @ 35 кг, 5 @ 37.5 кг, 5 @ 40 кг
4. Пръсти - към- лост - 8, 6, 5
5. Тяга с прави крака - 10 @ 60 кг, 10 @ 60 кг, 10 @ 60 кг.
Изключително доволна от военната преса и от тръстерите. Красиви 5-ци на 40 кг тръстер, леки, плавни, добра работа с краката. Но явно от гребането с дъмбел миналия ден, отново имам болки в лявото рамо и към плешката. Сега ще си почина + малко повече храна.
Суплементация
Същата, без стимуланти днес.
Мнението беше редактирано от Мила на 13.10.12 09:22.
12.10.12
13:46
Ще има и вредни напитки, аз ще се погрижа за това! ;) Моето вредно влияние подкопава здравословното ти хранене, но обогатява душевността ти! (star)
13.10.12
09:19
Ще има и вредни напитки, аз ще се погрижа за това!
Така е, погрижи се...със сокче и половина портокалов сок (giggle) (giggle)(giggle)
(редактирах си храната)
Мнението беше редактирано от Мила на 13.10.12 09:20.
@Лукреция (dull) (dull) (dull) (dull) (dull) (dull) (dull) (dull) (dull)
12.Октомври.2012
Храна
ЕДИТ: чаша и половина портокалов сок, не повече от 20-30 гр домашна ракия.
объркала си пропорциите на сока и ракията :D
13.10.12
22:08
объркала си пропорциите на сока и ракията :D
Охо, само чакам да прочета в твоя дневник, че си пил нещо (devil) ако те пощадя, то ще е само заради това, че си родопчанин ;)
Да опиша Храната в един не тренировъчен ден:
11:00 - баничка
12:00 - резвиратрол
18:00 - нещо като толумбичка, но в кръгъл вид със сметана (забравих му името)
19:00 - наденица на скара, салата, 2 филии бял хляб
от21:00 - резвиратрол
Сублимация
Мултивитамини, 10 гр рибено, витамини - А, Ц, Е, Д, Б-комплекс, биотин
EDIT: Всяка сутрин се събуждам с корем, залепнал за гърба...:@
Мнението беше редактирано от Мила на 13.10.12 22:19.
14.10.12
20:59
Да беше наминала да те почерпя с тиквички с мнооооооого чесън и пържени картофки, правени лично от мен! Както винаги се храня здравословно, но въпреки всичко изглеждам потресаващо! ;( Ще се отслабва... Като се кача на кантара се изписва - “Един по един, моля”....
14.10.12
22:08
Да беше наминала да те почерпя с тиквички с мнооооооого чесън и пържени картофки, правени лично от мен! Както винаги се храня здравословно, но въпреки всичко изглеждам потресаващо! ;( Ще се отслабва... Като се кача на кантара се изписва - “Един по един, моля”....
А ти сети ли се, да ме поканиш сама? Аз съм доста възпитана и не се натрапвам...пък и няма мръвка, аз постно не ям :)
14.Октомври.2012
Храна
12:00 - 2 палачинки с домашно сладко от круши
18:00 - пълнени патладжани с вътрешността от патладжана, моркови, пуешко месо, свинкси бекон
20:00 - чаша вино (количство по етикет, 1/3 чаша)
22:15 - месо (предстои)
Тренировка - 3 кръга
1. Снач с дъмбел (редуване на ръца) - 10 @ 16 кг, 8 @ 18 кг, 6 @ 21 кг
2. Скок от клек - 20, 20, 20
3. Скокове на въже - 100, 100, 100
4. Кофи на пейка - 15, 15, 15
5. Гоблет клек - 10 @ 16 кг, 10 @ 18 кг, 10 @ 21 кг
2 кръга суперсети
1. Чуково сгъване - 10 @ 10 кг
2. Повдигане дъмбели напред - 5 @ 10 кг (доста се клатех, но като полу кросфитър, чийтването е позволено :D ;) )
3. Разгъване зад вред - 15 @ 10 кг
Суплементация
5 гр. Рибено масло, мултивитамини, витамини - А, Ц, Е, Д, синефрин, БЦАА
Мнението беше редактирано от Мила на 17.10.12 15:44.
15.10.12
02:25
Аз нали не разбирам от етикет пълня догоре чашата с домашна рАкия и то по няколко пъти :D За поканата - казала съм ти, че чержете пред вратата ми е винаги запазено за теб и можеш да заповядаш когато пожелаеш! :D
15.10.12
10:33
А ти сети ли се, да ме поканиш сама? Аз съм доста възпитана и не се натрапвам...
