Малка е, но е чиста. Как е с посещаемостта не знам...
Тя големината няма значение :D. Май се сетих за коя става дума - един път я видях случайно, тия дни ще си направя една разходка да видя как е...
Мнението беше редактирано от Петър на 03.04.13 10:46.
Днес -03.04.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГЪРДИ и ТРИЦЕПС “Б”
1. “Обратен” бенч на нормална лежанка - не знам как да го кръстя това...
днешната тренировка е заучаваща на тая техника, затова и по-лекичко.
Идеята е да правя обратната лежанка на нормална хоризонтална пейка, но с краката, стъпили на пейката и тазът изнесен нагоре (не в мост, а симулирайки обратен наклон).
2х много повторения с лоста
1х7х60
1х8х80
1х8х80
1х3х100
1х3х100
1х8х85
Дроп - 1х9х85 + 1х6х65
Нещо не ми се получи, по-скоро ту ми се получаваше, ту - не. Не мога да схвана механиката нещо и не се получава цялостно движение на ръцете и таза, а по-скоро излиза като две насечени отделни движения...На места обърках посоките на движение на таза и така...Като за начало не съм очаквал нищо по-различно...
2. Повдигане на дъмбели от полулег - пиша кг на единият дъмбел, другият е идентичен
1х6х35 кг
1х5х40 кг
1х4х40 кг
1х8х27,5 кг
Нищо особено, опитите на бенча бая ми дръпнаха от тока...
3. Суперсерия от разгъване на скрипец за трицепс с “Λ” - образна ръкохватка (Р) и седнал калф (СК) - без почивки никъде
50 повдигания на пръсти със СТ
1х15х25 кг (СК)
1х8х65 кг (Р) + 1х15х45кг (СК)
1х8х65 кг (Р) + 1х15х45кг (СК)
1х8х65 кг (Р) + 1х15х45кг (СК) - тук вече имаше една почивка от около минута - минута и половина
1х25х45кг (СК)
Нищо интересно.
Днес влагата отново бе непоносима. Този път си взех хигрометър с мен, за да видим какво ще покаже - влажност на въздуха - 78-80% ! В съблекалните отиваше към 82%! За справка - отвън във влажно и дъждовно време, докато се прибера, показа 68%. Та правете си сметка за какво иде реч в залата. Пак за справка - средната относителна влажност на въздуха в Амазонската джунглата е 77-88% ...Сега или утре ще потърся санитарните стандарти за фитнес залите да видим оттам насетне...
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
08:30 - протеин, креатин, мед
11:30 - овес с мед
14:30 - 450 гр. пилешко филе със задушени зеленчуци и 100-тина гр. сметана
17:30 - банан
18:15 - 19:45 Zzzzzzzz, след това кафе и банан
21:30 - 22:30 - ТРЕНИРОВКА
22:45 - 2 дози протеин, 2 банана
00:30- 450 гр. пилешко филе със задушени зеленчуци и 100-тина гр. сметана + десерт от: 300гр. пресни ягоди със заквасена сметана на кремче (inlove) (може да му добавя и малко банан, мед и орехи - сега ми хрумна)
Днес иначе бая работа, но съм доволен - отметнах задачи, които иначебях планувал да бъдат отхвърлени до края на седмицата...
Това е.
Мнението беше редактирано от Петър на 03.04.13 23:26.
Днес -04.04.2013
Ден без тренировка
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
08:30 - протеин, креатин, мед
14:30 - 350 гр. пилешко филе със задушени зеленчуци и 100-тина гр. сметана
18:30 - овес с мед
21:00 - протеин, банан
23:30- 5 яйца L размер, 250-300 гр. шунка от свински врат, натурални маслини, плодова салата от 250 гр. ягоди, банан, 100 гр.заквасена сметана, мед, орехи
Интересен и динамичен ден - отвориха се някои нови възможности...бива :). Сутринта ме изненада една неочаквана среща - при мен дойде една професорка - бивша моя преподавателка от университета, не знам дали си ме спомни, но не го показа (аз също си замълчах - на следващата среща ще й припомня ). Много интересно и нестандартно обаче беше усещането да си от другата страна на бюрото... :)
Иначе най-сетне имам нов стол - уж е по-хубав и по-мек от стария - да видим как ще се спогодят ли с кръста...
Това е общо взето. Отивам да си ям плодовата салата (inlove)
Мнението беше редактирано от Петър на 04.04.13 23:28.
04.04.13
23:54
Като видиш оная малката зала пиши как е. Че и аз тия дни все в различни зали. Но Бизара е много зле. Рондо също не далече но и там е малко мизерно но пък на мен ми е уютно. Все се каня да те питам какво работиш? :)
Като видиш оная малката зала пиши как е. Че и аз тия дни все в различни зали. Но Бизара е много зле. Рондо също не далече но и там е малко мизерно но пък на мен ми е уютно.
Уикенда ще скокна, ако не забравя :). В Рондото съм тренирал, не ме бърка кво е вътре, ма нали бачка до 22:00 и това ми идва малко проблем. Пък и до там са 15-тина мин...:)
Мнението беше редактирано от Петър на 05.04.13 00:09.
Сашо, ей това ли имаш предвид? Вдясно
https://maps.google.com/maps/myplaces?hl=bg&ll=42.13907,24.757446&spn=0.000493,0.001481&ctz=-120&t=m&layer=c&cbll=42.139064,24.757913&panoid=Lyq9KmK0RI7fw1vOABJSxA&cbp=12,356.07,,0,0&z=19
гугъл стрийт вю е ба*и яката работа :D
Мнението беше редактирано от Петър на 05.04.13 11:39.
Днес - 06.04.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГРЪБ И БИЦЕПС “Б”
1. Набирания успореден раменен хват
1х6 със СТ
1х6 със СТ - тия двете серии бяха по-скоро чест ту бар.
1х5х10 кг
1х5х15 кг
1х5х15 кг
Дропсерия 1х50кг+3х30 кг (с два диска от 15 кг и трети от 20 кг)
1х9х20 кг
Дроп - 6х20 кг+4хCT
Бива. Във втората дропка 20-те килограма се изплъзнаха малко преждевременно, но достатъчно, че да броя повторението. Сякаш тая комбинация -две петнайски и една двайска е най-удобна.
