14.04.16
11:51
Тестът за бременност потвърди най-големите ѝ опасения: дебела е.
Звъни блондинка на мъжа си и го пита: “Къде са децата?!?”
Той отговаря: “На англисйки.”
И тя: ох, добре. “Where are the children?!?”
15.04.16
19:40
Започнали да се хвалят...
Американеца :
- Ние кръстосахме пиле със стоножка!
- И каква е ползата?
- Ами сега пилетата ни имат по 100 бутчета
Швейцареца :
- Ние кръстосахме крава с пчела!
- И каква е ползата?
- Ами сега доим по 20 литра пчелно млечеце!
Българина :
- Ние кръстосахме светулки с п..въшки!
- И каква е ползата?
- Където свети не бараме...
Борисов казал, че Пеевски си отива. Не е зле, но все пак бих предпочел Пеевски да каже, че Борисов си отива... (puke)
Майка-веган:
- Деца, хайде идвайте бързо, че ще ви увехне яденето!
Мнението беше редактирано от Sanya на 20.04.16 17:55.
22.04.16
14:24
Мъж се прибира от командировка. Вечерта си лягат и мъжът казва:
- С кой си ми изневерила!?
А жената си псува наум:
- Д*йба тия матраци с мемори пяна д*йба!!!
24.04.16
00:04
казано от Jikata на 10.10.12, 12:46:
Седнал един в една кръчма.Идва келнера:
—Добър ден!Какво ще желаете...
—Какво вино имате?
—Сухиндолско и Павликени!
—Дай една бутилка Павликенско..
Донесли му виното..дръпнал една глътка:
—Ама това е Сухиндолско,аз исках Павликенско!
—Е то само един синор ги дели лозята!Каква е разликата!?
—Бръкни на жена ти едновременно с показалеца и средния пръст в двете дупки,после ги оближи..
Има разлика във вкуса нали?Пък само един синор ги дели!
:D
24.04.16
00:08
Какво нещо може да накара една жена да напише първия си коментар, след като е тук от половин година (rock)
24.04.16
18:06
Момиче към своя любим: - Ще ти подаря такава нощ, която никога няма да забравиш...Само да си доям боба...
25.04.16
19:19
Изсечени гори, бетонирани плажове, мръсен въздух и изгорели газове... Такава планета ли искаме да оставим на Лили Иванова?!
– Не ти ли прави впечатление, че днешните младежи се страхуват да се женят?
– Така е. Ние бяхме съвсем други. Аз например, въобще не знаех какво е това страх, преди да се оженя…
- Комшу, знаеш ли, че жена ти е травестит?!
- Да е.
- Еми казвайте ги тия работи е, маааму стара.
29.04.16
14:16
От сцената на Държавното по КултУризъм, провело се на 23 и 24.04.2016 в Пловдив. :)
Ако ви попаднат снимки, на които се вижда задният план на сцената, загледайте се в логото. :)
Лично за мен си е за тема вицове. :)
02.05.16
21:44
Неопитна млада гадателка предсказала на Иван,че две години ще живее без секс.Но Иван не бил съгласен и на момента и доказал,че е шарлатанка.
02.05.16
22:28
Великден единствения период в годината в който мога да ям по десет яйца на ден без да се набивам на очи :)
/не е виц/
казано от Вероника Налбатска на 29.04.16, 14:16:
От сцената на Държавното по КултУризъм, провело се на 23 и 24.04.2016 в Пловдив. :)
Ако ви попаднат снимки, на които се вижда задният план на сцената, загледайте се в логото. :)
Лично за мен си е за тема вицове. :)
Рони, това е нарочно - за да не се бърка културизъм с култура. ;)
06.05.16
20:25
Студенти медици,контролно на тема:”Полова система при човека-мъжки полов орган”.Девойка,очевидно неподготвена подбутва съседа си:„Подскажи ми!”Накрая на младежа му писнало и леко си смъкнал панталона:„На,гледай!”
Минал доцента и се подсмихнал:
–Колега,приберете си записките!Колежката да е чела през семестъра........
Подобна ситуация, но устен изпит, колегата зад чина услужливо й го бутнал в ръцете за подсказка
...—Това е орган ... - започнала колежката - .. не - мускул ... не, не - кокал
Мнението беше редактирано от Dymag на 06.05.16 21:27.
11.05.16
17:39
-Скъпи шоколадовите бисквити са свършили!
-Мила моя не се казва “са свършили” а ” баси мамата пак съм оплюскала два пакета шоколадови бисквити”. Отговорност трябва да се носи, отговорнооост.
Бабичка в рибен магазин: - Рибата прясна ли е? - Бабо, та тя е жива! - Абе, то и аз съм жива, ама...
- Петров, какво сте правили с двете асистентки в лабораторията? - Нищо... - А защо заекът ви гледа с такова уважение?
13.05.16
13:22
...
Въпрос към психиатър: Как се нарича фобията към моторни резачки?
Отговор: Здрав разум.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.05.16 13:31.
13.05.16
13:32
Руският министър на културата:
- “А ние имаме певци въобще от световен уровен - Йосиф Кобзон - на запад нямат подобен!”
Председателят на Съюза на поетите:
- “Да, и Ролинг Стоунс въобще не могат да свирят и пеят. Така е!”
Председателят на Съюза на художниците:
- “Да, наистина. На запад дори и гей-движения нямат. Всички педерасти са у нас!”
