I workout because I love my body- NOT because I hate it

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.11.12
19:38

И да се отчета с успешен воден, преобладаващ с чайове :D (wasntme)
чай бял равнец, чай горски плодове, чай лимон и лайм, чай лайка, чай бял равнец, водааа (sun)
Доволна съм, а най-хубавото е, че не съм гладна (nod)
Лека вечер!

08.11.12
20:01

Здравеееййте! Първо - Честит Имен Ден на всички именници! Да сте живи и здрави! И мойта мама днес е именничка и тя да ми е жива и здрава (sun)
..и второ, да взема да се отчета (nod)

08.11.12г (четвъртък)
- (coffee)
09:30- круша
11:30- гювече(дом.домати от буркан,сирене,кашкавал,филе,масло,яйце), салата(морков,зеле,ряпа,магданоз с оцет), 1ч.л ленено масло
13:30- 1 шок. бонбон (blush) и в класа си имаме именница
16:00- 50-60гр сурово кашу
19:15- салата(морков,зеле,ряпа,магданоз с оцет), ориз, кашкавал, 6маслини.... ииии 3 парчета торта отидоха на кучо :D , много съм зла, но поне не бяха на моя задник. Кучетата и те не е хубаво да ядът сладко, заради очите, но така или иначе не му се случва често (giggle)
4табл. Циклонорм, 4табл Бирена мая и 2капс Рибено масло
Пак бая ядох като че ли, а щеше да е добре да го карам по-лекичко... Сутринта се чувствах много добре след вчерашния воден и единствено съжалявам, че не можах да отида да тичам на стадиона... занимавах се с разни проекти, химия, биология, история, разни ей такива и не ми остана време.... Сега като ми слегне храната към 21:00 ще се раздвижа малко вкъщи с: 20мин вело, 5х20клека СТ и 5х20коремни преси

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 08.11.12 20:02.

09.11.12
11:54

Здравейте! Сега лекинка да се оплача от себе си (dull) .. Снощи хубаво 3 парчета торта отидоха на кучо, ама след това сестра ми довтаса с цяяяло любимо шоколадово руло и познайте какво стана? :x Аз от сладкото бягам, то от мене не... (tmi) Както и да е, то е ясно - хапнах си, пък си имахме и повод... И в край сметка уж след джънковото прочистване, пак се задръстих :D
и сега по същество...

(1) (blush) 09.11.12г(петък)
08:45- 10мл. л-карнитин
09:00-09:30
на стадиона:
19мин. - 8х400м бягане
и на бегом отново до вкъщи

- (coffee)
11:30- 1ч.л ленено масло, краставица, 6маслини, парче кашкавал, парче сирене
16:00- круша, (coffee)
18:30- салата (морков, зеле..), 2 варени яйца, кашкавал
4табл циклонорм, 4табл бирена мая, 2капс рибено масло
Ако има някаква промяна ще е отчета, но за сега това е плана за деня (nod)

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 09.11.12 19:25.

09.11.12
12:02

При тази храна ще изтрещиш за сладко според мен :)

09.11.12
12:21

Вкарай малко мазнини, като не искаш да има въглехидрати.

09.11.12
19:24

Ще вкарам, но по-нататък. Тези дни ще се опитам по по-малко да ям, няма да ми се отрази зле. Деси, аз за сладко по всяко време мога да изтреща, но не от глад, а защото го обичам и няма значение дали съм яла,преяла,гладна - за сладко винаги има място и винаги ми се яде. НОО фактите говорят достатъчно и извода е, че аз не трябва да се допирам до никакво сладко :D Деня премина, както си го описах, а сега ще си добавя към вечерята и кашкавал (nod)

09.11.12
19:31

Ако си се нахранила качествено и достатъчно,гладът за сладко го няма. . .дори да ти се яде,няма да е много.

09.11.12
19:51

Мноооого ми се иска да вкарам и аз по един-два пречистващи дни месечно, но все си мисля, че няма да издържа :( Много ми пада кръвното като огладнея и ми става лошо..ужас :D Завиждам ти, че се чувстваш толкова добре....

