maria, често ги минавам. Имам чувството, че си разширявам корема с толкова вода :D И не знам защо, но нали уж всички казват “като не можеш да спреш да ядеш - пий вода, тя засища...”, а при мен е е точно обратното - от нея огладнявам ?!
30.03.2014
10:30 - кафе с т.см., половин портокал, половин ябълка
13:00 - 200гр. филе на скара; огромна салата; 10 маслинки
16:30 - 2-3 бадема; 1 орех
17:30 - бяло фрапе
20:30 - 200гр. пържола от бут без кожата; салата; 2 лъжички заквасена сметана
Около 1200 калории в полза на протеина.
От два дни се чувствам много странно. Боли ме главата, тялото ми е в някаква безтегловност, имам чувството, че кръвното или захарта са ниски или високи или и аз не мога да разбера какво. Миналата вечер ми стана адски лошо, изтръпнах, пребледянх, лицето ми се наду адски много и огладнях зверски. Попринцип се познавам уж добре, но сега не разбирам ... апетита ми е огромен. Дали е възможно да е от Дуфастона?
Мнението беше редактирано от Fighter на 31.03.14 09:48.
От два дни се чувствам много странно. Боли ме главата, тялото ми е в някаква безтегловност, имам чувството, че кръвното или захарта са ниски или високи или и аз не мога да разбера какво. Миналата вечер ми стана адски лошо, изтръпнах, пребледянх, лицето ми се наду адски много и огладнях зверски. Попринцип се познавам уж добре, но сега не разбирам ... апетита ми е огромен. Дали е възможно да е от Дуфастона?
Не - от дуфастон не боли глава и не се повишава апетита при хора, които имат контрол върху това какво ядат. Дуфастона е прогестерон, така че няма никакви по-странични ефекти от прогестерона, който тялото ти произвежда - проблема с него е че е синтетичен, което означава, че когато го спреш, цялата му “магия” изчезва. ;)
6-7 литра вода е чудовищно голямо количество, освен ако личното ти тегло не надхвърля 150кг.
6-7 литра вода е чудовищно голямо количество, освен ако личното ти тегло не надхвърля 150кг.
При мен рядко има дни, в които да изпия само 6-7 литра... от около 2 години съм така. Вредно ли е?
Мислиш ли че тялото ти може да обработи подобно количество вода? И мискиш ли че след като по цял ден е заето да се справя с това, органите ти могат да работят ефективно? Прекалено много от всичко е вредно. ;)
Седя и си представям тубата от 11 л. вода у дома и ума не ми го побира как това нещо може да се изпие за един ден от един човек, че и още 4 л. отгоре (tmi)
Замисляла съм се много пъти, но просто не мога да не пия. Как да я огранича? Постоянно съм жадна, ако не пия известно време, след това изпивам 2 литра на екс. И не преувеличавам! След това имам чувството, че ще експлодирам, но мога още и още.
31.03.14
11:10
(ndolars) Аз си мислех,че е случайна правописна грешка... как е възможно това,Дари? :x То е хубаво да пиеш вода като ти се пие,но как въобще поемаш толкова вода.. аз от 2л. на ден съм до тоалетната през 20мин. ,но тоалетната ще да е най-малкият проблем тук.
Как да я огранича?
Аз тук не виждам друг отговор,освен воля. Да,ще ти е трудно в началото както е при всичко,но ако е за нещо сериозно си струва.. Не знам как иначе да я ограничиш. :)
Мнението беше редактирано от Teddy на 31.03.14 11:12.
Така както си писала, ми се струва че ти липсва контрол както върху храната, така и върху водата, която приемаш.
31.03.14
11:27
Доколкото ми е известно....от кафето на което се видяхме е имало период в който си била пълна и след това си отслабнала много....като цяло винаги съм си мислила, че тези големи постижения в редуцирането на килограми се постигат с много воля, постоянство и контрол. Ако е било така.....не разбирам причината сега тези неща да се изпарят?!
Имам няколко въпроса
1. Откога преяждаш?
2. Средно на седмица/месец замисляла ли си се колко пъти преяждаш?
3. След като преядеш чувството за вина кара ли те да компенсираш по някакъв начин? И как компенсираш?
