Me, myself and I

Прескочи до:

05.09.13
23:03

казано от Златина Цонева на 05.09.13, 21:35:

05.09.2013/четвъртък

# Пропуснах да напиша, че се остригах късо! Домашните са потресени, обаче аз си се харесвам! :D

130 (h)

И аз го обмислям това действие... И за да отбележа, че не е спам, мисля, че така е по-удобно за тренировките. Ще споделиш опит (nod)

06.09.13
18:38

Да споделя и аз за късата коса :) Аз така постъпих миналото лято, аз си се харесах и всички около мен, за тренировките е ОК наистина. Няма ластици за опашки, фибички и т.н. но аз реших отново да я пускам, че не ми се стриже всеки месец ;) А късата коса си иска поддръжка ;) освен това аз се мажех с разни пяни и гелове а според мен това не е никак полезно за горката ми косица :) Та затова пак някой ден ще плета плитки :D
Златини, нямам търпение да те видя как си  с новия имидж :)

Хахахахах, Веси! И аз си се харесвам, ама децата продължават да ме гледат странно, а щеркатат даже ми вика, че съм приличала на кечист! :D Да се бях обръснала, разбирам, ама сега съм си съвсем прилична лелка! :D

06.09.2013/петък

Храната:
- 40гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 15гр годжи бери, 55гр пълнозърнест тахан, 15гр мед*
- 95гр краве сирене, 1 домат*, 1 червена пиперка*
- 50гр пушена сьомга, домати*, 35гр камембер, 150гр сурови ядки микс със стафиди и боровинки
- 1 червена пиперка*
- огромна :D салата от домати*, краставица, пиперки* и лук, с хималайска сол, 300гр печен на фурна заек* (стана “мозък” и просто не можах да се спра! (blush) )
~ 2520ккал, ВХ - 67гр (без тези от зеленчуците)

”Физическо”-то:
- почивен ден

Just thinking:

# Миткане по магазини ( ще ме разорят тия ученици :D ), следобеден сън, надвечер с децата в училище да карат ролери, а аз да уча систъра как се скача на кутия. :D Въобще - съвсем обикновен ден!
# Повечко калории днес. От ядките се получи, ама пусто - доядоха ми се. Ама нищо де, не съм яла боклуци, нито съм се оляла чак толкова, та - преживява се съвсем спокойно! :D
# Ей с тая ножица ме офъкаха! :D :D :D Яко сеч! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 06.09.13 20:37.

07.09.2013/събота

Храната:
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 6гр годжи бери, 35гр пълнозърнест тахан, 15гр мед*
- “физическото”
- 85гр краве сирене, 2 домата*, 1 червена пиперка*
- 325гр печен на фурна заек*, домати*
- салата от домати* с хималайска сол, няколко резена червено цвекло и алабаш*, 80гр кашкавал от краве мляко, 90гр краве сирене
- дописвам още 20гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед) с 10гр мед* (така е като не си легнах по-рано :D )
~ 2060ккал, ВХ - 46гр (без тези от зеленчуците)

”Физическо”-то:
- разгряване
- Bench Press - 5-5-5-5-5
  1х10х20кг - 1х5х25кг/30кг/35кг - 5х5х40кг - 1х5х25кг/30кг/35кг/20кг
- Zercher Squat
  1х5х20кг/25кг/30кг/35кг/40к/45кг - 5х5х50кг
- Sumo Deadlift High Pull
  1х5х20кг/25кг/30кг/35кг - 1х5х40кг - 4х5х35кг
- Standing Straight-Bar Military Press
  1х5х20кг/25кг/30кг/25кг/20кг
- Barbell Bent Knee Good-morning
  1х10х20кг/30кг/40кг/30кг/20кг

Just thinking:
# На Zercher Squat-а - доволно! :) Sumo Deadlift High Pull-а продължавам да го мъча с 40кг. Успявам да издърпам лоста над гърдите, но не и до брадичката. Не знам това брои ли се за правилно изпълнение или не! (wasntme) Bench Press-ата обаче ми разказва играта направо! (dull) Много слаба горна половина на тялото и т`ва е! Затова и после реших да се самонакажа с малко Раменни преси, а накрая и малко “Добро утро” за финал.
# След трена - баня, и айде в Морската със синковеца, че му бях обещала. Зяпахме и снимахме змии и гущери, повървяхме доста, прибирайки се пък се озовахме на турнир по Street basketball пред Мола, та и там си откарахме доста време... Въобще - богата програма. Следобед пък поредното миткане по магазините. Най-сетне се сдобих с анцунг. :D Такива ми ти работи!

131 (h)

Те ви малко змийчуги за разкош! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.09.13 22:33.

08.09.2013/неделя

Храната - Съгрешително-прегрешително-въглехидратно-някакъв си ден! :D
- 40гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 6гр годжи бери, 45гр пълнозърнест тахан, 20гр мед*
- Шуменски туризъм :D
- 1 зелена ябълка*, собственоръчно набрани и изядени - дренки*, глог*, орехи*
- 1 цяла 200 грамова купешка пълнозърнеста багета, с кренвирш и половина, купешка лютеница и две парчета козунак с лешников крем, изядени в парка на Шуменския университет :D
- салата от домати* с хималайска сол, 3 филии хляб Вита, намазани с домашната лютеница* на мама (inlove), сирене, кашкавал, две-три резенчета наденица, чесън*, малко халва и 8 сини сливи*
~ калориите не ги знам колко са :)

”Физическо”-то:
- почивен ден

Just thinking:

# Като нямаше тренировка - имаше качване на много стълби. :D 1300 стъпала - от театъра в Шумен до паметника “Създатели на българската държава”! Къде ги качвах по едно, къде през едно, на местта даже тичах нагоре, при това с най-тежката раница. :D След вчерашните клекове, кълките ми нещо се опитваха да протестират, ама не им се дадох! На връщане пък удължихме маршрута по позаобиколните пътеки, брахме и ядохме дренки, шипки, глог и пресни орехи. Децата доста се впечатлиха от това да си откъснеш някакво стипциво плодче от дървото и да си го изядеш на място. Малкия даже коментираше, че пак трябвало така да ходим някъде, да вървим и да си берем разни неща. :D Като слязохме отново долу, мръднахме с колата и до Шуменската крепост. Вече доста понапичаше, ама си походихме по камънаците, поснимахме и разбира се - подпечатахме и там книжките със “100-те национални туристически обекта” на хлапетата, че направо са луднали на тема събиране на печати! :D :D :D Мислехме и в  Томбул джамия да отидем, но го отложихме за по-нататъка. Все пак трябва да си запазя малко идеи за още неделни пътешествия, че вече наистина се изчерпах! (dull) А и никой от вас не пожела да помогне с някакво предложение! :( :D
# Храната няма какво да я коментирам. Ако не бяха купешките кренвирши и лютеница на обяд (който всъщност беше къде 14:00 часа), щеше да си е съвсем прилична и натурална, ама... (blush)
# Колко дребосъчеста изглеждам до тоя каменен войн! :D (Казано под секрет, тия каменните винаги са ми приличали на някакви Трансформъри :D :D :D )

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 08.09.13 22:42.

