Country hopper's log

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.08.12
06:54

Браво за постинатото, много радваш (sun)
В зависимост от бюджета за ваканцията (и твоите предпочитания), можеш да избереш място, което дори би ти помогнало за задържане на “крехкия” баланс. :)

10.08.12
09:07

казано от Margaritka на 10.08.12, 06:54:

Браво за постинатото, много радваш (sun)
В зависимост от бюджета за ваканцията (и твоите предпочитания), можеш да избереш място, което дори би ти помогнало за задържане на “крехкия” баланс. :)

Мерси :)

За ваканцията засега има 2 опции:
1. Роудтрип Испания, южна Франция, Италия, Хърватска (ако приятелят ми се освободи по това време)
2. И мухата - импулсивно - 30 дни танци, капоейра и себеоткриване в Рио де Жанейро (към където ама мноооого ме тегли от доста време)

Но приемам още предложения  :)

10.08.12
13:19

Еее..сега вече засегна друга моя любима тема...пътуване (sun)
Бразилия е едно от най-прекрасните места на които съм ходила, но за съжаление лятото там започва в края на октомври-ноември. В момента е лееекинко влажно ;) Иначе за 30 дни там можеш да разгледаш Рио, да посетиш Амазония и водопадите Игуасу (последните две за съжаление не съм имала възможност да видя лично), островите в близост до Рио, за капоейра подходящо място би било Славадор...ще си отядеш на зелени кокоси, асаи и гуарана (под всякаква форма), кашу, какао и какви ли още не неща, от които само при мисълта за тях ми потичат лигите ;)
До към края на септември в сух сезон са източните тропически дестинации - Шри Ланка, Бали, Малайзия...там също няма да имаш проблеми с храната.
Европа на мен лично ми е леко безинтересна, но ако поемете към Испания, препоръчвам: Барселона, Малага, от там лесно можете да се доберете до Гибралтар (също интересно място) или Менорка (Балеарски о-ви) - УНИКАЛНО място.

10.08.12
13:35

ЕЕЕ, браво на теб! Благородно завиждам. Сама ли беше до Бразилия? Как е като сигурност и т.н? Аз никога не съм проблеми да се размотавам самосиндикално през гори и води, но сигурно си заслужава да разучи човек. Иначе влажния сезон съм склонна да го преглътна ако е средно влажен. Заради танците, капоейрата, храната и атмосферата :)

Иначе в Барселона си правих Мастъра 1,5 години + няколко месеца по островите (Майорка и Гран Канария, Менорка за съжаление не). Та Испания би била за 2-3 дни, колкото да си кажем здрасти с приятелите. Италия и Хърватска не съм ги виждала, но те са на хвърлей място, дето се вика. А ако ще е гарга за цял месец, поне рошава да е.

Иначе Шри Ланка, Бали, Малайзия са ми опции за след 1-2 години :) Както и арктическа ваканция с бели мечки и пингвини, но виж, там трябва да се посъберат средства :)

10.08.12
13:39

Не, с още доста хора ;) ...работата ме отведе за около 5 месеца там.
Един съвет - Рио не е за сама жена...особено ако не го познаваш. Ако ще ходиш сама, ориентирай се към по-малките и спокойни островчета. :)

11.08.12
10:15

Вчера:
8:00
-зеленчуков шейк
-добавки (мсм,б12, д, водорасли, пробиотик, житняк)
-годжи* с кокосово мляко*, тахан*, минимално мед, какао*, 1 суш смокиня*
10:00 - годжи* с кокосово мляко*, тахан*, минимално мед, какао*, 1 суш смокиня*
12:00 – оризови макарони* с маслини* и сушени домати*; карфиол със 2 ½ сл семена* (лен, коноп, сусам, тиква), зехтин*, хималайска сол
15:00 – 2 моркова*
15:30 – 3 кайсии*, чепка грозде*
19:00 – ябълка
19:30 – конопен протеин с бадемово мляко*
20:00 –  тиква с минимално агаве* и стрити бадеми*, банан

над 2.5л вода

Движение:
Тренировка с 2 серии суингове+клиинове за кардио

Мнението беше редактирано от Phoebe на 11.08.12 10:57.