2. Набирания тесен подхват
1х5х15 кг
1х5х20 кг
Дроп - 1х4х20кг+4хСТ
Някои от повторенията не бяха максимално до горе, но бицепсите се оказаха лимитиращите тук - и като бройка на повторенията и като височина на набирането...
3. Придърпване на долен скрипец
1х8х77 кг
1х8х77 кг
1х8х77 кг
Нищо интересно.
4. Бицепс с крива щанга
1х8х43 кг
1х5х48 кг
Последната серия с чийт, но баниците гръмнаха.
Приятна тренировка се получи като цяло, нищо особено, но приятно :).
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
10:30 - протеин, креатин
14:30 - 400 гр. пилешки гърди със задушени зеленчуци и 100-тина гр. заквасена сметана
18:00 - 2 банан, протеин
19:00 - 19:45 Zzzzzzz, след това кафе и банан
21:00 - 22:30 - ТРЕНИРОВКА
22:45 - протеин, банан
23:30-01:00- една бира и след това 2 дюнера
След тренировка бързах, че имах уговорка с френдове за по бира, след което за пръв път от доста години си взех дюнери. Класиката - 2 малки с много сос (inlove), голям кеф - сега мога да изкарам още няколко години без. :D. Всъщност за последен път ядох дюнероподобни преди 2 години като бях в Атина - там си имам едни любими гироси, но както съм казвал - обида за тях е да ги сравняваш с дюнерите, а дюнери не помня от кога не бях ял...
Иначе днес на работа нищо интересно - “Кажи му петък и повече не се обяснявай” ;)
Това е!
дублиран пост
За да не стои така празно, че ме дразни, слагам един мокър музикално-естетически поздрав за ценителите ;)
Мнението беше редактирано от Петър на 06.04.13 13:31.
Днес - 06.04.2013
Всъщност за последен път ядох дюнероподобни преди 2 години като бях в Атина - там си имам едни любими гироси, но както съм казвал - обида за тях е да ги сравняваш с дюнерите, а дюнери не помня от кога не бях ял...
Мине,не мине известно време и все ги споменаваш тези гироси :D Миналата година нали някой ти беше донесъл,но по време на пътя се бяха скапали и си остана с недеждата само :D Като чета и на мен ми се дояде (dull)
Мислех първоначално да напиша един обстоен коментар за тест бууст стака като разделям впечатленията на обективни и субективни, но в последствие реших, че самото разделение си е субективно и че по-кратката синтезирана информация ще е много по-полезна. Затова реших да опиша ефектите хронологично – според появата им във времето и най-накрая да вкарам няколко заключителни изречения. По този начин сравнението със следващия стак, който ще пробвам, за мен ще бъде много по-обективно и ефективно. Та така:
Избрани продукти:
DAA - Bulkpowders, 200гр. прах
Tribulus - Now, 180 таблетки
Erase – Pes 90 таблетки - капсули
Схема на приемане:
СТАВАНЕ:
5 гр. DAA, 1 капсула ERASE, 2 гр. Трибулус
ОКОЛО 18:00 ч:
1 капсула ERASE
ПРЕДИ ВЕЧЕРЯТА:
2 гр. Трибулус
Четох, че някъде препоръчват приемът на DAA да стане със зареждане, аз лично подходих без.
Продължителност на суплементацията: 45 дни
Впечатления:
- Към 5 ден – + 1 килограм предполагам под формата на задържана вода, раменете започват да изглеждат по-топчести и по-твърди. Започва повишаване на апетита за месо. Няма промяна в либидото.
- Към 8 - 9 ден - започва повишаване на либидото.
- Към 12 ден - Определено има повишаване на апетита за месо – буквално озверявам като същевременно изпитвам отблъскване към млечните. Няма повишаване на апетита (честотата на хранене), но количеството храна, прието еднократно е почти с 50% повече отколкото преди началото на стака. Чувството за ситост е притъпено – от глад изведнъж се преминава към абсолютното преяждане. Няма повишаване на агресивността, но има цялостна нервност – прагът на търпимост/избухливост е занижен. Това се забелязва и от околните. Промяната в теглото вече е плавна и постепенна – няма скокове като в началото - + още 0,5 кг. Няма промяна в силата.
- Към 15-16 ден – либидото определено е завишено, както и някои субективни сексуални усещания и преживявания.
- Към 20-22 ден – обиколките се увеличават – +1 см, най-забележимо е в ръцете и раменете (може и преди това да са се увеличили, но тогава мерих). Усещат се вече и проявления на страничните ефекти от намаления естроген – скованост в сухожилията и болки в ставите. Особено добре изразени в раменете и ахилесите. Тук спрях кофичките. Все още няма повишаване на силата.
- Към 30-тия ден – Забележимо повишаване на силата. Повишаване на работните тежести с между 5 и 10 кг. на основните упражнения. Теглото плавно продължава да се повишава. Едновременно има някакво затишие – като адаптация, към емоционалните и психологическите ефекти (нервността и занижената търпимост).
- Към 45-тия ден – Край на стака. Мерките са тук. Силата е осезаемо по-голяма. Някъде между 10 и 15 кг нагоре на основните движения. Дори (при продължаване на стака) усещах как ще продължава да се повишава. Общо + 3 кг в теглото и +1,5-2 см в обиколките. Доволна работа :).
- Три седмици след края на стака - теглото се запази, твърдостта на мускулите се понижи (върна си се към нормалното), болките в сухожилията отшумяват- в раменете тотално иззчезнаха, а в ахилесите-почти…Силата също се запази, но това усещане за аванс, за възможност за допълнително покачване на силата, което описах в 45-тия ден, изчезна.
Странични впечатления – разсеяност, по-малка консумация на кафе – предполагам от занижения кортизол.
Иначе:
Разтворимост на DAA - нулева. Трябва яко да разджуркаш течността, в която е поставена киселината и после на екс да изпиеш, тъй като и се утаява бързо.
Вкус на DAA– Отврат! Вкусът е кисело-стипчив, сходен с на този на аспирина (когато го оставиш да се размекне на езика), но доста по-наситен и интензивен.
И не на последно място искам да благодаря на Владо от Бургас (Valdis) за помощта при избора на продукти :). И въпреки, че се разминахме с пържолите, като се видим, има една черпня от мен :).
Сега имам нова идея за стакче с нови цели...да видим след Великден ще успея ли да го стъкмя...
