02.10.14
22:06
02.10.2014/четвъртък
Тренировката:
Рамене, ръце - раменни преси, два вида разтваряния с дъмбели, повдигане на диск напред, два вида бицепсови сгъвания, кофички на пейка, трицепс на скрипец + 30мин пътека под наклон 12% със скорост 6,0 (в залата)
Храната:
2 варени яйца + 2 белтъка, 300гр сьомгова пъстърва на скара, 200гр пилешко филе на тиган, 50гр кафяв ориз, зеленчуци - домати, краставица, печена тиква, 4 с.л. зехтин, 30гр сурови бадеми, 20гр суров слънчоглед, 1 грейпфрут
Открих сезона на тиквата! :D Чела съм, че е зеленчук и... ще ЯМ! :D :D :D И без това си я пека натюр, без нищо за подслаждане, така че не мисля, че ще е проблем.
Всичко ми тежеше днес в залата. Раменните преси не можах да си ги направя с 10-килограмовите дъмбели. (dull) За капак след повдигането на диска напред ме заболя лявото рамо. Сега вече е добре, ама... след дъжд качулка... Мм, да... Слаби раменца, блях!
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 02.10.14 22:10.
казано от Златина Цонева на 02.10.14, 22:06:
Открих сезона на тиквата! :D Чела съм, че е зеленчук и... ще ЯМ! :D :D :D И без това си я пека натюр, без нищо за подслаждане, така че не мисля, че ще е проблем.
Печената тиква е полезна и сравнително нискокалорична. А с мед и орехи става полезна... и не чак толкова нискокалорична. ;)
03.10.14
21:41
03.10.2014/петък
Тренировката:
Кардио, корем, глутеус (у дома) - 45 минути на велоергометъра на най-ниската степен, бързо въртене; разни видове крънчове; коремни лакет-коляно; повдигане на краката; кикове и махове с крака Трябваше да е сутринта, на гладно, но нещо се опитвам да се разболея и нямах мъгел да стана в 5:00.
Храната:
2 варени яйца + 2 белтъка, 500гр пилешко филе на тиган, зеленчуци - домати, краставици, лук, зехтин, 2 с.л. домашна лютеница, малко печена тиква, 1 авокадо, сурови слънчогледови семки, 1/2 грейпфрут
И парче шоколадова торта! (party) (blush) :D
Все пък - Човек и добре да живее, се жени! :D
И мъжО и той така! Преди цели 16 години!
Как ме търпи още, чудя се! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 03.10.14 21:42.
05.10.14
20:12
04.10.2014/събота
Тренировката:
Долна част - сгъване за задно бедро, широк клек, тяга с прави крака, два вида напади, екстензии, абдуктор и аддуктор, повдигане на пръсти + 30 минути кростренажор
Храната:
За деня: 2 варени яйца + 2 белтъка, 450гр пилешко, зеленчуци - домати, червени пиперки, зеле, малко печена тиква, 5 маслини, зехтин, оцет, 20гр суров слънчоглед, 1 ч.л. фъстъчено масло, 1/2 авокадо, 1/2 грейпфрут.... и после вече не е за описване... голям срам... Ама така става като отида при девера в Търговище. (dull) И печено агнешко ядох, и от питката, и от баницата, и още ядки, и няколко сладки, че и шоколадови бонбони... Ще се гръмна! Таман гледах, че не съм се издънвала чак толкова за 20 дни режимно хранене и направо се .... Мани, мани!... (dull)
05.10.2014/неделя
Тренировката:
почивен ден
Храната:
За деня: 2 варени яйца + 2 белтъка, 150гр печено агнешко на фурна, 150гр пилешка пържола от бут (без кожата), зеленчуци - домат, краставица,червени пиперки - сурови и печени, малко печено зеле на фурна, 5 маслини, зехтин, оцет, 50гр сурови бадеми, 1 ч.л. фъстъчено масло, 1/2 авокадо, 1/2 грейпфрут
Станах късно, към 10 и нещо. В резултат, а и заради безпаметното плюскане вчера, съм отекла и подпухнала цял ден. За капак и не оздравявам. Гърлото не ми дращи, но носът ми е заджиздрен и лигавицата на устата ме боли, излязоха ми афти, устните ми изпръхнаха, дишам през устата като пълен идиот... Отвратително. Болят ме краката и гъзО, надявам се от мускулна треска, а не заради настинката... Абе, свински се чувствам и свински изглеждам... И не съм тренирала нищо днес, щото не исках.