09.11.12
20:00

Breackk изключително си прав! Знам го от опит, защото е имало периоди, в коите с дни, седмици и повече не съм кусвала сладко и не ми се е ядяло... в момента е някакъв ужас. Няма да е за дълго, защото сега 5-6дни ще наблягам на млечните и яйцата, а от 15ноември започвам коледните пости(почти всяка година постя). Отразяват ми се добре както на организма, така и душевно. Та от 15-ти няма да присъства нищо животинско в храната ми. Зарекла съм се отдавна, а не е хубаво, ако си се зарекъл да не ги спазваш.
Катерин наистина след такъв ден се чувствам ужасно добре и съм за такива дни. Ако не всяка седмица, то поне веднъж месечно. Този месец всяка седмица ще правя такъв ден, като дните на вода ще ги съчетавам с луната. Следващия ми се пада на 14-ти. Разбира се и при мен е имало в случай, в които на такъв ден не съм се чувствала добре и не съм го одържала или не ми е била достатъчно силна волята, за да го приключа. Този път мина изключително лесно и го отдавам на това, че съм прехранена.....

Като ти чета дневника,направо стомаха ми започва да стърже :) .Изглеждаш супер не се ограничавай от въглехидратите.Как успяваш да заспиш след този ден,в който си на вода и/или чай? :) Мисля,че не ти е нужен.Успех!

10.11.12
07:20

казано от Станислав  Николов на 09.11.12, 20:57:

Като ти чета дневника,направо стомаха ми започва да стърже :) .Изглеждаш супер не се ограничавай от въглехидратите.Как успяваш да заспиш след този ден,в който си на вода и/или чай? :) Мисля,че не ти е нужен.Успех!

Едва ли го прави само с цел отслабване...пречистващия ден има доста други ползи ( цък1; цък2 ) за организма.

Мнението беше редактирано от Kath на 10.11.12 07:44.

10.11.12
07:41

Ами да, така е. Този пречистващ ден го правя, за да си пречистя организма, както споменах по-рано, до колкото това е възможно в рамките на 25-30часа,разбира се , защото за да се възползваш максимум от ползите това трябва да е един доста по-дълъг период, както е описано и в статията. А,че искам и да сваля някой и друг килограм и това е така, защото с тежи джънк натравяния, дето си спретнах, освен че си затормозих организма, който скоро не беше виждал такава храна и в такова количество, ами и понапълнях.. грух-грух (nod)
Към Станислав - след такъв ден заспиваммм доооста добре, лягам си по-раничко към 22:00 и сутринта се събуждам много бодра. Даже мога да кажа, че това ми беше най-леката,бодра и приятна сутрин от доста време насам. Благодаря за успеха!

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 10.11.12 07:41.

10.11.12
07:45

Mомиче , което е станало в 7:45 в събота ... ехааа :Д

10.11.12
07:46

Редактирах си поста, за да добавя едни много приятни линкчета - Дани, може да прочетеш презентацията, има доста полезни неща..

10.11.12
07:55

казано от brusakch на 10.11.12, 07:45:

Mомиче , което е станало в 7:45 в събота ... ехааа :Д

Това не е нищо особено за мен, аз съм ранобудна :D и по-рано съм ставала (nod)
Благодаря ти, Кат! Ще ги прочета :P

10.11.12
19:02

(2) (wave) 10.11.12г (събота)
08:30-1ч.л ленено масло, салата (зеле,морков,кервиз с оцет), 5маслини, 2варени яйца, парче кашкавал
11:10- круша
16:30- шепа сурови слънчогледови семки
17:30- още сурови сл.семки
18:00- салата (зеле,морков,кервиз,кафриол,3с.л грах с оцет), 6маслини, кашкавал, парче сирене, 3парченца някакво филе;
и в момента- грозде, плодов чай банан и череша
едит: печени тиквени семки пред тв-то и още мъничкоо сурови слънчоглеедови (blush)
4табл циклонорм,4табл бирена мая,2капс рибено масло
Днес забравих да си взема чай ябълка с канела, а бях в Пловдив (dull) От Асеновград си взех този плодов и още един горски плодове. После ще опитам и него :P
Тренировка няма, скапана съм.. не ми се прави нищо. Намерението ми е утре сутринта да ходя на стадиона (nod)
Лека вечер! (sun)

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 10.11.12 22:49.