Отбелязки за следващия път, когато правя тоя стак:
1. По 3 таблетки Ирейз на ден (ако Ирейза е инхибитора)
2. По-силово ориентирани тренировки
3. Висок протеинов прием (и сега беше така)
Едит: като гледам - пак стана обстоен коментар. На прочелите - честито! :) Печелите тиквен медал :D
Мнението беше редактирано от Петър на 06.04.13 19:28.
Днес - 06.04.2013
ТРЕНИРОВКА
КРАКА и РАМЕНЕ “Б”
1. Преден клек
Клекове с ЛТ, 2 х много с лоста
1х8х60 кг
1х7х80 кг (колан)
1х3х100 кг (колан)
1х3х110 кг (колан)
1х3х115 кг(колан)
1х2х120 кг(колан)
1х10х80 кг (колан)
Доволно днес. Влажността в залата беше мааалко по-малко от предния път и можеше да се диша по-спокойно => не се разсейвах с глупости като дишането :D на клека и си клекнах без проблем 120-ката. Първото повторение беше супер леко, второто си натежа - за секунда задържах в мъртвата точка, но с едно изръмжаване станаха нещата. Мина ми през ума да пробвам за тройка, но реших да не се правя на много велик. :)
2. СУПЕРСЕРИИ от Бедрено разгъване (Р)-и Бедрено сгъване от лицев лег (ЛЛ) - редувам краката и на двете - тежестите по-долу са на един крак.
1х8х77 кг (Р) + 1х6х15кг (ЛЛ)
1х8х77 кг (Р)+ 1х6х15кг (ЛЛ)
1х8х77 кг (Р)+ 1х7х15кг (ЛЛ)
Нищо интересно.
3.Военна преса (ВП)
2х8х лоста
1х5х50 кг
1х4х60 кг
1х2х65 кг
Доволно. Реших щом може да се диша по-спокойно, да натисна малко. Мислех и на пуш преса за 70 кг да мина, но пак времето ме притисна - залата затваряше и затова до 65. А забравих - и желанието за 70 се изпари, ‘щото ми падна един диск от 20 кг на големия пръст на единия крак - по-скоро пуснах диска на земята и оня отскочи и бам! Малко “звездички”, малко псувни и желанието да се мъча на 70 кг отлетя заедно с 20 килограмовия диск :D.
4. Хай-пул от земя
Нямаше време и желание, затова без.
5. Разтягане вкъщи
Без, че имах друга работа.
Та така - днешната тренировка стана доволна. Всички части на тялото ми се чувстват добре, с изключение на палеца на десния крак! Обиден ми е! :D
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
12:30 - протеин, креатин
14:00 - овес с мед
18:30 - половин козуначено руло, кофичка кисело мляко.
22:45 - 2 банана, протеин
23:30 - две шепи ягоди, няколко лъжици заквасена сметана
00:30 - 400 гр. пилешко филе със задушени зеленчуци и 100-тина гр. заквасена сметана
Днес пак реших да бодна малко козуначец, но с научна цел. Емпирично изследвах дали ще даде пак много в залата. Експериментът се потвърди! В заключение мога да кажа, че козунакът е ба*и бустера! :D. Иначе след като изям остатъка, едва ли ще посегна скоро, тъй като след това половин руло (250гр), 2 часа не можех да мръдна от дивана - все едно бях ял камъни. Не знам какво имаше в него, но тежко! :D. Иначе нормална мързелива събота.
Това е.
Днес - 07.04.2013
Ден без тренировка
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
11:30 - протеин, креатин, 2 банана, шепа ягоди
13:00 - половин козуначено руло.
16:00 - овес с мед, 2 банана, протеин
19:30 - 400 гр. пилешко филе със задушени зеленчуци и 100-тина гр. заквасена сметана
00:30 - боб на манджа със пушен свински врат.
Мислех днес да тренирам, но следобяд усетих, че цялaта горна част е в мускулна треска - гръб, бицепс и предмишница от набиранията в петък, а раменете бяха на омлет от вчера - чувствах ги супер отмалели - зор беше да задържа ръцете нагоре (като простирах прането :D), затова реших да си дам почивка. Иначе цял ден ме гони зверски глад - предполагам именно заради възстановяването. Не помня откога не бях почивал от тренировка точно уикенда - то било голям кеф бе! :D Та така - лежерна неделя - прекарах следобяда пред компютъра, гледайки Джонито. Браво и евала на всички участници! :)
Това е.
Мнението беше редактирано от Петър на 07.04.13 23:47.
Днес - 08.04.2013
Ден без тренировка
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
08:30 - протеин, креатин
11:00 - овес с мед,
14:30 - боб с пушен свински врат на манджа, 100гр. моцарела, 1 кроасан с масло
18:30 - още малко (остатъка) от боба и моцарелата
21:30 - 2 банана
00:00 - 400 гр. пилешко филе със задушени зеленчуци и 100-тина гр. заквасена сметана
Днес бях до късно - 20:30, в офиса, но пък бях в работно настроение и отметнах не малка част от заплануваната за през седмицата работа. Иначе натоварен, но и ефективен ден - имаше доста хора и хаос около мен, но съм доволен от свършеното...
Тоя боб с врат много ме кефи. Досега все с бекон съм го правил, но и така е бая свеж :)...Липсва му само някоя и друга люта чушка (inlove).
Това е сякаш.
А, да...Засега кръстът и новия стол не се разбират, както ми се иска...
Мнението беше редактирано от Петър на 08.04.13 23:46.
08.04.13
23:55
Имам въпрос за Д-аспарагиновата киселина, тук имаше негативна статия за нея и токсичността ѝ. Как прецени каква доза да пиеш и смяташ ли, че ти е навредила?
Имам въпрос за Д-аспарагиновата киселина, тук имаше негативна статия за нея и токсичността ѝ. Как прецени каква доза да пиеш и смяташ ли, че ти е навредила?
Смятам, че това с токсичността й ми намязва на маркетингов трик.
Ако беше толкова вредна, колкото я изкарват всички, щеше най-малкото да е оказано на опаковката и изрично препоръчано да не се превишават дневните дози (както например на Ирейза). Никъде не срещнах нещо конкретно относно токсичността й - било то за дози, продължителност на приема, концентрация - само вяли вмятания и общи приказки, включая и статията тук в сайта. Та с една дума - всичко това ми изглеждаше несериозно.
Реших каква доза да пия след като четох, питах и после пак четох...Препоръчителната доза е около 3-4 грама. Моята средно е била около 4-5 грама.
Естествено, че смятам, че не ми е навредила :) - иначе нямаше да я пия - както казах, този й “ефект” ми се струва преувеличен, но дори и да не е така, то не виждам как това ще стане ясно в близките 30-40 години...Та дори и от тази гледна точка тези приказки за токсичността й са недоказани...
То и за кафето има изследвания, че е вредно (токсично дори), а пък има и други, които го препоръчват като превенция срещу Алцхаймер...
П.С. Забравих да кажа - аз съм склонен към експерименти и приех тоя стак именно като такъв ( с премерен риск :) )
Мнението беше редактирано от Петър на 09.04.13 01:20.
Днес -09.04.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГЪРДИ и ТРИЦЕПС “А”
1. Бенч -
1х много повторения с лоста
1х7х60
1х4х80
1х5х80
Дропсерия 1х110 кг + 3х100 кг
1х10х85
Дроп - 1х8х85 + 1х8х65 обаче с 15-тина сек. пауза, да си сваля дисковете от лоста
Идентична с предния път тренировка. Половин идея по-тежко беше, че концентрацията куцаше, но все пак броя на повторенията навсякъде се запази. Дори в последната серия на 85 кг не съм сигурен 8 ли беше, 9 ли беше, затова пиша 8.
2. Повдигане на дъмбели от лег - пиша кг на единият дъмбел, другият е идентичен
1х6х35 кг
1х5х40 кг
1х4х40 кг
1х8х27,5 кг
Нищо интересно
3. Тесен лег
2хмного х лоста
1х6х50кг
1х6х60 кг
1х5х70 кг
Дроп - 1х6х70 кг + 1х8х50 кг и тук така с 15-тина секунди пауза да сваля дисковете
До дропсерията се получи нещо като гигантска серия - без никакви почивки го карах, освен докато качвам дисковете на лоста, т.е. около 15-30 секунди между сериите. Преди дропсерията си дадох 2-3 мин. почивка. Бива.
Нормална тренировка. Бива като цяло. Бях си забравил тениската, с която тренирам, и тренирах с тази “за навън” :D, с която отидох. Доста по-неудобно беше и това ми повлияваше на концентрацията на моменти.
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
11:30 - овес с мед,
15:00 - боб с пушен свински врат на манджа
18:30 - 2 банана, протеин
19:00 - 19:45 - Zzzzz, след това кафе и банан
22:45 - протеин, банан
00:00 - 400-450 гр. пилешко филе със задушени зеленчуци и 100-тина гр. заквасена сметана, може докато се готви да сгъна още 100-тина гр. сметана от кофичката
Днес отидох на обяд на работа - успях да се понаспя - от 02:00 до 10:30 :). Иначе нищо интересно за отбелязване. Започнах разни неща, които отлагам от миналата седмица.
Това е.
Мнението беше редактирано от Петър на 09.04.13 23:14.
Днес - 10.04.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГРЪБ и БИЦЕПС “А”
Загрявка от 3 суперсерии клек със СТ, навеждания и 30 сек. задържане в наведено положение с юмруци опрени на пода
1. Мъртва тяга
1х6х70 кг
1х6х100 кг
1х5х100кг
1х4х120 кг
1х3х140 кг
1х2x150 кг(надхват),1х150 (смесен)
1х2х160(смесен)
Днес съм доволен от тягата. На второто повторение на 150 не успях да заключа много добре, че едната ръка изпусна, но го броя. Усещах още бая сила в гърба и реших да мина на 160 и на смесен - бива. Можеше още да вдигам килата, но както съм казвал със смесен не искам - това днес беше да си начеша крастата :). Технически мисля, че всички повторения си бяха ок :).
2. Набиране широк надхват
1х6х15
1х5х20 кг
Дропсерия - 4х25 кг + 4хСТ
Не всички повторения бяха максимално догоре, че предмишниците бяха поизморени от тягата, но и тук бива. Последното четвърто повторение на 25 кг е малко повече от половинка, но го броя :)...
3. Гребане с дъмбел
1х6х47,5 кг
1х6х47,5 кг
1х6х47,5 кг
Бива. Нищо особено
4. Скот
1х10х15 кг
1х10х15 кг
1х10х15 кг
15-те кила са много леки вече, но ме мързеше да търся други :).
5. Хиперекстензии
забравих ги днес
Доволен съм от днешната тренировка. :)
Подходих по друг начин към загряването в началото и може би затова и чувствах повече сила в гърба и кръста беше сигурен навсякъде - досега загрявах със суперсерии от хиперекстензии и клекове, но след загрявката винаги усещах кръста натопорчен и натегнат. Днес целенасочено не правих хиперекстензиите, а си загрях само с клекове и мисля, че беше по-добре. Другият път пак така ще направя, да видим...
6.Разтягане вкъщи
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
10:30 - овес с мед
13:00 - 15:00 - по около 100-тина грама от всяко от следните: бабек, шпеков салам, свински врат, луканка, кашкавал около 50гр. бадеми, 50 гр. кашу, 100 гр. шамфастък, едно огромно парче Шоколадова Еклерова от Неделя, 1 уиски
18:30 -19:30 - Zzzzzz, след това 2 малки банана, протеин
21:00 - 22:20 - ТРЕНИРОВКА
22:30 - още два малки банана, протеин
00:30 - манджа от боб и пушен свински врат, една филийка черен хляб
Имахме повод за почерпка в офиса и аз поех инициативата да отида да купя мръвките и ядките :D, та взех каквото на мен ми се яде и си хапнах порядъчно.:D За утре остана половината торта, та предвиждам пак за заредя с още едно парче (ако някой колега не я е овършал тая вечер). Иначе след “купона” имаше и неприятни емоции, но кво да се прави...
Това е!
Мнението беше редактирано от Петър на 10.04.13 23:36.
... Можеше още да вдигам килата, но както съм казвал със смесен не искам ...
Сигурно си обяснявал преди,но не ми се търси.Защо не искаш със смесен хват?
Сигурно си обяснявал преди,но не ми се търси.Защо не искаш със смесен хват?