Мислех си, че ако преяждаш често примерно 3-4 пъти на седмица, а през останалото време се храниш нормално, би трябвало да качиш килограми, а при теб това сякаш не се случва. Това са мои размисли по темата и не претендирам, че съм права :)
Надявам се не съм прозвучала заядливо, нямам такива подбуди :) Просто сякаш нещата при теб са до психика и се чудех как мислиш за някои неща :)
Мнението беше редактирано от Наталия на 31.03.14 15:36.
Нати, обилните хранения започнаха около средата на декември. Всъщност аз не ям просто ей така, а защото съм гладна, МНОГО. Боли ме главата, понякога ми изтръпва тялото. Не мога и да заспивам от глад, треперя. Отразява ми се зле и на ученето и концентрацията като цяло.Ям докато се почувствам достатъчно сита. След това изпитвам чувство на вина, разбира се. Още ме е страх от храната до някаква степен. Опитвала съм се да компенсирам - разтоварващи дни и т.н., но вече не ми се получава. Когато бях повече кг. издържах на глад, но сега е прекалено трудно...
31.03.14
11:54
Това са ....да ги закръглим 6 месеца през които се храниш неконтролируемо...И не си качила килограми ли? ...Имаш ли представа защо не можеш да си наложиш контрол над храната? Разбирам, че си гладна, но знаеш, че има начини да контролираш количеството и качеството, след като до преди 6 месеца си се хранила нормално. Мисля си, че трябва да опознаеш по-добре себе си...някъде си загубила връзката между разумното ти аз и неразумното, такова. Моя съвет е ако имаш възможността да поговориш с човек, който да ти покаже пътя към теб самата, ако сама не можеш да се върнеш към себе си :) Освен това си мисля, че йогата е /за мен начин на мислене/ нещото което и като ценностна система, физическа и психическа култура, би ти била полезна. Защото до колкото ми е известно тя не е само движение, а и стремеж към вътрешен баланс и хармония :)
Желая ти хубав ден....днес ще пече якооо (sun) (F)
Не съм качила килограми. Относно контрола... защото съм гладна! А това, че са основно боклуци е защото си мисля “Айде ще пропусна яйцата, ядките и т.н., че и без това ще ми се дояде шоколад примерно, та да спестя калории...”, демек да компенсирам от едното за сметка на другото. Простийка. Говорила съм с психолог - без резултат особен. Близките ми пък, когато им спомена, че за мен това е проблем се почва “ооо пак ли за диети мислиш, докъде искаш да се докараш?” или “яж, яж .. имаш нужда”. Така че в това отношение имам само вашата подкрепа. :)
Да се отчета за днес:
10:00 - 3 в 1 COOL
11:00 - кафе
12:30 - пъстърва на скара; 2 моркова; някакво мъничко диабетично десертче с 0гр. въгл. и малитол
17:30- малка ябълка; 3 бадема
18:30 - бяло фрапе
21:00 - доста филе на скара; мъъъъъничко хляб,наистина малко :Д (беше топличък още, изкуши ме); салата
Излизат ми около 1400 калории, отново в полза на протеина
Не съм тренирала. Нещо нямам много енергия. Може би това рязко намаляване на ВХ оказва някакво влияние.
Купих си книга за волята и самоконтрола. Надявам се да извлека нещо полезно от нея.
Мнението беше редактирано от Fighter на 31.03.14 21:51.
31.03.14
21:54
Не знам на какъв психолог си попаднала, но познавам близки до мен хора които са ходили на психотерапевт и имаше чуедесни резултати след около 4 месеца.....Щом си постоянно гладна значи не даваш достатъчно енергия на тялото си, за да изпълнява ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ си функции, ежедневни, пък к’во да говорим за тренировки....ЗА МЕН Е МНОГО ВАЖНО тези калории от КАКВА ХАРАНА идват.........и такова нещо като КОМПЕНСИРАНЕ на 1 шоколад с неядене на 4 яйца /примерно/ ЗА МЕН НЕ СЪЩЕСТВУВА. Това е нещо което съм приела за себе си като фундаментално в своето хранене. Мисля, че рязко се разминаваме във вижданията си за хранене и аз не мога да ти бъда полезна в такъв случай, НО ти пожелавам успех и бързо разрешаване на проблемите с глада и другите неща. :)
Лека вечер :)
Всъщност, аз се боря точно с тези мисли, които ме карат да замествам шоколада с ядките примерно. Както казах по-горе, аз все още изпитвам някакъв страх от храната и се опитвам да не прекалявам точно по този начин. Но като гледам тая стратегия хич не помага. Смятам да спра с тия глупости и да взема да се стегна. Да си ям нормални храни без да мисля “айде да пропусна пържолата, че после ще ударя 1 шоколад”. Истината е, че всъщност, ако зарежа тая велика глупост в дневника ми ще преобладавт ципура, сьомга, пържола от бут, яйца, маслини, килограми домати, някое прясно хлебче и 2-3 плода... примерно ...