09.09.2013/понеделник

Храната
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 40гр пълнозърнест тахан, 10гр мед*
- 105гр краве сирене, домати*
- 50гр сурови фъстъци
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 120гр 2,9% кисело мляко
- голяма салата с домати*, краставица, пипер* и лук, 345гр печени на скара свински котлети
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 15гр мед*
~ 1980ккал; ВХ ~ 57гр

”Физическо”-то: - почивен ден
Ама, за да не е съвсем без хич, реших да се пробвам и аз с Предизвикателството с лицеви опори. “Барабар Петко с мъжете”, дет се вика :D… Е, няма такъв срам! (blush) :D
1—>5 - нормални лицеви опори
6—>10 - лицеви на колене
Общо: 3:36 мин
Много слаби ръце. Много мъка, много... (dull) :D Другия път ще пробвам само с такива от колене, за да видя как ще е.

Just thinking:
# Хм, шест дни се храня с ниски ВХ. Явно така източвам и задържаната вода. Стигам си килограмите, които поддържам по принцип, но след като хапна в неделя повече въглени и в понеделник отново съм подскочила нагоре. (dull) Мислех си, че с около 2000ккал дневно ще успея да сваля 4-5 килограма, които са ми трън в очите от известно време, ама май е ТЦ работата. Закотвила съм се на тия 68 килограма и не ще, и не ще... Кво да правя сега - да намалям още калориите ли или да карам така още месец примерно? ...

10.09.2013/вторник

Храната:
- 40гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 40гр пълнозърнест тахан, 15гр мед*
- 180гр Русенско варено ( да го пробвам :D ), 2ф хляб Вита
- 110гр печени на скара свински котлети, 95гр краве сирене, домати*
- “физическото”
- салата от домати* с хималайска сол, 20гр краве сирене, 10гр кашкавал от краве мляко, 45гр телешка пъстърма, 25гр луканка
- 40гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 100гр 2,9% кисело мляко
~ 2045ккал; ВХ ~ 62гр (без тези от зеленчуците)

”Физическо”-то:

- загряване
- 10 рунда без засичане, но с минимални почивки от 1хPower Clean - 40кг и 1хBack Squat - 60кг (преди рундовете загрявки с по-ниски тежести и на двете упражнения)
- Bench Press - 5х3 с 45кг (преди това загрявки с по-ниски тежести)
- Хиперекстензии - 5х10
- СС - коремни преси на римското столче/повдигане на прави крака на стенд - 3х10/10
- Наклони на страни с 10кг диск в ръка - 3х10 на всяка страна
- Преден планк - 1 минута
- 15 минути на кростренажора

Just thinking:
# Объркана тренировка. Обърках си схемата и карах едно към гьотере! :D Обръщането и клека бяха сравнително лесни, лежанката - за единички лесна, та затова правих тройки на 45кг, ама не посмях с 50кг да пробвам. “Колене към лакти” правих у дома, ама само 2х4 и въобще няма смисъл да ги броя. Имам мускулна треска на трицепсите от лицевите опори вчера и на прасците ( не знам защо :D ).
# Храната ми и тя хаос. Особено вечерята - някакъв пълен сбирщайн! :D

132 (h)

11.09.2013/сряда

Храната:
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 45гр пълнозърнест тахан, 15гр мед*
- 2 варени яйца* с шарена сол
- 2ф хляб Вита, 30гр телешка пъстърма, 70гр кашкавал от краве мляко, 3 домата*, 1 шоколадов трюфел (за сватбата на колежка)
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 100гр 2,9% кисело мляко
- салата от домати* с хималайска сол, 245гр печено пиле, домашна лютеница* ( божественярско (inlove) )
- 10гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 10гр суров слънчоглед, 10гр мед*
~ 2100ккал; ВХ ~ 74гр (без тези от зеленчуците)

”Физическо”-то:
- почивен ден

Just thinking:
# Без тинкинг! :D Лека ви нощ!

12.09.2013/четвъртък

Храната:
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 40гр пълнозърнест тахан, 15гр мед*
- 50гр сурови фъстъци
- 215гр печено пиле, 4 домата*
- “физическото”
- 2 варени яйца*
- салата от домати* с хималайска сол, 250гр печена на скара сьомга, 10 маслини
- 20гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 15гр пълнозърнест тахан, 10гр мед*
~ къмто 2185ккал; ВХ ~ 53гр

”Физическо”-то:
5 рунда от:
6 броя Руски суинг х 15кг
6 броя Лицеви опори (първите 2 цикъла и първите 2х6 от третия цели, другите - на колена)
9 броя Клек СТ
всеки рунд от по 3 минути, с по 1 минута почивка помежду тях
Резултата:
първи рунд - 5 цикъла + 4 суинга
втори рунд - 5 цикъла + 4 суинга
трети рунд - 4 цикъла + 6 суинга
четвърти рунд - 5 цикъла
пети рунд - 4 цикъла + 6 суинга + 5 клека
Общо: 158 суинга; 144 лицеви опори (72 чисти + 72 на колена) и 212 клека
С 8 суинга, 8 клека и доста повече цели лицеви опори от по-предния път! (party) (Щото при предния имаше малка контузия :D и беше доста по-зле! (dull) )

Just thinking:
# Хапнах добре днес, пораздвижих се без да се контузя. :D :D :D Доволна съм! :D
# Е, шефката се върна от командировка по-рано от предвиденото, ама никога няма пълно щастие! :D

133 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 14.09.13 22:27.