За поканата - казала съм ти, че чержете пред вратата ми е винаги запазено за теб и можеш да заповядаш когато пожелаеш! :D
Явно нещо в комуникацията ни се губи и не се разбираме...
Дали деня, може да започне по-кофти...
Ти няма ли да дойдеш да пообръщаш и поизхвърляш малко ееееееееееее!!!!!!!!!!
Много си несериозна, да знаеш!
15.10.12
10:38
Много си несериозна, да знаеш!
Да ти кажа честно, знам, особено в някои моменти. Да не се заричам, но съм на път да променя този факт, както и някои други, които здраво ме демотивират...
Не че не искам, просто промените напоследък силно ме демотивират.
В София ли си - да?
Работиш ли - не.
Гледам, че си тренираш у вас, със същия успех, хващаш метрото, слизаш на Г.М. Димитров и хващаш 280 или 413 за 3 спирки и си на залата (punch)
Демотивирала се била! Моля те, Мила, има къде къде по-ужасни неща, като плексита, болки в еректорите, задника, схващане на врата, заглъхване на ухото, гръмване на бедрата и т.н. нещица :D
Напоследък спя по 7 часа, искам да спя по 9, ама не се получава, вдишвам и денят е минал, а аз нищо не съм свършила, лягам си в поза звезда и ставам в тази поза, като И вървя по този начин И пак не се демотивирам. (F)
15.10.12
13:48
Душевната болка няма нищо общо с физическата такава, а и ти си свикнала с камшиците, аз не ;)))))
Блага, всеки сам трябва да избере как се справи с душевната болка, демотивацията и т.н.., тук разни правила и идеали не важат. Освен да не се правят глупости.
Иначе Мила не идва, защото я е страх да не и хареса :D
Шегувам се ест... ;)
Душевната болка няма нищо общо с физическата такава, а и ти си свикнала с камшиците, аз не ;)))))
Цитирам това, но всъщност искам да отговоря на Вито :D
Едно време се ‘справях’ с душевната болка като сядах и пиех по 3-4 дни, ама си пиех... Не помагаше.
Само времето лекуваше.
Сега обаче открих един уникален по рода си начин да се справя с душевната болка - тежкото.
Когато ми се къса сърцето, увеличавам тежестите на работните серии, а когато ми е мега гадно, моля Тодорка да ми позволи да правя максове, И ТЕЗИ неща работят, поне при мен.
Не знам на какво се дължи - на удовлетворение от добре свършена работа или просто се смачквам толкова много, че нямам психическата сила да мисля за друго ( Справка - последната ми 10 тренировки)
15.10.12
14:27
Аз говоря за демотивацията, която имам откакто се преместих да живея в София и свързаните промени покрай всичко това. Това с тежки тренировки не се лекува...а и както си бях обещала преди месец - да започна да тренирам въпреки демотивиращото чувство в мен, след 2 месеца без почти никакви тренировки - смятам, че се справям добре. Тренирам - колкото мога, толкова.
Душевната болка не е свързана с любовни терзания или прочия, а от рязката промяна в живота ми, а любовта единствено и само (с леееки изключения ;) ) ми влияе определено положително.
Мнението беше редактирано от Мила на 15.10.12 14:31.
15.10.12
14:29
Признак на ограниченост и неинтелигентност (тук лингвистите да ме линчуват) е да обвързваш всички неща със себе си, особено когато някой е показал и доказал факта, че говори САМО и ЕДИСТВЕНО за себе си. Някои хора ги разсейват тренировките, други алкохола, трети четенето, пиенето на чай, бърсането на прах по старите, социалистически романи. Винаги съм смятала, че разширения светоглед е признак на интелект. Хубаво е човек да надскача и преборва себе си не само физически, сащото това развива мускулатурата, но не и сивото вещество. Все пак ако живота беше само една еднопосочна магистрала, как Бойко Борисов щеше да гради рейтинг?! :D
Признак на ограниченост и неинтелигентност (тук лингвистите да ме линчуват) е да обвързваш всички неща със себе си, особено когато някой е показал и доказал факта, че говори САМО и ЕДИСТВЕНО за себе си.
Ще приема, че не ме познаваш и ще си направя кафе (coffee)
Понеже съм толкова проста, че само това мога да направя.
