Препоръчайте нещо!

30.06.12
14:56

Аз съм Иван от София.На 16 години(след 2 месеца ще стана на 17).Висок съм 1.76 и тежа 69кг.Препоръчайте ми тренировъчна програма за лятото.Тренирам от ноември миналата година без прекъсвания.Тренирам всичко вкл. и крака...

30.06.12
16:48

Какви са ти целите ? Как си тренирал до сега? Как си се хранил до сега ? Колкото повече инфо дадеш - толкова повече ще получиш : ) Може и нищо да не получиш де. Щото има много добре съставени раздели включващи Фитнес програми и Хранителни режими . Като същите ги има и във форума , като теми - Цък и цък отново . Да не говорим пък , че и търсачката работи достатъчно добре ^^

01.07.12
19:46

Какви са целите ми...Попринцип с тези килограми и този ръст ми трябва още маса,също така лятото искам да наблегна на пресата.Досега съм тренира така:
Понеделник-Гърди+корем
Вторник-Рамо+трапец
Сряда-Крака
Четвъртък-Гръб+корем
петък-ръце
За храненето нищо специално.Избягвам алкохол,сладко,хамбургери и т.нар джънк фуд.
Добре ли е да правя и кардио.(Колко пъти и кога)

02.07.12
00:02

казано от Ivan Dimitrov на 01.07.12, 19:46:

За храненето нищо специално.

Ето ти я грешката :P

п.п. Това , което написа , не е описание на тренировка. Ама то серий , ама то повторения , начин на изпълнение и т.н. ... Тц , няма такова нещо ! Влез във същия раздел в , който ти е темата и си хвани една от тези маркирани , като “важни” . Не те знам с т’ва “за лятото” , к’во имаш предвид , ама ме съмнява , че и ти самия знаеш какво е то :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1