13.09.2013/петък

Храната:

- 40гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 50гр пълнозърнест тахан, 15гр мед*
- 285гр печена на скара сьомга, 4 домата*, 2ф хляб Вита
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 125гр 2,9% кисело мляко, 25гр телешка пъстърма
- салата от домати* с хималайска сол, 20гр сирене горгонзола, 25гр сирене мешалале, 50гр бяло саламурено сирене, 40гр телешка пъстърма, 25гр луканка
- 5 какаови зърна
~ къмто 2325ккал; ВХ ~ 72гр

”Физическо”-то:

- почивен ден

Just thinking:
# Щерката - с някакъв летен грип. Цяла нощ не съм мигнала да притичвам с легени и до кенефа. В резултат - никаква концентрация на работа. Добре, че нямаше изцепки! :D Реших да не водя малкия на плуване днес, че да не го изненада и него болестта точно докато е в басейна! :D :D :D Ще видим как ще са през уикенда.
# Вечерята ми много мезе-джийска! :D Язък ми, че не пия, а само хабя мат`риала! :D
# Сега отивам да спя, че е крайно време, а и имам натоварена програма за утре! :)

14.09.2013/събота

Храната:
- 40гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 40гр пълнозърнест тахан, 15гр мед*
- “физическото”
- 2ф хляб Вита, 90гр краве сирене, 50гр кашкавал от краве мляко, 40гр сирене мешалале, 30гр луканка, домати*
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 20гр суров слънчоглед, 20гр пълнозърнест тахан, 10гр мед*
- 105гр 2,9% кисело мляко, 40гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 40гр суров слънчоглед, 15гр годжи бери
- пица с пълнозърнест блат, сирене, кашкавал, кренвирш, царевица и доматен сос
- 1 ябълка*
~ калориите не ги знам; пиша го ВХ ден, щото ми се ядеше от пицата :D

”Физическо”-то:
- загряване
1. 10 рунда, без засичане на време, с минимални почивки, от:
- 1 х Набиране с подхват (с повдигане на максимално изпъване на пръсти)
- 1 х Кофичка (на стойката за хиперекстензии, без помощ с краката)
2. Мъртва тяга с нарастваща тежест - 3х20кг/3х30кг/3х40кг/3х50кг/3х60кг/3х70кг/3х80кг/3х85кг/3х3х90кг - отначало с надхват, от 80кг нагоре - със смесен хват и после обратно - 3х85кг/3х80кг/3х70кг/3х60кг
3. Страничен планк на изпъната ръка - 6х30сек, редувайки лява и дясна страна, т.е. по 3 на страна
4. Преден планк на лакти - табата протокол (8х20сек, с 10секундни почивки между тях)
5. Хиперекстензии - 3х15
6. Навеждане на страни с 10кг диск в ръка - 3х10 за всяка страна
7. 10мин на кростренажора - на скорост 1 от 10

Just thinking:
# Отново емоции в залата! :D :D :D Оня алжирец ли беше, къв беше, дето ми беше викал “Машала”, днес взе да ми обяснява, как съм му приличала на ... чуйте само :D ... във филмите за Хитлер, имало някакви жени войни ли били, полицайки ли... та на такава съм му мязала с тия тежести дето съм ги вдигала! :D :D :D От римски пехотинец се въздигнах до СС-овец! Муахахахахахахах! :D
# След тренировката отидохме с малкия да позяпаме Републиканското първенство по силов трибой. Запознах се с Блага и вече ще се надувам, че съм стиснала ръката на Републикански шампион! Браво момиче! (handshake)
Имах среща и с Мирослава (Queen Cobra). Много е готина! Една такава нежна и лъчезарна, а път толкова яка! И с много приятен глас! :) И пак ще се видим! Кеф! :)
# После пък с малкия се замъкнахме на Милка фестивалът на нежността. Обещала му бях и нямаше как да се откопча! (dull) Хора, шумотевица, лудница, шоколад! Пълен бляк! Ама на него му хареса. Кво да се прави - дете! :D
# Вечерта пък - в Слънчево. Да гледаме участието на племенника в Държавното първенство по нощно ориентиране. Прибрахме се чак в 22 часа. Веднага натръшках детитата в леглата, че утре стълби ни чакат! :D
# Като цяло - ден изпълнен със спортни събития! :) Харесах!

134 (h)

Тука с Мира си ги мериме! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 14.09.13 23:18.

15.09.2013/неделя

Храната:

- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 40гр пълнозърнест тахан, 10гр мед*, 10гр годжи бери
- “физическото”
- 2ф хляб Вита, 25гр кашкавал от краве мляко, 25гр сирене мешалале, 1 купа таратор с 2,9% кисело мляко, краставица, чесън, пресни орехи* (нямах копър за съжаление) и още къмто 60гр пресни орехи*
- 1 парче от вчерашната пица
- печен пипер
- задушени на тиган пилешки сърчица и дробчета със соев сос и подправки, наръсени с настърган кашкавал; салата от домати*, печени и сурови червени пиперки*, лук; 2ф хляб Вита; още пресни орехи*
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 10гр мед*
~ калориите не съм ги смятала; вероятно ВХ ми са отново високи

”Физическо”-то: тренировка с Vic и компания на стълбите под Паметника на българо-съветската дружба
- загряване - стандартното + малко подтичване надолу-нагоре по стълбите и други заигравки на четири крака :D
И после - бедна ви е фантазията! :D :D :D
За време - 20 минути, следното:
1. Стартира се с ”Предизвикателството с лицеви опори” - от 1 до 5 ги правих стандартни, после от 6 до 10 от колена. Много бавно като цяло. (dull) Другите вече спринтираха стълбите, аз още се гърчех с лицевите опори! (blush)
2. И после следва същинската част на комплекса - 15 руски суинга с пудовка 16кг / спринт по последните 120 стъпала към паметника / горе 5 бърпита с лицева опора - слизаш долу и почваш отново със суинговете. Успях да вместя 5 цели кръга, а от 6-тия не сколасах само с бърпитата... Голямо пуфтяне, голям зор! :D Спринтовете ми бяха по-скоро някакво си лазене по стълбите! (blush) :D :D :D

Just thinking:
# Хем бях бавна, хем се разкапах днес! Вече взе да ме хваща мускулната треска. :D
# Детитата добре се представиха на тренировката! Само мъжО не се дава и това е! Ние търчим по стълбите, той бруси орехи из парка! :D Ама пък големи орехи, и вкусни! :D Цял ден ядем от тях!