11.11.12
20:05

(3) ... 11.11.12г(неделя)
10:30- (coffee)
10мл л-карнитин
на стадиона:
10обиколки= 19мин
вкъщи: пораздвижих се леко, 3х20клека СТ, 20коремни преси

Днес отидох на стадиона с намерението да направя повече от 10 обиколки, обаче имаше мач и се наложи да бягам на горния стадион, който е по-малък. Сравнявайки времето тези 10обиколки се равняват на 8х400м, понеже не знам горния колко м е. Не се чувствах много добре, пък и там не ми беше комфортно, та следващия път като си бягам на хубавия стадиона ще се опитам да са повече от 10 обиколки.
13:00- картофи на фурна, бяло пилешко месо без кожата, салата (зеле,карфиол,морков,кервиз с оцет)
- разходка до Бачковския манастир (sun)
16:30- сурови бадеми, отидоха към 50гр (blush) , грозде, сурови сл.семки, плодов чай череши и банан
19:00- 1ч.л ленено масло, салата(зеле,карфиол,морков с оцет), парче сирене, 2парчета кашкавал,1яйце и още толкова, че и малко повечко сурови бадеми (blush)
- плодов чай горски плодове
4табл циклонорм,4табл бирена мая,2капс рибено масло
Ох, ами стабилно си хапнах днес :x Определено съм преситена и като че ли глада за сладко поутихна (nod)

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 11.11.12 20:06.

14.11.12
19:56

Здравейте! Леко отидох на втора страничка... сега ще описвам по памет, не подоробно (wasntme)
12.11.12г(понеделник)
храната- през деня беше добре, направих си най-хубавия омлет, който съм си правила до сега (не се разтури и беше с тиквени семки); вечерта имаше леко мазало със сладки разни нещица :x
тренировка- нямаше

13.12.12г(вторник)
храната
цял ден- 1кафе,няколко чая, доста вода; вечерта- баница и пак разни сладки щървалъци
тренировка- нямаше
Хубаво се поблажих тези два дни. От днес започват Коледните пости и до Коледа без нищо животинско (nod)

14.11.12г(сряда)
1 (coffee) ; чай горски плодове, чай банан с череша, чай сливи с канела, чай горски плодове;
19:00- ориз, салата(зеле,карфиол,морков,кервиз с оцет), 11маслинки
- една шепа сурови тиквени семки
Щеше ми се днес да е воден, но се разминах...
тренировка- няма (dull)
Тъй като тренировките вкъщи хич не ми се отдават, от другия месец мисля да си се връщам във фитнеса. Тогава ще съм първа смяна на у-ще и ще се опитам някак си да натъкмя нещата с това учене.

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 14.11.12 20:05.

14.11.12
20:34

http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2012/154/8/4/087___food_by_paratroopacx-d527cju.png

14.11.12
20:57

Разконспирира ме набързо :D Няма повече... от днес окончателно отказвам сладкото.. (nod) Никак не е желателно в близките дни даже да се храня, с каквото и да било :D Нов гардероб няма да си взимам... всичко лекинка ми стяга, тъй като аз си взимам дрехи единствено в крехките ми периоди.. когато наддам (както в момента) е изключено да отида да си взема някоя дреха :D в близките дни мечтата ми е да се побера в едни дънки, които даже като си ги взимах леко ми стягаха :D (inlove) Навсякъде съм наддала с това “You didn’t see anything”, та чак и сутените ми стягат вече, което не е лошо, но за съжеление не наддавам само там :D

14.11.12
21:02

Малеее,а аз не съм яла сладко от 13 октомври (РД на една приятелка,когато се омазах с торта като за година напред) :D и интересното е,че не изпитвам и нужда ... дори когато някой ми даде бонбон не ми се яде :D

Мнението беше редактирано от Вики на 14.11.12 21:03.

14.11.12
21:11

То и аз съм имала периоди, в които не съм накусвала сладко. Винаги когато са ми предлагали сладко, черпили за РД и т.н съм отказвала, много съм се лишавала, даже и да ми се е хапвало. Чак понякога се замислям в такива периоди като сегашния ми как аджеба тогава уж не ми се е ядяло, не съм яла и съм се изхранвала с по 1-2 яйца, някой плод или зеленчук.... ами извода ми е: не се лишавайте от нищо :D дозата прави отровата. Всяко лишение води до компенсация рано или късно. Аз съм страшно зле, защото тази грешка не я правя за първи път... и до сега и предполагам, че никога няма да проумея ЗАЩО, когато ям сладко или трябва да ям много, или изобщо не трябва да ям (dull) (dull) (dull)