Старая се, старая се... и накрая се оакам. (dull) Пълен кретенизъм от моя страна, ама както и да е... Днес си продължих режимно. Дори и не си изядох цялата предвидена храна, щото просто нямам място за нея след вчера! :D
Пък от четвъртък до събота съм в командировка, на изложение и три дни няма да тренирам. Кво ли пък ще ям, хич не съм и мислила... Блах, много мразя да става така... Объркват ми се всички планове и системи!
И да си изплющя и аз една вчерашно селфи. Туй съм аз в целия си блясък, след около 20 дни очевидно не толкова режимно хранене и доста по-режимно трениране. Мисля, че има промяна в сравнение с това, от което стартирах. Или поне ми се ще да е така! :D Дано само не омажа нещата и да си вляза пак в ритъм.
05.10.14
20:19
Е, що да не тренираш командировка?!! Нали си имаш хотелска стая и цялото си великолепно тяло, цели 60 кила безплатна тежест, все ще измислиш нещо, ако имаш желание. Аз на обучението като бях на касата на вратата се набирах, клеках, ставах, гъзих се, абе дано не са ме гледали през прозореца, ама голям инат имах да не пропускам тренировка. :)
Хремата ще мине, 7-8-9 дни е зора, моята вече се оправи, но зобах имуностимуланти в дози за онкоболни.
Я, какви здрави рамене си направила! и мощни прасци, брех! :)
05.10.14
20:38
Кобре, като изкютя цял ден на крак зад щанда на изложението, не съм много сигурна, че ще ми се тренира, честно ти казвам.
Мисля си, ако сме в хотела дето е до парка (като предната година, дали да не подтичвам поне малко сутрин), ама и това не е сигурно... Ама, то всичко си е за моя сметка и от мен си зависи, та ще помисля по въпроса.
Иначе прасците ми са си мощтни от време оно :D ! Не ме питай как си търся високи ботуши за зимата! (dull) Раменцата - не знам, ама бицагите как са се надули :D, имам снимки, на които са почти колкото бедърите ми! :D :D :D
05.10.14
21:46
Направи го преди да отидеш зад щанда ще те освежи и ще ти подобри кръвообращението и ще се чувстваш добре. После се прибираш и размазваш ;)
07.10.14
21:50
06.10.2014/понеделник
Тренировката: почивен ден
Храната:
За деня: 2 варени яйца + 2 белтъка, 300гр свински котлет на скара, 150гр готвено пуешко, зеленчуци - домат, краставица, печен червен пипер, сурови червени пиперки, лук, няколко лъжици домашна лютеница, готвено зеле, 5 маслини, 1 с.л. зехтин, оцет, 50гр сурови лешници, 1 ч.л. фъстъчено масло, 1/2 грейпфрут
07.10.2014/вторник
Тренировката: Гърди, гръб:
- лицеви опори от колене - 20/15/10/10
- хоризонтална лежанка с лост - 15/12/10/10 с 30кг
- наклонена лежанка с дъмбели - 12/12/12/12 с 2х7,5кг
- пек-дек - 15/15/15 с 29кг
- вертикален скрипец - 12/12/10/10 с 41кг
- пулоувър на скрипец - 20/20/20 с 23кг
- гребане с дъмбели - 15/15/15/15 с 2х10кг
- хоризонтален скрипец - 12/12 с 29кг + 12/12 с 23кг
- хиперекстензии - 22/15/15
+ 30мин пътека под наклон 12% със скорост 6,0 (в залата)
Храната:
50гр овесени ядки със стевия и канела, 500гр пилешки бутчета (без кожата) на скара, 2 варени яйца + 4 белтъка, 50гр кафяв ориз, 40гр пълнозърнести спагети, зеленчуци - домати,червени пиперки, лук, 30гр сурови бадеми
И 15 финапа. (blush) Тати донесе една торба и... :D
Днес си качих килограмите на част от упражненията и си мисля, че утре ще го усетя! :D
Само тая лежанка - голям срам! 30 кила, пффф! :D Ама докато не почна да си правя сериите изцяло без прекъсване (сега спирам с изпънати горе ръце около 8-то повторение на последните 2 серии за две-три секунди), ще си я правя с тях. Натежава ми заради повечето бройки все още.