11.08.12
17:32

Днес – голямото плюскане
Храна
7:00 – шоколадов протеинов бар (банан, конопен протеин, стрити бадеми, сурово какао, кокосови стърготини)
9:00 – тиква с агаве и бадеми
11:00 – кокосово мляко* с чия* и мака* (блах, тази мака ако не е в шейк не ми понася вкусово)
12:00 – салатИЩЕ от 2 варени яйца*, ½ авокадце, целина, краставица, спанак, карфиол, смес семена*, зехтин*
15:00 – ягоди

Вдигам чукалата към Лондон до утре по някое време. Запасена съм с местни моркови и ябълки и 4-5 дози кокос+какао+годжи+смокини+мед+тахан.
Вечерта ще готвя тортия, та ще се хапне минимално количество краве мляко (traces, дет се вика - капва се малко в яйцата за сочност) + някой зеленчук – всичко супермаркетско, но ще го преживея.

Движение:
Разходки, танци манци

Мнението беше редактирано от Phoebe на 24.12.12 00:11.

13.08.12
01:38

Днес:
Храна: част от гореописаната, ирански фурми без добавки, 2хбанана, 1 платан (?), смес ядки от магазина (puke), някаква готвена перуанска киноа и странни задушени зеленчуци, малко но престъпно сладко манго

Движение - доста обикаляне и разходки

Състояние:
Малко наблюдния, които може да са в кръга на научната фантастика, защото дори и аз не вярвям ефектът от готвена/не-толкова-добре-подбрана храна да е от днес за утре НО:
- 1х ВЦ (винаги е 2-3 и доста редовно като разписание)
- няколко (повече от нормално) пъпки
- леко киселини

Наблюденията си остават наблюдения, докато не се повторят още 2-3 пъти и не се превърнат в заключения

Мнението беше редактирано от Phoebe на 13.08.12 01:39.

14.08.12
03:50

Днес

Храна:
бананово-шоколадов протеинов бар + 1/3 ябълка
добавки
шейк
12:00 - киноа* с лимон, салата от спанак, краставица, семена*
13:30 - плоска праскова (от тези вдлъбнаните с форма на червено кръвно телце)
14:00 - тивка с агаве и бадеми
16:00 - ягоди
18:00 - 3 фурми*, 3 сушени смокини*
20:00 - 5-6 оризовки* с много хумус, хималайска сол

около 1.5 л вода

Движение: пропусната тренировка

Наблюдения: много уморена и с болки в очите, сигурно от монитора на работа. Пропуснах си тренировката и легнах за 15 минути. Изядох мноооого хумус и енергията се върна, затова го отдавам на подценени калорични нужди за деня.

Мнението беше редактирано от Phoebe на 14.08.12 03:56.

14.08.12
22:59

Така. Реших въпреки х,у и z, че през месец септември моето място е в Рио де Жанейро. Пък и просто не ми е в стила да не правя нещата, защото... Отделно, имам добро предчувствие и нещо ме тегли нататък. Вече си намерих училище по танци (god bless my past brazilian dance teachers) и съм на прав път с останалите неща. Забележително, при условие, че мухата ми влезе миналата седмица. Това да имаш приятели в толкова страни/от толкова националности си е голям плюс.

Проблемът е, че сега спешно трябва да се организирам и да се закарам до Стокхолм, на гости на Момчето, в четвъртък/петък, примерно. Или мид-уей в Копенхаген... После багажерии и местене наново. Айде стига лирически отклонения, а да се насладя на лукса на кухнята си с блендър, хладилник за сладиране на пробиотици и био-местни храни, докато още я имам :)

Храна:
8:00 – какаово-протеиново-бананов бар
Добавки
Шейк
12:00 – киноа (този път уцелих количеството!) с лимон, зехтин и кокосово масло; карфиол с маслини и зехтин; хималайска сол
14:00 – какао, годжи, тахан, малко мед, малко кокос
19:00 - хумус, оризовки, оргомен алабаш

ЕДИТ
22:00 - два от забравените във фризера домашни чили шоколадови бонбони с лавандула, които предизвикаха гадни стомашно болки за първи път, блах
(puke)
2.4л вода

Движение: тренировка, кардио. Хайлайт –3х8х30кг на лежанка (което в сравнение с едновремешните тройки на 47.5 си е гола вода, но за сегашното ми състояние/цели му се радвам)

Състояние: откакто вчера се наядох – перфектно. Имах енергия като за трима.