Признак на безхаберие, комплексарщина и изключителна незагриженост за себе си, е да седиш вкъщи и да пиеш водка от сутринта. И това не е само мое мнение ;)
Относно това, което съм написала на Мила - ставало е въпрос за тренировки, както казва Боби Михайлов - Неща, от които ти не разбираш и никога няма да разбираш, явно.
Именно защото виждам, че си тренира like a boss, я каня да дойде и да потренира с нас, това, че не иска да вижда много хора или, че иска да бори демотивацията по друг начин, оставям на нейния избор, споделих АЗ как се справям с тези проблеми, не съм и казала - “Направи като мен.”
Мнението беше редактирано от Блажка на 15.10.12 14:35.
15.10.12
14:43
По неразбираеми за мен причини (или по скоро разбираеми, но не изискващи обяснение) си решила, че коментара е спрямо теб, Блага. Аз винаги генерализирам и много рядко индивидуализирам обръщенията си, правя го само с хора, които познавам добре, съответно знам силните им и слаби страни, което разбира се ми дава силата да им отговоря адекватно и да ги оборя ако желая. Тъй като 1вото нещо, за което еше права е, че не те познавам - коментара не беше свързан с теб, но е показателно, че се припозна в него :) Второто нещо, с което ще се съглася е, че е признак на безхаберие и незагриженост за себе си да пиеш от сутринта (но в никакъв случай не и комплексарщина, не разбрах как комплексите се вписват в картинката). Пространственото мислене е хубаво качество, което все по - малко хора притежават и заради което (по лично мое мнение) приемат света толкова лично. А той всъщност е прекалено голям за да се занимава именно и само с тях. ;)
15.10.12
14:49
Апропо, с Боби Михайлов имаме общи интереси - харесваме Преслава! :D
Я пак погледни старницата и виж кой е главния герой - АЗ, така че не ми говори за bullshit - “Явно си се припознала.”
Разбирам, че си Ангел Хранител, но локумите и интелектуалщините запази, моля те за сградата на Раковски 108А, е, там - много вървят тези неща.
Даже се сетих за един виц, който си разказвахме едно време:
Две момичета пушат пред сградата на Натфиз, минава мъж и казва:
- Я, какви куклички!
В този момент те се обръщат яростно към него:
- Кукли?! Ти луд ли си? Ние сме драма!!!
(handshake)
С това приключвам. :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 15.10.12 14:53.
15.10.12
15:03
Вица е забавен, признавам, но това, че си се припознала за главен герой без режисьор е доста самоотвержено. Ако приемем, че темата е на Мила, би трябвало тя да влезе в тази тежка роля, с което не бих я нагърбила, предвид непосилното решение, което трябва да вземе, а именно - Аз или ти! :D Труден избор, който аз самата не бих могла да направя, но пък мога да поразсъждавам над него... За Ангел хранител не бих се провъзгласила, тъй като не вярвам в ангели или богове, но виж, интелектиалните ми запаси определено бих ги защитила, тъй като и без това са миниятюрно колиество! ;) Що се отнася до сградата на Раковски, прекрасна и добре изглеждаща, даже познавам няколко човека, дето стават за нещо, за разлика от нас, простите и неспособни актриси, които само мътим въздуха на интелектуалците! :)
Няма как да избира :D Може да ни съчетае, иначе в Натфиз читавата стока от около 10 години се брои на пръстите на едната ми ръка ;)
15.10.12
15:18
Няма как да избира :D Може да ни съчетае, иначе в Натфиз читавата стока от около 10 години се брои на пръстите на едната ми ръка ;)
Няма какво да избирам, то е избрано и няма място за съчетание или пък съпоставка. Знаеш, нали Блага ;)
Та нека последната дума бъде моя, защото дневникът е мой и звездата съм аз 8-)
С Блага и друг път сме влизали в спорове относно натрапчивите коментари, в момента смятам, че беше груба относно Лукреция (предвид факта, че не я познаваш). Определено,съм сигурна, че Лукреция нямаше за цел да те обиди точно теб (защото пък аз я познавам доста добре) и определено генерализираше натрапчивите мнения като цяло.
Както казах, аз знам, че и на Блага целта и не е да ми каже ‘’прави така и така и всичко е се получи’‘, но просто от страни погледнато така прозвуча. Аз вече обясних, че де мотивиращия фактор при мен не може да бъде излекуван с тренировки.
С това приключвам и се надявам последната дума наистина да е моя.
Нека споровете са интелигентни, а не демонстриращи превъзходство. :)
Мнението беше редактирано от Мила на 15.10.12 17:46.