The 42 !

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

16.09.15
15:28

Коя е тая огромна, просторна зала?

16.09.15
15:36

казано от charlie brown на 16.09.15, 14:28:

Добре де, в Пловдив тия трапци генетично ли са ви заложени? :Ц

Пу, пу, то една група да имам да върви и вие сега ще ме урочасате :D :D :D

Мерси, Рони!

Нали ти казах, Тренер, то мислех, че клип ми снимат, затуй с такъв патос ги сгъвам тия 4 килца :D., ако знаех че е снимка, щеше да е още по-позьорска :D

Залата е в София иначе :)

Ц, ц, ц...
Аз чак сега видях какви дъмбели държиш на снимките...
Пардон, гирички.
Ама кой ти гледа тях. :Д

17.09.15
10:38

В горната част на тялото изглеждаш доста заякнал, поне визуално. :)

18.09.15
14:08

В сряда - 16.09.2015г.

ТРЕНИРОВКА
1. Раменна преса - 2х10хлоста, 10х40кг, 8х50кг, 6х60кг, 6х60кг, 6х60кг, дроп: 4х65кг+3х60кг+3х50кг, 10х50кг
2. Раменна преса с дъмбели от седеж: 3х8х22,5кг
3. Трисет:
3.1. Флайс за рамо прав - 4х8-10х7,5кг
3.2. Разтваряне встрани с дъмбели от стоеж- 4х10х12,5кг
3.3. Раменна преса с дъмбели - 4х6-8х12,5кг
4. Повдигане на диск пред гърди - 4х10х15кг

Доволна беше и в сряда тренировката.
Отслабнал съм - в неделя почти нищо не ядох (имах махмурлук :D) и усетих че тогава свалих :). Неприятно, но кво да се прави. Ще се залъгвам, че съм позачистил хаха

Вчера - 17.09.2015г.

ТРЕНИРОВКА
В суперсерии:
1.1. Тесен лег - 10х60кг, 10х70кг, 8х80кг, 7х90кг, дроп: 5х100кг+3х90кг+5х70кг,
1.2 Сгъване с дъмбели - 4х8х17,5кг
2.1. Френско прав - 4х10х33кг
2.2. Скотово сгъване - 4х10х28кг
3.1. Разгъване с въже на скрипец - 4х12х47кг (последната серия дроп)
3.2. Сгъване на скрипец с въже - 4х12х29кг (последната серия дроп)
4.1. Кофички на тесни ръкохватки- 3х12хСТ
4.2. Едновременно сгъване от полулег - 3х10х15кг

ПРиятно се получи и вчерашната тренировка. Доволен съм от дропа на 100кг. Между другото тренирането по една мускулна група на ден, шест дни в седмицата ми се отразява много добре. Бих казал дори най-добре от всичко досега - и мотивационно, и визуално и всякак :).

ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ

Нормалното - яйца, домати, сирене, плодове, боб с кебапчета за вечеря :D. грозде и такива ми ти работи

На работа положението продължава да е зле. И причината за това е вътре в мен. Нито обемът от работа се е увеличил, нито напрежението (то винаги си е било високо), нито кой знае какво ново има...всъщност има, но не мисля, че е толкова от значение...и преди малко, обядвайки, се замислих, че преди години, когато още се занимавах с психология, помагах на един приятел в подобна ситуация, а названието за нея е едно - burn out :) и решението е само едно...

Това е!

казано от Петър на 18.09.15, 14:08:

В сряда - 16.09.2015г.
На работа положението продължава да е зле. И причината за това е вътре в мен. Нито обемът от работа се е увеличил, нито напрежението (то винаги си е било високо), нито кой знае какво ново има...всъщност има, но не мисля, че е толкова от значение...и преди малко, обядвайки, се замислих, че преди години, когато още се занимавах с психология, помагах на един приятел в подобна ситуация, а названието за нея е едно - burn out :) и решението е само едно...

