09.05.12
21:59
ми ту.
Вече официално ще завърша 10 клас с 3-ка по физическо най-много
Аз с 4ка.. ако тая се смили може и 5. По - ъпсурдни изпитвания не съм имал никога.
Абе мен добре ,че не ме изключиха от даскало... Щях да бия тоя идиот по физическо :D Добре ,че едни съученици ме спряха иначе му бях отковал такава тупаница ,че сигурно нямаше да се усети от къде му е дошло.. и аз нямаше да завърша 12 клас :D
09.05.12
22:08
Разкажи ся сценария , като хората ! :P
Много е дълго пък и не е за пред хора :D Не е нещо с коет човек трябва да се гордее, ама нервите са ми на изчезване :D
09.05.12
22:11
От тази година имало нови талони за технически преглед и вече има пунктове с работещи камери. Как се радвам, че затягат положението, пък дано да спрат да се движат разни морги по улиците. (devil)
От тази година имало нови талони за технически преглед и вече има пунктове с работещи камери. Как се радвам, че затягат положението, пък дано да спрат да се движат разни морги по улиците. (devil)
Те най-големите морги си се движат и без преглед за съжаление.
09.05.12
22:21
Ти пък... Щом е учител си е похвално даже ! Тия са уникално нагли и лицемерни същества... (мнозинството) :)
09.05.12
22:33
Тия са уникално нагли и лицемерни същества... (мнозинството) :)
Сигурно защото мнозинството ученици са мързеливи тарикати, неспособни и/или нежелаещи да заучават информация и да я използват (логически и асоциативно).
Затворен кръг е това.
09.05.12
22:40
Дано се погрижат и за тях. Днес докато чаках /бях 4-ти/ и едно Пунто го върнаха заради “лош външен вид” - действително приличаше на добре понаритана консерва :D
Принципно ДАИ са ги осигурили със скенери, директно сканират талон, шоф. книжка.
А ся малцинствата с фалшиви книжки как ще окапят :D
Мнението беше редактирано от emzo на 09.05.12 22:43.
А при положение ,че въпросния учител е дошъл преди 1 година и се държи целенасочено към определен човек с определно държание, а към другите с друго? И защо винаги учениците са виновни? Какъв е той ,че да ме обижда? Напълно си заслужи средния пръст и поздрава за фамилията му! Какво като е учител- уважение всекиму (който заслужава) страх никому!
А това ,че някои ученици са мързеливи тарикати- естествения отбор ще си свърши работата, нали? Все пак трябва да има и чистачи и общи работници и т.н , не може всеки да е вишист ;)
Поздрави!
Дано се погрижат и за тях. Днес докато чаках /бях 4-ти/ и едно Пунто го върнаха заради “лош външен вид” - действително приличаше на добре понаритана консерва :D
Принципно ДАИ са ги осигурили със скенери, директно сканират талон, шоф. книжка.
09.05.12
22:45
АА то в днешно време всеки може да стане вишист :D
09.05.12
22:47
докато има балъци, ще има и тарикати
09.05.12
23:02
Да днес гледах, че сканираха всичко на някакво мулти функционално устройство. Странното е, че предни години ми искаха полицата на гражданска отговорност, а тази не ми я поискаха - явно за задействали проекта за проверка, защото само номера на гражданската поиска.
п.п. Прегледа беше наистина обстоен - отне около 20-30 мин. Спомням си преди години се минаваше за 5 мин.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 09.05.12 23:04.
09.05.12
23:32
Стига и вие с т’ва ДАИ , че утре се нагърмявам на тренировката за крака и другиден съм на изпит пред ДАИ :D
09.05.12
23:46
Да , няма да е лека тренировката за крака... :X
Тъй де - Благодаря ! :)
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 09.05.12 23:47.
Абе, мисля да чистя следващия месец-два, та изправен съм пред “дилема” - Redline Ultra Hardcore или Liquid Clenbutrx Hardcore ..Any suggestions :?
Все тая бре и двете действат, за второто предполагам само ама фирмата е много сериозна :)
- За подобряване на храносмилането - пия бира. При отсъствие на апетит - пия бяло вино. При ниско кръвно - пия червено вино, а при високо - коняк. Ако имам ангина - пия ракия…
- А вода?
- Такава болест още не съм имал…
10.05.12
12:32
Хохохо , смяна на кранче , докато водата тече 8-) Без да се намокря 8-)
10.05.12
12:34
Още малко ще започнеш да вървиш направо по нея...
10.05.12
12:40
Аз мога , ама така ще си намокря обувките (wasntme)
Хаха, сетих се за тоз виц:
Исус, Папата и Чък Норис са в една лодка. Изведнъж Исус излиза от лодката и почва да ходи върху водата, докато стигне брега. Чък Норис Прави същото. Папата и той опитал, но потънал и се удавил. Исус казва на Чък:”Не мислиш ли, че трябваше да му кажем за камъните?”. Чък Норис му отговорил:”Какви камъни?”
Хаха, да очакваме Риана да подкара “Хапи бърдей” на Сашка Васева!
Гадост и зараза! Драни смоци! Подозирам, че се задава сериозна епидемия....и щракащи с пръсти невинни американци! :D:D
10.05.12
18:53
Бе те се сетиха хамериканците, че без въртели в ханша неможе да се нарекат страната където се сбъдват мечтите или кво беше там :D
Ама тоя шеф ли какъв е как му се напълни душата накрая... ей това е живота хора :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.05.12 18:54.
11.05.12
06:27
Дали човек е това което яде :)
2013 година. Бензинът е 11 лева за литър.
Съвещание в голяма фирма. Влиза запъхтян полицай:
- Кой е оставил така коня си на алеята. Каретата на “Бърза помощ” не може да мине!
Много се смях на тези поредици с обученията на Белчо Христов :D
Мнението беше редактирано от Нежния на 11.05.12 11:43.
11.05.12
14:27
Уф от 20минути търся кога точно ще се проведе и колко ще струва 15 дневния курс към нса това лято... разбрах, че щял да бъде края на юли - началото на август но ме препращат към някъв курс от 2009 (dull) егати неинформираната работа са тея от нса аз лично каквото и да търся не го намирам там :)
11.05.12
15:12
Крисчо... абе много срамежливи деца сте, бре... телефони за връзка няма ли?