казано от Златина Цонева на 07.10.14, 21:50:
Днес си качих килограмите на част от упражненията и си мисля, че утре ще го усетя! :D
Само тая лежанка - голям срам! 30 кила, пффф! :D Ама докато не почна да си правя сериите изцяло без прекъсване (сега спирам с изпънати горе ръце около 8-то повторение на последните 2 серии за две-три секунди), ще си я правя с тях. Натежава ми заради повечето бройки все още.
А защо изобщо трябва да правиш повече от осем (че даже мен ако питаш, пет-шест) повторения? Губиш практически всякаква полза от упражнението така - нито развиваш силата, нито пък точно това упражнение е подходящо да работиш върху силова издържливост при такъв протокол.
казано от Наталья Заболотная на 08.10.14, 08:51:
Предполагам, че така и е разписана програмата.
Което не означава, че има смисъл от това. :)
А има ли смисъл единствените ти цели да са сила и издръживост?
Нека Златина да каже какви цели си е набелязала, поръчвайки си програма и режим от Марина, която доколкото ми е известно се занимава основно с тренировки, за извайване на фигура.
Тогава да мислим, дали има смисъл или не... ;)
А в тоя ред на мисли, Злати, колко килограма си свалила, откогато си под окото на Марина? :* Браво!
казано от Boby_ на 08.10.14, 09:00:
казано от Наталья Заболотная на 08.10.14, 08:51:
Предполагам, че така и е разписана програмата.
Което не означава, че има смисъл от това. :)
Ееее...ама, Боби...как смееш да поставяш под съмнение разписаната програма?!?! :D
08.10.14
09:24
казано от Наталья Заболотная на 08.10.14, 09:18:
Нека Златина да каже какви цели си е набелязала, поръчвайки си програма и режим от...
Любопитен съм дали щеше да имаш такова мнение, ако режимът е разписан от Белчо, например.
Това, което правиш... не остава незабелязано.
казано от Кольо Пияндето на 08.10.14, 09:24:
казано от Наталья Заболотная на 08.10.14, 09:18:
Нека Златина да каже какви цели си е набелязала, поръчвайки си програма и режим от...
Любопитен съм дали щеше да имаш такова мнение, ако режимът е разписан от Белчо, например.
Това, което правиш... не остава незабелязано.
Доколкото знам форума е, за да си водим дневници, ако напиша, че тренирам с Джей Кътлър, какво? ЩЕ ми напишеш, че правя реклама на Дежей Кътлър ли?
“Името на този, който не бива да споменава” по-добре ли е? (giggle)
Мен повече ме впечатлява начина, по който винаги говориш за трети лица, от името на трети лица. Независимо кое е името.
ПП: Не се подигравайте с моя виден съгражданин Белчо, ей. ;)
Изваяната фигура първо е много разтегливо понятие и второ е фунцкия на много неща - физическо усилие, хранене, начин на живот, стрес. Това, че си уцелил някои от елементите и има подобрение, не означава, че си уцелил всички и няма по-добър и лесен подход.
Обичам да цитирам Пол Делия - винаги е по-добре да тренираш грешно, отколкото изобщо да не тренираш. Златето скача от кросфитоподобни тренировки на по-статични с тежести в зала. Променя и хранителния си режим в същото време. Според мен е очевидно, че ще има подобрение поради коментирани не веднъж и дваж фактори, независимо дали тренира в 12-15 повторения или по-силово. Самият факт, че прави промяна, води до прогрес.