Аз също се чудя на какво се дължи това да съм постоянно изнервен, както ти казваш обема на работа не ми се е покачил чувствително откакто се занимавам с това, малко над 5 години. Всичко това го отдавам на рутината  която натрупва човек което води до някакъв вид изчерпване макар, че сме още много млади да сме стигнали до този етап. Хахах явно сме по-изнежени отколкото си мислим е заключението ми.

Мнението беше редактирано от Станимир на 18.09.15 15:13.

18.09.15
15:45

Изнежеността няма нищо общо. Професионалното прегаряне е най-често резултат от липсата на свобода на работното място, а не на изнеженост и липса на психическа устойчивост. Oбикновено прегарят хора с високи нива на психическа активност, точно защото са принудени да я “удържат”. Счетоводителките с 30 годишен стаж на едно място, повярвай ми, последното нещо, което ще им се случи е да поискат промяна. По-скоро ще получат панически пристъп, ако им се наложи да сменят една версия на ексел с друга :D.
А иначе голяма грешка е човек да си казва, аз съм мъж, трябва да търпя. Щото ти търпиш, но дистреса не :). И цялото това акумулирано напрежение идва момент, в който просто избива - било то физиологично (проблеми със съня, с кожата, със сърдечно-съдовата система), социално (охладняване на отношенията с близките, скандали и т.н.), сексуални нарушения и какво ли още не е възможно . Човек трябва да се вслушва в сигналите, които получава и да не се страхува от промяната. Всяка промяна мобилизира допълнителен ресурс на тялото, който именно бидейки инертен и неизползван, създава въпросния дискомфорт. Веднъж като го активираш, нещата се подреждат от само себе си за много кратко време.
Не е казано да напускаш работа, промяна вътре в компанията, където работиш, ако това е възможно, също би донесла благоприятен ефект.
Ама всичките тия неща ги знам, дърдорил съм ги хиляди пъти, дори и вчера на една приятелка, която се оказа на същото дередже, но и аз продължавам да търпя хаха :D.

Мнението беше редактирано от Петър на 18.09.15 15:46.

Хубаво е да ги дърдориш, да ограмотиш малко и нас невежите, сега се зачетох из нета точно за този синдром. Благодарим за информацията, не мисля, че сме малко хората които се сблъскваме с това.

18.09.15
16:05

Извода е - тури си работата на к@ра :)

19.09.15
11:31

казано от Петър на 18.09.15, 15:45:

Изнежеността няма нищо общо. Професионалното прегаряне е най-често резултат от липсата на свобода на работното място, а не на изнеженост и липса на психическа устойчивост. Oбикновено прегарят хора с високи нива на психическа активност, точно защото са принудени да я “удържат”. Счетоводителките с 30 годишен стаж на едно място, повярвай ми, последното нещо, което ще им се случи е да поискат промяна. По-скоро ще получат панически пристъп, ако им се наложи да сменят една версия на ексел с друга :D.
А иначе голяма грешка е човек да си казва, аз съм мъж, трябва да търпя. Щото ти търпиш, но дистреса не :). И цялото това акумулирано напрежение идва момент, в който просто избива - било то физиологично (проблеми със съня, с кожата, със сърдечно-съдовата система), социално (охладняване на отношенията с близките, скандали и т.н.), сексуални нарушения и какво ли още не е възможно . Човек трябва да се вслушва в сигналите, които получава и да не се страхува от промяната. Всяка промяна мобилизира допълнителен ресурс на тялото, който именно бидейки инертен и неизползван, създава въпросния дискомфорт. Веднъж като го активираш, нещата се подреждат от само себе си за много кратко време.
Не е казано да напускаш работа, промяна вътре в компанията, където работиш, ако това е възможно, също би донесла благоприятен ефект.
Ама всичките тия неща ги знам, дърдорил съм ги хиляди пъти, дори и вчера на една приятелка, която се оказа на същото дередже, но и аз продължавам да търпя хаха :D.