Защото споделям виждането за лимитиращия надхват и безопасността - с други думи, ако в надхват мога да дръпна в серия 150 кг, а на 160 изпускам - значи 160 са твърде много и се включва защитен межанизъм (пръстите се отварят). Когато цялостно тялото се подготви за 160, ще си ги дръпне човек. От тая гледна точка смесеният хват и фитилите за мен са “излъгване” на този защитен механизъм. До Коледа дърпах тежките кила само в смесен, но като направих една хубава травмичка, преосмислих гледната си точка.
Ако човек тръгне за максове е друго, но за обикновено ежедневно вдигане това е моята философия.
П.С. Да не говорим и за дисбаланси и т.н, а не ми е удобно да въртя ръцете...
Мнението беше редактирано от Петър на 11.04.13 17:40.
Днес - 11.04.2013
Ден без тренировка
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
09:30 - протеин, креатин
10:30 - 2 малки банана
14:30 - манджа от 250гр. св. врат и боб, 1 парче шоколадова еклерова торта на Неделя
19:30 - още 1 парче шоколадова еклерова торта на Неделя
22:00 - протеин
00:00 - пилешка кавърма от 400 гр. гърди, гъби,лук и разни други щуротии.
А да дойде сега някой и да ми каже, че яденето ми било стриктно и да съм му отпуснел края малко :D… Сутринта реших да мина без закуска (бананите не ги броя за нищо :D), че предусещах, че се очертава “тежък” ден. Всичко започна на обяд - беше останала около една пета от тортата, разделена в две парчета, едното от които припознах...За нещастие вечерта се оказах пак до късно в офиса, та загрижен да не се развали крема и някой от колегите да се натрови на другия ден, реших да се жертвам в името на общото благо и да изям и другото :D.
Иначе бая работа през деня...Сутринта имах една интересна случка, за съжаление обаче професионалната етика ме спира да я разкажа, но мога да спомена, че човешката ревност кара хората да вършат просто невъобразими неща...Както каза един колега - “Това ако работиш с хора, може да се нагледаш на всичко...”
Та това е за днес.
Мнението беше редактирано от Петър на 11.04.13 23:18.
Днес -12.04.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГЪРДИ и ТРИЦЕПС “Б”
1. Обратен бенч -
1х7х60
1х5х80
1х5х80
Дропсерия 1х110 кг + 5х100 кг
Дропсерия1х110 кг + 7х100 кг
1х10х85
Днес трябваше да правя преден клек, но отидох прекалено късно в залата и нямаше време за крака и рамо, затова размених днешната и утрешната тренировка. Нещо днес не бях на кеф да заучавам нови техники, затова легнах на обикновената обратна лежанка. Там пък импровизация - влезе ми някакъв дявол в главата да видя на дроп сериите колко ще направя на 100-те килограма. Седем без проблем във втората дропка (ако имах спотър, щяха да идат 10), та съм доста доволен от импровизацията :). Не е зле :). Определено трявба да слагам по 115 вече на първото повторение от дроп-а.
2. Повдигане на дъмбели от полулег - пиша кг на единият дъмбел, другият е идентичен
1х6х35 кг
1х5х40 кг
1х8х27,5 кг
Бива, нищо интересно.
3. Кофи
1х7х20кг
От известно време ми се щеда върна кофите в играта, но в различен протокол от преди (не в дропсерии). Днес реших да експериментирам как ще се чувстват раменете. Няма вече напрягане и болки, но малко се надцених с тази двайска, тръгвайки за 10 повторения. Ако кофите са първо упражнение, както бяха преди, 10-ката с 20кг ще е ок, но след тоя лег...Другият път ще мина на една серия със СТ и една сигурно с 15 кг (10 повторения). Ще видим.
4. Суперсерия от разгъване на скрипец за трицепс с “Λ” - образна ръкохватка (Р) и седнал калф (СК) - без почивки никъде
1х15х30 кг (СК)
1х8х65 кг (Р) + 1х15х40кг (СК)
1х8х71 кг (Р) + 1х15х40кг (СК) - тук вече имаше една почивка от около минута - минута и половина
1х20х40кг (СК)
Нищо интересно. Последната серия разгъване с всички плочки на скрипеца. Много дива крампа получих на 20-те повторения с 40 кг - чак прасецът си промени формата, та затова спрях...
Биваща тренировка :).
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
14:30 - последната порция (слава богу) от свинския врат с боба
18:30 - овес с мед
19:15 - 20:00 - Zzzzzzzz, след това кафе и 2 малки банана, протеин
22:45 - протеин
00:30- 450 гр. пилешко филе със задушени зеленчуци и 100-тина гр. сметана
Това да си сготвиш една тенджера манджа за обяд за през седмицата е ба*и кошмара - отели ми се вола дорде изям тоя боб с врат...Удобно е, че не готвиш през седмицата, но меко казано писва...
Иначе днес отидох на обяд на работа, то се оказа пък че от сутринта няма ток - някаква голяма авария в района, та от 09:00 сутринта, когато е спрял, дойде в 17:00ч. Така или иначе използвах липсата на всякаква работа (колко сме зависими от тоя ток не е истина, дори телефоните не работят...) за да си разчистя кабинета - един кашон напълних с ненужни и стари документи и има още поне толкова - в понеделник продължавам...
Това е май в общи линии.
Мнението беше редактирано от Петър на 17.04.13 01:27.
Днес - 13.04.2013
ТРЕНИРОВКА
КРАКА и РАМЕНЕ “А”
1. Преден клек
1х7х60 кг
1х5х80 кг (колан)
1х5х80 кг (колан)
1х3х100 кг (колан)
1х3х110 кг (колан)
1х3х115 кг (колан)
1х2х120 кг (колан)
1х10х80 кг (колан)
Пак много влажно в залата, пак не може да се диша...Супер се изнервих, вода течеше от мен, 120-ката я направих на нерви и адреналин, та чак беше лека и мислех да сложа 125, но се въздържах - другият път евентуално, ако може да се диша по-лесно... Едва ми стигна въздухът на 80-те кг - просто гърдите не могат да поемат дълбоко въздух от влагата...
