15.06.12
18:17
Отдавна не съм ходил на фитнес, само от време на време правя лицеви опори и ходя на лостове. Обаче забелязах нещо. Когато правя лицеви опори, левият трицепс и лявата гърда се напомпват с повече кръв от десните. Също така в левия трицепс усещам доста повече умора при следващите серии. Ръцете са еднакво раздалечени от тялото ми, така че грешката не е в техниката. По принцип левият ми трицепс е по-голям. Къде е проблемът и има ли начин да акцентирам повече на десния трицепс и дясната гърда, за да уравновеся нещата?
15.06.12
18:55
И аз го забелязвам това, днес докато правих сумо тяга дясното бедро се товари повече от лявото, добре си огледах стойката, разкрача е еднакво разтворен и лоста е наравно хванат :с
И аз съм така, товаря всички мускули от дясната страна на тялото, а лявата натоварвам много по малко. Разбира се, всички мускули от лявата ми страна са с по малка обиколка.
19.06.12
19:15
Левия ти е по силен и поема по голям % от натоварването тренирай ги освен така и отделно.Но не очаквай за 2-3 месе ца да се изрвнят в шоуто МР.Олимпия това е един от големите проблеми...Дори профитата трудно се справят с него
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 19.06.12 19:15.