Почти на същия хал съм и аз и съм абослютно съгласен с теб. Принципно проблема с промяната на работното място идва най-вече от липсата на сериозни алтернативи, та и за това хората си търпят. Иначе за счетоводителите, особено по-старите, си напълно прав.Това са някакъв особен вид същества -грам не им пука и буквално няма да напуснат работа до пенсия, ако не ги изгони някой.
При мен най-големия проблем идва от факта, че  се налага да работя с хора които са с изключително нисък интелект и селски манталитет/ нямам предвид, че са от село/. Даже съм чел, че това е една от основните причини хората да търсят промяна на работното място - работа с некадърни и некомпетентни служители, които на всичкото отгоре са и с изключително високо самочувствие. Тези хора най-често оправдават некадърността си с доносничество и прехвърляне на вината за собствените си грешки на други. Примери имам бол, ама то картинката е ясна.

Мнението беше редактирано от I`M на 19.09.15 11:33.

23.09.15
14:10

Вчера - 22.09.2015г.

ТРЕНИРОВКА
1. Хоризонтален лег - 2х много х лоста, 10х60кг, 8х80кг, 8х90кг, 3х6х100кг,  дроп: 3х110кг+5х90кг+4х80кг, 10х80кг
2. Дъмбели - хоризонтален лег -  4х10х32кг
3. Някаква машина за гърди - 12, 14, 14
4. Кофички - 15хСТ, 12хСТ, 10хСТ
5. Пек дек - 12, 12, 12, 12

Не съм доволен особено от вчерашната тренировка, но пък как да съм доволен като през нощта легнах късно (към 03:00-04:00), отделно сума ти време не успях да заспя, а като заспах поне два часа спах леко и с пробуждания. Едва към 6 сутринта може би съм заспал дълбоко и станах в 10:30. Отделно и почти нищо не бях ял целия ден. Абе оправдания много, но важното е, че се тренира :).
Понякога имам чувството, че много съм отслабнал насполедък (кантарът не го подкрепя особено), друг път имам чувството, че в по-добра форма не съм бил никога досега :D. Вчера почнах тренировката с първото усещане, но след нея като се погледах в огледалото вкъщи (с напомпаната цица :D) и имах вече второто усещане :D. Луда работа.
Но пак да кажа шест тренировки седмично, по една група на ден ми се отразяват най-добре от всичко, което съм пробвал до момента.
Иначе тренировки имаше и петък, и събота, и понеделник. Неделя по график ми е почивен ден и цял ден се въргалях на леглото. 

ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ

Нищо значимо за отбелязване тия дни освен че храната беше малко.

Тия почивни дни част от тях в Пловдив, част в София, където се озовах на място, на което никога не съм предполагал, че ще ида...Но имах покана и не можеше да я отхвърля. За сметка на предварителната ми нагласа пък се оказа изключително забавно и буквално няколко часа понеделник вечер съм се хилил :D.  И както казах, след това късна вечеря ( след полунощ), още по-късно лягане и вторнишката тренировка пострада...Кво пък толкоз :D… Пак се очертава обаче да имам мускулна треска. Усещам отсега :)

Това е!

Мнението беше редактирано от Петър на 23.09.15 14:13.

25.09.15
15:43

Вчера - 24.09.2015г.

ТРЕНИРОВКА
1. Раменна преса - 2х10хлоста, 10х40кг, 8х50кг, 6х60кг, 7х60кг, 6х60кг, дроп: 3х65кг+3х60кг+3х50кг, 10х50кг
2. Раменна преса с дъмбели от седеж: 3х8х22,5кг
3. Трисет:
3.1. Флайс за рамо прав - 4х10х7,5кг
3.3. Раменна преса с дъмбели - 4х6х12,5кг
4. Повдигане на диск пред гърди - 4х12х15кг

Странно беше - физически бях тонизиран - наспан, наяден, събуден :D, но всичко тежеше. Нищо де. Важното е, че няма спадове.

ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ

Нормалното - яйца, домати, сирене, пилешки пържоли, ориз с гъби, грозде, смокини, малък сладолед и такива ми ти работи

Няма кой знае какво за споделяне май :).

Това е!

Мнението беше редактирано от Петър на 25.09.15 15:44.

30.09.15
14:35

Я да попишем малко:

В събота - 26.09.2015г.