Мнението беше редактирано от Fighter на 31.03.14 22:06.
01.04.14
07:32
Истината е, че всъщност, ако зарежа тая велика глупост в дневника ми ще преобладавт ципура, сьомга, пържола от бут, яйца, маслини, килограми домати, някое прясно хлебче и 2-3 плода... примерно ...
Зарежи я, Дари! Не става лесно, но аз не съм видяла до сега да се опитваш. Ако си писала, че си яла яйца примерно, те никога не са били над 2 или са били без жълтъците. Започни да хапваш, знаеш, че е за твое добро. Какво повече? Така според мен ще намалиш и сладкото. Нормално е организъма ти да е гладен, като ти му даваш само “боклуци”. На първо време хапвай си ги и тях, ако ти е трудно без сладко, но започни да се храниш с нормална храна. Така ще намалиш постоянното чувство на глад и то най-вече за въглехидрат..
Успех! Чета те, но рядко се включвам. Искрено се надявам скоро да се пребориш с този проблем и всичко да е наред! (F)
Мнението беше редактирано от Danniii :) на 01.04.14 07:33.
На мен ми прави впечатление,че до обяд почти нищо не ядеш—някой плод или само кафе—- така наистина човек е гладен после цял ден, без значение, дали има някакви други проблеми. Не ядеш ли до обяд, когато най-много ти е нужна храна и енергия, после тялото се чувства преебано цял ден и се опитва да компенсира цял ден, че и за утре. Това определено като проблем няма нищо общо с психика, воля или самоконтрол. Ако гладуваш до обяд, през останалата част на деня компенсираш двойно и тройно. Аз ти предлагам да хапваш добре на закуска —и то, да е точно, каквото ти се яде + там малко протеин, плод, зеленчук или полезнотии и после да видиш дали пак ще си гладна така през цялото време.
*От закуска не се пестят калории. По-скоро—от вечеря. (wait)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 01.04.14 08:46.
Благоаря, Дани! (F)
Кико, относно закуската и обяда, тук пак действа компенсаторната стратегия. Попринцип на обяд гледам да не ям много, колкото и да ми се яде. Ако ми се яде сладко през деня рядко ям. Причината е, че си мисля “Абе няма да ям сега, че до довечера кой знае какво ще ми хрумне или ако в нас се появи някоя вкусотия и се изкуша или се озова в някой ресторант или на гости, та да имам малко свободни калории” и си седя гладна... чакам да дойде вечерта. Глупаво е и трябва да се отуча от това!
Мнението беше редактирано от Fighter на 01.04.14 10:03.
01/04/2014
07:00 - кафе с т.см
08:00 - 1/2 портокал; ябълка
12:00 - филе на скара; резен кашкавал; 4 маслини; салата
14:30 - кафе с мляко и канела
17:00 - 30-40 гр. бадеми
18:30 - 2 кивита (не ги бях планувала преди. трен, но озверях от глад и ме заболя главата, та реших да не тренирам толкова гладна)
19:00 - тренировка - правих 30 мин. кардио (wait)
21:30 - 1/2 протеинов бар
ЕДИТ: 60-70гр. пилешко; 2 малки яйца* на очи с червен пипер; филийка хляб и краставица и малко след това... сладикчко.. тъкмо бях супер доволна от себе си, че се въздържам 3ти ден и оп - няколко лъжици филаделфия с шоколад, и 2 сухи пасти заминаха.. НВД храненето не е за мен. Без ВХ и с огромните пържоли наистина не съм толкова гладна, но ми липсва каквато и да е енергия. Не мога даже да заспивам, студено ми е, будя се повече. Както и да е. Няма да режа ВХ много, ще са ограничени, но не толкова. Днес имаше повечко плодове де, но все пак.. А и нз защо, винаги след кардио много ми се ядът въглехидрати. Преди не беше така. Защо се получава? Имам чувството, че тялото ми държи да си компенсира загубеното. И да отбележа, че вчера спрях Дуфастона и сега ми остава да чакам и да се моля. В противен случай, края на месеца отбелязвам 2 години от раздялата ни. Лека вечер :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 01.04.14 23:57.