Утре са ме поканили на вечеря (уок) и отивам да правя ей тези вкусотии по повода.

Мнението беше редактирано от Phoebe на 15.08.12 00:16.

14.08.12
23:08

казано от Phoebe на 14.08.12, 22:59:

Така. Реших въпреки х,у и z, че през месец септември моето място е в Рио де Жанейро. Пък и просто не ми е в стила да не правя нещата, защото... Отделно, имам добро предчувствие и нещо ме тегли нататък.

Супеееер (sun) изпий няколко капирини за мен, също и няколко асаи шейка и няколко кокоса. Не забравяй да отидеш на Корковадо, Копакабана спокойно можеш да я пропуснеш... :) Ако стоиш по-дълго и имаш време, препоръчвам о-в Бузиос, както и Ангра, много е наблизо и е много приятно място...правят най-невероятния фреш от тамаринд (inlove) ...размечтах се ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 14.08.12 23:12.

15.08.12
04:00

Задължително. Правя си списък с препоръките ти и ще гледам да ги мина до една :)

Няколко цели за този септември (защото аз и на почивка не мога да ида без списък с цели...):
1. Релакс, малко португеш, нирвана :)
2. Възможно най-подходящо хранене, макар че хранене и организацията му няма да заемат особено важна част от ежедневието ми
2. Сойки на ръце от капоейрата + мастър по беримбао 8-)
3. Танцова еволюция в зук от следното начално ниво през май в Москва, която дейност не би трябвало да е особено трудна, тъй като тренировките за активация на д-то и корема определено са ми подобрили стабилнотта от май насам и са ме поизчистили:

Мнението беше редактирано от Phoebe на 21.08.12 00:38.

16.08.12
00:59

Днес:
Странен ден. Прекалено много храна. ПМС или лакомия?

Храна:
Тахан, какао, годжи, малко мед, малко кокос; малко от сместа за браунита
Добавки
½ шейк (направих го с кокосово мляко и ми дойде мноооого тежък)
11:00 - 3 моркова
12:30 – оризовки с МНОООГО гуакамоле (от три мижави авокадвета, но ТРИ); салата от спанак и чушка
16:00 - Тахан, какао, годжи, малко мед, малко кокос
17:00 - още оризовки - до края на деня 2/3 от пакета
19:30 – уок С глутен и сладникав готов сос :(, поне вкусен; 3 „шоколадови“ мини-„браунита“ с боровинки; 2 чаши бяло вино

2л вода

Без движение.

Наблюдения - от уикенда насам - тортията - повече пъпки. Интересно ми е какво ще стане утре/вдругиден след този уок. Иначе си имам дребна афта отново (dull). Нещо (продължава да) не е наред.

17.08.12
12:13

Привет.

Основната ми цел за следващите дни е да си оползотворя многото полезна храна. Което разултира в причудливи рецепти като палачинки от млян коноп, лен,какао, кокос, бадеми, протеин или пък супа от водорасли със сладък картоф. Имам малка надежда да успея да си внеса МСМ, водораслите и пробиотиците в Бразилия та ще се опитам да съм способна да ги обясня на развален португалски.

Членството ми в джима изтече и трябва да видя как да компенсирам вкъщи със собствено тегло. Блах. Не обичам да нямам поне 40-тина кила на разположение.

Преди да се местя винаги е натоварено, съответно изключително много пътуване в страната и навън за следващите 13 дни – зле за движение/храна.