Искам да прочета смислено обяснение с какво тренировка в 12-15 повторения за човек във формата на Злати е по-добра от останалите алтернативи, а не позоваване на авторитет, независимо кой е той.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 08.10.14 09:34.
08.10.14
09:33
казано от Наталья Заболотная на 08.10.14, 09:26:
Доколкото знам форума е, за да си водим дневници...
Не отговори на любопитството ми, но да - форумът е за това... а не за друго. ;)
казано от Маргарита Манева на 08.10.14, 09:29:
Ни-ко-га! (sun)
казано от Маргарита Манева на 08.10.14, 09:29:
Мен повече ме впечатлява начина, по който винаги говориш за трети лица, от името на трети лица. Независимо кое е името.
Всеки ден се изумявам от себе си (sun)
Да, Кольо, за всеки, чиито резултати с клиенти съм видяла, бих се застъпила. Както неведнъж съм правила ;)
Мнението беше редактирано от Блажка на 08.10.14 09:42.
Авторитет, а Боби...:)
На гърба на не трети, на пети лица и смешни суфлажи, драмата става страхотна към трагикомична. За 50 лева ще си продадете душичките ей:))))
Ай не се правете ей, всички сме чели Белчо и кардио-атаката му.
Аз съм си писал с него доста пъти. Изглеждаше добре, разписавше програми яко...значи действа стратегията.
А и доста неща, които говори за ББ са си верни.
Аз пък не мога да разбера какво толкова попитах, че изведнъж темата стана гореща? Това е форум за спорт, бодибилдинг, обсъждане на програми, подходи и т. н. Искам да подхвана дискусия за програмата на Златето, целите й, обяснение на подхода с многото повторения, а не да подпаля задрямала лична вражда.
Нито искам да коментирам Белчо, нито да поставям под съмнение треньорските умения на Марина или резултатите й. ДИСКУСИОНЕН форум е това, ей!
Мнението беше редактирано от Boby_ на 08.10.14 09:49.
казано от Boby_ на 08.10.14, 08:19:
казано от Златина Цонева на 07.10.14, 21:50:
Само тая лежанка - голям срам! 30 кила, пффф! :D Ама докато не почна да си правя сериите изцяло без прекъсване (сега спирам с изпънати горе ръце около 8-то повторение на последните 2 серии за две-три секунди), ще си я правя с тях. Натежава ми заради повечето бройки все още.А защо изобщо трябва да правиш повече от осем (че даже мен ако питаш, пет-шест) повторения? Губиш практически всякаква полза от упражнението така - нито развиваш силата, нито пък точно това упражнение е подходящо да работиш върху силова издържливост при такъв протокол.
Човек и добре да тренира... някой ден прещраква и се захваща с бодибилдинг :) (а пък някой сме тръгнали от там ;) ).
Лошо няма, нека има разнообразие. А и е модерно сред дамите, забелязвам...
08.10.14
09:49
Търсех ярък пример, затова споменах Белчо.
Дали ще е той, Юли, Лазар, Ефо, Любо Иванов или батката от кварталния фитнес - в случая е без значение.
Позволих си да се включа в разговора с определена принципна идея, която се изясни добре (мисля).
казано от Кольо Пияндето на 08.10.14, 09:49:
Позволих си да се включа в разговора с определена принципна идея, която се изясни добре (мисля).
;)
(handshake)
казано от Boby_ на 08.10.14, 09:48:
... Искам да подхвана дискусия за програмата на Златето, целите й, обяснение на подхода с многото повторения, ...
Обсъждали сме нещата със Златито, нека засега действа така, да види как ще й се отразят тези протоколи. За някои неща е по-добре да имаш опит от първа ръка, отколкото да слушаш/четеш чужди съвети.