ТРЕНИРОВКА

1. Заден клек - 10х60кг, 8х80кг, 8х100кг, 5х120кг, 3х140кг, 1х150кг, 3х5х120кг, 10х80кг
2. Лег преса - 4х10х180кг
3.Разгъване на машина - пауза в горно положение - 8х77кг(със задържане)+5х77кг(без), 8х77кг(със)+5х77кг(без), 6х77кг(със)+3х77кг(без), 6х77кг(със)+3х77кг(без)
4. Сгъване от лицев лег - 4х10х7,5кг на крак

В събота беше много смотана тренировката - беше късно, цял ден лежане, като цяло не бях на кеф и 150 дотежаха като 170 сигурно. Идеше ми да хвърля щангата директно от гръб от яд, но Тренера заминаваше в такъв случай :D,  а и съм в лачената зала - затова остави на стойката и псувайййй... Реших след това на леки килца да си поприпомпя до края.

В понеделник - 28.09.2015г.

ТРЕНИРОВКА
В суперсерии:
1.1. Тесен лег - 10х60кг, 10х70кг, 8х80кг, 7х90кг, дроп: 5х100кг+3х90кг+5х70кг,
1.2 Сгъване с дъмбели - 4х8х17,5кг
2.1. Френско прав - 4х10х33кг
2.2. Скотово сгъване - 4х10х28кг
3.1. Разгъване с въже на скрипец - 4х12х47кг (последната серия дроп)
3.2. Сгъване на скрипец с въже - 4х12х29кг (последната серия дроп)
4.1. Кофички на тесни ръкохватки- 3х12хСТ
4.2. Едновременно сгъване от полулег - 3х10х12,5кг

Tова е!

Нищо особено за отбелязване. Имаше един кретен до мен на лежанката, който ме разсея на няколко пъти и ако не беше Гого да направи едно мощно бицепсово, жив затиснат бях. Д*ба кретените. Някой  хванал 100 кила на тесен лег и ти ще му се вреш в лоста да си разтовариш твоя кирташки прът! Ми изчакай 30 секудни! Тъпак! Пак набирам само като се сетя...
Останалото протоколно, нищо за отбелязване.

Вчера - 29.09.2015г.

ТРЕНИРОВКА
1. Хоризонтален лег - 2х много х лоста, 10х60кг, 8х80кг, 7х90кг, 3х6х100кг,  дроп: 5х100кг+5х80кг+6х60кг, 15х80кг
2. Няква машина за гърди - 4х10
3. Още една машина за гърди - 4х12
4. Пек дек - 4х12
5. Кофички - 20хСТ,2х10хСТ
6. Сауна
7. Парна баня

Вчера нещо нямах сила след понеделнишките издявания над трицепса. Стотте ги усетих като 115 поне и то не тежаха на гърдите, ами на ръцете. Затова и реших да на качвам килата нагоре. 15-цата на 80кг беше форсирана, но много приятна. Правя си аз седми или осмо и Тренрът над мен вика “Айде петнайсет”, викам “Бах тая мотивация - обикновено е още едно, още едно, на, дръж тия осем” :D. Но както казах, след това много яко беше чувството.
Малко заслужено разлагане след това и така.

Храна няма да описвам. Не ми се занимава. Вчера беше кофти, ала имах повод и затова така - две парчета торта, бонбони, сурови ядки, пържоли, салати...Квото - такова.
Нещо ме смързява да пиша редовно напоследък. Дано да отшуми :D

Това е!

Мнението беше редактирано от Петър на 01.10.15 14:08.

09.10.15
13:13

Вчера - 08.10.2015г.

ТРЕНИРОВКА
1. Раменна преса - 2х10хлоста, 8х50кг, 8х50кг, 3х6х60кг, дроп: 4х65кг+4х60кг, 10х50кг
2. Раменна преса с дъмбели от седеж: 3х8-10х22,5кг
3. Трисет:
3.1. Флайс за рамо прав - 4х10х7,5кг
3.3. Раменна преса с дъмбели - 4х6х12,5кг
4. Повдигане на диск пред гърди - 4х12х15кг

Не съм писал от седмица, но ме нещо смързяваше, а и ако трябва да съм максимално честен - напоследък форума ми е леко скучен :), иначе тренировки има ежедневно (без неделя).
Що се отнася до вчерашната - бива. Отдавна не бях правил четворка на 65кг. Тръгна тегаво тренировката на 50-те килограма, но на шейсетте сякаш нещата се “отпушиха” и потръгна :). Та както споменах - доволен съм.

ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ

Нормалното - яйца, домати, сирене, пилешки пържоли, ориз с гъби, грозде, протеин, един снакс и такива ми ти работи :D

Иначе на работа продължават сътресенията. Аз взех своето решение и след около 2 седмици ще го поднеса :). Друго май няма засега.

Това е!

Мнението беше редактирано от Петър на 09.10.15 13:14.

Ая Палачинкова

09.10.15
13:39

Мисля,че имаш нужда от нова профилна на дневника ... тая вече не вАжи,след последните ти снимки ... (blush)

Теди Илиева

09.10.15
18:32

казано от Петър на 09.10.15, 13:13:

...... а и ако трябва да съм максимално честен - напоследък форума ми е леко скучен :)

Шегуваш се :)
Ето ти линкове с последните риалитита:
1. http://www.bb-team.org/forums/viewthread/78107
2. http://www.bb-team.org/forums/viewthread/78048

Как ще ти е скучен форума, бре?
УБИХ ТА!!!

10.10.15
12:40

казано от Вероника Налбатска на 09.10.15, 22:56:

Как ще ти е скучен форума, бре?
УБИХ ТА!!!

Остарява.

Gogo

10.10.15
15:03

Не го дразнете, че вчера един в залата му казал - “Отпуснал си се” .. и не знам скоро ще му мине ли :Д
Иначе е прав до известна степен за форума. Но всеки на различни неща се кефи. Аз лично обичам повече да гледам снимки и видео, а ако са дискусии, то да са от равнопоставени черепи. Да сипеш веднъж - ок, но като почне да прелива, става безинтересно (за мен).

12.10.15
12:54

Ми скучен е, ми :D. Откога нещо конструктивно не се е обсъждало :). То и сеира вече не е като едно време (вярно, звуча така сякаш  остарявам :D) - къде ги дневници като на Мима (Никифорова), къде ги като нечий друг такъв цветен потребител. Дамските дневници са пълна боза напоследък и затова и не ги чета. Относно тия два примера на Теди - тая “соул не знам си кво” дори не може да ми грабне интереса да й прочета едно мнение, какво остава за цял дневник :D (в интерес на истината дори се чудих от какъв пол е, докато не видях, че дневникът е в раздел дамски). А тоя другия - дето ще ни учи - беше забавен докъм края на първата страница, оттам насетне и майтапите, и бъзиците към него станаха безвкусни (а смея да твърдя, че имам чувство за хумор, сега да не ме обвини някой :D).
Та с такова качество на “реалитата”, режисьорът е направо за бюрото по труда :D
Реално, във форума, било то свързано с фитнес или сходните му тематики или нещо коренно различно, нищо качествено не се е обсъждало от много време. Нито качествени статии се публикуват, нито качествени дискусии се водят, нито качествени потребители се регистират/включват (това последното е следствие на първите две :) ). Откога не се е заформяла дискусия например за някоя нова добавка, излязла на пазара или за някоя схема на трениране, различна от доминиращите във форума, или ако щете дори за нещата от живота, несвързани по никакъв начин с тематиката на форума (имаше една тема за енергетиката, не че ми беше интересна, но беше достатъчно цветна и информираща, за да отделя време да я прочета).
Просто всичко е влязло в един коловоз на монотонността, всеки е потънал в своя собствен шаблон на копи/пейст толкова дълбоко, че реално форумът от социална мрежа, се е превърнал в стенвестник. Едни и същи статии, едни и същи теми, едни и същи имена, едни и същи (пет-шест) главни действащи герои :). Всеки лайква едно и също, пише в едни и същи теми, коментира по един и същи начин...Дори чувството за хумор напоследък във форума е в оскъдица... Винаги съм приветствал инакомислиието, просто заради идеята да се излезе от зоната на комфорт и установената парадигма и неведнъж съм влизал в спор тук именно заради правото на всеки да мисли и говори различно. Това обаче от доста време не го забелязвам тук. Цветността, разнообразието, жизнеността, а от известно време и полезността на форума липсват :). А липсата на тези обстоятелства прави форума скучен :). Иначе естествено няма да изчезна, но то ще е заради приятелите, които имам тук. Но искате обратна връзка - ето ви :)

Мнението беше редактирано от Петър на 12.10.15 12:56.

