кажете си мнението за моята тренировка

28.04.05
20:49

Аз сам на 20 години 70 килограма и сам висок 180 см
правя следните ъпражнения
1 ден гьрди и бицпс корем
хоризонтален лег 3x8
наклон 3x8
флаис на масшина 3x8
корем долен и горна 3x20

3 ден грьб и триципс и трапец
набиране на лост пражя до като направя 40 пожторения не зависимо от сериите
вертикален скрипес 3x8
гребане с щанга 3x8
щанга с тесен хват 3x8-10
kик бек 3x8
повдигане на рамената от стоеж 3x10

5 ден крака рамо и корем
бедрено разгьване 3x15 10 8
бедрено сгьване 3x15 10 8
клек 3x8
вдигане на щанга пред рамо 3x8
вдигане на щанга зад грьб 3x8
крака както 1 ден

NE

28.04.05
23:28

Добре ми изглежда, въпреки че нищо не си споменал за това как тренираш бицепса

28.04.05
23:53

ами за бицепс правя
щанга от стоеж 3x 8
скотово с дьмбели или концентрирано 3x8 10

29.04.05
09:20

ами,не е зле,струва ми се че не отделяш достатъчно внимание на трицепса,все пак той прави ръката голяма,поне три упражнения можеш да му отделиш,и рамото също можеш да смениш едната щанга с някакво разтваряе на дъмбели или вдигане на дъмбели отпред,настрани,за малко разнообразие

29.04.05
12:47

мерси за савета ще го имам в предвид

29.04.05
12:49

Ако са тежки упражненията, с големи тежести две упражнения за трицепс са достатъчни, според мен.
По-добре рамото да е преди краката. И първото раменно упражнение ти е главно за предно , а второто за задно рамо(така предполагам от каквото си написал). Вместо 2-рото упражнение, както каза фрийкстър, по-добре прави някакво странично разгъване, за да наблегнеш на средното рамо.  Или легнал под наклон от лежанка правиш с едната ръка и после се сменяваш с другата или прав разгъване настрани.
И клека трябва да е преди бедреното разгъване и сгъване.
Примерно ден 5:
клек
бедрено разгъване
бедрено сгъване
раменна преса зад глава
странично разтваряне на дъмбели(прав или легнал под наклон)
:wink:

30.04.05
23:36

мерси Владимире ще го пробвам още този петьк и ше ти кажа как сам го усетил
А какво ще кажеш да правя ли трапец или само на крака и рамо а ?

30.04.05
23:56

Харесва ми фокусираността на програмата ти, не си поплюваш много много. Аз съм фен на практиката човек да се фокусира на малко упражнения за гоелми резултати, като вкара добро ядене и спане.

Ако успяваш да контролираш добре и тренировката/като килограми и загрявка и дори дишане, ако щеш/ според мен ще напредваш супер.

Успех ти желая.

п.п. За трицепс 3 упражнения са доста поред мен и няма да сействат “масиращо”, а по-скоро урефляващо, което незнам дали е целта...

09.05.05
07:59

и аз така мисля  за фокусирането tpd
мерси за добрите думи дано да постигна това което сам си поставил за цел

09.05.05
21:07

На мен ми се струват малко неудачни упважненията за гърба (все пак 40 набирания са си много сериозна заявка, и почти се припокриват с вертикалния скрипец). Бих го сменил или с хоризонтален скрипец (като 3то вече, а не 2ро упр за гръб) или с хиперекстензии (пак като трето). За хиперекстензиите може да ги сложиш независимо от другите 2 (или даже 3), мускулите които тренират не са за подценяване, даже са много важни. Само не съм убеден какъв ефект има върху тях гребнето с щанга, струва ми се че ги товари ,но не знам колко понеже това упражнение не го правя. Но все пак мисля че не е лошо като идея

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1