Загрявка на клека до 3 х 70 кг. Сила има, но движението малко ми бяга още. Отвикнала съм да опирам лост в гърба.
I. Силова А:
1.1. Заден клек с 65 кг - 3,3,3,3,3
1.2. Пуш преса със задържане - 3 х 45 кг; 3,3,3,3 х 40 кг
II. Кондиция Б1:
тяга с дъмбели 2х20 кг - 32,32,32
лицеви - 23,21,21
гребане с дъмбел 20 кг - 13,11,11 на ръка
бърпи с набиране - 16,10,16;
+ корем
III. Бегова: следобед. Ще я пропусна само ако пече зверски, вали прекалено зверски или ако ми дойде :D
Много е тъпо да се опитваш да си планираш тренировките в синхрон хем с МЦ, хем с изпитния график. Да си кажа - невъзможно е. Отказах се от всякакви такива амбиции :D
Иначе този месец ПМС е същинска благодат, особено в сравнение с предишните няколко пъти. Вчера имах силен глад за шоколад и си направих какаово-авокадов мус от едно авокадо с размерите на малък ананас! Естествено, изядох го цялото, а преди това бях изяла още половинка от такова с нормални размери (giggle) Днес, откакто съм отворила очички, бленувам цяло кило свинско, яйца и айсберг. Ще се пирува!
Мнението беше редактирано от cocobutt на 16.06.14 10:58.
След 3 нетренировъчни дни, къде желани, къде не, и здравословни неразположения, днес тренировката не беше нещо страхотно, но я усетих точно на място. След като от 6:30 до 8:30 сутринта погълнах 2 литра вода и предвид обилното хранене през изминалите дни, кантарът засече 55.5, което ме навежда на мисълта, че нещата се случват дори по-бързо от очакваното. Но с определена цена - бързо окапвам, поспалива съм, снощи припаднах на дивана в 20:30 ч! Силата ми е инцидентно явление, но не е приоритет в момента и не ми пречи така. Искам да ми свършва сесията вече и само да блъскам в залата!
И да се похваля - вие може да си ходите по форумни срещи и да правите кръгови тренировки, ама аз днес тренирах с РОНКАТА и даже ми обясни за предстоящата си програма, която започва скоро!!!
I. Силова Б:
1.1.Набирания - 3,2,2,2,1,2 - май, не помня точно сериите
1.2. Сумо тяга - 10 х лост, 10 х 40 кг, 5 х 50, 3 х 60, 1 х 70;
Тяга - 1 х 80, 1 х 85, 1 х 90, 0 х 95 кг. Не знам защо се чувствах отпусната на този опит, не успях да се стегна достатъчно :(
2.1 Лег 4 х 40,40,40,40 кг
2.2. Лицеви с крака на 50 см височина- 10,10,5,6
II. Кондиция А1:
Тръстър с 35 кг - 10,8,6,5
Ходещи напади - 30,20,20,20 на крак
Суинг с дъмбел с 25 кг (хоризонтала) - 23,23,18,16
Пуш преса с 35 кг - 8,6,6,5
Американски подскоци - 23,17,18,23;
+ корем
До събота, колкото и да ми се иска, няма да има тренировки поради нежелани неизправности. МЦ трябваше да ми е дошъл преди около 12 дни, има уж признаци, че ще идва, а ме мъчи постоянно. Болки ниско под корема, в кръста, гадене сутрин, любимите ми горещи вълни и така... Паралелно с това тези дни се изяждам от притеснение и защото много трудно се концентрирам в четенето, изпитът ми е в събота, а главата ми е хаос. Днес направих само силова със заден клек и тръстър, вчера правих преден клек. От всякакви по-резки движения ме заболява главата, особено към 10-11 ч сутринта. Най ме е яд, затова, че имам сила и желание, а трябва да се огранича!
Явно ще трябва пак хормони да се изследват, защото втори месец подред вече се случва това...
казано от cocobutt на 25.06.14, 13:51:
До събота, колкото и да ми се иска, няма да има тренировки поради нежелани неизправности. МЦ трябваше да ми е дошъл преди около 12 дни, има уж признаци, че ще идва, а ме мъчи постоянно. Болки ниско под корема, в кръста, гадене сутрин, любимите ми горещи вълни и така... Паралелно с това тези дни се изяждам от притеснение и защото много трудно се концентрирам в четенето, изпитът ми е в събота, а главата ми е хаос. Днес направих само силова със заден клек и тръстър, вчера правих преден клек. От всякакви по-резки движения ме заболява главата, особено към 10-11 ч сутринта. Най ме е яд, затова, че имам сила и желание, а трябва да се огранича!