12.10.15
13:28

Не мога да споря с теб дали нещо ти е скучно или не - това е въпрос на лично усещане.
Но мога да не се съглася, че нещо неприятно се случва с форума. Мисля, че това е нормална фаза от жизнения цикъл на всеки форум. Едни потребители идват, други си отиват. Модата и интересите се сменят - беше време, когато преобладаваха билдърите. Сега ситуацията е друга. След още няколко години кой знае какво ще е.
В силовите спортове, че дори и в по-широкия свят на здравословния начин на живот не всеки ден се появяват изцяло нови концепции и идеи, които си струва да бъдат популяризирани. Човек, който се интересува, неизбежно започва да вижда повторения. Няма да си кривя душата - и аз отдавна не чета статиите. Но пък форумът е много ценна медия за общуване. Предполагам, че аз го използвам за това, за което много хора ползват Фейсбук, но пък не виждам нищо лошо в това. В това отношение дневниците са ми най-интересния раздел, а като гледам каква е активността, това не е само за мен. Именно там тече най-активно обмен на информация и мнения, както на фитнес, така и на друга тематика и според мен не е намалял.
А че има известно еднообразие на подходите и съветите е вярно, но и в това не виждам някаква драма - както казах, всяка мода с времето си. :)

12.10.15
14:13

Не става дума за тренировки, Боби, а за цялостната концепция. Билдъри, трибойци, кросфитъри, мма-ци, все ми е тая. Аз си знам какво ме кефи и си го правя, независимо от мейнстрийма. И мисля, че е видно :). Както казах - не става дума за това.
Нещо куца цялостно :). И именно това, което куца, кара нещата да бъдат скучни. Сигурен съм, че всички помните времето, когато 20+ човека киснехме следобяд в работно време в някоя тема и не можехме да смогнем да се надприказваме - само докато аз си публикувам мнението и вече е остаряло и тематично затрупано от още пет. От колко време не се е случвало това? Отделно от това има отлив, поне според мен, на “капацитети” от форума. Напоследък е пълно единствено с полуграмотни емоционално ощетени тийнейджър(к)и, които са тук, защото им липсват прегръдки в реалния живот. И заради това и не се получава свястна дискусия, и заради това и качеството куца. И заради това и нещата стават скучни :).
Това са тенденции, които според мен подлежат на контрол и влияние, заради това и ги посочвам.

12.10.15
16:31

Няма хранилка викаш, а, Пешо :)
Сега сериозно - редно е да се помисли да трябва всяка тема, в която се пита нещо за АС дали трябва да се изтрива/архивира. Едно 80% от трениращи ги интересува какво и защо се взима. Дали ще взимат в последствие или не е, лично решение, но пък чак при едното споменаване на стероид да се подскача е смешно. Още повече, че немалко участници във Форума взимат или са взимали АС ;)
Та ако ще и за едната хранилка да се оставят, пак е файда за Форума и за питащия или пък за други интересуващи се, все ще му се даде адекватен отговор, дори и да не е защо да не взима.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.10.15 11:19.

@Петър, би ли казал коя е залата?

От кога го пея това, Сашо..... охоооо от 2009.

13.10.15
15:40

казано от Светослав Илиев на 12.10.15, 16:39:

@Петър, би ли казал коя е залата?

Атлетик Дианабад София :)

22.10.15
13:29

Вчера - 21.10.2015г.