17.08.12
12:18

казано от Phoebe на 17.08.12, 12:13:

Основната ми цел за следващите дни е да си оползотворя многото полезна храна. Което разултира в причудливи рецепти като палачинки от млян коноп, лен,какао, кокос, бадеми,

Един съвет за конопа - не го подлагай на каквато и да е топлинна обработка, не му понася...също както на какаото, лена и бадемите, впрочем :)

17.08.12
12:31

Това е намясто, защото палачинките бяха планирани за довечера :) The day is saved :)
Идейки какво да правя с немалкото си смляна ленено-конопено-бадемова смес за да я уползотворя скоростно?

17.08.12
13:32

казано от Phoebe на 17.08.12, 12:31:

Това е намясто, защото палачинките бяха планирани за довечера :) The day is saved :)
Идейки какво да правя с немалкото си смляна ленено-конопено-бадемова смес за да я уползотворя скоростно?

Аз точно на такива смеси добавям мед и стават чудесна алтернатива на тахана :)
ПП: Радвам се че навреме съм се притекла :D :D

Мнението беше редактирано от Margi на 17.08.12 13:33.

17.08.12
18:18

OMG, why are men such Drama Queens sometimes? И после ние сме хормонални, предменструални, разстроени и не-знам-си-какво още. (punch)

19.08.12
21:41

Малко ъпдейт от мен:

Периодът на Голямото Плюскане. За щастие не е тъпчене, но доволни количества си заминават:

Храна:
Протеинов бар с лен*, коноп*, банан, какао*
Кокосово мляко* с чия*
Добавки
14:00 –  две голeми купи гаспачо по тази рецепта (но без крутони, яйца, оцет и със силно намалена доза зехтин*)
15:00 – салата от малко бок чой, ½ зелена чушка, ½ червена чушка, зехтин*, ½ авокадо
16:00 – чепка бяло глорзде
19:00 – две чинии оризова паста* с доматено песто*

Движение:
Залежала съм се тези дни. Днес - ащанга с Кино 60 мин

Състояние:
- Много храна, ПМС а у.
- От мързел бях спряла да кисна и ям лен, коноп, слънчоглед и тиквено семе и храчките бяха изчезнали. Сега отново ги включих по доста и се върнаха. Ще трябва да се тестват поотелно. Това да правиш йога със запушен нос си е куче.
- Краш курс по бразилки португалски.
- Книга за естествена козметика. Решила съм след няколко месеца да спра да слагам върху кожата си неща, които не мога да сложа в чинията си. Ще трябва да се изхвърли сериозна инвестиция в mac козметика, но на който не му стига акъла и си пръска парите по химия така му се пада

20.08.12
09:51

http://www.youtube.com/watch?v=4KmKoj4RSZw
Малко inspiration :)

20.08.12
13:11

Появиха ми се 2 миниатюрни петънца псориазис на единия лакът. Змислих се и усетих – преди няколко дни хапнах от онзи уок със спагети (глутен) и приготвен сос (с кой знае какъв крап). Този уикенд изядах порция ориз със зеленчуци в Тай ресторан, най-вероятно (най-малко) с оцветител. И си пропуснах зеленчуковия шейк и салатата няколко пъти подред, защото се опитвам да доизям разни храни.

Но толкова бързо??

Просто е mind-blowing… Вероятно трябва да се радвам, че тялото ми реагира веднага/разпознава веднага шит храната... Други аргументи за мен ЗА био/местна/проста храна не са ми нужни...

Едит:

Сега като се замислия е много логично да е точно от горепосочените храни защото:
It usually takes up to 28 days for newly formed skin cells to rise to the surface of the skin and separate from healthy tissue, but in psoriasis it takes just two to six days.
Уокът беше изяден на 16 (преди 5 дни) а оризът в събота (преди 2 дни). Реакцията на тялото считам че е почти мигновена, защото в тежки фази съм имала flare ups 30 мин след хранене.

Мнението беше редактирано от Phoebe на 20.08.12 17:07.

20.08.12
22:58

Храна:
Протеиново-банано-шоколадов* бар
Б12, Д, житняк с чия*, МСМ, водорасли, пробиотик
10:00 – какао*, годжи*, смлян сусам*, 2-3 капки агаве*
11:30 – оризова паста* с доматено песто*; салата от броколи, репички, пресен лук, зехтин*, хималайска сол*
14:00 – още протеинов бар (много протеин за дояждане, много нещо)
15:00 - 2 ябълки
16:00 - 4 сушени смокини
17:00 - 2 сушени смокини
20:00 - салата от спанак, домати, chives, 1/2 авокадо, 2 варени яйца*, чушка, зехтин*, хималайска сол;
21:00 - 1/2 глава целниа

2.4л вода

Без движение.