Явно ще трябва пак хормони да се изследват, защото втори месец подред вече се случва това...
В последно време доста познати (аз вкл.) се оплакват от подобни симптоми...което не означава да не се прегледаш, де...още повече няма по-страшно нещо от жена, на която и закъснява цикъла...(devil) :D
Не знам какво е, Марги, но тази нощ получих паническа атака. 2 часа, след като си легнах се събудих да се почеша по дясната ръка и като се почна един зверски сърбеж... На десния трицепс и на безименния пръст на лявата ръка само! Нямаше след от захапване, огледах всичко за насекоми - нямаше. Измих го, намазах го с кислородна вода и леко попремина. Като легнах обаче, започна да ми се причува бръмчене като от гигантско насекомо и 100 пъти се будих, завивах се през глава, за да не ме нападне. На вас ще ви е смешно, но на мен хич не ми беше. Всичко това е реалност, защото си спомням, че при ставането затворих вратата и сутринта си беше затворена. Опитах се да си спомня дали не съм яла нещо, което би могло да предизвика подобна реакция, но не се сещам. Ебати халюцинацията... Днес има малко следи от чесането, но нищо повече - нито подутина, нито червенина. Най-вероятно е някаква алергична реакция, бог знае към какво...
26.06.14
12:10
Аз от 3 месеца съм с мравучкане (май така се казваше като имаш чувство, че те лази нещо а няма) и се проявява само нощно време... тва нощно време
казано от Stela на 26.06.14, 14:43:
Нерви и стрес..
Дарито завършва първи курс студентка, ако от сега се поддаде на нерви и стрес...не знам как ще я кара натък през живота. Може и да Ви звучи много банално, тревиално и т.н. но....млади сте още, я се стегнете и си живейте живота :) нервите и стреса са неизбежни, но не се давайте от сега :)
Студентския живот е най-якия, насладете му се, че после....яко гърч ;)
казано от Веселина Иванова на 26.06.14, 16:45:
казано от Stela на 26.06.14, 14:43:
Нерви и стрес..
Дарито завършва първи курс студентка, ако от сега се поддаде на нерви и стрес...не знам как ще я кара натък през живота. Може и да Ви звучи много банално, тревиално и т.н. но....млади сте още, я се стегнете и си живейте живота :) нервите и стреса са неизбежни, но не се давайте от сега :)
Студентския живот е най-якия, насладете му се, че после....яко гърч ;)
И аз това си мислех и се чудех как да го формулирам. :)
На мен студентските години ми мяха едни от най-безгрижните. ;)
Не ми се ще да влизам в ролята на самопровъзгласил се психиатър, но паническите атаки не са свързани с нерви или стрес, а са един от симтомите на депресивни състояния. От тях не можеш просто така да се стегнеш, нито пък да ги игнорираш. Освен това много малко зависят от възрастта. Трябва навременно внимание към проблема и помощ от специалист (и то не невролог, както често се случва, а психиатър). Самолеченито с добавки и/или леки антидепресанти също може да помогне, но може и да навреди.
Айде да не се изсилваме дали е паническа атака и да я вкарваме за лечение...може просто да се е превъзбудила поради нещо, не значи, че страда от подобно състояние, защото то се придобива въз основа на силен и системен стрес, който не се овладява и ликвидира.
казано от EcreasAuthor на 26.06.14, 23:01:
Айде да не се изсилваме дали е паническа атака и да я вкарваме за лечение...може просто да се е превъзбудила поради нещо, не значи, че страда от подобно състояние, защото то се придобива въз основа на силен и системен стрес, който не се овладява и ликвидира.
Явно не си съвсем наясно с проблема. Стресът си е стрес и е важен фактор, но причните за депресията нито започват, нито свършват с него. За щастие единичен случай на паническа атака не е повод за поставяне на такава диагноза, но е достатъчен, за да предизвика внимание.
Много сериозна дискусия се заформи тук, щом за лечение започна да се говори. Не мисля, че случаят е толкова сериозен, просто момент е.