135 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 15.09.13 21:27.

15.09.13
22:47

казано от Златина Цонева на 14.09.13, 23:13:

14.09.2013/събота

134 (h)

Тука с Мира си ги мериме! :D :D :D

Кое Кое :D :D :D

Яка снимка между другото ;)

15.09.13
23:19

казано от Златина Цонева на 15.09.13, 21:20:

2. И после следва същинската част на комплекса - 15 руски суинга с пудовка 16кг / спринт по последните 120 стъпала към паметника / горе 5 бърпита с лицева опора - слизаш долу и почваш отново със суинговете. Успях да вместя 5 цели кръга, а от 6-тия не сколасах само с бърпитата... Голямо пуфтяне, голям зор! :D Спринтовете ми бяха по-скоро някакво си лазене по стълбите! (blush) :D :D :D

Колко време имаш за това?

Времето се засича + комплекса с лицевите опори. 20 минути.
Т.е. - пускаш таймера - правиш Предизвикателството с лицевите и продължаваш с другия комплекс (в него въртиш суингове/стълби/бърпита - слизаш - и пак суингове/стълби/бърпита -  и така, до където стигнеш).

16.09.13
08:25

казано от Златина Цонева на 15.09.13, 23:33:

Времето се засича + комплекса с лицевите опори. 20 минути.
Т.е. - пускаш таймера - правиш Предизвикателството с лицевите и продължаваш с другия комплекс (в него въртиш суингове/стълби/бърпита - слизаш - и пак суингове/стълби/бърпита -  и така, до където стигнеш).

Ааааа удължил е времето Вик, преди сме го правили за 15 мин. мисля, че беше :)

Ех, Веси, носи ти се славата за тоя комплекс! (bow) :)

16.09.2013/понеделник - Малко три дни яли, пили и се веселили стана моята! :D

Храната:
- 40гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 40гр суров слънчоглед, 15гр годжи бери, 150гр 2,9% кисело мляко
- 80гр сурови ядки микс със стафиди и боровинки
- 3ф хляб Вита, 60гр сирене мешалале, 1 кренвирш, домати*, печени червени пиперки
- вечеря на заведение - една чеснова пърленка, печени зеленчуци на скара (бая омазнени бяха)
~ калориите не съм ги смятала

Just thinking:

# Олях се с нережимно ядене последните дни! :D Водихме детИтата на пицария вечерта. Много се чудих кво да ям и накрая се спрях на треволяк, че да е по-нискокалорично. Ама пък вкусно ги бяха направили, че и мазнички! :D

17.09.2013/вторник

Храната:
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 15гр годжи бери, 120гр 2,9% кисело мляко
- 110гр краве сирене, 3ф хляб Вита, 3 червени пиперки*
- “физическото”
- печено пиле* на морска сол, салата от зеле с около 10гр зехтин, малко домашна лютеница*
- 20гр пълнозърнест тахан
~ къмто 1785ккал, ВХ - 66гр

”Физическо”-то:
загряване
вработване - Deadlift - 3х30/3х40/3х50/3х60/1х70кг ; Thruster - 5х20/5х25/5х30/1х35кг
1. 10 рунда без засичане, но с минимални почивки от 1 x Deadlift - 70кг и 1 x Thruster - 35кг
2. 10 x Pullups - единички, с подхват, стъпала на максимално изпънати пръсти върху един дъмбел
3. Вертикален скрипец надхват - 1х5х30кг/1х5х40кг/1х5х45кг/1х5х50кг/1х3х55кг
4. Вертикален скрипец подхват - 2х5х60кг (без да се клатя и навеждам назад)
5. Хиперекстензиии - 3х15
6. Наклони в страни с 10кг диск в ръка - 3х10 на всяка страна

Just thinking:
# Тая сутрин станах в 5:30. (dull) Открих учебната година! :D След късното лягане вчера - това ме довърши и днес цял ден съм като ударена с мокър парцал. На работа пък не липсваха нерви и напрежение, та картинката стана на 6. Затова и във фитнеса го давах по-лекичко. Пък и си имах “гости” към края на тренировката! :) Горките, чак от гарата се домъкнаха до Дом Младост, пък аз ги зарязах рано-рано заради домашните задължения. Кобре, прости ми! :D Ама готини хора бе! И готино се набира това ми ти момиче! Завиждааааааааааааме, пък! :) Аз и моите нещастни единички! :D :D :D
# Щерката глътна гипса като за първи ден с 5 учебни часа немски. Че и на мен предаде напрежението. (dull) Опитвам се да си втълпя, че е имало защо да я натискам за Немската, а не за Английската, примерно. Все пак един чужд език в повече винаги е в плюс, ама тя като е паника като майка си. :D Тюююю, хем гледам да не се нервя и да я успокоявам, че поне 90%-та от класа й не е чувал немски, докато тя малко или много го е учила 3 години като трети език, хем като я видя как се е набрундила като градоносен облак и се ошашквам!... Пф, трудна работа това майчинството! :D :D :D

136 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 17.09.13 22:21.

18.09.13
09:56

Хе хе Злати, нали казват ” малки деца малки тревоги, големи деца-големи тревоги”. Ще свикне щерката, къде ще иде :)
Ще я доведеш в неделя в Богоров, да освододи напрежението и да си го изкара на Вик (devil) Този път съм на линия (makeup)

Мнението беше редактирано от Vess на 18.09.13 11:26.

18.09.13
11:08

казано от Златина Цонева на 17.09.13, 22:14:

..
# Щерката глътна гипса като за първи ден с 5 учебни часа немски. Че и на мен предаде напрежението. (dull) Опитвам се да си втълпя, че е имало защо да я натискам за Немската, а не за Английската, примерно. Все пак един чужд език в повече винаги е в плюс, ама тя като е паника като майка си. :D Тюююю, хем гледам да не се нервя и да я успокоявам, че поне 90%-та от класа й не е чувал немски, докато тя малко или много го е учила 3 години като трети език, хем като я видя как се е набрундила като градоносен облак и се ошашквам!... Пф, трудна работа това майчинството! :D :D :D

136 (h)

И аз бях така на първия си учебен ден в немската, направо ме върна в детството :D

Няма нужда си втълпяваш, изборът на език е чудесен. Немският е със сложни конструкции (и падежи), които не съответстват на българския и трябва доста време да се упражнява човек, за да говори добре. Езиковите предлагат най-доброто решение. В края на първия срок на подготве ще видиш как ще шпреха : )
А английски лесно се учи така или иначе, понеже е навсякъде и различните конструкции на изреченията лесно се овладяват от нас, българите. Той, разбира се, е задължителен, но от 8-ми клас напр., след като има добра основа по немски, щерка ти може спокойно да се обучава допълнително по английски.
Великолепен избор, поздравления. Не се съмнявай, че е по-добър вариант от английска гимназия с оглед на горенаписаното.