14.11.12
21:19

Недей му хвърля толкова размисляване кога ти се е яло , кога не ти се яде и т.н Като ти се преяде хапни си и проблемът решен , за да няма след това някакви свръх дози захар и след това оо много ядох и да се товариш психически бла , бла .. LIVE : )

14.11.12
23:22

Ами много си прав, да. И пак от моите размисли да вмъкна, че ми липсва времето, което почти не мога да си спомня, когато си хапвах от всичко, не съм се лишавала, не съм се терзаела дали да ям нещо, или не и дори не съм си спомняла какво съм яла предния ден например...
А сега майка направо ме разби (dull) Влиза ми в стаята и ми вика: “Ето и малко сладки изкушения за утре” , в същия момент се смее стабилно. Дава ми фъстаковка и сусамка (понеже в момента ми е ограничен избора) и вика “ами не се сетих по-рано”.. ужас, ужас... хем ме знае каква съм ламя :D , но сега ще ги пропусна, разбира се (nod)
към горното за днес добавям: сурови орехи и печени тиквени пред тв-то
Т’ва моето замяза на дневник за душевни излияния и неправилно хранене, а не на такъв за тренировки и здравословен хранителен режим... (dull)

15.11.12
07:15

Tова малко ми прилича на лека гавра от страна на майка ти . Може да пробваш да ,,образоваш’’ леко майка си на тема хранене и хранителни продукти.

15.11.12
07:36

Амии тя едва ли е искала да се “гаври” с мен. По принцип майка знае към какво се стремя аз, как се храня, как съм се хранела и всички тези мои периоди са и познати. Просто със сестра ми може да започнат да пропускат да ми взимат разни такива неща и на мен или след ядене да ме питат “дали да си хапнем нещо сладко”. Сега и трите постим, ние почти всеки пост си го спазваме. Тя не ми ги е взела, за да се гаври с мен, а понеже е взела и на сестра ми. В случая не бих и се обидила, даже и да ме подмине :D Иначе вкъщи се храним що годе здравословно, като изключим, че чат пат се готви с олио, а сега е задължително, защото не може с животинска мазнина. Не ядем никакви колбаси, маргарини, готови храни от магазин, голяма рядкост е да се пържи нещо и т.н

15.11.12
13:43

Дани, не се съмнявам, че знаеш че си ми много симпатична и това което ще кажа се надявам да ти е от полза.
Най-важното, когато правим нещо е да имаме стабилна основа. В основата на храненето са макронутриентите - мазнини, въглехидрати и протеини. Ако на първо време се опиташ храненето ти да е съставено само от техни чисти източници без да съблюдаваш конкретен режим нещата ще тръгнат към неизменно коригиране на периодите на глад/преяждане. Когато изключиш всички рафинирани захари и транс мазнини, ще започнеш да хапваш мед или плод, когато ти се яде сладко, а не нещо преработено (сусамката е много яка, но е фруктоза и кой знае още какво за да изглежда така). Когато тялото ти се храни с проста (чиста) храна ще има все по-малко нужда от “бързо зареждане”, защото ще извлича максимума от всичко което му даваш. Не се измъчвай за всеки бонбон или вафла, а само ги заменяй с нещо непреработено (печена ябълка или тиква с мед и няколко ореха не ти ли звучи мноооооого по-добре 8-) ) и постепенно и с лекота ще изчезне неудържимото желание за сладко.

15.11.12
20:03

Звучи ми прекрасно бих казала. Благодаря, Радост! Обожавам тиква, а баща ми тази година покрай пъпешите и дините ся по-голямо количество тиква (към 30дкр) и имаме всякакви. Трябва да му кажа да донесе и да започна да строявам майка.. все забравям. А днес ми пристигна медчето (sun) А за фъстаковката и сусамката, които майка ми донесе са със захар, не с фруктоза.. още по зле, иначе съм си взимала с фруктоза без захар от био магазини.
Сега да се отчета за днес: 15.11.12г(четвъртък)
до обяд- 1 (coffee) , 2банана, 100гр. сурови лешници, 3сурови какаови зърна
17:00- банан
19:20- 1ч.л ленено масло, леща, краставица, морков, 9-10маслинки иии.. 2с.л сусамов тахан с мед, докато си забърквах за утре (blush)
едит: сурово кашу, 3сурови какаови зърна
4табл. Циклонорм, 4табл Бирена мая и 2капс Рибено масло
Тренировка пак няма и тази седмица най-вероятно няма да има.. Доста ми се насъбра за учене :x

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 15.11.12 21:30.

