Помощ за кардио тренировките

Здравейте. Бих искал да ми помогенте с крадиото. От както се помня тичам и това се превърна в неизменна част от ежедневието ми, но искам да направя така, че когато тичам да свалям само излишните мазнини. възможно ли е и ако е възможно как ?

29.07.12
10:04

Като казваш излишни мазнини, разбирам, че не искаш да губиш мускулна маса. За да изгаряш мазнини е нужен негативен калориен прием. Чрез него стимулираш тялото си да употребява натрупаните мазнини за енергия, следователно ти трябва диета.
Само сваляне на мазнини без никаква загуба на мускули няма. Ако и да има, то е много, много бавен процес, чиято ефективност надали би те задоволила.

29.07.12
16:58

Прочети за интервално кардио примерно тук.

29.07.12
18:23

казано от Пеньо на 29.07.12, 10:04:

Само сваляне на мазнини без никаква загуба на мускули няма. Ако и да има, то е много, много бавен процес, чиято ефективност надали би те задоволила.

Не съм много съгласен. Иначе за интервалните тренировки +1

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 29.07.12 19:13.

29.07.12
22:36

казано от Veso Pervazov на 29.07.12, 18:23:

Като не си съгласен, сподели защо, поне да стане дискусия ;)

30.07.12
01:37

казано от Пеньо на 29.07.12, 22:36:

казано от Veso Pervazov на 29.07.12, 18:23:

Като не си съгласен, сподели защо, поне да стане дискусия ;)

Споделям веднага :)
Не само, че е възможно чистене на мазнини без загуба на мм, а нещо повече, възможно е дори покачване на мм по време на чистенето. цък и цък и цък. Сега, няма да изпадам в обяснения какво точно се случва при високоинтензивно натоварване и последващо повишено ниво на анаболни хормони (растежен хормон и тестостерон), нито ще оборвам тезата, че “чистене на мазнини става само при отрицателен калориен баланс, т.е. невъзможно е запазване на мм, да не говорим пък за растеж...” Ще го оставя на тебе, за да се получи по-интересна дискусия ;) И още нещо, специално HIIT е доказана и с практиката на доста от колегите във форума, поразрови се из дневниците, там има достатъчно инфо от хора, които я използват и постигат запазване на теглото при понижен процент телесни мазнини.
Поздрави.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 30.07.12 02:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1