22.08.12
01:11

“medical doctors are like colorblind art critics”
Dr. Peter Glidden

27.08.12
15:08

Малко ъпдейт от мен. Бях в Стокхолм от 23 до 26 и храната беше като цяло ОК но и не особено наред. Какво имам предвид – без нещата, които не ям, както и каквито и да е боклуци, но поради достата размотаване нагоре-надолу чат-пат ресторанти и основно плодове. Както си знам и отпреди, плодовете в големи количества НЕ ми действат добре.

Резултат:
1) позачезване на двете ми петна псориазис; очаквам да са в историяда до 5-7 дни :)
2) леко подпухване и доста недоволен стомах :(
3) МЦ но и потенциално май някакви наченки на гъбична инфекция :(

По тази причина, по-скоро за профилактика и по изключение днес и утре включвам 500 мл кефир от краве мляко (уви, до ферментирала кокосова вода и воден кефир нямам достъп а и време да се занимавам сега) + тройна доза пробиотик на капсули в следващите 10 дни.

Движението се изразяваше в по 4-5 часа салса на вечер и мноооого ходене, защото беше слънчевко и топло като никога.

Междувременно изчетах molecules of emotion на Candace Pert. Много специфична книга, едва ли стилът би допаднал на всеки. Тя е neuroscientist открила опиатния рецептор.  Основно се занимава с пептиди, но работата и я забърква в – колкото и грозно да звучи нека ги нарека the cancer and AIDS industries.
Дава невероятен поглед върху:
1. Света на науката – изпълнен с мъжки егота, политика, правителствени и бизнес интереси в спонсорирането на изследвания за нови лекарства
2. Колко умопомрачително късогледи са лекарите и тесните специалисти по това време (85-92). За съжаление днес много напредък в тази сфера в по-голям мащаб май няма.
Много interdisciplinary, изключително новаторкса за времето си в свят на клишета и закостенeли идеи.

Мнението беше редактирано от Phoebe на 27.08.12 15:31.

27.08.12
23:34

Днес:

8:00 – кокосово мляко*, тахан*, годжи*, кокосови стърготини*, какао*
12:30 – 2 яйца* в кокосово масло; салата от броколи и репички с тиквено семе* и зехтин*
15:00 – бурканче зелени маслини, зеленчуков бульон*
18:00 – последния прасковен-шоколадо*-протеинов бар; купичка шоколадов пудинг (с какао*, тапиока, агаве*, бадемово мляко*)

вечерята е още TBD, защото се чувствам леко преяла. Вероятно сурови зеленчуци с малко авокадо

Без движение и само към чаша вода.

28.08.12
22:40

Момичетаааа! Бременни сме били всички с вас до една! Да видите сега вие, така успешно ползващи ПМС за извинение :D
И това след изцепката, че след изнасилване не можеш да забременееш ми идва малко вповечко от братята от отсрещната страна на езерцето. Хубаво, че не останах там :)

Иначе днес:
7:30 – кефир, пробиотик
8:00 – 4-5 лъжици шоколадов пудинг; кокос*, какао*, годжи*, тахан*
12:00 – салата от маруля, зелен френски пресен боб, кедрови ядки (прегорени), едно варено яйце, и пържена сладка тиквичка (плувнала в мазнина, все едно пържен картоф в евтин фритюрник) – и всичко това отне 30 мин да ми се сервира и ми се донесе с бекон, въпреки, че изрично ми се каза, че им е вегетарианската опция без глутен. (tmi) Съответно още 15 мин да го сменят.
16:00 – бананов протеинов бар; пробиотик
19:00 – 2 варени яйца*, 1 малко авокадо, 2 домата, ½ краставица, маруля, чушка, зехтин*, тиквено семе*, хималайска сол; пробиотик
20:00 - целина
22:00 - шоколадов пудинг

2л вода, 2 бульона*

Принудително в програмата ми за седмицата има и една вечер/нощ в Париж, мерси на на Еър Франс (не)кадърността, за което. Will be making the most of it, though.

