Специално за всички в името на доброто старо време и оня ми ти дневник, който ме промени :) :) :) . Щракнах се преди малко. Декора отзаде е същия, в тоалетната на работа ;) , само дето брат ми ми зае фотоапарата си и сега съм гъзарка. Инак заспах в 3:30ч... а алармата на телефона не ме издразни сутринта, защото видях слънчицееее и зеления навън.
Мнението беше редактирано от maria на 26.04.12 10:07.
Роналдо разправя на Меси:
- Ще се видим на финала!
Меси му отвръща:
- Къде ще го гледаме - у нас или у вас???
Тия “Мастило” всичките им песни са е*аси меланхолията....но пък Вики е сладурана
Мнението беше редактирано от Петър на 26.04.12 13:14.
1950’s ideal - forever, no explanations. ;) (devil)
Мнението беше редактирано от Old Timer на 26.04.12 17:45.
Стоят пред Райските порти една баба и Рамос.
Св. Петър вика бабата и я пита: “Бабо, ти защо си тук?”
Бабата: Аз Петре цял живот съм се молила, само добрини съм правила, смятам, че съм за Рая.
Св. Петър я пуска да влиза и се обръща към С. Рамос: “Чедо и ти ли си за Рая”? - “А не, аз идвам за топката”
:D :D :D
NASA съобщиха,че топката изпратена от Серхио Рамос в космоса, вече е преминала дори и в друга галактика. Христо Йовов незабавно замина за Мадрид да честити на рекордьора лично!
Студент по химия доказа, че Ад-ът не съществува!!! Накрая заключението направо разбива :D
Как е минижуп на различните езици:
-Български-Гъзовейка
-Японски-Му се сака на путака
-Френски-Ревю де путе
-Италиански-Панорама де ла пичонe
-Китайски-Де хуй де
-Гръцки-Видакис путакис
-Английски-Скиф май слийв
-Руски-Путевидение
-Немски-Майне путкен зее
27.04.12
17:35
Ахахаха, продава ли се още ?
Даже и нов вкус има Orange Ice… Jack3d
Дано да мине на митница без проверка, че иначе можеш да последваш съдбата на собственика на “Жълто” /май така се казваше магазина за хранителни добавки/ ;)
Аз не съм казал, че ще го ползвам просто, че изкарват и нови вкусове, но тук малцина ще ги пробват :D
Някой знае ли спидито “Speedy” (жълтите ванове със сини букви) дали имат опция “Отвори преди да платиш” ?
27.04.12
19:54
Мисля , че имат ама не съм сигурен :D
Да питам не е лошо за гърдите ако вчера съм правил гърди и днеска правя 5-6 серии кофички при положение , че не усещам никаква мускулна треска от вчера нали ?
27.04.12
20:07
Някой знае ли спидито “Speedy” (жълтите ванове със сини букви) дали имат опция “Отвори преди да платиш” ?
Разгледай в сайта им, но не може да нямат.
Penko Mladenov - от много неща зависи.
Понякога, леко раздвижване, за каквото евентуално могат да минат няколко серии кофи, може да е доста освежаващо в ден след тежка тренировка.
От друга страна, наясно си че може и да влоши възстановяването ти и по-лошо.
Опитай :)
27.04.12
21:29
No comment! :X
27.04.12
21:33
Предрусал е с Jack3d :D :D :D
Разгледай в сайта им, но не може да нямат.
мерси. Май май или аз не виждам или само еконта имат.
27.04.12
21:52
Звънни на телефон техен и питай. Според мен е невъзможно да нямат. Много важна опция е това.
28.04.12
01:03
Penko Mladenov - от много неща зависи.
Понякога, леко раздвижване, за каквото евентуално могат да минат няколко серии кофи, може да е доста освежаващо в ден след тежка тренировка.
От друга страна, наясно си че може и да влоши възстановяването ти и по-лошо.Опитай :)
Мерси! :)
28.04.12
11:09
Big Mistake ^^
Big Mistake ^^
Това е само да отворя апетита на хората който не могат да закусват :D :D
28.04.12
12:50
Ти така ги отчайваш още повече , представят си някви яки палачинки пък ядат овес и яйца :D :D
28.04.12
13:08
В консумирането на охлюви определено има лек психологически момент когато са цели на салата :D
До сега само нарязани съм ял,но големи цели олюви си е психо :D
Ахахаха, продава ли се още ?
Даже и нов вкус има Orange Ice… Jack3d
Дано да мине на митница без проверка, че иначе можеш да последваш съдбата на собственика на “Жълто” /май така се казваше магазина за хранителни добавки/ ;)
Какъв е случаят с него?
1.3 dimethylamylamine вече е забранена съставка, а в джак-а и в доста други бустери я има..