Reform Scitec + Pentacarn

13.02.12
22:51

Здравейте,от 4 месеца съм упорито в залата с 2-часови тренировки (час кардио +час силова) в комбинация с Л карнитин и Актив Фат бърнър на Биотеч,но ефект нямаше почти никакъв.Затова днес си закупих Reform Scitec + Pentacarn,за да опитам с тях.Можете ли да ми дадете съвет какъв е най-добрият вариант да ги пия за оптимален ефект-в каква комбинация и количество.Благодаря предварително.

13.02.12
23:01

От сега ти казвам, както и да го пиеш ще е все тая. Ако се замислиш над думите ми, вероятно ще се сетиш защо.

Мнението беше редактирано от Valdis на 13.02.12 23:08.

Деси, това което правиш не е добре.

Като за начало, от бърнърите и л-карнитина се прави почивка, а не се пият целогодишно. Карнитина спира да действа след 20-30 дни прием, а постоянния прием на термогенни съставки ти смазва нервната система.

Тренировките са изумително дълготрайни. 1 час силова - ок, но 1 час кардио - защо? Особено след тренировка, няма смисъл да въртиш повече от 20-30 мин. В дни, в които нямаш силови тренировки, можеш и да удължиш малко времетраенето, но пак 1 час е много.

Може би се бъркаш, че са важни изгорените калории по време на тренировката, а много по-важни са тези изгорени извън залата.

Никакъв коментар няма относно хранителния ти режим. Нали не смяташ, че ще постигнеш чудеса само благодарение на малко прах и няколко капсули?

Състави си хранителен режим и тренировъчен режим, остави добавките настрана за 1 месец. Така ще успееш.

Мини гид за диетите при новаци
Мини гид за тренировките при новаци
Здравословното хранене - какво включва то?
Как да пазаруваме и да готвим планирано
Как да променим хранителните си навици
Как да си съставим хранителен режим за понижаване на тегло
Коментари към темата: „Как да си съставим хранителен режим за понижаване на тегло?”
НВД - всичко за него или как да си съставим меню!

Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1