02.04.2014
Така преядох на вечеря, че още ми се вие свят от ядене :x Днес ми беше особено мързеливо, леко се разболявах и през деня изядох 3 кивита, половин суха паста и половин банан и изпих 3 кафета с мляко, едното със захар... съответно привечер ми дойде много енергия и към 22ч. огладнях зверски. Направих си ОГРОМНА ама наистина ОГРОМНА салата (много маруля, айсберг, половин краставица и домат + 3 маслини) и омлет от 4 цели яйца + 2 белтъка и 150гр. кисело мляко и за финал 1 филия с 2 ч.л. мед...
Така написано не ми изглежда много, но имам чувството, че ще се пръсна.
Тренировка: Нямаше, само 10 мин. вело. Имам страхотна МТ от вчера (nod)
Искам и да отбележа един напредък: Когато се прибрах гладна, ми се ядеше само и единствено шоколад. Взех го, огледах го и се замислих заслужава ли си да го изям и още по-гладна да изям още 1 след него, след което да потъна в самообвинения... НЕ! Не ми се ядяха яйца, меса и т.н., за това реших да ям само салата, ама като се разядох... и натам вече си го изпях. :D
Лека вечер :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 02.04.14 23:58.
Едно време и моите салати бяха големи и мъжа ми все ми се чудеше как една маруля я ям на 2 пъти ;). От половината с краставица си става голяма купа салата. Сега обаче не виждам смисъл в това. Тази седмица вечер си правя салата от айсберг и 1 морков. Айсберг режа наистина малко, но достатъчно. Половин айсберг ми стига за 7 дена.
Мнението беше редактирано от maria на 03.04.14 05:32.
Здравей, moon light :)
Отбивам се само да попитам- пиеш ли някакви витамини и минерали?
Ако не пиеш, не е зле да се поинтересуваш и да си вземеш нещичко за подсилка на организма. Това може да подпомогне и решаването на проблема с МЦ :)
П.П. : С две ръце и два крака подкрепям мнението на Мария. Преди и аз изяждах огромна купа зелена салата. Сега вече не го прая.Хапвам малка купичка салата като гарнитура към основното ястие. Не виждам смисъл само да си запълвам стомаха със салата.Корема ми се посви и съм доста доволна.
Мнението беше редактирано от June101 на 03.04.14 08:24.
А с големите купи салата не се ли набавят витамините, от които имаш нужда в натурален вид?
А с големите купи салата не се ли набавят витамините, от които имаш нужда в натурален вид?
Има логика в твоя въпрос, Деси :) Според мен ако на всяко ядене се включват някакви зеленчуци би било много хубаво. Друг е въпросът какво количество трябва да изядеш, за да си набавиш дневните нужди и дали тези зеленчуци, които ядем са пълноценен източник. Аз не съм много убедена (за съжаление). Все пак подкрепям разнообразното хранене. Хубаво е да се включват различни плодове и зеленчуци в менюто. Все нещо ще извлечем от тях :)
Аз по-скоро имах предвид, че поне при мен се получи едно разширяване и издуване на стомаха от огромните купи зелена салата, които изяждах. Много я обичам, но аз лично не виждам полза да изяждам такива количества салата :)
03.04.14
16:22
Според мен е по-добре да преяде със салата, отколко със шоколад /и всичките му производни/. Тук говорим за създаване на хранителни навици.....свързани с консумация на нормлна храна, ежедневно. И да си избие от главата идеята, да не си изяде голямата салата с 3 яйца, защото знае, че вечерта ще й се дояде нещо некачествено....но това вече го говорихме. Трябва да се започне отнякъде....като например да спре да консумира боклуци, а да ги замени, ако е нужно и в по-големи количества, с друга нормална храна.....
Мнението беше редактирано от Наталия на 03.04.14 16:37.
Джун, правя се, че пия немски мултивитамини и Омега=3, но съм хипер нередовна! Знам, че трябва да съм сериозна с тия неща, ама... цяло чудо е, че Дуфастона не го пропуснах нито веднъж.
Относно салатите... аз за това поглъщам такива к-ва, въпреки че винаги за сладко място намирам, някак си е по-контролируемо положението след като изям обилно к-во салата.