2. СУПЕРСЕРИЯ от Напади с два дъмбела(Н) и Едностранно разтваряне ръцете встрани от опора с дъмбел (Р)
1х6х35 кг (Н) + 1х6х15 кг. (Р)
1х6х35кг (Н) + 1х6х15 кг. (Р)
1х6х40кг (Н) + 1х6х15 кг. (Р)
Нищо особено. Нападите са по шест повторения на крак - статични. Май ще разместя комбинацията от упражнения в тия суперсерии - примерно напади с пек бек и след това лицевия с разтварянето, тъй като от нападите и държането на дъмбелите раменете се предизтощават и после на разтварянето не ги усещам както трябва...
3. СУПЕРСЕРИЯ от Бедрено сгъване от лицев лег (ЛЛ) и Пек-бек (П-Б)
посочената тежест за лицевия лег е за всеки крак поотделно.
1х6х15кг (ЛЛ) + 1х8х77 (П-Б)
1х6х15кг (ЛЛ) + 1х8х83 (П-Б)
1х6х15кг (ЛЛ) + 1х8х83 (П-Б)
Нищо интересно.
Както казах влагата пак беше ужасна, а и който е подреждал залата явно е бил много загубен - сложил е стойката за клек (и мястото за тяга) до входа към съблекалните и баните, където е най-влажно, в другия край на залата (където отидох за нападите) беше малко по-добре...
Преди десетина дни пребоядисаха баните (заради мухъла), днес видях, че той пак е избил, та правете си сметка за какво иде реч след като за толкова кратко избива отново...
4. Разтягане вкъщи
Забравих го, може сега да направя няколко кобрички...
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
18:30 - 5 варени яйца размер L, 150 гр. сирене БДС, една кофичка кисело мляко, кроасан, банан
22:45 - протеин, 2 банана
00:30- 450 гр. задушено пилешко филе със зеленчуци в 100-тина гр. заквасена сметана
Цял ден мързелуване - разглеждам онлайн магазини и гледам филмчета. Това е в общи линии за днес.
Мнението беше редактирано от Петър на 13.04.13 23:43.
Днес - 14.04.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГРЪБ И БИЦЕПС “Б”
1. Набирания успореден раменен хват
1х6 със СТ
1х6 със СТ - тия двете серии бяха по-скоро чест ту бар.
1х5х10 кг
1х5х15 кг
1х5х15 кг
1х9х20 кг
Дроп - 7х20 кг+3хCT
Бива. За пръв път си подавам очите над лоста с 50-те кг. 8-) :D Остава да подам и носа и мога да вдигам килата :D. Мисля, че всичките повторения бяха що-горе чисти. Можех и 10-ка на 20 кг в предпоследната серия да изкарам...да ме пита човек що се пуснах.
2. Набирания тесен подхват
1х5х15 кг
1х5х20 кг
Дроп - 1х5х20кг+3хСТ
Някои от повторенията не бяха максимално до горе, но бицепсите се оказаха лимитиращите тук - направо имах чувството, че ще гръмнат - чак болка изпитвах...не можех да си сгъна ръцете да забърша морно чело, та си навеждах главата :D…
3. Придърпване на долен скрипец
1х8х77 кг
1х8х77 кг
1х8х77 кг
Нищо интересно.
4. Бицепс с крива щанга
1х8х38 кг
1х7х43 кг
Нищо интересно, бицепсите се довършиха...
Приятна тренировка се получи като цяло. Чудех се дали да ходя да тренирам и като за отиване без особен ентусиазъм - добре е дори... :)
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
18:30 - пет яйца L размер, 100-150 гр. сирене, 200 гр. заквасена сметана от кофичката, 2 банана
21:00 - протеин
21:20 - 22:30 - ТРЕНИРОВКА
00:30 - 400 гр. задушени пилешки гърди със зеленчуци и 100 гр. заквасена сметана.
Цял ден мързел, само се въртях на дивана :D. Зарибих се по една документална поредица и днес зяпах нея...Та и затова се чудих дали да продължавам да зяпам или да потренирам и реших, че е редно малко да си раздвижа задника от леглото, та отидох :).
Това е!
Мнението беше редактирано от Петър на 14.04.13 23:19.
Днес - 15.04.2013
Ден без тренировка
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
11:00 - овес с мед
14:30 - 450 гр. задушени пилешки гърди със зеленчуци и 100 гр. заквасена сметана.
19:30 - овес с мед
00:30 - пет яйца L размер, 200 гр. заквасена сметана от кофичката, 2 банана
02:00 - може доза протеин преди лягане, но може и да не може, ще видим...
Цял ден хамалствах - разчистването на старите документи от кабинета ми продължава - мъкни нагоре-надолу като алтав...че и на колеги помагах (някои правят същото като мен...), та не беше съвсем ден без тренировка :D. И кръстът се обади по едно време, та приключих за деня тогава. И да не повярва човек - има още...Иначе нищо интересно. Бях до късно на работа, забравих да си купя нещо за вечеря и импровизирах с яйца...Това е.
Това е!
Мнението беше редактирано от Петър на 16.04.13 01:03.
Днес -16.04.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГЪРДИ и ТРИЦЕПС “А”
1. Бенч -
1х много повторения с лоста
1х7х60
1х5х80
1х5х80
Дропсерия 1х110 кг + 2х100 кг
1х10х85
Дроп - 1х8х85 + 1х8х65 обаче с 15-тина сек. пауза, да си сваля дисковете от лоста
Днес не съм доволен. Още на някоя от загряващите серии (не помня на коя) усетих болка в десния брахиорадиалис. На всички серии до края тъпата болежка си остана. Нищо сериозно не е - просто предупредителен сигнал. Мисля, че тия дни това мускулче и/или някое от сухожилийцата покрай него съм ги претоварил - сега като почнах да попълвам днешната тренировка, забелязах, че в рамките на 7 дни (от 09.04 до 16.04) имам 3 тренировки за гърди, една от които с макс бройки на 100 кг, и поне една с тежките набирания (точно тази ръка го отнесе оня ден много мощно при набиранията и бицепсовото сгъване).
Почивка едва ли ще му дам (защото предстои една около Великден), но може да помисля за някакви по-различни комбинации от упражнения...ще видим утре...
2. Повдигане на дъмбели от лег - пиша кг на единият дъмбел, другият е идентичен
1х6х35 кг
1х6х40 кг
1х8х30 кг
За сметка на щангата, тук пък не го усетих (само в последните повторения на 30 кг) и затова реших да натисна на 40-те кг, та 6-ца на 40 кг сам - не помня дали съм правил досега, и да съм, е рядко. Така че тук добре...