18.09.2013/сряда

Храната:

- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 15гр годжи бери, 40гр пълнозърнест тахан, 15гр мед*
- 100гр ядки сурови микс (кашу, бадем, боровинка)
- 205гр печено пилешко бутче*, 1ф хляб Вита, 5-6 печени червени пиперки
- 200гр печено бяло пилешко месо*, салата от зеле с около 10гр зехтин
~ къмто 1950ккал, ВХ - 84гр

”Физическо”-то:

-почивен ден

Just thinking:
# Благодаря момичета! :) Днес сме значително по-добре, щото видяхме, че другите гледат като телета в железница, а ние разбираме почти всичко ( за сега :D ), което казва госпожата! :D Нищо, че ми звънна на работа, да ми каже, че щяла да пукне от толкова много учене и писане! :D :D :D

19.09.13
19:18

Ей, да се разпиша и аз като ме споменават тука :) цяла седмица без интернет :)
имах честта да се запозная с една хубава и здрава мацка- съжаление за кратко се видяхме, но това е защото съм блондинка и докато се ориентирам в този голям град -закъсняхме :( Радвам се че я придумах да дойде да гледа хубави мъже по трико в събота- да не иде денят зян ;)
струва си повече хора да са като нея-лъчезарни и позитивни, амбициозни и с чувство за хумор, да се грижат и за семейството и за собственото си  благосъстояние и самочувствие ... и да вдигат повече от мъжа си :)
Браво, Злати - имаш завидна фигура, сила и хъс... и завиждам за раменете- моите са по-малки :( :( :(

19.09.13
20:50

Я да се разпиша и аз :D че напоследък се чувствам мега здраво-яка-машинка :D откакто мъжа ми ходи на зала(8-10 дена) и ми се хвали,че кляка 10 пъти с 50 кила ( само в първата серия) (wasntme) Та по повод казаното от Мира..да живеят жените и щангите (party) Може би носят повече емоциални пози за нас,отколкото физически,не че ги подценявам де,но учат на дисциплина и самоуважение и трябва повече жени да опитат колко е приятно :) да се чувстваш силна във всякакъв смисъл :)

Мнението беше редактирано от Juls на 19.09.13 20:53.

Обичам Ва Уа! :D

Вчера и днес малко повече ядене! (blush) :D Не от вредности, ама като не съм го мерила и теглила, така си мисля.
Вчера ме болеше главата и никак не ми се тренираше, ама като постоях, постоях у дома и ме хвана срам, та направих пак онова с лицевите опори 1-горе-2-горе-3-горе... и т.н. до 10. Обаче тъзи път пробвах да ги правя с отлепяне на ръцете в най-долно положение. По едно време толкова се бях унесла, че повдигайки ръце, повдигах и крака. :D :D :D Време - 4:07.
И, за да не си остана само с лицевите, направих и 100 руски суинга с 15кг дъмбел за време (35+25+15+15+10) - 4:35.
137 (h)
Днеска - само мъкнене на кашони на работа и родителска среща вечерта. Почивен ден, дет` се вика! :D
Ми... това е! :)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 20.09.13 22:19.

21.09.2013/събота

Храната:
- 40гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 25гр iw,fl i.ck’fh.eo, 45гр пълнозърнест тахан, 15гр мед*
- “физическото”
- 150гр печено бяло пилешко месо, 130гр печено пилешко бутче, 3 оризовки
- 40гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 110гр 2,9% кисело мляко
- “следобеден сън”
- 2 малки пърчета пица (165гр) (blush)
- 85гр свински врат на скара, 2 домата, 80гр пресни орехи
~ 2475ккал, ВХ - 111гр (без тези от зеленчуците) (wasntme)

”Физическо”-то: - ден за 5-5-5-5-5
- разгряване
- Zercher Squat - 1х5х20кг/30кг/40к/45кг-5х5х50кг
- Back Squat - 3х3х60кг-1х3х50кг/40кг/30кг/20кг
- Bench Press - 1х5х20кг/25кг/30кг/35кг-5х5х40кг-1х5х35кг/30кг/25кг
- Sumo Deadlift High Pull - 1х5х20кг/30кг-5х5х35кг
- Dumbbell fly от полулег - 1х10х5кг-2х10х7,5кг
- French Triceps Extension от лег - 3х10 с кривия лост
- Dumbbell Bicep Curl от стоеж, с редуване на ръцете - 3х10х5кг за всяка ръка
- Dumbbell One Arm Triceps Extension от стоеж - 2х10х5кг за всяка ръка
- Dumbbell Front Raise от стоеж, двустранно едновременно - 3х10х5кг
- разтягане

Just thinking:
# Обърка калориите и ВХ тая пица, ама карай, ще го преживея! Пък и сама си я наврях в устата, никой не ми е виновен! :D
# В залата, като си минах 5-5-5-5-5-схемата, реших да направя и разни дребни и леки неща за ръце и ремена. То с повече от 5кг не можех, та наистина си беше леко раздвижване. И то, щото като си свърша основните неща и все си мисля, че много бързо съм приключила и, че не съм се натоварила достатъчно. (blush) Ама пък като се знам как буквално заспивам права като се прибера... може би натоварването ми е достатъчно... И аз не знам...
# На SDHP не пробвах с 40кг, щото нещо десният ми лакет се опитваше да прещраква. (dull) Нищо, другия път!

