11.03.13
22:01
Авторът на дневника има доста какво да учи по отношение на начин на изразяване, пунктуация и т. н.
Всяка легенда си има начало. Няма за кога да го уча, матурата ми е след 2 месеца, но и с това изразяване 5,50+ не ми мърдат. Рядко на есе/съчинение получавам под 5, просто тук пиша както говоря, а там пиша както душата ми говори, затова съм красив душевно, не само физически... Иначе от друга страна и без това скоро няма да го използвам почти българския език, все пак 800 от препоръчалите ме тук ще са чужденци и ще имам толкова голям принос към сайта, че шефчето иска-не иска ще трябва да ми бута това-онова под масата. :)
Иначе от друга страна и без това скоро няма да го използвам почти българския език
Добре, че само в България има правопис и пунктуация :D
И все пак да си кажа честно, ме забавлява дневника. Като на Жорката е, но има повече мозъчна дейност тука :D
И все пак, не прекалено повече :D
Мнението беше редактирано от Витан на 11.03.13 22:06.
11.03.13
22:11
Разликата тук е, че аз наистина съм по-здрав, по-голям, по-луд, а съвсем скоро и по-релефен от 90%+ от трениращите тук, колкото и да липсва мозъчна дейност или да има клоунски изпълнения. Всичко е целево. Величието не се добива с думи, каквито и да са те, а с действия. Думите показват обвивката, действията същността.
p.p Да ти кажа честно съм с тойфел с много висок резултат и с потенциал за втори сертификат ОЩЕ сега, без подготовка, ако говорим за езика, за когото говорих, че ще употребявам за феновете.
Мнението беше редактирано от lordinario на 11.03.13 22:12.
с потенциал за втори сертификат ОЩЕ сега, без подготовка, ако говорим за езика, за когото говорих, че ще употребявам за феновете.
Чакай, чакай.... 12 клас си и още нямаш CAE?
Крий ги тези работи, че пада рейтингът ;)
EDIT. Забравих пълния член на “рейтинг” :))))))))))
Мнението беше редактирано от Витан на 11.03.13 22:40.
11.03.13
22:29
И с още 10 сертификата, ако произношението ти не се е променило в последните 2 месеца, дори на пакистанските ти фенове ще им е трудно да те разбират.
ако говорим за езика, за когото говорих, че ще употребявам за феновете.
Абе тойфели, работи...ама...винаги съм се чудила как успяват хората да учат чужди езици без собствения си да знаят. От известно време наблюдавам, че особено голям процент от хората имат особено голям проблем със съгласуването. :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.03.13 22:34.
11.03.13
22:54
Абе има доста хора дето с тойфели-мойфели, Кеймбридж сертификати пак не са наясно с английския. Тия сертификати са overrated и на повечето работодатели в Англия им дреме дали имаш или не. По-добре да имаш, щото може да уцелиш на такъв, който го интересува, ама не се надявай много на него.
12.03.13
18:34
Пописали сте гледам, няма лошо, свобода на словото да има.
Сега сериозно.
Вече наистина остава малко от оф-сизъна, затова ще спра дневника и ще се покрия за 2-3 седмици, като ще дам силен акцент на слабите групи (слаби, спрямо по-силните от тях, не че са наистина слаби), знам че за този нищожен период не мога да очаквам почти растеж, затова силово ще наблегна. Като подновя дневника, ще започна с чистенето, а.к.а предсъстезателен период, където състезанието ще е на плажа.
...и така, аз ще се завърна...!
До скоро!
Пописали сте гледам, няма лошо, свобода на словото да има.
Сега сериозно.
Вече наистина остава малко от оф-сизъна, затова ще спра дневника и ще се покрия за 2-3 седмици, като ще дам силен акцент на слабите групи (слаби, спрямо по-силните от тях, не че са наистина слаби), знам че за този нищожен период не мога да очаквам почти растеж, затова силово ще наблегна. Като подновя дневника, ще започна с чистенето, а.к.а предсъстезателен период, където състезанието ще е на плажа.
...и така, аз ще се завърна...!
До скоро!
На плажа за мръсните и долни ..... . Повече ми харесваше като тренираше по 16 пъти на ден.
12.03.13
18:41
Изпедерастявам и си признавам. Тихо! Искам като подновя дневникинеле, последния писан коментар да я мою.
12.03.13
19:01
Е явно няма да е твоя така , че мога да те питам с каква програма мислиш да чистиш , че след някой месец и аз ще трябва да почвам
Мнението беше редактирано от Денислав Тодоров на 12.03.13 19:02.
14.03.13
22:23
Случайни мерки днес в една нормална блузка, гръдна 133см (без да съм помпал гръб), обиколка рамене 143см (без да съм ги тренирал), 44см леко помпана ръка (на голо) и тегло (!?) 89кг в дрехи (?!)....май слабея :D височината гачи 182см.
Мнението беше редактирано от lordinario на 14.03.13 22:25.
14.03.13
22:56
Бахти гръдната - 133 см . Фил Хит чак да се комплексира с неговите мизерни 140 см пък и Мр Олимпия..
Следващия път си облечи шубата и пак си вземи мерки. :D :D :D
Мнението беше редактирано от Old Timer на 14.03.13 23:09.
14.03.13
23:26
Абе какво ви става напоследък? Техниката ми била лоша, мазен съм бил, даже се чу, че съм лъгал за килата на щангите и за собственото си тегло. Сега и тая простотия?!
