Лординарио

Темата е заключена.
Прескочи до:

09.05.14
21:32

казано от Teen Power на 09.05.14, 21:30:

Хехе караш на по 40-50 грама протеин на ден :D

Еми гад на гадовете. Ripped roideд тарикат, лостаджия, гадина, анаболен тип, бизнесмен.

Мнението беше редактирано от lordinario на 09.05.14 21:33.

09.05.14
21:48

казано от umad brah на 09.05.14, 18:33:

казано от lordinov на 09.05.14, 18:26:

Тренирам бързо,интензивно,плътно и кръгово. А и каква храна,ям само джънк фуд.Днес съм ял три пакета вафли големи,енергийна литър,литър мляко пълномаслено,кифлички с локум и баничка.

dat dere If it fits your macros

which are around this

10.05.14
00:07

Трета тренировка:

8-10 ТФЛ набирания
15-20 кофи за трицепс
Стандартни кофи

5 кръга

10 L-набирания тесен хват (в края нормални без л)
15-20 кофи за трицепс

5 кръга

Тук свободно да довърша.

! :@

10.05.14
06:47

aз не мога да разбера кое е майтап и кое не, явно не съм във форума достатъчно отдавна. сериозно ли ядеш така вече? защо спря да ядеш чисто? свали ли достатъчно мазнини? сега качваш ли мазнини с тая храна, или я изгаряш напълно с тия тренировки?

10.05.14
12:57

Наистина ям така.Дали свалям,не мисля,но определено не качвам.Сега оформям.

10.05.14
15:28

Значи забравих да кажа,ям така,просто защото така ми се яде и имам нужда от много калории с тези тренировки,не се тъпча (не бинджвам),просто ям когато съм гладен,а това е често.Целта е да науча нови неща на лоста и да кача с тях малко маса и сила/силова издръжливост и да се издуя най-вече.После може да позачистя малко,но не виждам какво да чистя,имам минимално количество мазнина,което ако река да го махна,не знам дали ще мога да го запазя после.Днес ще тренирам малко,само два пъти,че съм леко трошнат бейбе.

10.05.14
15:30

казано от Teen Power на 09.05.14, 18:31:

Спря пилешкото и кафевия ориз ,а ? :D

Мани ги тез простотии,както са казали хората,ако ядеш чисто,ще чистиш с малко тренировки,но ако ядеш мръсно,ще трябва да положиш повече труд за да имаш същите резултати.Аз предпочитам да тренирам повече,но да ям повече глупости:)

10.05.14
15:42

гледам и че оная теория за недостатъчните почивки между тренировките при тебе не важи и не ти пречи на муск.растеж... еваларка

10.05.14
15:51

Хората ме питат кога почивам.Всеки ден почивам...когато спа...

10.05.14

казано от Pavel D на 10.05.14, 15:42:

гледам и че оная теория за недостатъчните почивки между тренировките при тебе не важи и не ти пречи на муск.растеж... еваларка

Ами той не тренира нещо, което да му пържи ЦНС (няма тяга с 90% от макса до отказ примерно) или да товари много сухожилията, така че да изисква няколко дни за възстановяване. А самите мускули се възстановяват бързо. Много по-бързо, от колкото си мислят повечето хора.

Мнението беше редактирано от Петко К на 10.05.14 15:51.

10.05.14

казано от Петко К на 10.05.14, 15:51:

Ами той не тренира нещо, което да му пържи ЦНС (няма тяга с 90% от макса до отказ примерно) или да товари много сухожилията, така че да изисква няколко дни за възстановяване. А самите мускули се възстановяват бързо. Много по-бързо, от колкото си мислят повечето хора.

Факт,доказал се при мен с практиката.Но преди съм правил 5х тяга на седмица с 200+кг, но по една работна серия,така че и там може да се натиска;д и смолов съм правил за клек 2 пъти с по 4 клека седмично,така че въпрос на адаптация;д

Мнението беше редактирано от lordinario на 10.05.14 15:52.

10.05.14
16:00

Също така вие да не си мислите,че за всяка тренировка съм възстановен на 100%,няма такова нещо,не е нужно да си възстановен изцяло за да тренираш пак:) Ако се възстановя изцяло,яко лудница ще стане,ама не планирам скоро да почивам,просто не съм достатъчно уморен.

10.05.14
18:26

Добра първа трен:

12-15 Набирания тесен под хват (повечето в Л стойка)
15-20 Кофи за трицепс със стълба
8-12 трицепс със СТ

10 кръга!

Мнението беше редактирано от lordinario на 10.05.14 18:26.

10.05.14
19:18

Втората тренировка вечерта от ся я пиша,щото съм я планирал.

8-12 tuck front lever набирания
8-12 tuck planche кофички
10-12 трицепс

5 пъти

12-20 набирания широк хват
20-25 кофички със стълба
8-10 трицепс

5 пъти

доизпомпване.