138 (h)

22.09.2013/неделя

Храната:
- 40гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 50гр пълнозърнест тахан, 15гр мед*
- “физическото”
- 60гр краве сирене, 75гр кашкавал от краве мляко, 3 оризовки, 50гр свински врат на скара
- печен червен пипер
- салата снежанка с 4%-тно кисело мляко, орехи*, краставица, чесън*, копър, зехтин и хим.сол; печен червен пипер с лук, зехтин и оцет; 140гр печена на скара купешка свинска наденица
- 15гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 20гр поръска за хляб (сурови сусам, лен, мак и слънчоглед), 35гр пълнозърнест тахан, 15гр мед*
~ 2210ккал, ВХ - 67гр (без тези от зеленчуците)

”Физическо”-то:
с Vic и компания в “Богоров”
По отбори - аз и синковеца! :D
100 набирания - с подхват и отскок
100 SDHP @ - аз с 19кг / малкият с 5кг
100 Скока в/у стеничката - около 60 см (малкият се катереше по негов си странен начин, а аз скачах до към 50-тото общо повторение, после както винаги се пречуках :D :D :D и продължих с качване с единия крак)
Иначе принципът е следния - започва единият от отбора, докато той прави бройките от даденото упражнението, другият бяга 200м. Като си направи обикалката местата се сменят и така докато общо се стигне до 100бр. от всяко движение и после се преминава към следващото.
И ние бяхме - последни на опашката! :D :D :D Добре, че малкият го прие леко, че никак не обича да губи!

Just thinking:

# Много ме бавят тия набирания! (dull) Хем са толкоз измислени. С отскок, с подхват. И пак съм като охлюв! (envy) То, не че на тичането бях особено бърза :D, последните обиколки буквлно си ги навъртах вървейки. Пък и с тая 19кг-мова пудувка, с която реших да се пъна... бая си се понапънах! :D

139 (h)

23.09.2013/понеделник

Храната:
- 51гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 40гр поръска за хляб (сурови сусам, лен, мак и слънчоглед), 50гр пълнозърнест тахан, 10гр мед*
- 55гр кашкавал от краве мляко, 100гр краве сирене, 10 маслини, 3 оризовки, печен пипер, домати*
- 80гр сурови ядки микс с боровинки и стафиди
- салата от домати*, краставица, печен и суров пипер*, лук, с хималайска сол и мъничко зехтин, 10 маслини
до тука ~ 2115ккал; ВХ ~ 75гр (без тези от зеленчуците)
+ 1 пълнена камба с ориз и кайма (около 200гр)

Just thinking:

# Почивен ден. Вечерта отново на родителска, тоя път на синковеца. Кракът ме наболява дето го ударих вчера. (dull)

24.09.2013/вторник

Храната:

- 40гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 40гр поръска за хляб (сурови сусам, лен, мак и слънчоглед), 10гр орехи*, 150гр 2,5% кисело мляко
- 80гр кашкавал от краве мляко, 130гр краве сирене, 8 маслини, 4 оризовки, печен пипер, домати*
- 100гр сурови ядки микс (кашу, бадем, боровинка)
- салата от домати*, краставица, печен и суров пипер*, лук, с хималайска сол, 315гр печена на скара сьомга
~ 2465ккал (blush) ; ВХ ~ 85гр (без тези от зеленчуците)

”Физическо”-то:

- загряване
- 10 рунда без засичане, но с минимални почивки от 1хPower Clean - 35кг и 1хBack Squat - 60кг (преди рундовете загрявки с по-ниски тежести и на двете упражнения)
- Bench Press - 1х10х20кг/1х5х30кг/1х5х40кг/тука 8 асистирани единички с 50кг, като силно се надявам поне 3-4 да са си напълно и изцяло моя заслуга/10 единички с 45кг
- “Колене към лакти” или по-скоро бледи подобия на такива :D - 2х5/2х4

Just thinking:

# Много ми тежеше щангата днес. Никаква сила. Мислех си, че на лежанката ще се справя маааааалко по-прилично с 50-те кг, ама - _урец! (dull) Пък и инструктора така ме вардеше, че буквално не виждах аз ли вдигам сама, той ли дърпа заедно с мен. Другия път ще му кажа да помага само след като се затисна! :D
# О, да не забравя! Сколасах и да агитирам един младеж в залата за Кросфит-тренировките в неделя. То той всъщност сам си попита инструктора дали е чувал за такива, а аз щото съм обяснявала на последния кви ги дялкам и той го прати при мен! :D Да го видим ще дойде ли въобще и бива ли ме за промоутър. :D Ама явно им стана интересно и на двамата, щото бая си ме разпитваха после какво правим! :D
# И да питам - ясно ми е, че на лежанката се задобрява с ... лежанка! :D Ама има ли нещо, което може да се прави примерно у дома, със собствено тегло, което би било от полза? Лицеви опори примерно? Или нещо друго?

140 (h)

25.09.13
09:31

за лежанката:

Лежанка,лежанка,лежанка,раменна преса и кофички :) И най-важното да намериш точния хват за теб,да вкараш и краката и това е :)

25.09.13
10:20

мисля, че липсата на въглехидрати започна да ти се отразява

казано от Queen Cobra на 25.09.13, 10:20:

мисля, че липсата на въглехидрати започна да ти се отразява

Я по-подробно, плииийз! :) Кое, как и защо? (wasntme)

........
Не знам от къде да я подхвана...
... Криво ми е и ми е тъжно... Вчера разбрах, че приятел и колега е приет в болница с ужасна диагноза... А през годината се видяхме на няколко изложения и беше весел и забавен като в студентските години... Мой набор, с деца... Ужасно несправедливо е да боледуват деца и млади хора... Чудовищно несправедливо е... Събираме средства за лечението му, но ме е страх, че нямам вяра, че нещата могат да се оправят... Оф... Трябва да вярвам, по дяволите...
В такива моменти осъзнавам колко глупаво изглеждам всъщност. Аз и моите “проблеми” с грамовете въглехидрати, приети в повече или с не вдигнатата щанга...
........
Яжте, обичайте се и си носете новите дрехи, дето се вика, че знае ли човек какво и кога му е писано...
........

27.09.13
18:00

казано от Златина Цонева на 27.09.13, 17:57:

........
Не знам от къде да я подхвана...
........
Яжте, обичайте се и си носете новите дрехи, дето се вика, че знае ли човек какво и кога му е писано...
........

Съжалявам. Знам какво е. Тази година вече няколко пъти....