Мнението беше редактирано от Phoebe на 29.08.12 00:02.

30.08.12
18:36

Вчера:
2-3сл пудинг; годжи, тахан, кокос, какао в конски дози
4 ябълки за деня
Малко варена леща с лимон, салата
Салата с авокадо, 2 варени яйца, тиквено семе, зеленчук
Краставица.

Днес:
тахан, кокос, какао
80гр бадеми
1 ябълка, 1 банан
Хумус с моркови
Натъпках се, но ме изби на нерви. После повече.

Мнението беше редактирано от Phoebe на 24.12.12 00:25.

03.09.12
22:04

Контрсти, контрасти.  Overload :) Този град е много – истински. И с красивото и с грозното си. Притегателен е.

- Хора, работещи като бутононатисквачи в асансьорите (Русия ряпа да яде със създаването на безполезни работни места с цел мир и спокойствие)
- Купета в метрото само за жени
- Танци, усмивки, отзивчивост, но и чувството, че си парче месо през определени часове/квартали

Движа се с един крак извън препоръчаното за туристи. Но се чувствам в безопасност. С нетърпение на лов за още наблюдения

Храната – оливам се и откровено си се тъпча. Наблягам на карамбола (nlove5), кокос (nlove5), мангота, банани и т.н. Намерих си био храна: киноа, див ориз, зеленчуци и т.н. и до седмица като ми мине мухата да се тъпча с екзотични плодове ги започвам. Е’гаси скъпите домати :D

Иначе съм станала спец да си отварям всякакви кокоси само с тирбушон :x, сламка и найлонова торбичка (+ нож ако са млади) 8-).

Движение:
Денс първи красив плаж :)
И съответно първи два часа  зук тази вечер (nlove5)
Утре/сряда ще си намирам капоейра

Мнението беше редактирано от Phoebe на 03.09.12 22:07.

03.09.12
22:10

А, да, не пътувайте с еър франс. През цялото време се чудех как е възможно тази компания да прави някакви пари изобщо.
Ами не правела:
http://corporate.airfrance.com/en/the-company/key-figures/financial-year-2011/

04.09.12
23:17

Днес храна:

4:30 – шепа бадеми (да, в толкова станах...)
7:00 – две пържени яйца, чаша мате (в грешната последователност :( )
09:30 – пет (!!) от най-вкусните мандарини, които съм опитвала през живота си. просто не успях да се спра.
11:00 – парче кокос, мандарина
12:00 – ябълка
12:30 – 13:30 – зук
14:00 – ябълка
14:00 - 16:00 - сън
16:30 – салата от карфиол и спанак, шепа бадеми
18:30 – 19:30 – зук
20:00 - сладолед от гуава
20:30 – 21:30 – зук

22:00 –две ябълки

Движение:

Общо за деня 3 ¼ часа зук, 60 минути ходене по е’гаси и хълма и 3х (планк 90 секунди + 10 лицеви) – зукът доста натоварва кръста и трябва да неутрализирам със съответно натоварване на коремни мускули.

Псориазът ми пак се обажда. Главно заради кофтито самолетна храна, глутена, кроасаните и виното в Париж и цялостното ми сериозно изоставане със зеленчуците... Нооо – днес намерих хипер евтин фармърс маркет и се заредих с 4 чанти за 8 евро. Та ще се влиза в ресли :)

Мнението беше редактирано от Phoebe на 24.12.12 00:27.

05.09.12
23:33

Днес Ипанема. Изгорях като рак на плажа, тъй като откзах да изплозвам масло за плаж а бях по голямата жега. Ще си търся кисело мляко и ще спя на закачалка. Иначе едва изтърпях 2 часа да лежа и нищо да не правя :)

Програмата:

6:45 – две варени яйца
7:15 – чаша мате
8:00 – ½ папая
9:00 – шепа бадеми
11:00 -13:00 - плаж с 6 мандарини
12:00 – шепа бадеми и две парчета кокос
13:00 - вода от зелен кокос
15:30 – 16:30 – зук
17:00 – остатъка от папаята, две краставици
17:30 – 18:30 - дрямка
19:30 – 21:30 – зук
23:30 – 3:30 – зук парти

2х (90 сек планк + 10 лицеви)

Вечерята не ми е много ясно кога и какво, но предполагам, че ще съм прекалено уморена за нея.