на макс:)

10.05.14
19:26

Скоро планирам да дъня набирания във хубава везна и лицеви в хубав планч.Както и некви психарски цифри и обем на стандартните кофи и набирания. :Д А до зимният сезон планирам кофи със 100кг и набиране почти там, но това далеч. Да стигнем сега това първото първо.

10.05.14
22:40

отпуснат,не напомпан грам. 124 гръб на 77 талия.

Мнението беше редактирано от lordinario на 10.05.14 22:40.

10.05.14
22:50

http://img265.imageshack.us/img265/3788/ug07c0f3.gif

11.05.14
15:30

Почвам да раста...особено в зоната на ръцете като че ли:) вчера то планч го откачих,леко крих,ама за първи път си бях хоризонтален (таза падаше леко надолу) и бутах както си му е и го усещах дето требе.

п.п не правих тъкд планч,странно ми изглежда,започнах с класически цял и тепърва ще оправям техниката,като намеря баланса.Сила имам.

Мнението беше редактирано от lordinario на 11.05.14 15:31.

11.05.14
21:36

Първа тренировка

15 набирания тесен хват
30 стандартни кофи

5 пъти

Втора тренировка

12-15 Л-набирания (15 направих на първата серия и ми паднаха краката!!)
15-20 кофи за трицепс със крака напред
8-12 трицепс със СТ на нисък лост (демек почти кат лицеви,но френско!)

9 пъти

Сега отивам за трета тренировка и съм планирал нещо грубо - гребане в предна везна,кофи за трицепс с крака напред,широко набиране,диамантени лицеви :@ това всичкото без почивка до отказ...за кръгове.

11.05.14
21:47

Да го направим:@

11.05.14
23:44

Трета тренировка.

8-12 ТФЛ гребане
20 кофи за трицепс с изтеглени крака
10 широки набирания
Диамантени опори до отказ

4 пъти

10-15 широки набирания
20 кофи със стълба
6-10 трицепс със СТ

8 пъти

Фу,готово за днес:)

Мнението беше редактирано от lordinario на 11.05.14 23:44.

12.05.14
01:09

http://youtu.be/1rNCn6Vsdq8 Тоя тип с квадратната физика,нищо общо със старата школа истински физики,много се издигна деба,охрани мохрани хората викат,а не че нещо,но не е абсолютно нищо кой знае какво,че и химиа взима. Не че неш,но съм на тоя релеф дето е на клипа ,с 10-12 кила по-малко,а откъм структура мисля,че ако сложа тея кила (с или без химия),ще изглеждам много по-добре.Откъм структура съм повече се харесвам (обективно),мразя квадрати с широки тазове,без перки и като без цяло гръб (освен трапец,горна част).

Мнението беше редактирано от lordinario на 12.05.14 01:11.

Той твърди, че е натурален и принципно тези резултати е възможно да се постигнат натурално, не от всеки, но все пак може. Иначе докато се състезаваше при натуралните съдиите го оценяваха добре, като цяло си има добри пропорции.

12.05.14
01:46

То всички са натурални. Дори тези на Олимпията химия не пипат, всичко е креатичне, протеинче, яка диета и тренировки.

казано от Петко К на 12.05.14, 01:46:

То всички са натурални. Дори тези на Олимпията химия не пипат, всичко е креатичне, протеинче, яка диета и тренировки.

Ясно е че като изкарваш пари с тялото си е почти невъзможно да си поддържаш формата без химия, дори и когато става въпрос за резултати, които могат да се постигнат натурално, но все пак не знаеш как тренира и какво му е ежедневието, историята познава и доста по-впечатляващи физики постигнати естествено, така че нищо не е изключено, докато не бъде подкрепено с факти.

12.05.14
02:10

казано от lordinov на 12.05.14, 01:09:

http://youtu.be/1rNCn6Vsdq8 Тоя тип с квадратната физика,нищо общо със старата школа истински физики,много се издигна деба,охрани мохрани хората викат,а не че нещо,но не е абсолютно нищо кой знае какво,че и химиа взима. Не че неш,но съм на тоя релеф дето е на клипа ,с 10-12 кила по-малко,а откъм структура мисля,че ако сложа тея кила (с или без химия),ще изглеждам много по-добре.Откъм структура съм повече се харесвам (обективно),мразя квадрати с широки тазове,без перки и като без цяло гръб (освен трапец,горна част).

Човека е модел, кво го ебе старата школа? Точно такъв тип тяло се продава..никой няма да тръгне да ти снима гърба или краката..колкото и да са голями.

12.05.14
10:28

казано от Владимир Димитров на 12.05.14, 02:00:

Ясно е че като изкарваш пари с тялото си е почти невъзможно да си поддържаш формата без химия, дори и когато става въпрос за резултати, които могат да се постигнат натурално, но все пак не знаеш как тренира и какво му е ежедневието, историята познава и доста по-впечатляващи физики постигнати естествено, така че нищо не е изключено, докато не бъде подкрепено с факти.

