Препоръки за витамини?

Noctis Caelum

03.08.12
23:29

Не съм много наясно с добавките за покачване на мускулна маса.Спрях се на витамините ANIMAL PAK , но се консултирах с човек с по - сериозен стаж и той ми каза , че за моята възраст (17 г.) не е подходящ.Можете ли да ми препоръчате някакъв продукт, който според вас ще е подходящ за мен ?

03.08.12
23:51

За покачване на мускулна маса - вдигане на тежести.

Хайде, може и суроватъчен протеин.

Noctis Caelum

04.08.12
00:09

Ясно.Можеш ли да ми препоръчаш някакъв.Кога да го пия ? Ето я диетата ми :

Закуска - 5 яйца , овес с мляко
2ра - плод
Обяд - пилешка пържола , кафяв ориз
предтрен - плод
след трен веднага - плод
След трен 1 час - пиле и салата
Вечеря - риба с зеленчуци

04.08.12
00:13

Ехх незнаех, че от витамините се качва мускулна маса. Тоз твоя приятел като ги разбира толкова защо не ти препоръча някви други витамини ?

Ето и по въпроса ти - ЦЕНТРУМ - КИДС или МАРСИАНЦИ :)

Noctis Caelum

04.08.12
00:14

не ми е приятел.момчето просто ми каза, че не е препоръчително да го пия на тази възраст.

Хранителни добавки за покачване на мускулната маса е...относително понятие. Реално хранителните добавки са съставки извлечени от храна или растения = > на първо място за покачването на маса е храната + тренировките, защото без подходящ стимул, и до пръсване да ядеш по-мускулест няма да станеш.

Ако с количеството и качеството на храната се затрудняваш, тогава можеш да се подпомогнеш с хранителните добавки.

Витамините и минералите са необходими на тялото ти, за да функционира оптимално. Ако не се храниш разнообразно и качествено, вероятно тук-там някой витамин или минерал ти липсва. Един витамино-минерален коплекс като Daily vits ще ти свърши перфектна работа. Animal Pak е сериозен и хубав продукт, но лично аз не виждам смисъл от него при тази цена и количество.

Протеинът ще ти помогне в случай, че не си набавяш достатъчно от храната. След тренировка обаче си е истински кеф да гръмнеш един протеинов шейк, а и понякога, когато ти е писнало да се тъпчеш като прасе е оферта да заместиш част от храната си с 1-2 дози. :)

Повече за протеина:
Протеин след тренировка
Протеин (част първа)
Протеин (част втора)

Една от добавките, която наистина си заслужава, е креатинът - Креатин - повелителят на експлозивната сила

Взимаш си протеин, креатин и витамино-минерален коплекс и си готов.

Предложения:
Pure Nutrition 100% Pure Whey - ваниловият сладолед е с уникален вкус. :)
Optimum Nutrition Gold Standard

Pure Nutrition 100% Pure Creatine

NOW Foods Daily vits

Не забравяй да отделиш нужното внимание и на храненето и тренировките. ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.08.12 16:36.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1