Тази сутрин страхотно бягане се получи! Не бях предвидила някакъв протокол, като отидох на пистата, затова и не засякох резултат, но усещанията ми са достатъчни, за да поставя отлична оценка на тренировката.
3 км - пъргави, с поддържане на темпото и ускорение между първия и втория километър.
...след кратка почивка (6-7 минути):
6 х 60 м отсечки, също много силни.
300 м излизане
Следобед ще си преценя дали ще има още раздвижване, за да не стане изведнъж много и да съм гипс утре :)
Снощи имаше набиранки на дебел лост - общо 22 бройки, като имаше, мисля, 3 серии по 2 повторения, останалите бяха единици. Завърших с висене.
Храната за целия ден се състоеше в приблизително 3 кг диня, почти цял кокосов орех, лъжица тахан и 2 яйца. Намалявам месото.
Днес съм много доволна от тренировката. Успях да избутам пуш преса с личното ми тегло - 55 кг за едно повторение (sun) Не е ден за силови пушове, но в хода на загрявката се усети, че раменете са ми качествено отпочинали и действах. На 50 кг задържах стабилно над глава. Иначе единицата на 55 не беше от най-красивите, опитах се още 2 пъти да я избутам, но не успях и си започнах кондицията. Трябва да отбележа обаче, че я направих с колан, понеже бях притеснена да не поддам и да стане авария. Забава си беше пристягането на колана, който овървих здравата с въже за скачане. Тази сутрин талията беше 63 см (няма нужда да казвам, че е на гладно).
Малко набирания; вработващи серии тръстър (до 1 х 45 кг), последвани от пуш - 1 х 45, 1х50, 1х40, 1х55 кг
II. Кондиция А1:
Тръстър с 30 кг - 10,10,10,10
Ходещи напади - 20,20,20,20 на крак
Суинг с дъмбел с 27.5 кг (хоризонтала) - 23,17,17,16
Пуш преса с 30 кг - 12,12,10,10
Американски подскоци - 23,17,16,13;
+ корем
Квадрицепсите малко ме саботираха на подскочната работа и суингът беше необичайно затормозяващ, но много бързо действах и почивките почти липсваха.
Тази сутрин на открито :)
1. Набирания - колкото да раздвижа гърба, че нещо се е вкочанил
2. 1000 м бягане с вработващо темпо
3. Скок дължина от място - опитите ми варираха между 2 и 2.20 м. Щеше ми се малко повече, но не би :(
4. 1/2 от комплекса на Вик за 11:20 мин.
5. 200 м бягане
6. Скок дължина от място
7. 1/2 от комплекса на Вик
8. 6 х 60 м спринт
9. 400 м разпускащо бягане
Разделих комплекса на две, тъй като започнах да правя дължината на доста напечено място и по едно време щеше да ми гръмне главата. Втората част правих на сянка, но там пък теренът беше ужасен - камъчета, стъкълца... Дланите ми заприличаха на лунната повърхност, но не се отказах. Не успях да засека обаче, защото се оказа, че хронометърът не се е включил (dull)
Нещо не съм доволна от възстановяването, но с тези млечни, дето ги ядох, няма как да е... Сега ще направя малко планкове и това ще е май :)
Отбивам се за кратко да разпиша как минава седмицата. Тренировките са разхвърляни и предимно бегови, но тези дни ще се захващам здравата, както си му е редът. В събота качих Мусала и спах горе на върха - беше много яко! С удоволствие бих ходила всяка седмица при такава възможност. Иначе - и вчера, и днес на беговите ми беше трудно да се раздам, макар че имах желание. Усеща се лека болка ниско под корема, обикновено след самото бягане, а не докато тичам и тази седмица ще се проверя при гинеколог какво става. Симптомите са противоречиви и не знам какво да мисля вече... понеже рядко се разболявам, когато се случи да имам някакво отклонение от нормата, много го мисля и се изнервям.