Между другото, доста хора хипертрофират добре от този диапазон на повторенията. Друг е въпроса, че мъжете не харесваме такива бройки заради по-ниските работни тежести :)
казано от Vic на 08.10.14, 10:03:
Между другото, доста хора хипертрофират добре от този диапазон на повторенията. Друг е въпроса, че мъжете не харесваме такива бройки заради по-ниските работни тежести :)
Хипертрофират такива, които не са тренирали или са тренирали по съвсем различни протоколи. Хипертрофират, защото мускулите им не са чували за натоварване или защото промяната след продължителен период силво ориентирани тренировки води до търсене на апдатация, а то от своя страна си има логичните последствия. Да, ама дали няма да хипертрофират повече с друг подход? Това си е все същият стар спор за кокошката и яйцето. Повторения за релеф, тежко за сила... :D Все едно сме се върнали в края на 90-те. Аз затова исках да видя отговор, свързан с конкретната програма - какво цели с тоя диапазон повторения, съобразена ли е конкретно със Златето или е поредната генерична програма, защо точно 12-15, а не например 10 или 20 и т. н. Явно обаче няма да дочакам.
казано от Петър на 08.10.14, 10:49:
В тая статия има твърде много отговори (или опити за такива) на въпроса “какво” и твърде малко - на въпроса “защо”. :)
казано от Boby_ на 08.10.14, 10:15:
казано от Vic на 08.10.14, 10:03:
Хипертрофират такива, които не са тренирали или са тренирали по съвсем различни протоколи. Хипертрофират, защото мускулите им не са чували за натоварване или защото промяната след продължителен период силво ориентирани тренировки води до търсене на апдатация, а то от своя страна си има логичните последствия. Да, ама дали няма да хипертрофират повече с друг подход? Това си е все същият стар спор за кокошката и яйцето. Повторения за релеф, тежко за сила... :D Все едно сме се върнали в края на 90-те. Аз затова исках да видя отговор, свързан с конкретната програма - какво цели с тоя диапазон повторения, съобразена ли е конкретно със Златето или е поредната генерична програма, защо точно 12-15, а не например 10 или 20 и т. н. Явно обаче няма да дочакам.
Не само начинаещи хипертрофират с такива повторения и адекватно хранене, Боби. Разбира се, определени “добавки” доста улесняват процеса :) (сигурен съм, че Злати не би посегнала на такива). Дали това е целта на конкретната програма? Аз лично се съмнявам, но тъй като не съм я правил аз, не се наемам да коментирам.
Ако някой очаква релеф от тази бройка, вероятно ще е неприятно изненадан на финала. Тези повторения са си точно хипертрофия (основно саркоплазмена). Е, ако си на калорийна рестрикция, ще “релефиш” и така.
Мнението беше редактирано от Vic на 08.10.14 11:12.
казано от Boby_ на 08.10.14, 10:59:
В тая статия има твърде много отговори (или опити за такива) на въпроса “какво” и твърде малко - на въпроса “защо”. :)
Реално статията не струва :D. Наясно съм с това, затова и не дадох никакъв коментар в поста си :D. Но е по темата - да има там да четат любознателните :D.
