Нетренировъчен. Храна: тахан с малко мед, омлет 3 яйца и сирене
няколко лъжички извара с тиквени семки
фритата - 2 яйца, 2 белтъка и сирене
Не тренирах на гладно, щото бях на курс по история 3 часа и половина... :D
СС: 10х10 кофи на успоредка - по-стабилно изпълнение от миналия път, но все още плитки
10х10 бицепсово сгъване (редувах скотово и с щанга)
СС: раменни преси едностранно и задно рамо от седеж - 4
тахан с мед и яйце за закуска, 1 тенджера винен кебап с дом. хляб и спанак за следобяд :D, плодове за вечеря по случай рождения ден на мамчето.
За вчера добавям една кофичка кисело мляко.
Мнението беше редактирано от cocobutt на 16.09.12 19:08.
Герой съм, изтърпях 7 часа. Мислех последните 3 да ги скипна, ама в последствие реших поне първия ден да съм примерна :D
СС: тяга (1x10@45 > 2x10@50 >3x10@55 > 3x10@50 >1x10@45)
лег - първа и последна само с лост, който ми се стори над 20, останалите - с 25 (може би повече, зависи от лоста), нямаше сила, всичко 10х10
СС: гребане на машина (едностранно) и флайс от лег - 4х10
свинско с тиквички и патладжани на грил, салата, дом. хляб, бадеми, малко мед с тахан и лимонов сок, 100г кисело мляко
вчера - почивен - свинско с тиквички на грил, салата, тахан с мед за закуска, не се сещам за друго...
Пак отварям фаст прозорец, ама по-малък, че лошо после :D
пак добре аз след третия час ги карах в кафето :D
10х10 тяга? С много малък % от макс трябва да работиш май?
Мнението беше редактирано от Абазаба на 18.09.12 20:49.
Трябва да работя с 60%. Ама ми е скучно... сигурно затова ми се прияжда толкова, хаха.
бтв прибавям една салатка за днес.
Изтъпявам в математиката...
вчера - интервална за корем
днес:
СС: клек 12х10, първа с лоста, последна с 30, работни с 40
легпреса
СС: абдуктор и глутеус от стоеж - 3
СС: плитки кофи на успоредка и бицепсови сгъвания - 10х10
СС: раменни преси едностранно, двустранно с лост и задно рамо на скрипец - 4
Храна няма да описвам, защото ме мързи и защото почва да ме изнервя този краен отчет. Иначе влизам в релси, няма 300г мед на ден...засега :D
Ако имаш препоръки как да ги избегна, не бих отказала някоя :D
Засега залагам на достатъчно храна - нито малко, нито много, ВМ, без да изчислявам всеки грам въглен. Така ми е най-добре. А да, и гледам да не се изхвърлям с тежкото, че после апетитът е извънземен :D
Не. Ако можех да ги избягвам нямаше 2 месеца да се мъча да фаствам 24 часа :D
Изяждай цялата храна за деня чак гадно да ти стане и няма да мислиш за храна през целия ден.
Изяждай цялата храна за деня чак гадно да ти стане и няма да мислиш за храна през целия ден.
Всъщност фаста започва тагава, когато стомаха е вече празен. :)
Пробвай вода със изстискан лимон в нея,лично при мен притъпява всякакъв глад и дори после ям насила.
и бонус ВИТ Ц :D
Мнението беше редактирано от Vintage на 22.09.12 09:51.
СС: тяга (1х10@20, 1х10@45, 3х10@50, 1х7@55, 1х10@55, 3х10@50, 2х10@45)
лег - 10х10 с 20, 25 и една - с 30
СС: гребане (едностр и двустр) с флайс от стоеж - 4
След такива обемни серии на тягата, не ставаш ли на камък?
Как възстановяваш, понеже не описваш тази част в дневника си ...или аз не съм засякла. :)
Поздрави :)
След първата такава тренировка писах колко съм изненадана от бързото възстановяване. Като страничен ефект отбелязвам само огромен апетит. Наспивам се винаги добре, за мен това е най-важното и за качествена тренировка, и за възстановяване. Освен БЦАА по време на тренировка, не пия нищо и това е, защото тренирам на гладно.
Като се сетя, поразтягам. Винаги съм била гъвкава, макар и да не съм спортувала в детството си, и макар да знам, че не е много хубаво, попренебрегвам разтяжките. Като си пусна някой филм и почвам да се чекна, това е общо взето :D
23.09.12
21:48
Статичния стречинг все ми се струва, че е напълно безполезен. Някакви динамични движения може, но иначе някаква промяна във формата си от обикновен стречинг не съм видял. Яко йога преди тренировка и това е.
Аз ако правя йога преди тренировка, след това се гъна като кашкавал :)
По-скоро за след или почивен ден.
Ми опитах с йогата на 2 пъти, ама не ми се получава, интересна ми е много, ама не е моето тесто. Аз си разпускам с класически стречинг и танци - мда, като се сетя :D
Какво имаш предвид под “класически” стречинг? Всички упражнения там са от йога, кое му е “класическото”?
23.09.12
21:59
Такъв като в първи клас. Напъни надолу и т.н...
Йоги много. Аз нямах предвид изобщо нея, а точно за разстягания. :)
Защото след тяга и клекове, съм цялата скована и ако не се разстегна или помачкам на следващият ден, ми е доста некомфортно и сковано.
Че е тип смесена гимнастика, а не комплекс от асани. Предполагам, че голяма част от движенията са взаимствани.
23.09.12
22:05
http://www.youtube.com/watch?v=uCmcNSmvHMM Дано това се брои като йога... За такива “стречинги” говоря.
Вариации на Маласана с преминаване в Пада Хастасана, изпълнени в бързо темпо ;)
Надявам се да не избухне спор кое от кое прозлиза и да стигнем пак до кокошката и яйцето. Помолвам най-учтиво да спрем дотук. Благодаря на всички за включването :)
23.09.12
22:42
Какви БЦАА пиеш?
Почивен от железа. Раздвижване за корем: 1 серия от 500 крънча, 1 серия от 100 коремни, 1 серия от 100 повдигания от лег. Всичко с изометрия.
24.09.12
21:00
Извинявай, ама когато отдясно ми е изписвало “confessions of a mad lady” винаги съм се чудел, дали е заимствано от албума “Diary of a mad band” на Jodeci
Не, лично съчинение е. Скоро може да го променя обаче :)
И добре се е получила промяната - vote :)
СС: 10х10 клек с 40 килца и легпреса със 70 със смяна на темпото, phew *sweatin*
СС: калф със странични напади СТ
малко пътечка под наклон за разтоварване
Мале, тея бедра така наливат... Като няква Венера съм :D
Предбалният кътинг ще е болезнен :D