И аз вече съм в отбора на плажно трениращите. Въпреки упоритото ми захранване с въглени и млечни, днес бях 54.4 кг. Ето я и днешната “козметична” тренировка:
1. Клек заден-преден: до 1х60 кг на предния и 1х75 кг на задния, но и двата със стабилни резерви :)
2. 8 кръга с минимални почивки от следното:
2.1. Сумо тяга с 50 кг - 10,10,10,8,7,6,9,10
2.2. Тръстър с 40 кг - 3,3,3,3,3,3,3,3
2.3. Лицеви опори - 10,10,10,10,10,10,10,10;
Първите 3 кръга ги направих даже без почивки ;)
3. 6 кръга с минимални почивки:
3.1. Суинг (хоризонтала) с 25 кг - 20,20,20,20,17,20
3.2. Ходещи напади - 10,10,10,10,10,10 на крак
3.3. Клек с 40 кг - 10,10,10,10,10,10
4.1. 2 серии повдигане на крака от вис до отказ
4.2. Табата планк
За по-късно има планирана бегова и евентуално набирания, но ще видя какво ще е времето. И още нещо - суинг с дъмбел и маникюри - никога повече! :D
Мнението беше редактирано от cocobutt на 11.07.14 11:34.
Днес:
1000 м вработващо бягане
5 х 200 м през 1 мин
300 м излизане
Толкоз! Бях вчера на гинеколог и сега чакаме да ми се пукне яйцеклетката, за да се изследва прогестерона. Според ехографа очакваме кървенето всеки момент. Оказва се, че първоначално съм била в безкрайна овулация, а сега съм в безкраен ПМС. Какъв разкош! Омръзна ми всичко да ме боли, да ми се спи и да тренирам два пъти седмично. Тази сутрин болките ниско в корема бяха почти минимални, но все пак изчаках и тичането се случи малко в жегата, но все пак не в най-лошия вариант. Доволна съм, че се радвижих, макар и скромно. Дай боже скоро повече (sun)
Мнението беше редактирано от cocobutt на 15.07.14 12:58.
Похвалвам се, че днес ми е четвърти ден от МЦ. В първите два имах болежки и не тренирах.
Вчера, 18 юли, петък:
1000 м вработващо бягане
12 х 60 м на макс
400 м излизане;
Набирания
Днес, 19 юли, неделя:
1. Загрявка:
Хиперекстензии;
Тяга - до 1х85 кг; клек - до 1х70 кг; Набирания; (тук съм с резерви, мързеше ме, признавам!)
2. 5 кръга с почивка 1 мин:
2.1. Сумо тяга с 50 кг - 10,10,10,10,10
2.2. Клек с 40 кг - 10,10,10,10,10
2.3. Ходещи напади СТ - 10,10,10,10,10 на крак
2.4. Пуш преса с 40 кг (дебел лост) - 3,3,3,3,3
2.5. Лицеви опори - 10,10,10,10,10
2.6. Катерачи;
3.1. Повдигане на крака от лег и задържане в свещ - 3х21
3.2. Планк 30/10: централен - десен - централен - ляв и т.н.
Дано после да имам желание и силица за още! Трайно паднах под 54 кг, та ще си структурирам храненето вече и всичко ще си дойде на мястото - готова съм за подвизи!
21 юли, понеделник
1000 м вработващо темпо
15 х 60 м на макс с почивка връщане до старта
400 м излизане
Вчера опит за щанги, но се чувствах много безсилна. Нещо нямам желание да натискам :(
На кантара - 52.7 кг, което малко ме стресна. Май ще увелича храната, нищо чудно да ми дойде музата за натискане.
Изтрих снимката, която бях прикачила към поста, защото не искам да бъде тълкувана погрешно причината да я кача. Извинявам се на всички, харесали поста заради нея.
Мнението беше редактирано от cocobutt на 23.07.14 19:31.
Тренировката днес:
1. Набирания - до отказ. Не съм брояла, но е време да започна ;)
2. 1000 м в средно темпо
3. 3 пъти от следното (почивки м/у кръговете 1-2 мин.):
3.1. Спринт 50 м - 3 пъти
3.2. 100 м ходещи напади
3.3. 15 лицеви опори
Завърших с още 3 х 50 м, че не ми се щеше спринтовете да са едноцифрено число (giggle), последвани от 400 м излизане.
Това на 36 ч. глад, като вчера следобед имаше силова тренировка. Силова - силно казано, по-скоро проверка на силата, която ме изненада приятно. Предният клек на 65 кг не го усетих, но 70 ми натежаха горе и не успях да реагирам достатъчно експлозивно. Пуш-пресата също е на ниво, там направих 3 единици на 50 кг и после си помпах няколко серии от единички на 45 кг през 15-12 сек.