3. Тесен лег
2хмного х лоста
1х6х50кг
1х6х60 кг
1х6х70 кг
Дроп - 1х6х70 кг + 1х10х50 кг и тук така с 15-тина секунди пауза да сваля дисковете
До дропсерията се получи нещо като гигантска серия - без никакви почивки го карах, освен докато качвам дисковете на лоста, т.е. около 15-30 секунди между сериите. Преди дропсерията си дадох 2-3 мин. почивка. Бива.
Освен болежката в това мускулче, няма друго кой знае колко интересно около днешната тренировка...Това инстинкта за самосъхранение е ба*и нещото - оня ден правих 7х100 сам (вярно на обратна лежанка), а днес 2-ката на 100-те тежеше сякаш са поне 115…
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
15:00 - 450 гр. задушени пилешки гърди с праз, гъби и 100 гр. заквасена сметана.
18:00 - овес с мед
19:00 - 19:45 Zzzzz, след това кафе и 2 банана
00:30 - пет яйца L размер, 200 гр. заквасена сметана от кофичката
Не бях на кеф много като влязох в залата, защото в магазина нямаше от пилето ми със зеленчуци и се изнервих :D (храната бая ми влияе на настроението :D), та затова вечерята пак е импровизация с яйца...
Мисля си за някои леки промени в тренировките (след Великден), но ще видим...Иначе днес нищо интересно за отбелязване няма.
Това е
Мнението беше редактирано от Петър на 16.04.13 23:51.
Днес - 17.04.2013
ТРЕНИРОВКА
КРАКА и РАМЕНЕ “Б”
1. Преден клек
1х8х60 кг
1х5х80 кг (колан)
1х5х80 кг (колан)
1х3х100 кг (колан)
1х3х110 кг (колан)
1х3х115 кг(колан)
1х3х120 кг (колан)
1х2х125 кг (колан)
Доволно днес :)! Бях си наумил да пробвам 125, пък каквото ще да става :). За късмет днес не беше твърде влажно в залата.
За пръв път тройка на 120 и двойка на 125 :). Третото повторение на 120 си дотежа, но с малко ръмжене станаха нещата. На 125 първото беше ок, тежко, но ок. Почудих се в горно положение секунда -две дали да продължавам, теглих му една наум и клекнах - изправянето зор обаче - не успя да ме сгъне щангата, но за секунда се поколебах в мъртвата точка, но пак с ръмжене станаха нещата. Доволен съм. Мисля и че технически беше ок...Днес не правих финална серия с 10 повторения на 80 кг, че нямаше време...
2. СУПЕРСЕРИИ от Бедрено разгъване (Р)-и Бедрено сгъване от лицев лег (ЛЛ) - редувам краката и на двете - тежестите по-долу са на един крак, без никакви почивки.
1х8х77 кг (Р) + 1х6х15кг (ЛЛ)
Нищо интересно.
3.Военна преса (ВП)
2х8х лоста
1х5х50 кг
1х4х60 кг
1х2х65 кг
Бива, последното повторение на 65 леко на пуш за по-бързо, че усетих как тръгва да ми се крампира кръста и затова и спрях (може би имаше пауър за още едно пуш повторение
4. Хай-пул от земя
Нямаше време...пак!...Трябва да взема мерки - прекалено често го отлагам тоя хай-пул...
5. Разтягане вкъщи
Доволен съм от днешната тренировка! Вече ми е 12,5 см! 8-) :D (muscle)
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
14:30 - 4 кебапчета, 2 филийки баварски пълнозърнест хляб, 250 гр. алатаварени картофи, 2 яйца
17:30 - овес с мед
18:30 -19:15 - Zzzzz, след това кафе и 2 банана
21:20 - 22:30 - ТРЕНИРОВКА
22:45 - 2 банана, протеин
00:30 - 450 гр. пилешко филе с праз, гъби и 100-тина гр. заквасена сметана
Нищо интересно за отбелязване днес няма. Нормален ден.
Това е.
Мнението беше редактирано от Петър на 17.04.13 23:38.
4. Хай-пул от земя
Нямаше време...пак!...Трябва да взема мерки - прекалено често го отлагам тоя хай-пул....
Що не опиташ да правиш хай пул от бедра,ще ти отнема по-малко време.
Що не опиташ да правиш хай пул от бедра,ще ти отнема по-малко време.
Защото от земя повече ме кефи - по-експлозивно е, по-комплексно го усещам :). От бедра ми мяза на хеликоптер :). А и като хвана инерцията, както трябва, движението си става бързичко. Реално от бедра бих спечелил 15-20 секунди на серия.
Проблемът всъщност е, че аз приключвам военната в 22:25, а залата работи до 22:30, а за мен е от жизнена важност да си взема един бРъз душ след тренировка :).
18.04.13
16:44
Дългосрочни цели: Да харесвам това в огледалото
Ей.. Добре, че имам малко философско мислене, та не схващам нещата в директния им смисъл! :D
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/57144/P3600#p-898217
Вече ми е 12,5 см! 8-) :D (muscle)
Дългосрочни цели: Да харесвам това в огледалото
Ей.. Добре, че имам малко философско мислене, та не схващам нещата в директния им смисъл! :D
Няма нищо философско в цялата работа - всичко си е съвсем директно :D и държа да отбележа, че както се вижда - напредвам :D :D
Да ви черпя с една песен, а? :)
Мнението беше редактирано от Петър на 18.04.13 22:50.
Днес -18.04.2013
Ден без тренировка
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
14:00 - 450 гр. задушени пилешки гърди с праз, гъби и 100 гр. заквасена сметана.
19:00 - овес с мед
23:30 - 450 гр. пилешка кавърма от гърди, 2 банана
Напрегнат ден, една сериозна среща след обяд...Иначе бях до късно в офиса. Май няма нищо кой знае колко съществено за отбелязване.
Това е.
Мнението беше редактирано от Петър на 18.04.13 23:59.
19.04.13
00:01
Е, поне си угаждаш. :)
Може ли да споделиш марката на креатина който приемаш :)
На Булкпаудърс, но не креапюр-а, а обикновения монохидрат.