06.09.12
10:14

Вечерята се състоя в 3 пържени яйца към 19:00 и 300мл скрежина от асаи, банан и лед в 3:30.

Днес беше само загрявка. Утре танците щели да са до 5:00… Лека ви нощ по този повод, че възстановяване му е майката.

07.09.12
22:10

Вчера - 10 часа танци, 1 час ходене
Днес - 5 часа танци, 1 час ходене

Храната - основно ледени шейкове от банан, асаи и сок от гуарана. Плодове. Яйца. Ориз със зеленчуци. Не ям много като цяло.
Вчера се случи една част от пица маргарита.

Като цяло - състояние на пълно щастие и кучешка умора, за която си давам сметка чак на сутринта след всяко денс парти, когато музиката свърши :)

Наблюдения: 1. Много съм задобряла в танците, отдавам го на подсилен корем. Но разликата е осезателна и бера комплименти от бразилци наляво-надясно. 2.Тази нация са е’гаси и готините хора. Вече имам двуцифрен брой приятели, на които мога да разчитам за помощ ако нещо... :)

17.09.12
18:36

Хораааа, много забавни и завихрени дискусии, ама пълния член  го изяждате на повече от 50% от случаите. Дипломатично предлагам обменът на знания да започне от граматиката :)

При мен:

- Храната е напълно извън контрол, под което визирам глутен, лактоза и чат пат готови закуски.Съответно от седмица настоятелно възпаление на сливиците. Други симптоми (температури, болки и т.н.) нямам. Може да е странно, но аз имам чувството, че е от храната. Интересното е, че след ананас изчезва. Също засилено - слуз.

- Продължавам да танцувам по мноооого часове на ден. Интензивно.

Животът е хубав. Идва ми муза да се преместя в Рио за по-продължителен период. (inlove) (sun)

19.09.12
07:12

Такааа, за да не останете с впечатлението, че само и единствено се освинвам, тук малко онагледяване на активността ми:
Зук в полеви условия (sun) (да видите през какъв терен минавам, за да стигна дотам :D). Unedited с все грешки и фалове.

Мнението беше редактирано от Phoebe на 19.09.12 07:15.

19.09.12
21:07

Един въпрос за женската част от форумното общество.
МЦ ми подрани с 8 дни и изпитах нечовешки крампи + спад в кръвното. Почти припаднах на улицата и някакви случайни бразилци ме свестяваха. Аз такава болка през живота си не съм изпитвала. Някой да има опит със зревски крампи и какво помага?

19.09.12
21:31

Не знам какво помага, но отсега мога да ти кажа, че е от смяната на климтичната зона.
Ако можеш да остискаш, ще си минат сами :)

Мнението беше редактирано от Margi на 19.09.12 21:31.

19.09.12
21:37

казано от Margaritka на 19.09.12, 21:31:

Не знам какво помага, но отсега мога да ти кажа, че е от смяната на климтичната зона.

Никога нямаше да ми хрумне това обяснение...Мерси (F)

казано от Margaritka на 19.09.12, 21:31:

Ако можеш да остискаш, ще си минат сами :)

Ами засега минаха, но ме е страх да не се върнат. Говорим за наистина зверски болки - чак по едно време се чудех дали като раждаш боли толкова и се замислях за болница.

19.09.12
21:38

Яни, магнезий си вземи - на мен ми е помагало преди, и то осезаемо - още след първата таблетка.

21.09.12
06:15

Това обяснява много. Например защо напоседък се тъпча като невидяла с въглехидрати и по последни замервания съм позаслабнала на обиколки. Минимум 3 до 10 часа по 600 калории.

Мнението беше редактирано от Phoebe на 21.09.12 06:16.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1