Всъщност, знам отлично как тренира, ходим в една зала.
Относно доста по-впечатляващите натурални физики - аз честно казано не мога да се сетя за такива ;)

Мнението беше редактирано от Петко К на 12.05.14 10:28.

казано от Петко К на 12.05.14, 10:28:

казано от Владимир Димитров на 12.05.14, 02:00:

Всъщност, знам отлично как тренира, ходим в една зала.
Относно доста по-впечатляващите натурални физики - аз честно казано не мога да се сетя за такива ;)

http://trenirai.bg/2012/03/чет-йортън-бащата-на-натуралния-бодиб/

12.05.14
12:00

Ама разбира се, този е от най-натуралните.

12.05.14
12:40

Не че неш,но съм на тоя релеф дето е на клипа ,с 10-12 кила по-малко,а откъм структура мисля,че ако сложа тея кила (с или без химия),ще изглеждам много по-добре.Откъм структура съм повече се харесвам (обективно)

Еми, все пак ти си Бок и си несравним.
Ще участваш ли във форумното състезание по висене на лост?

казано от Петко К на 12.05.14, 12:00:

Ама разбира се, този е от най-натуралните.

Няма как да знам кой какво взима и какво не, но съм склонен да допусна, че има хора с по-голям генетичен потенциал от теб примерно, давам те за пример, защото за твоя ръст имаш изключително добре развита физика, която не е лесно постижима за всеки натурално трениращ. Погледнато от тази гледна точка не е невъзможно да се постигнат завидни резултати натурално, на този клип Лазар Ангелов е около 90кг, ако не се лъжа и е висок 1.80.

Размерите са постижими натурално не и на такъв % мазно... според мен :) Лазар май е около 185-6см

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.05.14 12:46.

Ако не ме лъжат спомените мисля, че се състезаваше в категория до 180см преди.

Георги Милев

12.05.14
13:07

Имам приятел, който известно време е тренирал под негово ръководство - около 5-6 месеца. Вика че е макс 180. Владимир, направо не мога да повярвам на това, че се връзваш че тези хора са натурални... слез малко на земята.

Мнението беше редактирано от Георги Милев на 12.05.14 13:10.

казано от Георги Милев на 12.05.14, 13:07:

Имам приятел, който известно време е тренирал под негово ръководство - около 5-6 месеца. Вика че е макс 180. Владимир, направо не мога да повярвам на това, че се връзваш че тези хора са натурални... слез малко на земята.

Просто съм от хората, които допускат, че е възможно някой да може да постигне нещо, което аз не съм. Това, че е малко вероятно не значи, че е невероятно, историята познава, невероятни атлети, не само в сферата на бодибилдинга, които са постигнали резултати на изключително високо ниво, доста преди да се популяризират стеоридите, но както и да е аз приключвам да пиша по тази тема, че много се оспами положението.

12.05.14
15:01

1.80 е или поне така пише :))

12.05.14
15:23

казано от Debel Lebed на 12.05.14, 12:40:

Не че неш,но съм на тоя релеф дето е на клипа ,с 10-12 кила по-малко,а откъм структура мисля,че ако сложа тея кила (с или без химия),ще изглеждам много по-добре.Откъм структура съм повече се харесвам (обективно)

Еми, все пак ти си Бок и си несравним.
Ще участваш ли във форумното състезание по висене на лост?

Бих се надъхал,но аз сигурно ще се държа в набрато положение с широк хват,хехе,че скучно да висиш само.

Ама с една ръка висене на три пръста ли?Че с две ръце какво ще вися...ще ми се допикае докато чакам.

Мнението беше редактирано от lordinario на 12.05.14 15:24.

12.05.14
15:25

казано от Владимир Димитров на 12.05.14, 12:52:

Ако не ме лъжат спомените мисля, че се състезаваше в категория до 180см преди.

До 178см. и беше на 23+ години,не мисля че е порастнал повече:)

12.05.14
15:26

казано от Кристиянчо на 12.05.14, 12:45:

Размерите са постижими натурално не и на такъв % мазно... според мен :) Лазар май е около 185-6см

Кви размери и какъв релеф.Точно ти дето си нисък и визуално на по-малки размери,можеш да извадиш такава илюзия,че си толкова голям,а и релеф имаш стабилен.А може и много още.

12.05.14
15:28

казано от Ivan Dimitrov на 12.05.14, 02:10:

Човека е модел, кво го ебе старата школа? Точно такъв тип тяло се продава..никой няма да тръгне да ти снима гърба или краката..колкото и да са голями.

Мудел,хуеххеуехеуе. Точно пък краката и гърба има много повече детайли,от колкото по целият корем,гърди и ръце...които гледат:)да не говорим,че са и най-големите и важни групи...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1