Благодаря ти, Vic!
.......
26.09.2013/четвъртък
Храната - елда със сирене; сурови ядки с боровинки; маслини, кашкавал и 3 оризовки; 1 шоколадов трюфел; кисело мляко с овесени трици, микс от смлени семена и поръска за хляб; русенско варено от консерва, задушени с вода гъби, домати*, бяла ряпа
Физическото - ”Физическо”-то:
5 рунда от по 3 минути, с 1-минутни почивки помежду им от: 6 броя Руски суинг х 15кг; 6 броя Лицеви опори; 9 броя Клек СТ. Много слабо в сравнение с преди. Заради стреса, недоспиването откакто е започнала учебната година, умората, вероятно и заради храната. 141 (h)

27.09.2013/петък
Храната - пълнозърнест тахан, мед, микс от смлени семена, поръска за хляб, овесени трици; 3ф хляб Вита; русенско варено от консерва, хляб Вита, домати*; много финап*; отново пълнозърнест тахан, мед, микс от смлени семена, поръска за хляб, овесени трици; отново хляб Вита; домати*, миш-маш с печен червен пипер, краве сирене и яйца*, отново русенско варено, няколко кръгчета шпеков салам.... и не помня имаше ли още... Ужасно хранене, ама вече е зад гърба ми... Ако съм ОК, ще го корегирам утре, ако ли не - по-нататъка.

28.09.2013/събота
Днес ми е ден за зала, обаче ще водя щерката на изпит по Руски, че трябвало да мина от там, щото нямала все още личен документ и не знам си кво, не знам си що. Може и да я изчакам да свърши. Ще си взема една книга, ще седна някъде и просто ще си чета, без да мисля за нищо. Ако остане време и ми се ходи следобед в залата, може и да отскоча... ще видим...
... Реших да се опитам да не тегля и смятам храната. И без това не свалям както ми се щеше и правя-струвам, все ям по много. Ще карам малко на око. И ще хапвам по малко повече въглехидрати - плодове, варива, пълнозърнести макарони. Сигурно ще ми е трудно да не прекалявам, ама започнах да се вманиячавам... А тоя живот не е за това!

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 28.09.13 07:08.

29.09.2013/неделя

Храната:

- овес.трици, овес.ядки, микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), поръска за хляб (сурови сусам, лен, мак и слънчоглед), 4% кис.мляко
- “физическото”
- мъничко кашкавал, повечко краве сирене, 2 домата
- 2ф хляб вита с 2 тънки слайса пушено пуешко филе
- 1 ябълка
- салата домати, краставици и лук, с хималайска сол и мъничко зехтин; пилешка супа с месо от бутчета и воденички, лук, моркови и подправки, застроена с яйце*; 2ф хляб Вита

”Физическо”-то: с Vic и компания в “Богоров”
4 кръга - 20 сек работа/20 сек почивка от следното:
- напади на място с редуване на краката
- руски суинг с пудовка
- скок върху “кутия”
- опъване на ластик (сменя се водещата ръка на всеки кръг)
- блъскане с въжета
- скокове на въже
- тук имаше по една бонусна почивка от 20 сек, защото това дефакто се явяваше краят на големия цикъл
- набиране - аз с подхват и отскок
- лицеви опори на халки
- повдигане на прави крака напред на “шведска стена”
- удари с чук върху гума

Just thinking:

# Този път бяхме наистина много хора! :) Много готино! А дъждът ни се размина буквално на косъм! :D
Ако някой му се гледат фотки от събитието - те ТУКА!

142 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 01.10.13 21:51.

30.09.2013/понеделник

Храната:

- овес.трици, микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), поръска за хляб (сурови сусам, лен, мак и слънчоглед), 1с.л. пълнозърнест тахан
- половин кофичка 4% кисело мляко със 100гр суров ядки микс с боровинки
- 3ф хляб Вита, кашкавал от краве мляко, 15 маслини, 2 домата
- мноооого пица (blush) с пълнозърнест блат, сирене, кашкавал, червени пиперки, царевица, маслини, кренвирши и гъби

”Физическо”-то: - почивен ден

01.10.2013/вторник

Храната:
- микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), поръска за хляб (сурови сусам, лен, мак и слънчоглед), 1с.л. пълнозърнест тахан
- 1 кренвирш (wasntme), 4ф хляб Вита, кашкавал от краве мляко, 2 домата
- 1 шоколадов трюфел
- 80гр сурови ядки микс с боровинки
- 4-5 солети, 3 мънички и тънки парченца купешка пица ( детски рожден ден, ако въобще минава за оправдание :D )
- “физическото”
- 3с.л. овесени трици с 200мл прясно мляко, стевия, ванилия и канела

”Физическо”-то:

- тренировка у дома - за време:
100 суинг до хоризонтала с 15кг дъмбел / 100 бърпита
Редувах ги така:
- 15 бърпита
- 20 суинга
- 15 бърпита
- 20 суинга
- 15 бърпита
- 20 суинга
- 15 бърпита
- 20 суинга
- 15 бърпита
- 20 суинга
- 15 бърпита
- 10 бърпита
Общо време - 16:34
С минута и 13 секунди по-бързо от предния път! (party)

Just thinking:
# Последните дни много свински! :D Особено с пицата вчера! Че и тренировки пропуснах миналата седмица. Днеска аха, аха пак да кривна, ама се озаптих що годе на време. Че и тренировката си направих въпреки, че се прибрахме късно (само дето ми се наложи да разменя днескашната с тази от четвъртък). Ръцете и раменете ми са на “салата”, както обичат да казват във форума! :D Ама пък си подобрих времето, т.е. - доволна съм!

143 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 01.10.13 21:53.