Днес - 19.04.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГРЪБ и БИЦЕПС “А”
Загрявка от 3 суперсерии клек със СТ, навеждания и 30 сек. задържане в наведено положение с юмруци опрени на пода
1. Мъртва тяга
1х8х70 кг
1х6х100 кг
1х5х100кг
1х4х120 кг
1х3х140 кг
1х1+1x150 кг(надхват, с прихващане от земя),
1х1+0х160 (надхват, с прихващане от земя)
Днес бива тягата. Доволен съм - 160-тица с надхват. Всъщност всичко е с надхват. Не можах да изкарам непрекъсната серия на 150, затова с прихващане. Имаше обаче още пауър в предмишницата, затова реших да мина на 160 - то пък взе, че стана. На второто повторение лявата ръка изпусна на нивото на пищялите и реших да не я изнасилвам допълнително. Иначе гърба имаше доста още сила - тия 160 напрегнаха повече краката, отколкото него. Технически мисля, че всички повторения си бяха що-годе - ок :).
2. Набиране широк надхват
1х6х15
1х5х20 кг
1х4х25 кг
Нищо интересно, забравих да направя дроп в последната серия...Кааарай :)
3. Гребане с дъмбел
1х6х47,5 кг
1х6х47,5 кг
1х6х47,5 кг
Нищо особено
4. Скот с дъмбел
1х10х15 кг
1х8х17,5 кг
Нищо интересно. 15-те кила са леки, 17,5 идват малко тежички - много мразя така като се получава...
5. Хиперекстензии
забравих ги и днес
Бива днешната тренировка. :)
Загрявката беше като предния път - без хиперекстензии и определено така е по-добре. Както казах по-горе с хиперекстензиите се получаваше нещо като предизтощаване на кръста и съответно по-нечиста техника в тягата. Така че отсега насетне ще загрявам по този начин.
6.Разтягане вкъщи
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
14:30 - 450 гр. задушено пилешко филе с гъби, праз и 100-тина гр. заквасена сметана
18:00 - 2 банана, шепа-две ягоди
18:45 -19:30 - Zzzzzz, след това овес с мед
22:30 - един XXL банан, протеин
00:30 - 400 гр. задушено пилешко филе с пресни зеленчуци в 100-тина гр. сметана.
Днес отидох на обяд на работа, след обяд пък имах гости от Варна и така...Спокоен ден като цяло.
Това е!
Мнението беше редактирано от Петър на 20.04.13 01:04.
20.04.13
01:25
Прави ми впечатление, че повече обичаш да дърпаш, отколкото да буташ.
За тягата, след първите 8 х 70, следващите можеше да ги правиш 1-чки и да ги броиш, като подготовка за по-тежка от 160 кг тяга. Даже, ако имаш неуспешен опит, хвани после с разноименен хват и все пак го преодолей.
Гледам и само преден клек правиш. 125 кг за преден, за заден още колко отгоре? Тая тяга само с краката ще я метнеш. На другата ти тренировка за гръб, ще се радвам, ако видя други стойности за тягата. :)
Със смесен и 170 ще дръпна, за нагоре не мога да предполагам, но с кофти техника - да. Задния клек го спрях декември заради контузия в кръста и честно казано не ми липсва - предният го бие по всички параграфи в моите класации :).
Иначе в следващата тренировка може да експериментирам това, което предлагаш - да видим докъде ще ида. Но хвата ще си остане надхват :) - по-горе на страницата съм обяснил теорията си по въпроса :).
П.С. За дърпащите и бутащите определено е така - бутащите са ми слабички :).
Мнението беше редактирано от Петър на 20.04.13 01:39.
Днес -20.04.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГЪРДИ и ТРИЦЕПС “Б”
1. Обратен бенч -
1х8х60
1х4х80
1х4х80
Дропсерия 1х110 кг + 7х100 кг
Дропсерия1х115 кг + 5х105 кг
Дроп-1х10х85+1х8х65
Доволен съм днес :)! 110-ката - перце, реших пак да напъвам за бройка 100-те, тоя път обаче в първата дропсерия (мин.седмица в първата дропка бяха 5, сега - 7), след това се чудих да вдигам ли килограмите, да остана ли на 110. Нямаше кой да ме пази и затова се двоумих, но му теглих една и сложих 115. За учудване и те не бяха кой знае колко тежки - определено 2, че и три повторения (със спотър) можех да направя. Затова реших и да напъна на 105 да видим какво ще стане - добре се получи като цяло.
1х6х35 кг
1х6х40 кг
1х6х30 кг
Бива и тук - май за сефте правя самостоятелна 6-ца на горната лежанка с 40 кг дъмбели...На 30-тицата вече силите свършиха - ръцете се кривиха и реших да не се мъча за 8.
3. Кофи
1х15хСТ
1х7х17,5кг
Пак експерименти с кофите - да видя докъде ще ме изкарат раменете - на 15-тото вече почнаха да болят, т.е. както и преди те са ми лимитиращият фактор тук...17,5 и те за експеримент - да видя кво ще стане...
4. Суперсерия от разгъване на скрипец за трицепс с “Λ” - образна ръкохватка (Р) и седнал калф (СК) - без почивки никъде
1х15х30 кг (СК)
тук вече имаше една почивка от около минута - минута и половина
1х25х40кг (СК)
Нищо интересно. Нямаше много крампи на прасетата - в последната серия само две :).
Биваща тренировка :). Явно беше ден за гърди :D днес. Трябваше да разучавам новата техника за обратен лег, но отидох късно в залата и нямаше време (а и забравих да прочета преди това кое точно как беше :D)
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
11:30 - протеин, креатин
13:30 - овес с мед
по някое време следобяд 2 банана и шепа ягоди
18:30 - 400 гр. пилешко филе със задушени зеленчуци и 100-тина гр. сметана
22:45 - 2 дози протеин, 2 банана
00:30- 400 гр. пилешко филе със задушени зеленчуци и 100-тина гр. сметана
Мързелива събота - цял ден ми се спи, че станах рано (в :D 10:30), и ми се събират малко под 8 часа сън, което за мен за уикенда е малко :). Иначе следобяд разходки, туй-онуй и така...
Това е май в общи линии.
Мнението беше редактирано от Петър на 20.04.13 23:02.
20.04.13
23:02
Така като гледам, скоро ще се снимаш отпред! :D