В малко свободен превод. :)
Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 13.05.16 13:36.
13.05.16
22:37
Господин прокурор, госпожи и господа, братя и сестри на Република България, обръщам се към вас за всестранна помощ. Три семейства сме под един покрив. Синове и снахи. Буря и гръмотевици. Камъни и дърве… Ще хвърчат трупове като на Шипка. Чакам ви като Радецки! - oткъс от жалба, подадена в адвокатска кантора.
14.05.16
09:27
Мъж на средна възраст,с наднормено тегло и бирено коремче стоял на пейка в една Детска градина.По едно време при него дошла една служителка на градината и го попитала;Господине,дете ли чакате.......ааа не,не-аз така съм си дебел:D
14.05.16
12:46
- Докторе, симулантът в трета стая умря!
- Еее, тоя вече прекали!
15.05.16
19:45
Руски турист предизвика масова паника и погром с гръмкото неочаквано провикване към съпругата си във фоайето на аерогарата в Ню Йорк:
- Алла! Я в бар!
:D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.05.16 12:28.
Овчар взел за жена красива блондинка. Дошъл сезонът за паша на овцете и преди да тръгне, овчарят дал на жена си следните наставления. - Аз отивам на пасището. Понеже ти оставаш вкъщи, искам да знаеш, че ако ми се прави секс, ще гръмна с пушката веднъж и те очаквам на пасището. Заминал овчарят да пасе овцете. Когато му се приискало секс, гръмвал с пушката един път и жена му пристигала. Един ден,обаче, като гръмнал, тя не дошла. На следващия ден пак гръмнал - пак я няма. Това продължило един месец и овчарят се притеснил. Зарязал овцете и се прибрал в селото. Отишъл си вкъщи - от жена му няма следа. Тръгнал да пита съседа: - Съседе, да си виждал жена ми? - Абе, да ти кажа тука си беше жената. Чат пат се чуваше по един изстрел и тя изчезваше за малко, ама после се прибираше. Обаче откакто почна ловният сезон, хич не съм я мяркал...
16.05.16
15:28
В козметичния бизнес много се търсели маймунски та..ци. Киркор бил снабдител на една от фирмите и решил да вземе и Гарабед с него за помощник. Отишли в джунглата и почнал да му обяснява:
-Аз се качвам горе на дървото и ще почна да друсам. Ако падне някоя маймуна, Шаро ще и отхапе та..ците. Ти стоиш долу с пушката.
- И какво да правя.
-Ти си като охрана, ако аз падна да застреляш Шаро.
16.05.16
20:41
По Босфора минавал Американски кораб.Един член от екипажа гледа на Турския бряг рибари ловят риба.Не знаел много добре Турски,но все пак се решил и попитал:Fishermen fish варму?Никой не отговорил,само едно младо момче се провикнало:Sometime йок,sometime чок.
Мнението беше редактирано от Марин Димитров на 16.05.16 20:42.
Трима ловджии си говорят за жените си: - Моята е като сърна! Стройна, нежна, с големи влажни очи? - А моята е хитра, лукава, бърза – като лисица. – А моята пък, да ви кажа, външно изглежда като човек.....
Разговор между ловци: - Как разбра, че онази мечка е стръвница? - По погледа - същият като на жена ми!
17.05.16
23:12
По здравословни причини на мъж му се наложило да му направят кастрация.Операцията минала успешно-всичко нормално.Дошло време да започне работа,но и в която фирма да подаде СВ,видейки ‘здравословния’ му проблем,му отказват.Вече на ръба на отчаянието подава молба в поредната фирма,която за негово учудване го наемат.Започнал той работа-всичко нормално.След 3-тия ден шефа събрал работниците след работния ден и им казал:Момчета от утре всички на работа от 9.00 часа,само ти(на новия работник) идвай в 11.00 на работа.Речено-сторено.Минало месец през който новия работник му било интересно-Аджеба защо аз идвам по-късно от другите,а взимаме еднакви заплати.Един ден не се сдържал и питал шефа си:Шефе не че нещо против,ама защо аз идвам в 11.00 на работа,а другите в 09.00.Шефа казал:Еми другите като дойдат в 09.00 часа до 11.00 си клатят мъдете,а ти идваш направо за работа
18.05.16
12:19
През 69-та година американците кацат на Луната! СССР взели решение да кацнат на Слънцето.Но учените казали ,че е много горещо и корабът ще изгори още докато пътува.Тогава един от ръководството на Съветския съюз взел думата:
-Другари ,партията и затова е помислила.Ще пътувате през нощта.
- Каква зодия си?
- Веган.
- Чакай малко бе - такава зодия няма!
- Виждаш ли, вече се заяждаш! Това е от месото...
23.05.16
12:04
Един човек си купил джип,но проблемът бил ,че не можел да се побере в гаража му с 2-3 см. бил по-висок.Тогава този се ядосал ,взел чук и започнал да удря по тавана на джипа си.Съседът му го видял и му казал да не си чупи колата ами да спихне малко гумите и така да я вкара.Собственика на джипа го погледнал с учудване и казал:
-Ти мене за малоумен ли ме мислиш?Не виждаш ли ,че той не опира отдолу ,а отгоре ?
В детската градина, бащата към синчето си:
- Ти вече си голям и трябва да знаеш, че никакъв дядо Коледа не съществува, това бях аз.
- Знам, знам. Ти си и щъркела ...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече