казано от gotcha на 05.08.15, 11:44:
Боби, не ми разваляй кефа. Позитивното мислене не е фантастика. Мечтай повече (dull)
Ти гледай тоя път да се опазиш от контузии, а за снега през февруари остави природата сама да се погрижи - и без друго там нищо не можеш да направиш. Или ще има, или няма да има. ;)
Плуване - 15тина минути с/у течението, ама имаше много водорасли и се окичих с грлянди (dull)
Въртене - 4км по плажа, яко камънак и чат-пат затъване, доста е тегавко, после връщане по асфалта и поредно пукане на гума и бутане.
Хубав ден за разлика от вчерашния и предишните с адска жега, бях си пълен дроб за това и не тренирах...
Вчера - 5км бягане/ходене почти до Връв и после толкова пускане/плуване надолу.
Днес цял ден се занимавам с това (dull)
Бягане
Обиколка на селото - 6км с новите ми маратонки за 29лв. (dull)
Едно от малкото (под 5) от миналата година, когато се контузих на полу-маратона някъде ноември, ако не се лъжа.
Колоездене
Ново Село - Ясен - Ново село = ±21км за 1:04 ч.
Мнението беше редактирано от gotcha на 22.08.15 11:33.
Бягане
Check out my 11.5 km Run on Strava: http://app.strava.com/activities/374948097
Колоездене
Check out my 66.5 km Ride on Strava: http://app.strava.com/activities/375877858
В дните в които не описвам тренировки карам сърф или по-точно падам от сърф (dull)
Днес уж трябваше да има някъф вятър по прогноза, ама цъ та упражнявах повороти.
Дано задуха та да се тествам.
Бягане
От село до Гъмзово и обратно по черен път.
Check out my 13.2 km Run on Strava: http://www.strava.com/activities/377976016
27.08.15
00:16
Много яко, тука при теб заниманията са доста сериозни браво. Аз имам близки интереси. Карам ски, тичам, карам колело, бухам във фитнес-а, единствено не карам сърф, ама се занимавам с още други неща. Успех и приятни забавления, че като гледам при теб са много : )
казано от kaloyan на 27.08.15, 00:16:
Много яко, тука при теб заниманията са доста сериозни браво. Аз имам близки интереси. Карам ски, тичам, карам колело, бухам във фитнес-а, единствено не карам сърф, ама се занимавам с още други неща. Успех и приятни забавления, че като гледам при теб са много : )
Продалжаваме напрет (dull)
Подкарах го най-накрая. Направих един тигел от 500м срещу течението и си обърнах без да падам през цялото време.
Уникално е да усетиш вятъра...
От две седмици съм си в СФ в тотална мъгла... но днес малко ми се развидели, както май и времето.
Малко стадиона за загрявка и после в залата. Там повъртях пудовката, което ме очуди и бутнах 60 от раменна преса плюс още някое друго упражнение и накрая малко йога, предимно мъртва поза (dull)
Ето и малко тренировка от гръцкото море.
28.09.15
01:06
Ееее уникално :)) . Музиката върви перфектно, къде е това яко парти. Яко хипстери .... :)
Дъжд - шит - зала
Поздрави - пудовка - колелце - сталкер - щанга - пистолети - напади - йога - картофи.
Велодни
Вторник - До х. Планинец - 18км
Сряда - от х. Планинец надолу
Днес - до Перник - 28км
Вторник - Витоша
Днес - Поздрави ; борческо ; загрявка Вик ; трап - обръщане тласкане - преден клек - лицеви - сталкер - колелце - планк - СЯВ ; тяга ; Йога
Вчера зала - Поздрави ; Борческо - тръстъри - обр. тласкане - тяга @ 2 дъмбела ; трап - раменна ; подскоци - напади с тежест ; Йога
Днес бягане в парка - 30:28 - изненадващи за теглото ми (на око над 90кг не съм се мерил от година) и това, че не съм бягал много, много...
Сряда - Събота : София - Септември - Добринище нощно с теснолинейката ; Добринище - х. Гоце Делчев - х.Г.Д. - х.Безбог с лифта - х.Безбог - заслон Тевно езеро където преспахме ; Тевно - х.Демяница - Банско - с.Баня за една спирка с теснолинейката и там на минералка да се сгреем, че ни пра дъжд към Банско. Връщането пак с теснолинейката, тоя път денем за да се насладим на планината и красотите :)
Планината много зарежда!
Днес зала : Поздрави ; Въртене - руски суинг - суинг - изтегляне - напади - ам. подскоци @32 пудовка ; изтегляне трап - тяга ; пуш преса - преден клек ; Йога
П.С. Не се бях возил на БДЖ от 2001 (dull)
Мнението беше редактирано от gotcha на 19.10.15 15:08.