03.04.2014
08:00 - (coffee) с мляко; 1/2 ябълка; филия с мед
09:30 - 11:20 - тренировка
11:40 - 1/2 ябълка
12:45 - 2 яйца; 100гр. кис. мляко; 1 фх; 1/2 кренвирш (blush) и краставичка
14:00 - ябълка
16:00 - капучино от машина
20:30 - 30гр. шунка; 70гр. пушена пъстърва с черен пипер; 2 преп. фх “101 зърна” и малко салаткa (домат,краставица,чушка,сирене)
21:30 - 200мл. “натурален” сок
Чувствам се много добре докато правя кардио, но усещам, че ми идва в повече. Ще го намаля.. днес преди тренировка - 5 мин. пътека + 20 мин. вело и след трен. 5 мин. вело + 10 мин. пътека. Иначе като цяло ми е готино да тренирам с по-големи тежести, повече се надъхвам, но още ме държи МТ от вторник и днес многоооо се озорих. В началото мисля да тренирам 3 пъти седмично, докато посвикна с лостовете :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 04.04.14 10:57.
Не се сдържах, да не ви запозная с най-новия хит сред неориентираните девойки - диета с бебешка храна! Призовавам всеки, който има бебе вкъщи да му изяжда храната. Ако ли не - може и на домашния любимец. Ако пък няма нито едно от двете, да се храни със слънчева енергия. :D :D :D
Хубав, усмихнат, слънчев и успешен петъчен ден! (sun)
04.04.14
13:38
О, ама не си ли я чувала? Тя е много стара:) Още като бях ученичка имахме една съученичка, която беше на такава :))
Чувала съм отдавна, но сега е набрала още повече популярност.
Какво мислите за кросфита? Дали е подходящ за мен?
За днес храната общо: 300гр. пушена пъстърва с чесън; 5 бисквитки; 2 фх “101 зърна”; 100гр. шоколад; 2 ябълки
Течности: вода; кафе; капучино; фреш ягода; нат. сок
Мнението беше редактирано от Fighter на 05.04.14 00:38.
И каква е тази диета с бебешки храни, че не мога да си я представя нещо. Моето момиче след 4 дена ще стане на 8 месеца и яде мляко, каша, плодово пюре, зеленчуково и заешко пюре (които аз й правя в нас). И какво? Ама наистина ли има и такава измислена диета???
За съжаление наистина съществува. С бебешки храна от магазина е.
“Бебешката храна е подходяща за диета за отслабване, защото е:
- органична
- с ниско съдържание на натрий
- високи хранителни и вкусови качества
Има два варианта, които може да изберете по време на диетата за отслабване с бебешка храна:
- да консумирате само бебешка храна – пюрета, каши и супи в бурканчета
- едното хранене да бъде нормално, а през останалата част от деня да ядете бебешка храна
В резултат на диетата се отслабва поради факта, че порциите са по-малки и храната е здравословна.
Бебешката храна се смята за подходяща за отслабване, защото няма консерванти, оцветители и други добавки, както повечето останали храни. Освен това е предварително приготвена и поради това спазването на подобна диета е лесно. ”
05/04/2014
10:30 - 12:40 - тренировка на гладно с много кардио - 65 мин. кростренажор - след това (coffee) с т.см. и половин чаша сок, че бях като умряла, та да ме вдигне малко захарта
14:00 - 3 в. яйца; няколко резана шунка; 1 фх “101 зърна”; 1/2 домат; парченце шоколад
18:00 - ябълка
19:00 - няколко вилички постно зеле; варено бяло пил. месо* със соев сос; зелена салата
21:30 - бяло фрапе
01:00 - 2 бутчета без кожата от пиле на грил; 2 хапки ориз
Мнението беше редактирано от Fighter на 06.04.14 17:50.
06/04/2014
10:00 - кафе с т.см и половин лъжичка захар
11:00 - 100 мл. фреш портокал
11:30 - раздвижих се в нас - 10 мин. вело; 100 коремни
12:00 - пиле на грил (бяло месо); 4 кис. краставички; хапка палачинка
15:00 - 5 бисквитки; парченце шоколад; няколко фъстъка (dull)
16:30 - голяма червена ябълка
18:30 - 3 в 1
19:00 - 50 коремни; повдигане на таза от лег х30; нещо др. за крака; клек х50
20:00 - зелена салата; варено яйце; 90гр. шунка (не мазна); 3 маслини; 20гр. кашкавал. Не се наядох и си направих още 2 яйца бъркани с 20гр. сирене и за финал 2 и половина преп. филийки с 1 лъжица мед и 1ч.л. дом. сладко.
