Има няколко светофара на, които тайничко си мечтая да имам Волга (devil)
А аз жълт Москвич с ролбар от тръби за скеле (devil) За да не ми се задават въпроси от рода на: защо пък жълт? -ами щото просто ме кефят жълтите Москвичи :D :D :D
08.05.12
07:47
Човек да не напише нещо... :D
ей,дойде хубаво време и спортисти се навъди много.Държа 1 крайпътно кръчме и направо се учудвам колко хора живеят заради другите.За да направят впечатление взимат колелото и тръгват по пътищата,за да им казват колко са спортно ориентирани и как ще свалят последните мазнинки.Това добре ама как да стане това когато спират да почиват и се почват поръчки от рода бира+картофки,кола+еклерче,тройка с повече картофки ...........Аз бях 115 кг и никога не съм се крил или притеснявал от това което съм.Яде ми се ям си и толкова.Лошото е че здравето е най-добрия съветник и когато почнат да те болят стави,кръст или когато не можеш да се завържеш без да се изпотиш :),тогава разбираш че ако правиш нещо е по добре да го правиш както трябва,защото е за твое добро.Но разбира се като си на тийн възраст и трябва да пускаш снимки от това къде и колко си спортувал и колко си голям си е друга работа :).....рано или късно всички разбират нещата,но малко ги променят.Жалко.Поздрав за всички антиспортисти.
Всичко зависи от метаболизма, той ако е тръгнал на 15км преход с колело, по средата един еклер и кола, ще му дойдат екстра.
08.05.12
09:40
За да направят впечатление взимат колелото и тръгват по пътищата,за да им казват колко са спортно ориентирани и как ще свалят последните мазнинки.Това добре ама как да стане това когато спират да почиват и се почват поръчки от рода бира+картофки,кола+еклерче,тройка с повече картофки
Това си е самата истина за съжаление. Не знам колко хора се качват на колелото и ходят на стадиона заради здравето си, но когато настане моментът да се хранят, всичко отива по дяволите.
Вчера като отивах към фитнеса гледах един колоездач с наднормено тегло да нагъва баничка (или нещо подобно беше). Дано му се е случило инцидентно. :)
Ахахаааа, тия не са в ред най-секси мъж на света бил този според анкета на в.Сън. Пу, пу, да ме пази господ!
Мнението беше редактирано от Smile на 08.05.12 09:56.
08.05.12
11:33
Покъртителен гейчо е този бе... тая анкета не ми е редовна нещо :)
Всичко зависи от метаболизма, той ако е тръгнал на 15км преход с колело, по средата един еклер и кола, ще му дойдат екстра.
Ако трябва да сме точни 1Кола + 1 Морена да става за зареждане ,но това е при каране на макс ниво и голямо разтояние(правил съм го).А когато разглеждаш природата и правиш пози с фейса едвали е удачно,но да не задалбаваме друго имах предвид ;)
Ахахаааа, тия не са в ред най-секси мъж на света бил този според анкета на в.Сън. Пу, пу, да ме пази господ!
Пълен хомосексуалист!
08.05.12
14:02
хомобандит :D
Обаче сериалът с него е УНИКАЛЕН!
http://men.hotnews.bg/n/zashto-obichame-aziatkite.15666.html
мале тия азиатки могат да ме вдигнат от гроба :D
е това е ядене
На единия зъб няма да ти закачи. :D
не ставаше дума за количество,а ефект ;)
08.05.12
20:29
Аз и под клипа го написах ама и тука да си кажа мнението, че Кубрат е доста интелигентен и за спорта и за природата си... съставя доста правилни и смислени изречения... изречения които доста политици и хора явяващи се по телевизията немогат да съставят :D и това го казвам без никаква нотка майтап :)
Разговор в къщи по време на волейболния мач със Словения.
Най-малката пита пореден въпрос:
- Защо се прегръщат всеки път? (има предвид когато волейболистите отбележат точка)
По-голямата отговаря:
- Защото се обичат.
:D :D
08.05.12
22:10
Кръвната група защо ?
Кръвната група защо ?
Ми лично на мен не ми звучи логично.
Да кажем че съм някав неандерталец,и видя рандом картоф,които според диетата за кръвната ми група не е добър за мен,е ще го подмина ли?
протип:кратофа рандом ми дойде в главата,дали са имали картофи тогава - не мисля :Д сфана примера
абе деазнам,ядеш квото ти се яде и готово.
09.05.12
06:42
Идва лято :)
09.05.12
14:20
Кръвната група защо ?
Ми лично на мен не ми звучи логично.
Да кажем че съм някав неандерталец,и видя рандом картоф,които според диетата за кръвната ми група не е добър за мен,е ще го подмина ли?протип:кратофа рандом ми дойде в главата,дали са имали картофи тогава - не мисля :Д сфана примера
абе деазнам,ядеш квото ти се яде и готово.
Нямало е картоф.Според кръвната група са се хранили различно преди хиляди години и така според нея да се храним и сега.Това е идеята. http://lubomirivanov.com/842/
09.05.12
16:18
ГРРРРРРРРРРРРРРР :@ много се дразня ,като не мога да намеря някоя песен :@:@
Нещо от сорта на :
“I don’t want a second chance , just tell me why” или second try или пък just wanna know why… ИЛИ НЕЩО ОТ ШИБАНИЯ СОРТ -__-
Help ? Please ? ;(
ГРРРРРРРРРРРРРРР :@ много се дразня ,като не мога да намеря някоя песен :@:@
Нещо от сорта на :
“I don’t want a second chance , just tell me why” или second try или пък just wanna know why… ИЛИ НЕЩО ОТ ШИБАНИЯ СОРТ -__-Help ? Please ? ;(
Тази ли е http://www.youtube.com/watch?v=YVpfGQ3TvPA ? :D
Мнението беше редактирано от Bocko на 09.05.12 16:42.
09.05.12
17:00
Не .. Но close enough .... xDD
Forever alone level : fat guy at the beach
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 09.05.12 17:02.
09.05.12
20:39
Мале , чак сега като направих няколко тренировки във фитнеса разбрах , че се почва със загряващи серии , постепенно се стига до максималните килограми с които можеш да правиш упражнението.. :D
Аз 8 месеца правих : Загрявка и директно максимални килограми :D Даже в началото и загрявка не правих
Те не че бяха кой знае кви килограми , ама.. :D
09.05.12
20:54
хах
09.05.12
21:01
Тц ся са обърках съвсем :D
09.05.12
21:43
..Poker Face..
Вече официално ще завърша 10 клас с 3-ка по физическо най-много
Аз с 4ка.. ако тая се смили може и 5. По - ъпсурдни изпитвания не съм имал никога.
09.05.12
21:56
Аз съм си абониран за 6-ца :D