Няколко седмици още ще си я карам така разпиляно, но с известни “ориентири”, на които ще акцентирам, като например набиранията, в кондициите - комбо от тяга и преден клек, за да увелича стабилността, че съм станала като фиданка... Като лично тегло ще гоня 50-51 кг до края на септември. В момента съм между 52 и 53 кг, но имам предвид, че започна ли по-сериозно щангите, свалянето може леко да изпадне в застой, тъй като имам малко загуба в гърба и раменете.
Мнението беше редактирано от cocobutt на 25.07.14 11:30.
Много ще съм благодарна, ако обърнете внимание на следната петиция, защото засяга всички нас. Мен лично темата с българското образование живо ме вълнува.
http://www.peticiq.com/91431
Благодаря!
Има някои точки, с които аз например не съм съгласна, но поне прочитането и предприемането на някакво действие по въпроса са първите стъпки, които можем да направим, без да се изпада в крайности.
Мнението беше редактирано от cocobutt на 26.07.14 08:12.
1. Набирания: 3-1-1-1-1-1-1-1; 1-1-1; през 10 сек.
2. Раздвижване с пуш преси, клекове, тяга, 4х10 ОХС с 15 кг диск
3. Полу 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 протокол:
3.1. Сумо тяга с 50 кг - 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
3.2. ОХС с диск 15 кг - 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
3.3. Суинг с 30 кг дъмбел - 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10;
3.4. Колене към лакти от планк - 15,10,10,10,10,10,10,10,10,10 на страна;
3.5. Лицеви опори - 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
3.6. Американски подскоци - 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10;
4. Работа за корем, висене, разтяжки.
Храната пак почти отсъства ...
Мнението беше редактирано от cocobutt на 28.07.14 12:18.
Включвам се отново с редовно воден на дневника! Тренировките през изминалите дни са с преобшадаващи спринтове и бърпита и няма да ги описвам. Имаше и силен преден клек.
Днес, 07:00 ч:
1000 м вработващо темпо
10 х 60 м спринт
600 м излизане;
10:00 ч:
1. 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1от:
1.1. Сумо тяга с 50 кг
1.2. Преден клек с 40 кг;
2. 4 кръга от:
2.1. ОХС с диск 15 кг - 10,9,7,5
2.2. Пуш преса с 30 кг - 5,5,5,5
2.3. Бърпи - 10,10,10,10;
3. 5 кръга от:
3.1. Суинг с 30 кг дъмбел - 10,10,10,10,10
3.2. Трицепсови лицеви на 50 см платформа - 10,7,8,7,7
3.3. Лакти към колене от планк - 20,20,20,20,20;
Не съм доволна от втората станса, раменете ми бяха компот(dull) Не знам бърпита ли са, мърпита ли са, но ще продължавам да си ги натискам :) Между другото, имам много щастлив ПМС, като в детската градина съм от оня ден :D
Сутрешното раздвижване се състоеше от:
1000 м вработващо темпо;
5 пъти:
200 м ходещи напади
300 м пъргаво ходене (играят ролята на почивка)
След това:
5 х 60 м ускорения
400 м излизане
След това - 21 набирания в няколко серии и интервални планкове.
Време ми е да започна да се храня като хората, че с тази липса на месо и 2 яйца на седмица не са нещата, както ми се ще. Нападите не ги усетих, голям кеф!
казано от cocobutt на 10.08.14, 12:46:
...
5 пъти:
200 м ходещи напади
300 м пъргаво ходене (играят ролята на почивка)
...
Навъртяла си 1 км ходещи напади?! (ndolars)
11.08.14
16:45
И не ги е усетила... :D
казано от Vic на 11.08.14, 16:44:
YES! (rock) А днес правих и преден клек, разбира се, не на макс, но си беше много приличен. И разпуснах с малко тичане, но като цяло очакваната мускулна треска просто не се реализира :D
11.08.14
17:03
Не си човек.....
Нищо особено, Херцоже, просто за някои неща си вярвам повече, отколкото за други... като всеки човек :)
Мнението беше редактирано от cocobutt на 11.08.14 17:52.