15.11.12
20:08

По-добре , че са били със захар , а не с фруктоза.

15.11.12
20:11

Може ли да кажеш защо :??

15.11.12
20:14

http://life-sucks.org/what-is-fructose-sugar/

P.S Какво се подготвяш да учиш като завършиш , че гледам често споменаваш темата учене?

Мнението беше редактирано от Стоян на 15.11.12 20:39.

15.11.12
20:47

Благодаря за материала. Ти си ми давал и още информация за фруктозата, но сега се сетих. Тогава забравих да е погледна. Ето това ми направи впечатление за обикновената захар:
Also limit your consumption of sucrose (white table sugar). Sucrose is molecule made up of a combination of one glucose and one fructose molecule. As soon as it hits your stomach, it breaks up into glucose + fructose, resulting in the same negative health effects as plain fructose.
Скоро имах да правя проект по химия за захарозата и сега учим точно тези неща.
Иначе се подготвям извън у-ще по история, защото след 12-ти клас искам да уча право :)

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 15.11.12 20:57.

15.11.12
21:03

Еми успех ти желая . И аз с история се готвих .. преба ми живота в 12 клас . Ама по български и литература много зле и не стана работата

15.11.12
21:09

Благодаря! Аз по БЕЛ съм доста добре и от там общо взето ми идва желанието за право. По история никога не съм учила, както трябва и в момента всичко, което чета ми е непознато с изключение на някои елементарни неща. За сега уж се справям добре, но ще видим. Тъй като аз съм доста притеснителна и искам да съм по-сигурна в себе си ще се готвя 2години. В момента съм 11клас. Напълно разбирам какво искаш да кажеш с това “преба ми се живота в 12клас” (nod)

16.11.12
20:35

16.11.12(петък)
08:00- (coffee) , 3големи с.л сусамов тахан с мед, 4сурови какови зърна
- плодов чай банан и череши
12:00- 1ч.л ленено масло, леща, краставица, 6маслинки; чай горски плодове
17:30- 4-5мандаринки
20:15- краставица, 2малки морковчета, 6маслини, 20-25сурови бадема (едит: леко си подминах дажбата (dull), чай горски плодове
4тбал циклонорм, 4табл биренаа мая,2капс рибено масло

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 16.11.12 21:16.

16.11.12
20:51

Ей сега се сетих, че си взех резултатите от хормоните, а не съм го споменавала. На първите 5, които направих резултатите са окей. Ще сложа снимка. Един от хормоните ми е леко занижен, но гинеколожката каза, че не е притеснително. Следва да си направя изследвания на още 4 хормона на 26-ти или 30-ти ноември.

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 16.11.12 20:51.

17.11.12
18:31

17.11.12г(събота)
10:15- (coffee) , банан, 5-6сурови какаови зърна, 10с.бадема
13:15- банан, 20бр. сурово кашу; чай горски плодове
- (coffee)
15:10 тренировка
Час и 15мин велоергометър;
леко раздвижване, разни подскоци
3х20 клека СТ

17:00- 10с.бадема, 10бр. сурово кашу
18:00- леща, 8маслини, салата(зеле,морков,карфиол,кервиз с оцет), мурсалски чай
- плодов чай банан и череши
4табл циклонорм, 4табл бирена мая, 2капс рибено масло
Аз тотално изтрещях (dull) Тази вечер имах доста странни сънища :D Първо бях на урок по история после бях на фитнес, но там забележете не тренирах, ами ядох торта.. ужас :D Леко се улях с велоергометъра, но ме хвана нервата и трябваше да си го избия някак... (nod)

17.11.12
19:06

Тва ще е заради историята само

17.11.12
19:18

Ами да ти кажа и аз на това го отдавам :D Днес уж целия ден беше заплануван за учене, но утре отново ще се наложи да ставам рано, че да позубря повечко.... само дано пак не са такива сънищата, че ми идва малко в повечко историята :D

18.11.12
08:33

По повод фруктозата - и аз съм чела много материали и съм изгледала няколко документални филма - всички са единодушни, че е по-лошият “сладък убиец” от захарта...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1