28.07.12
07:58
Здравейте. Вече изминаха 2 седимици от както започнах да свалям. Намалил съм калорийте и въглехидратите, увеличил съм протеина. Правя много кардио и взимам Animal Cuts, Animal Pak и BCAA Blast. Свалих 7 килограма, но от десетия ден насам просто спрях да свалям. Какво правя в случая грешно?
от 88 на 81 кг, 176см висок
Темата беше редактирана от Планетата Земя на 28.07.12 08:12.
28.07.12
08:50
казано от Планетата Земя на 28.07.12, 07:58:
Какво правя в случая грешно?
Кристалното кълбо е на ремонт, като ми го върнат от сервиза, ще ти кажа.
28.07.12
08:53
Да не забравиш да пишеш като го оправят.
Ако трябва повече информация ще дам, просто доста странно се получи как един ден не само, че спрях да свалям ами дори и качих малко. Много малко, но все пак нещо.
Свалил си 7 килограма за 2 седмици????????? Мисля че това ти е грешката.
“Свалих 7 килограма, но от десетия ден насам просто спрях да свалям.”
чакаййй, чакай ;х свалил си 7 килограма за 10 дена? Я опиши менюто си.
Мнението беше редактирано от dani на 28.07.12 15:41.
От тези 7 кг поне половината са вода, изхвърлена от тъканите в следствие на намаляването на въглехидратите.
Две седмици са нищожен период за равносметка - ако след два месеца не си започнал сериозно да сваляш, тогава ела се обади.
28.07.12
16:53
Ям 3-4 пъти дневно. Нямам определен режим, тъй като обстоятелствата са такива, че немога да го спазвам стриктно. Какво включва менюто ми:
Пилешко месо (варено, на пара и на скара)
Риба
Яйца
Ориз
Картофи
Салати/замръзени зелечуци си правя с уред на пара
Овесени ядки/банани (сутрин)
(Нищо мазно, тестено - само варени, на пара или на скара са храните ми)
и т.н. като на всяко ядене ям месо/яйца за да набавям протеин (без закуската) следя за малко въглехидрати и дневният ми калориен прием е 1500-2000 калории.
Правя различни кардио тренировки. Сутрин тичам на гладно няколко спринта само да се събудя. Следобед правя доста солидни спринтове на 50 метра 10-20 с почивки разбирасе. И вечер ако имам енергия скачам десетина минути на въже. През ден правя упражнения за корем. След седмица, две ако успея да намаля още малко теглото започвам и стрийт фитнес. На село съм си и имам лост и успоредка, а няма фитнес зала така, че това е единственото решение.
И да, голяма част от свалените килограми е заради диуретиците в Кътса
Мнението беше редактирано от Планетата Земя на 28.07.12 17:00.
28.07.12
17:03
Всеки, занимавал се със сваляне на тегло знае, че свалянето не е линейно, а се наблюдават плата. Колко и кога ще удариш зависи колко ударно си тръгнал и т.н., а ти бая ударно си тръгнал.
Но то това си е типична грешка, също като със сплитовете и кръговите при начинаещите.
Та: може и нищо грешно да не правиш и пак да удариш плато. Грешното е това да те извади от пътя като започнеш да търсиш грешки и слушаш съвети, особено от хора, които не са си виждали плочките от години.
А какво е най-добре да се направи при такова едно плато? Да се увеличи храната за няколко дена или... ?