08.10.14
23:00
БоУже, БоУже... Да си пльосне човек по-подробно описани нещата дето прави и то к`ви емоции се развихрили! Абе хора, вие не работите ли? :D
Първо - ще кажа, че уважавам мнението на всеки, писал в темата. Опитвам се да се уча в движение, но не разполагам (колкото и да ми се иска) нито с желаното от мен време, нито пък с блестящи познания по английски, за да следя и чуждите публикации. (blush)
Не мисля, и че съм човек в кой знае каква физическа форма. Вярно е, че съм малко хаотична в начина си на трениране, но по-важното е за мен да не спирам да тренирам. Особеност на характерът ми е, че съм твърде непостоянна ( близнак, к`во да се прави (blush) ). Лесно се запалвам по нещо, хвърлям се с желание и всеотдайност, но в един момент просто - Пуф! И меракът ми минава! Дали защото съм зациклила на едно ниво и не мога да дръпна повече килограми на тягата, дали защото колкото и да се пъна не мога да стана по-бърза в комплексите, защото не съм достатъчно издръжлива и бързането ме смазва ужасно, дали защото заради глупаво пренавиване и претоварване после сума ти време не можех да си стигна очите с ръце... И аз не знам защо... Може да е от гевезелък, може да съм пораженец по дух... Знам ли... Не знам... Обаче се опитвам, когато ми доскучае, да намеря нещо по-различно - дали ще е тичане сутрин, дали ще е трениране с повече повторения, дали ще е нещо друго - няма значение. Важното е да не спирам... А дали тренировка с 12-15 повторения е по-добрата алтернатива за мен, това само времето може да покаже. В тоя ред на мисли - хареса ми цитатът на Боби (и на Пол Делия) :D
Пак казвам - знам, че нищо не знам и за трениране, и за хранене. Или, ако знам нещо, то е много минимално, за да се чувствам уверена в собствените си знания... Всъщност, това май е друга гадна черта от характера ми - винаги да се подценявам и да нямам вяра в собствените си възможности. Затова и питам... понякога... (blush) Още когато започнах дневника си тук и когато хал-хабер си нямах какво и как бих могла да правя у дома, помолих Блага за помощ. И съм много благодарна за съветите и напътствията, които получих. Тя ми беше така да се каже - началният тласък, за да почна въобще да тренирам малко по-сериозно. Много съм благодарна за помощта на Queen Cobra, когато за първи път стъпих в залата. Много съм благодарна за съветите, за вниманието, за страхотните тренировки и прекрасното посрещане и дух в групата на Vic. Благодарна съм за всеки един пост и коментар на хората в този форум, от който съм успяла да извлека нещо полезно конкретно за мен! Благодарна съм и на Марина, за разбирането и отношението. Но, държа твърдо да отбележа, че това към кого съм решила да се обърна за съвет и още повече за какви пари съм преценила, че бих могла да го направя, мисля, че касае единствено и само мен! Не е нужно да се натъртва за продадени души и тем подобни! Не съм постъпила по дадения начин на сила, решението е само мое и финансовите или други последици, също ще са си само за мен!
Не мисля, че в моето психически, а често и физически (обикновено бачкам като типичен хамалин) натоварено ежедневие имам нужда от прекалено напъване и гонене на рекорди. Поне не на този етап от живота ми. Майка ми има един лаф, че няма време дори да умре! Е, и аз се чувствам така напоследък! Уморих се от бързане, уморих се от пренатягане, уморих се от състезаване с другите и със себе си. Бих желала и се опитвам да съм някъде в златната среда. Просто да тренирам! И да тествам себе си, така че най-добре да разбера кое работи за мен и кое не. Може да ви звучи глупаво, но за момента не искам да съм супер силна, не искам да съм супер бърза... искам просто да тренирам, за да корегирам някои неща по визията си, които не ми се нравят... Опитвам... Това е...
казано от Vic на 08.10.14, 09:49:
Човек и добре да тренира... някой ден прещраква и се захваща с бодибилдинг :)
Явно съм прещракала... Може и така да е... Човещинка, к`во да се прави...(blush) :D
Не разбирам много неща... Не разбирам защо, повечето повторения няма да помогнат за силовата ми издръжливост. Не разбирам защо прескачането ми от кросфитоподобните тренировки (макар, че аз изрично държах неделята с групата на Vic да си остане в програмата ми и не бих пропуснала тези тренировки, ако не се наложи по независещи от мен причини) на по-статични с тежести в зала, независимо дали тренирам с 12-15 повторения или по-силово и промяната в хранителния ми режим, да не са подходящото за мен, щом водят до прогреса, който аз целя. Не разбирам и много тая хипертрофия - линчувайте ме, ама не искам ръцете ми да растат повече. И без това вече ми изглеждат огромни. Прасците ми не ги коментирам, с тях съм си се родила. :D Но най-вече не разбирам личностните нападки, на които ставам свидетел понякога в този форум...
Странни същества сме това хората... Ма то, коя ли съм аз, че да разбирам...
... Спирам да пиша, щото се натоварих...
Сори за дългия пост, ама имах нужда...
Лека!