21:40 - 2 средни ябълки
Цял ден съм в нас и цял ден ям. :D След като отново си проядох жълтъците, усещам че пак развивам зависимост от яйцата. Преди можех да ям само яйца... Какво ли ще си причиня на Великден ?! .. :Д Лека вечер! :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 06.04.14 22:04.
Здравей и от мен:)
Тъкмо се зачетох в дневника ти и видях, че пиеш 11 литра вода на ден?! Сериозно ли?
Според мен не е добре да се пие толкова много вода. Тялото ти постоянно ще се опитва да балансира разреждането на солите и нарушаването на хомеостазата на вътрешната ти течна среда. Телесните течности на човек са най-близки по състав до морската вода. За да пиеш толкова много вода, би следвало често да ти се хапва нещо соленичко? Увеличаването и намаляването на концентрацията на солите променя нормалното функциониране на клетките. В момента чета за един изпит и в дебелите учебници така пише.:D;)
07/04/2014
08:00 - кафе с 2 т.см
09:00 - ябълка
10:00 - капучино от машина
13:00 - фъстъци (около 70-80гр. по моя преценка)
16:00 - 2 кафета
18:30 - 5 варени яйца (цели) с червен пипер; 2 домата с хим. сол; краставица; 1 маслина; 2-3 вилички сирене
20:30 - зумба
23:00 - 2 с.л. кисело мляко; белтък; ябълка
Мнението беше редактирано от Fighter на 07.04.14 23:11.
Имам въпрос (малко глупав): Тъй като съм със сравнително ниско тегло, а забелязвам че много съм увеличила големината на порциите месо и яйца на 1 хранене (примерно 300-400гр. пържола или 4-5 яйца), има ли вариант да прекалявам с протеина? И какви биха могли да са евентуалните последствия? Не че от 300гр. шоколади нещо ми стана, което е по-лошия вариант, но да съм си наясно. (wait)
08.04.14
09:49
Ако съдя по себе си....хапвала съм и по 10 яйца на ден.....и съм си добре, и не съм чувствала неразположение => моя съвет би бил да си папкаш спокойно :) ...4 яйца/цели и твърдо сварени/ са около 30гр протеин....това е нормално според мен. :)
Мнението беше редактирано от Наталия на 08.04.14 09:56.
08/04/2014
09:00 - кафе
10:00 - 3 в 1 със стевия; ябълка
11:00 - половин протеинова вафла
15:00 - другата половина от вафлата + още 1 (купих си на Нутрим с фъст. масло, не са много сладки, даже леко киселеят и засищат. Абе идеални са като няма друго под ръка..)
20:00 - кренвирш в микровълновата, към 40гр. сирене, домат и половин краставица
]ЕДИТ: Към 22ч. усетих страшен глад за сладко и реших да ям ябълки. Та изядох си ябълката, но естествено апетита ми се засили. Намерих в хладилника една забравена от Бога, ферментирала круша (сещайте се колко сладка) - сладкото продължи да ми се върти в главата. Реших да си взема една гореща вана - не можах и 5 мин. да се задържа в нея.. и накракя просто ометох 150гр. шоколад, под формата на мини шоко-яйчица.
Извод: Отдавна си го знам - никакви опити за залъгване.[/color]
Сериозно намалям ходенето пеш! Вече се будя от болки в костите на краката и на всичкото отгоре си открих разширена вена на левия крак или по-скоро наченъци! Ще понамаля ходенето и спирам да стоя постоянно права. А и нещо като цяло си усещам страшен дискомфорт. Едно време, като си правих глупави диети и тренирах се чувствах по същия начин. Но сега калориите са ми доста повече. Хмм на какво ли се дължи?!
Мнението беше редактирано от Fighter на 09.04.14 00:37.
Днес цял ден на път. Ядох към 18:15 в Зеко - към 150 гр. телешко, зелена салата, червено зеле и 2-3 вилички сирене. Преди малко 21:00 - една кутия сладолед на Mr. Sweet Zero. Имаше само ванилия и да не ми е безвкусно вътре си натроших 1 маслена бисквитка. През деня изпих 1 кафе с течна сметана и 1 чаша Кола Зиро. Яко аспартам напоследък вкарвам :D
Мнението беше редактирано от Fighter на 09.04.14 21:48.