А не смяташ ли, че е простотия да си вземеш мерки облечен? :D
Реални мерки се взимат сутрин след като си станал от сън и си минал през тоалетната, също така и гол. А не с леко напомпана ръка, със запек от една седмица, с ватенката от дядо ти и прочие... :D
Мнението беше редактирано от Old Timer на 14.03.13 23:35.
14.03.13
23:39
Кой е облечен ве лигльо. Тъп ли си или четеш през редове, казах тънка блузка, демек като тениска (прилепнала) само че с дълъг ръкав. Едвали дава повече от 3-4см. мааакс. Аман от спецове, Джеймс Хинкс примерно ако каже имам 150 гръдна, никой гъ няма да каже. Тук се извъдиха пак недоверчиви и невярващи типове.
14.03.13
23:46
Аз нищо не ти казвам,просто подчертах един факт.Гръдната ти е 7 см по-малка от на Мр.Олимпия. Другото ти е в главата :)
14.03.13
23:49
Аз нищо не ти казвам,просто подчертах един факт.Гръдната ти е 7 см по-малка от на Мр.Олимпия. Другото ти е в главата :)
Вземи друг факт. Гръдната на Хийт е в състезателен период (тогава най-често се мерят), сигурно не е взета най-горе, отпуснат, без въздух и на три-четири процента мазнина, чисто гол. На всичкото отгоре точно пък Хийт не е от най-широките. Рул или Рони имат около 160 сигурно при същите условия.
Кой е облечен ве лигльо. Тъп ли си или четеш през редове, казах тънка блузка, демек като тениска (прилепнала) само че с дълъг ръкав. Едвали дава повече от 3-4см. мааакс. Аман от спецове, Джеймс Хинкс примерно ако каже имам 150 гръдна, никой гъ няма да каже. Тук се извъдиха пак недоверчиви и невярващи типове.
Абе ти си най-великия и най-големия бе момче, признал съм те. :D :D :D
Мнението беше редактирано от Old Timer на 15.03.13 00:18.
15.03.13
00:20
Дам, всички във форума трябва да сме скромни като манастирски плъхове и да се държим адски любезно и мило за да се харесваме един друг. Всички останали са надути, надменни, хабни идиоти... и лъжливи сигурно...
Мнението беше редактирано от lordinario на 15.03.13 00:20.
Всички останали са надути, надменни, хабни идиоти... и лъжливи сигурно...
Аз бих заложил само на една от изброените възможности. :D :D :D
15.03.13
01:07
Всички останали са надути, надменни, хабни идиоти... и лъжливи сигурно...
Ти тихо, за нас двамата имам специални планове.
Айдеее, и Валдис изгоря! (tmi)
Аааа не, не ме радваш, много си дебел, а вероятно и космат, пък и съм на другия бряг. :D :D :D
15.03.13
01:12
Айдеее, и Валдис изгоря! (tmi)
Когато двама мъжаги си ги мерят, не си бутай дупето. :D
Дам, всички във форума трябва да сме скромни като манастирски плъхове и да се държим адски любезно и мило за да се харесваме един друг. Всички останали са надути, надменни, хабни идиоти... и лъжливи сигурно...
Е, не, така е твърде скучно. Предлагам да се правим нон стоп на интересни.
15.03.13
01:16
Е, не, така е твърде скучно. Предлагам да се правим нон стоп на интересни.
Лошо има ли?
15.03.13
08:35
Джеймс Хинкс примерно ако каже имам 150 гръдна, никой гъ няма да каже.
Ето :
Лординов има 150 гръдна обиколка ! Точка по въпрса !
Доволен ли си вече ? :D
16.03.13
14:47
Джеймс Хинкс примерно ако каже имам 150 гръдна, никой гъ няма да каже.
Ето :
Лординов има 150 гръдна обиколка ! Точка по въпрса !Доволен ли си вече ? :D
Колко си отзивчив ,мило :* .
16.03.13
14:50
Поради каква причина модераторите търпят тоя смешник, избиващ комплекси?
16.03.13
14:53
Поради каква причина модераторите търпят тоя смешник, избиващ комплекси?
Щото съм галантен и романтичен ! В случая, смешника си ти, защото нямаш тро-ЛО-ЛО-детектор.
Мнението беше редактирано от lordinario на 16.03.13 14:55.
16.03.13
15:00
Явно тук трябва да си отговаряме с гласови съобщения, а не текстови, че някои сте доста вдлъбнати и не греете кога е сериозен тон, кога се занасяме, кога се избиват конплекси, кога ташак, кога гаргара, кога гъбаркане, кога ебавка, кога трол и кога просто се шегуваме (което е най-често)
Мнението беше редактирано от lordinario на 16.03.13 15:00.
16.03.13
15:05
Ето така изглежда ситуацията:
16.03.13
15:18
Ето така изглежда ситуацията:
Различно чувство за хумор, братле ;) И на мен ми излеждат доста хора ретарднати в компания, заедно с убития им ‘хумор’, ама все пак общуваме и намираме общ език, като се опознаем. Също тей, винаги ми е било по-забавно да чета идиотщини, вместо голи, еднообразни записки, да кажем.
Просто защото така ми е забавно. А настроението води до по-добри постижения. :)
16.03.13
15:22
Ако не си забелязал, почти винаги подкрепям мнения, насочени против мен, съдържащи цинизми или убиди, просто защото ми е кеф да гледам как хоратс взимат на сериозно някои очевидни неща. Ама ще спирам май, явно 20 страници не свикнахте и не е подходящ подход.