29.07.12
12:18
Здравейте може ли някои по опитен от форума да ми направи хранителен режим? Сега ще ви обясна защо и какъв режим ми трябва точно.
Упражненията които правя са набирания (сякакъв захват) , кофички и също тренирам на халки.Предимно тренирам с тежести виждам че има ефект но какво да ви кажа тренирам яко обаче мускола си седи г/д същия защото не мога да кача маса.Един познат на моите години тренира 2 пъти по малко от мен и дори прави някои упражнения неправилно но пак качва кг защото има някакъф си хранителен режим.
Ето как тренирам и повече за мен.
1-Висок сам 1.80 на 16 години и тежа 64 килограма.
2- Тренирам от Понеделник до Петък секи ден в 19.00 часа на лостовете (горе казах какви упражнения). Тренировката ми е 1 час.
P.С: Ако може да ми кажете какви продукти да си зимам (да не са много скъпи или трудно откриваеми :D) по колко пъти да ям и точно кой неща по колко, кой ден това кой другото и в еди колко си часа...сещате се какво имам предвид.Ако може по подробно :)
Много благодаря предварително!
29.07.12
12:29
Само не разбрах от поста ти как тренираш?Ходиш ли в зала или само стрийт фитнес или и двете?По принцип чрез стрийт фитнеса се набляга повече на релефа,не толкова на мускулната маса!А ако ходиш и на зала от пон. до петък и после в 19.00 на лостове,значи претренираш и не очаквай растеж!Това,че тренираш повече от твоят приятел не означава,че ще растеш повече...всеки знае,че мускула расте докато почива,с тренировките му даваш стимула да расте!Наблеги на въстановяването и ако маса тръгни на зала и си направи тренировъчна програма.Все пак изясни метода си на трениране,за да ти дам по-ясни насоки,защото както споменах по-горе не разбрах как точно тренираш.
29.07.12
12:37
щом приятеля ти качва килограми значи яде повече калории отколкото гори. яж и ти повече калории от колкото гориш (а колко гориш, може да откриеш с чичо гугъл: калкулатори в интернет бол, на базата на тва колко тежиш и колко тренираш и на колко години си). оттам нататък гледай да ядеш повечко протеин за да не е масата която качваш само мазно, и тва е. също гледай да тренираш крака по някакъв начин, че като гледам от лостовете пичовете остават с огромна горна част на тялото и смешни клечици за крака щото не ги тренират.
е тва също би могло да ти помогне много : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742
Мнението беше редактирано от Boyan Atanassov на 29.07.12 12:38.
Купи си това - http://download.pomagalo.com/mhtml/9c838d2e45b2ad1094d42f4ef36764f6/346403/346403_pomagalo_com_html_1366a778.jpg
Много ще ти помогне
А за хранителните режими има страхотен раздел. Започни от него и ако не ти е ясно, тогава питай.
29.07.12
13:48
Предимно наблягай на месо, яйца, сирене, кашкавал, зеленчуци, ориз, картофи. В сайта има доста хранителни режими, избери си един, виж в таблицата с хранителни продукти колко гр протеин се съдържа в определен продукт и ще видиш колко ти трябва на ден. Ти си 64кг х 2гр протеин е почти 130гр на ден.
29.07.12
18:12
Абе какво му говорите за хранителен режим бе, той 180см 60кг, а всеки ден виси на лостовете и чака да му расте мускОла???
виждам че има ефект но какво да ви кажа тренирам яко обаче мускола си седи г/д същия защото не мога да кача маса
Е какъв ефект виждаш тогава, релефиш ли? :D
Избери си как да тренираш така или така или така, но НЕ ВСЕКИ ДЕН на лостове. Ако нямаш достъп до зала продължавай (засега) на лостове и успоредки, набирания, кофички, лицеви, клекове със собствено тегло...но ПРЕЗ ДЕН. За храната все пак прочети тук.
по колко пъти да ям и точно кой неща по колко, кой ден това кой другото и в еди колко си часа...сещате се какво имам предвид.
Ако искаш някой да дойде и да те храни в определените часове, а? Сещаш се какво имам предвид.
Успех.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 29.07.12 18:16.