Хубаво написах, че редовно ще водя дневника, ама то няма какво особено да се напише. Силово си поддържам нивото, дори при предния клек дърпам, предвид, че лятото силово ме няма никаква. Пак ги изкарах тези дни на бягания, бърпита и подобни натоварвания, но вече ще ги намаля и ще си започна тежестите редовно, дори и да не ми се вдига силово, че много започнах да изтънявам и задникът ми се издължава повече, отколкото ми харесва. С храната също не може да се продължава така - много добре ми идва за бяганията, спринтовете направо хвърчат, но ми липсва плътност визуално, което до този момент беше в положителна насока, но от миналата седмица нещата започват да не ми харесват. Сега е идеалното време да ги балансирам. Като тегло съм 51-51.5 кг. Едно ВМ-НВД сега би ме изстреляло страхотно, но проблемът е, че не ми се яде месо ежедневно. Затова пък ми се ядат тежки изпълнения като паста с богат сос, яйца и млечни (които все са индицентни), което е добър индикатор. Нормалните хора чакат с нетърпение пролетта и лятото, а пък на мен очите ми светкат, че иде септември :D През 2-та най-горещи дни миналата седмица имах малко разправии с ниското кръвно и го балансирах с домашни краставици със сол и маслини. Иначе днес пак пуснах едно бягане, защото времето беше много приятно навън, но ще гледам това да ми е за последно ...
2000 м в бързо темпо
10 х 60 м на макс
400 м излизане
Всъщност, имах желание за дълго бягане, но поради причините, свързани с външния ми вид, които посочих по-горе, докато не ми гръмнат бедрата пак, подобни бягания няма да има. Та... това е май.
казано от cocobutt на 11.08.14, 16:51:
YES! (rock) А днес правих и преден клек, разбира се, не на макс, но си беше много приличен. И разпуснах с малко тичане, но като цяло очакваната мускулна треска просто не се реализира :D
1км. ходещи напади, после ускорения, на другия ден преден клек и нямаш МТ (wasntme) честно, не го вярвам това Даре ;)
казано от Веселина Иванова на 19.08.14, 12:00:
1км. ходещи напади, после ускорения, на другия ден преден клек и нямаш МТ (wasntme) честно, не го вярвам това Даре ;)
Никой не искам да ми вярва, не тренирам за аплодисменти. Важното е, че се чувствам добре.
казано от cocobutt на 19.08.14, 12:28:
казано от Веселина Иванова на 19.08.14, 12:00:
1км. ходещи напади, после ускорения, на другия ден преден клек и нямаш МТ (wasntme) честно, не го вярвам това Даре ;)Никой не искам да ми вярва, не тренирам за аплодисменти. Важното е, че се чувствам добре.
Разбира се, че е важно да се чувстваш добре, нали всички за това тренираме ( повечето от нас ).
Просто искам да кажа, че ти си не човек (handshake) както е казал Херцога :)
Да се вясна и аз малко с една тренировка от днес. Бягане имаше и завчера, но няма какво да се описва там, беше трагично като резултат. За днес нямах ясно изграден план за работа, освен че исках да потичам, докато не е зажарило слънцето. Все пак, нещо в мен като че ли се пробуди и направих една “силова” и кондиция. Нарочно внимавах да не избухвам с кила и повторения, защото реших, че е по-разумно постепенно да навлизам в дълбокото, а не да се изхвърля за една седмица и да стъпча ефекта от лятната почивка, ако мога така да я нарека. В резултат от нея краката ми са много, много добре, но пък дишането е дръпнало назад, затова ще се набляга там.
I. Бегова: 3000 м - 14:44 мин.
Премерени ускорения, като главната цел беше да приспособя дишането към скоростта. В първите 1000 м нямаше никакво ускорение, последните ми бяхa най-силни - 4:23 мин.
II. “Силова”:
Преден клек - 3 х 55,55,50,50,50 кг
Пуш преса - 2 х 40,40,40,40,40 кг
III. Кондиция:
Тяга с дъмбели - 23,23,23
Трицепсови лицеви - 13,10,10
Гребане с дъмбел - 13,13,13 на ръка
Бърпи с набиране - 10,10,10
Добро изпълнение и най-накрая - концентрация на ниво! Нищо особено като обем и съдържание, особено в сравнение с предишни резултати, но много ме тонизира и накефи. Скоро ще разбера как ще ми е организирано времето през септември и ще си покаже дали ще има време за тази схема, или временно ще си тренирам “айляшката” :)
Мнението беше редактирано от cocobutt на 29.08.14 12:30.
Честит Рожден Ден (F) Даре, пожелавам ти здраве и много хубави моменти !!! Весел празник (party)
21.10.14
16:45
Честит Рожден Ден :)
Здраве, късмет и успехи в начинанията !