Евала, много хубаво, ама много хубаво, си ги казала нещата, Злати (все пак аз съм любител на дългите постове, не мога да не го оценя ;))! Радвай се на това, което правиш, щом то ти доставя удоволствие, независимо какво е. Аз ти желая успех, от поста ти личи, че си съвсем наясно със себе си, какво друго му трябва на човек в тоя живот? (F)
Много добре казано, Злати, и аз те подкрепям. И се радвам на резулатите ти, все пак сме жени, всяка от нас малко или много иска да изглежда добре и визията в един момент става приоритет.
Целият проблем е завистта и това, че не можем да преглътнем успеха на другия - това исма да кажа.
Това, че някой, когото познаваме ( и с когото сме пили и яли на една маса :D ), е намерил начин да се издържа със спорт и прогресира ,ни кара да се смазваме от яд. И то защото си мислим, че знаем повече, че имаме повече стаж, това, че си тренирал повече и си по-дрът не означава, че си по-добър треньор.
И понеже мятаме с ръчички безмощно, какво друго да започнем да правим, освен да плюем способностите на нашия ‘приятел’...
Най-хубавото е, че хората не се впечатляват от приказки и обиди, а от снимки и резултати.
Мнението беше редактирано от Блажка на 09.10.14 08:52.
Понеже знам за кой говориш, ще ти кажа сега и за последен път. Виждам и ми шерват почти всички на които пишеш на лични, какво говориш за нас. Непонятно и смешно ми се струва това, което си се напънала да правиш.
Понеже аз съм Славко и не съм оставал длъжен на никой, а и дразниш явно много, за да ми споделят всички какви ги плещиш, ще ти обясня и дано това ти затвори устата, в което се съмнявам.
Никога не е било яд, ама НИКОГА за успеха на който и да е, включително на Марина, на която и се радваме, ама нали сме блокирани:)
Не пиши за хора, които познаваш от 3 разговора по телефона, а ние се познаваме от години.
Аз изглеждам така, както го предпоалага спорта ми и да ти кажа отдавна не ме интересува колко плочки имам, а какво правя като се състезавам.
Също съм си избрал да се издържам със съвсем различни неща от спорта и мисля че там добре се справям, както и с много други странични дейности, които правя за кеф. Затова съм в бб-тийм, защото тук имам приятели и защото все още може да се понаучи нещо от тук, ако се отсее от плявата, за която ти Блажке, много добре се грижиш.
Дотук всичко, което съм написал е така, знам че ще изпишеш света, но бъди сигурна че ще е ненужно.
Направи си изводите и спри с безкрайното си и безмислено тролене, защото следващия ми пост ще е такъв, че дневника на Злати ще е затворен за дълго време.
Мнението беше редактирано от slavko на 09.10.14 09:02.
Споко, Славко, и на мен ми пращат какво пишеш за мен, Мила, Марина... :)
Всеки каза, каквото имаше да каже. Изводите съм си ги направила не само аз.
П.П. За да не пиша нов пост - отговор на долния - НЕ си пишеш с нас, пишеш на други хора за нас и те използват копи-пейст съответно :D Няма как да очакваш и ние да седим и да не си говорим за вас, макар че е все по-рядко.
Мнението беше редактирано от Блажка на 09.10.14 09:13.
Точно така, споко, замълчи и ти благодаря за краткия пост. С Марина не съм си писал може би над година. Блокиран съм:) С Мила пък нептен. Хубаво е, че понякога се усещаш кога да спреш, което наистина ме кара да си мисля, че има надежда.
Дотук, извинявай Злати.
казано от Златина Цонева на 08.10.14, 23:00:
...линчувайте ме...
Що пък да не те линчуваме? (grin) (wasntme)
Ама ти пък си свикнала на моите тренировки и нищо няма да разбереш от линча :D :D :D
Форумът има една особеност - на моменти се задълбава в “теорията” и се изказват по-крайни мнения. Затова не мисли, че някой от по-горе писалите сме имали нещо против теб. Тренирай си, бъди в равновесие и нещата си идват по местата. Има време за напъване, има време за по-лежерно натоварване. (y)