19.10.15
16:52
Те теснолинейката искаха да я спрат, ама имаше протести :) и май засега ще си върви. Тази специално не трябва да я спират, ако имахме идея малко за туризъм, каква атракция може да се направи ама ....
Уикенд на х. Кашана (златишки проход)
Събота - 12ч. на маса
Неделя - изкачване на върха!
п.с. Някои караха колело (dull)
Бягане в парка - 31:09
След 3 седмици никакъв почти никакъв спорт и никакво бягане, а само пиене, ядене и мързелуване се чуствах изненадващо лек.
Вчера бях в Пловдив на Джаз феста и после на афтърпартито на Southwick, които разцепиха, после си се прибрах към Сф, нямаше как да звънна на никой местен...
И последно, айде на ските! - http://olx.bg/ad/ski-turing-set-atomic-automatic-102-188sm-s-panti-tracker-13-i-kolani-ID5zMeg.html#caf2318506
Вчера на стадиона
5 кръга
Удряне с чук 10кг - 10 пъти на ръка
Обръщане гума - 10
Ходещи напади с чук с извъртане встрани - 10 на крак
Вече имам мускулна на глутеуса, сиреч газягата (dull) мн добре се получи.
Гюленце на слънце
Загрявка
5 кръга
10 сиунга
10 напада с гюлето
още малко слънце
Четвъртък - Мальовица и минералка в Сапарева баня.
Петъка - снимки на Копитото и Конярника.
Вчера докато се прибирах под дъжда реших, че е време...
Навън
200м ходещи напади с максимално изнасяне на водещия крак
Вътре - 3 х 3 кръга по 5 повторения
Раменна преса - Тяга - Трап с ниски дръжки
Обръщане - тръстъри с дъмбели
Ам. подскоци - Напади с диск на гърба
Йога
Крайно време беше да почна да се подготвям за зимния ски сезон като се надявам да дойде по-скоро снега и “сухите” тренировки да приключат.
Мисля да комбинирам тренировки на открито с такива в залата за един месец, след това вторите ще отпаднат. Поради тази причина си взех карта, за да не скатавам (dull)
В тези на открито ще преобладават упражнения за издръжливост + такива, които се доближават максимално до биомеханиката на ски ходене, а също така и мъкнене на екипировка на гръб. Тези в залата ще са предимно за силова издръжливост. Симулира се съответно изкачването и спускането.
Крайната цел е рано да се спомене, най-малкото не зависи толкова от мен...
Навън
Бягане в парка - забравих си ташовника и скатах здраво като си спестих баирите и направих половин обиколка, така или иначе тичах като робокоп...
Вътре
3х3х3
Клек - тяга
Пуш преса - Високо изтегляне с трап
Кофички - Набирания
Колелце с изометрия в долната част. Йога
Дроб с туршия
Събирам екипировката (dull)
Вътре
Поздрави
3 кръга по 5-10 повторения
Борческо въртене
Суинг
Кофи
Набирания
Сталкер
Високо изтегляне трап
Лицеви с тежест
Планк с тежест
Колелце
Напади с тежест и въртеливо движение
Ам. подскоци с тежест
Йога
Вънкa - 4х26 напада по наклон
Дъжда малко обърка схемата (dull)
“Аз говоря не приказвам”
Мнението беше редактирано от gotcha на 27.11.15 16:59.
Навън
3 врътки
Бягане 500м - ходещи напади с/у наклон - изометричен полуклек
Вътре
Изометричен полуклек с щанга 50кг в различни ъгли и със стъпка напред. Няколко врътки.
Йога
Навън
Бягане в парка - 30:35
Бях някъде на 80% от ВП, но се усещаше умората от тренировките с тежести при все, че нямаше одървяне.
Вътре
10х1
Клек - Тяга
Обръщане (бицепс от земя) - Пуш преса
Кофи - Набирания
Много добре се получи комбинацията издръжливост - силова издръжливост. Далече съм от тежестите, когато натисках по-сериозно, но нито имам такива амбиции, нито вече те ме мотивират.
Гарготрошачка (dull)
Навън
400м. ходещи напади - отначало по 10 после по 20 с раздишване м/у тях, пали яко краците (dull)
Вътре
3 кръга х 5 повторения
Тръстър
В. изтегляне с трап
Кофи
Набирания
Напади с дъмбели на крак
Подскоци с дъмбели
Пулс: 28-20 слаба работа нищо, че си мислех, че съм на поне 180 удара...
Най-големия! Баси мотивацията...
Навън
С жилетката
10 качвания/слизания - 20 стъпала през 2
Осмици - 260 качвания и толкова слизания стъпката е пак като през две по 19 стъпки нагоре. Това са пейките на стадиона, които отдавна ги няма и е доста удобно за осмици.
10 качвания/слизания - не преброих стъпките, но са по-малко, но доста по-стръмни.
Вътре
Лафче (dull) и 150кг тяга с жилетката.