ТРЕНИРОВКА

1. Набирания рамемен успореден хват -25хСТ, 3х12хСТ
2. Набирания широк надхват: 4х8хСТ
3. Гребане с Т-щанга  - 4х12х50кг
3.1.  Някаква машина за гръб, имитираща гребане седнал - 4х10
4. Хоризонтален скрипец - 4х10х53кг, 2х10х47кг

Да впиша една тренировка и аз . Иначе си тренирам, 6 дни седмично, по една мускулна група всеки път. Доволен съм. Що  се отнася до вчерашната тренировка - бива. За втори път май правя 25-те набирания. Вярно, някои няма да минат по форумните разбирания (разбирай не са дед-хенг), но и целта не е била да са :). Абе по моите критерии всички минават хахаха.
Иначе нищо интересно за отбелязване. Бърза тренировка (затова обичам суперсериите :D)

ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ

08:30 - протеин (30гр.),
12:30 - 4 яйца, 300гр. домат, 50 гр. сирене БДС
18:30 - 400гр. грозде, 200гр. смокини, малкко (50гр.) десертче милка
19:30 -  20:30 ТРЕНИРОВКА
21:30 - протеин, три кюфтенца по чирпански с 100гр. царевичен хляб, сладолед
00:30 - 240гр пилешка пържола от бут (печено състояние теглена), два розови домата, 400гр. грозде

Описвам манджата. Не е кой знае какво, но още не съм някакъв режимлия. Гледам да мацна нещо готвенко поне един път на ден, задължително с мръвка в него (или там близка имитация на мръвка :D). Откакто го правя се чувствам доста по-добре, отколкото преди само със сухите пържоли и подобни щуротии. Предполагам са ми липсвали разни елементи, които сега си доставям по един или друг начин.
И една снимка ще ви пльосна да не кажете, че е много сухарски поста :D. От оня ден преди сауната (осветлението е много яко в тая зала :D)

P.S. А, да, 86,5кг.

P.P.S.  A, и а, да - тва са бански :D

Това е!

Мнението беше редактирано от Петър на 22.10.15 13:34.

22.10.15
13:36

казано от Петър на 22.10.15, 13:29:

Вярно, някои няма да минат по форумните разбирания (разбирай не са дед-хенг), но и целта не е била да са :). Абе по моите критерии всички минават хахаха.

То ако половината са ти с хубаво изпънати ръце, пак е напредък, да знаеш :D

22.10.15
13:46

казано от James Hinks на 22.10.15, 13:36:

То ако половината са ти с хубаво изпънати ръце, пак е напредък, да знаеш :D

Хаха, начи съм напред с материала :D :D. Ти кога ще минеш през работата ми, пликчетата си стоят тук, за съжаление обаче само ония двете :).

И още нещо, което вчера набарах в темата за вицовете (препрочитах я) и цял ден се хиля като се сетя (аз съм го качил там, така че нямаме проблем с правата :D). Страшно е :D!

A, и да ви кажа, Тренерът бута вече повече раменна, отколкото му е личното тегло (той е прекалено скромен да си го каже сам, затова аз :D). 90кг към 85.6кг ЛТ...
Сега обаче няма да знам дали ще лайквате заради Мечо и Зайо или заради Тренерът, да му се невиди :D… Но да речем, че е заради Мечо и Зайо :D

Мнението беше редактирано от Петър на 22.10.15 13:50.

05.11.15
00:30

Пешо, като гледам не съм единственият който е минал към айлешките тренировки :)

05.11.15
12:47

Хахаха, абсолютно :))) за какво да се пъне човек, като и айляшки се получават нещата :D :D

05.11.15
13:17

И кат’ стана дума за айляк, да ви кажа една тренировка от вчера

Вчера - 04.11.2015г.