Това комплексче много ми хареса :) много харесвам суинговете :) само да успея да си намеря пудовка на нормална цена веднага ще го пробвам ;)

03.10.2013/’четвътък

Храната:
- овес.трици, микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), поръска за хляб (сурови сусам, лен, мак и слънчоглед), 1с.л. пълнозърнест тахан
- 4ф хляб Вита
- 5 сварени яйца* с шарена сол
- “физическото”
- вечеря на заведение - споделена с другарчета :D, щото всички си боцкахме из чиниите :D - зелена салата, чери доматчета, пилешки филенца, пармезан и дресинг; пилешко филе на хапки с гъби, кисели краставички, бекон, топено сирене и пармезан; половин малка пица с много тънък ръжен блат

”Физическо”-то:
загряване и вработване с по-ниски тежести
1. 10 рунда без засичане, но с минимални почивки от 1 x Deadlift - 80кг и 1 x Thruster - 40кг
2. 10 x Pullups - единички, с подхват, стъпала на максимално изпънати пръсти върху един дъмбел и бавно спускане обратно
3. Side Plank - 6 х 30 сек (по 3 на страна)
3. Plank Tabata - 8 цикъла от по 20 секунди с 10 секундни почивки
4. Хиперекстензии - 3х10
5. Навеждане в страни с 10кг диск в ръка - 3х10 за всяка страна
6. Раменна преса само с лоста - 2х10/20кг
разтягане

Just thinking:

# Човек и добре да живее... се жени/омъжва! :D Че и аз така - вече 15 години! :D :D :D Да си имам и търпението! :D Затова и тази “купешка” вечеря, ама гледах да не е чак толкова “прегрешителна”. (wasntme)
# Умората ми си продължава, цял ден се прозявах, пътувайки към фитнеса само дето не заспах в тролея, през цялото време си мислех, че няма да успея да си вдигна щангата, ама... взех, че се изненадах, при това без да си намалям килограмите! С други думи - доволна съм! :)

144 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 03.10.13 22:31.

04.10.2013/петък - почивен ден

Храната:

- закуска - 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), поръска за хляб (сурови сусам, лен, мак и слънчоглед), 1с.л. пълнозърнест тахан, 1 ябълка
- през деня - краве сирене, кашкавал от краве мляко, 2 червени пиперки, 1 домат, 2 слайса пуешко пушено филе и цял хляб Вита с орехи, тиквено и ленено семе (blush) Трябва да спра да купувам такъв хляб, защото направо не мога да му устоя! (dull)
- вечеря - 1 ябълка, елда с краве сирене, доста сурови орехи*

05.10.2013/събота

Храната:

- няколко чаени лъжички пълнозърнест тахан
- “физическото”
- елда с краве сирене; 1 печено пилешко бутче
- 1 банан; овесени трици с прясно мляко, ванилия, стевия и канела
- 2 купи таратор; 3 печени на скара свински ребра; 1 печен на скара свински котлет; една хапка от пчелна пита с мед

”Физическо”-то:
- разгряване
- Front Squat
  1х5х20кг/30кг/40кг/45кг - 5х5х50кг
- Bench Press
  1х10х20кг - 1х5х25кг/30кг/35кг - 5х5х40кг - 2х3х45кг
- Sumo Deadlift High Pull
  1х5х30кг/35кг - 5х5х35кг
- Гребане с дъмбел - за всяка ръка
  1х5х12,5кг/15кг/17,5кг/20кг/22,5кг
- Кофички на две пейки
  3х10
- Скотово сгъване с крив лост
  3х15
- 500 скока на въже ( с прекъсвания, разбира се :D )

Just thinking:
# Хем не съм правила кой знае какво по-различно от друг път, ама по обяд като ми се одървиха рамената и гърбината :D, голЕм ужасТ! Бяхме с щерката в МОЛа, че искаше да си купува нещо. Голямо миткане миткахме, а аз едвам си нося раницата на гръб, дето иначе хич и не я отразявам и направо не мога да си вдигна ръцете. (dull) Весито не иска сначове утре в “Богоров”, аз май съвсем нищо не искам! :D :D :D Vik, бъди милостив, плиииийййз! :D

145 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 06.10.13 20:39.

06.10.2013/неделя - почивен ден

Храната:
- 1 с.л. пълнозърнест тахан, 1 ч.л. мед
- 3ф от някакъв пълнозърнест хляб с лук и маслини, намазани с домашна лютеница; 1 печено на скара свинско ребро и 1 котлет; 1 ябълка
- малко варена тиква без захар и някакво подобие на кексо-козунак :D от 3 с.л. овесени трици, 4 с.л. кисело мляко, 3 яйца, ванилия, стевия, бакпулвер и няколко капки есенция за козунак
- 1 червена пиперка; огромна салата от настъргани бяла ряпа, червено цвекло и моркови, с оцет и зехтин; голяма паница яхния от леща

”Физическо”-то:
- 50 клека СТ
- преден планк - 1мин и 30сек

Just thinking:
# Зная си, че не ставам за готвач. Кексо-козунакът ми не мязаше на нищо - нито визуално, нито на вкус, ама си го изядох целия! :D
# На вечеря пък май прекалих с количествата. Позатъкнах се още със салатата, ама ми се ядеше и леща, та... (blush)
# Реших да почна едно от т.наречените “Предизвикателства с клекове”, ама от фазата за начинаещите :D, ако успея да я извъртя както трябва, може да се пробвам и на тая за напреднали! Само не ми е ясно тая бройка клекове без абсолютно никакви прекъсвания ли се прави? Днес 50-те броя ги направих без, ама живот и здраве, като станат 150, че и на горе - едва ли ще мога.

06.10.13
21:07

Пускаш си някой филм :* и гледаш докато клякаш. Няма да ги усетиш 300 ;)

07.10.2013/понеделник - почивен ден

Храната:
- 1 с.л. пълнозърнест тахан, 1 ч.л. мед, 50гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед)
- 1 ябълка
- 2ф от някакъв пълнозърнест хляб с лук и маслини, 2 слайса пушено пуешко филе, краве сирене, 3 домата
- 100 гр сурови ядки микс с боровинки
- 1 ябълка
- салата с домати, краставици, лук, малко зехтин и малко краве сирене, 5ф от хляба, 3 варени яйца*, няколко резенчета от някакъв деликатесен салам и няколко скилидки чесън
- 1 с.л. пълнозърнест тахан, 1 ч.л. мед

”Физическо”-то:
- 55 клека СТ
- преден планк - 1мин и 45сек

Just thinking:
# Не съм сигурна, че изядох сама цялото пакетче ядки! :D Докато мъкнах кашони на работа ми се стори, че някой ми го е преполовил, ама знам ли! Може докато ям да изпадам в тотално умопомрачение и да не знам какво правя! :D :D :D
# И започвам да се разболявам! (dull) Щерката бори някаква гадна хрема вече няколко дни и май и на мен се лепна. Носът ми чурна, гърлото започна да дращи... (devil) Мразя!... С моя синузит сега ще откарам цяла зима със сополи! (envy)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1