ТРЕНИРОВКА

1. Заден клек - 10х60кг, 10х80кг, 6х100кг, 10х100кг, 10х100кг, 10х110кг, дроп: 3х140кг+5х100кг, 8х80кг
3. Разгъване на машина - пауза в горно положение - 6 серии х 8х71кг(със задържане)+5х71кг(без)

И това еее :D!
Напоследък при клека наблягам на повторенията - да видя какво ще стане :D. Трябва и до десятка на 120 да го докарам скоро :). 140 бяха само тестово - заради егото, да видя дали ще ги мога все още. Оказа се, че няма никакви загуби на сила. Дори напротив - бяха по-лесни отколкото очаквах. Честно казано тия десятки направо ми стопяват лагерите :) Къде-къде по-трудни са от тежките двойки-тройки на клека. Към края на третата - четвъртата десятка вече ми се гадеше :D.
Трябваше да има и четвърто упраженение - лицев лег, но докато се мъндахерцах (любима българска дума, който успее да ми я преведе на английски, ще го черпя бира :D) на машината за бедрената екстензия,  на лицевия лег в съседство се пльосна някакъв потен чичо, не знам какво му беше на човека, но като ме хвана едно чувство на непреодолима погнуса, направо реших че там и пари да ми дават няма да легна :D, затова удължих малко серийките за предно бедро. Всъщност знам, не потта му ме притесняваше (все пак мога да забърша), а друго но не е хубаво да се споменават такива работи...

ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ

Нормална храна - яйца, сирене, домати, 700гр. грозде, кюфтенца по чирпански, пилешка пържола със салата от домати, боб на манджа, една царевична питка. Само две дози протеин! :D

Tова е!

Мнението беше редактирано от Петър на 05.11.15 13:18.

Теди Илиева

06.11.15
10:53

казано от Петър на 05.11.15, 13:17:

............. докато се мъндахерцах (любима българска дума, който успее да ми я преведе на английски, ще го черпя бира :D) .....

В гуглето отдавна го има преведено на английски. Виж, обаче, колко е забавен превода на виетнамски: treo lủng lẳng :)

23.11.15
14:07

Да кажа една тренировка от миналата седмица, от която все още към днешна дата ме държи мускулната треска :D.

В четвъртък - 19.11.2015г.

ТРЕНИРОВКА

1. Заден клек - 10х60кг, 10х80кг, 10х100кг, 10х100кг, 11х100кг, 10х120кг, 6х130кг, 10х110кг
3. Разгъване на машина - пауза в горно положение - 4 серии х 8х71кг(със задържане)+5х71кг(без)
4. Лицев лег - 4х7,5кг на крак

Продължавам си с обемните серии за крака. 2-3-4 повторения сега не са ми интересни :). Та в тоя ред на мисли, е редно да се отбележи, че за сефте правя десятка на 120. Тръгнах и за 10 на 130, ама кръстът поддаде. Ако не бях правил тия десятчици преди това, може би щеше да стане...Скоро ще е надявам се. След това обаче тия 10х110 (последните) направо ми взеха тока. Тренерът вика, утре няма да можеш да се движиш :D. Какво ти утре, вече четвърти ден ме мъчи мускулна треска :D.
Иначе си тренирам всеки ден - в петък правих гърди, сауна и парна баня, в събота - ръце - таман като за пред бар, а вчера рамо. Но няма нещо значимо за отбелязване.
Реших да споделя тая тренировка заради дивата треска :D.

ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ

Нормална храна - яйца, сирене, домати, 700гр. грозде, кюфтенца по чирпански, пилешка пържола със салата от домати, , една царевична питка. Само две дози протеин! :D Трябва да почна по-чисто да ям, че от тия готвените щуротии, нещо паласките се раздвижиха...
Предстои ми съществена промяна в личен план. Тя всъщност е и причината за отсъствието ми от форума (няма да се женя все още де :D). Тия дни ще кажа (на който не знае) каква е, искам просто всичко да е окончателно приключило :).

Tова е!

Мнението беше редактирано от Петър на 23.11.15 14:08.

Gogo

09.08.16
00:52

Дали се е абонирал за дневника си...

09.08.16
01:00

казано от Петър на 23.11.15, 14:07:

Предстои ми съществена промяна в личен план. Тя всъщност е и причината за отсъствието ми от форума (няма да се женя все още де :D). Тия дни ще кажа (на който не знае) каква е, искам просто всичко да е окончателно приключило :).

Tова е!

Ем, съществена ще да е била промяната

gggddd

03.09.16
15:49

Поздрави от Пешо.;)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1