Набирания и кофи по Шейко Б.И.

Темата е заключена.
Прескочи до:
Carbohydrate

04.07.17
17:31

Тяга
20*5
50*5
80*5
110*5 с прави крака
120*3
140*3
120*3 с прави крака
Набирания
5*3 с 25 кг
Повдигане на крака от вис
както предния път 2 по 1 повт.
От хор.лег с дъмбел 10 кг - повдигане и задържане 10 сек. - 3 по 10 сек.
Задържане на дъмбели 15 кг като ги повдигна напред, опрян с гръб на стената -  2 по 5,6 сек
и със 17,5 кг - 2 по 5,6 сек.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 04.07.17 17:32.

Carbohydrate

07.07.17
16:30

ЛЕГ
20*10
40*10
50*5
70*5
80*3
90*3
100*1
110*1
100*2
90*3
85*5
80*6
Добутване от 25 см на Смит машина - трицепса да до убия))
120 някъде 5 по 1 повт.
ТРИЦЕПС НА БЛОК 3*8 с 35кг
КЛЕК
20*10
50*5
80*5
110*5
130*1
130*1
130*1
110*3

Carbohydrate

09.07.17
16:12

И така)))
3 изкачвания на 18-и етажен блок, но етажите са 19 или 20 с партера.
1 - 3,50 мин
2 - 3,50 мин
3 - 4 мин точно.
Слизане със асансьора. Пулс за втори опит 120 уд/мин. В края на 3 опит - 180 уд/мин. Даже не очаквах.
Изкачването е без спиране за почивка. Първото изкачване е стъпвайки на всяка стълбичка. Второ и трето, през една до 9-я етаж, после по една. Какво забелязах. До 9-я етаж добре, после осезаемо настъпва спад в енергията и намаляване на скоростта. Разделението е 1 мин и 50 сек до 9-я и 2 минути останалата половина. Мускулите на външната част на бедрото и прасеца държат без проблеми...малко се втвърдяват от млечната киселина, но движението не спира по никакъв начин. Ноооо, въздуха не стига, като че ли....Май сърцето не е развито за такъв мускул))...а и няма от къде, като правя единични повторения. Поне разбрах, че работят доста добре бавните влакна и са много и то май повече от бързите))), което значи, чееее трудна работа за увеличаването на ПМ в клека)))...Но, може и да греша, като цяло....Доволен от опита!
А, и след това можех да бягам спринтове, колкото и в началото, което говори, че се е работило с окислителните влакна предимно...🙂
И,))  анаеробния праг е на 180 уд/мин някъде)

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 10.07.17 15:57.

Carbohydrate

11.07.17
19:18

Уморен от това изкачване......забелязах, че такива натоварвания много добре влияят на организма, но много ме умарят, май....
Клек
50*5
60*5
70*5
90*5
110*3
130*1*4
Лег
50*5
60*5
70*5
80*5
90*3
100*2
90*2
Преса

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 11.07.17 19:19.

Carbohydrate

14.07.17
18:13

Изкачване на 19-и етажен блок с малкия (8кл)
3 пъти без почивка.....изпревари ме на последното изкачване, което почти бягахме)))....пулс не съм засичал в края на третото....в края на първото изкачване беше 26-27 удара за 10 сек.
следващият път ще взема една торба цимент от 25 кг)))

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 14.07.17 18:26.

Carbohydrate

16.07.17
12:32

Изкачване на 19 -ти етажен блок
3 пъти без почивка.
в края на третото изкачване пулс 26-27 уд за 10 сек
време:
1. 3:50 мин
2. 3:40
3. 3:50

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 16.07.17 12:33.

Carbohydrate

16.07.17
18:46

Втора тренировка на лостовете
Набирания за хипертрофия
Кофи на лоста: пред и зад него

Carbohydrate

17.07.17
17:33

Клек
петици до 110
тройки на 130 - три подхода
Кофи - лакътя ме сряза нещо...явно от вчера....- без

Carbohydrate

18.07.17
18:10

Раздвижване суперсерия
тяга с прави крака 40 кг/ обратна хиперекстензия - 3 кръга
На пода - повдигане на прави крака и гърдите с изпънати ръце, едновременно, с тежест +5кг на краката и в ръцете - 3 серии

След това:
качване на 19 -ти етажен блок
през две стъпала, бързо - 2 мин и 50 сек. Това е с 1 минута по бързо от обикновеното))
пулс: о боже)) 25-26 уд за 10 сек....

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 18.07.17 18:11.

Carbohydrate

26.07.17
18:30

мина една възстановяваща тренировка и днес:
клек 130 кг 3,5,5 повторения
преса легнал- повдигане на крака и торса едновременно:
СТ по 10
+5 кг в ръцете и на краката - 10 повт
+7,5 - 10 повт
+10 - 5 повт
хиперекстензия с диск 25 кг - 10 повт
толкова 🙂

Carbohydrate

29.07.17
13:00

Хипертрофия или ББ, както искате:
Гърди
х.лег широк хват 5 по 8
х.лег с дъмбели 3 по 10
наклонен лег 5 по 8
с дъмбели 3 по 8
Рамо средно и задно
преса с дъмбели седнал 3 по 8
хеликоптер широко 3 по 8
дърпане на кросовър в наклон 3 по 8
Трицепс на хор.лег - добутване с тесен хват 5 по 8

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 29.07.17 13:02.

Carbohydrate

02.08.17
21:20

направих андроид приложение и се радвам, все едно виждам майка си, баси)))

02.08.17
22:16

казано от Carbohydrate на 02.08.17, 21:20:

Carbohydrate, програмист ли си?

Carbohydrate

02.08.17
22:35

казано от NightCrawler на 02.08.17, 22:16:

казано от Carbohydrate на 02.08.17, 21:20:

Carbohydrate, програмист ли си?

))) не, просто предприемач любител)))...имам идеи и ги реализирам....популяризирам град Бургас....направих (идея, не техническа част) андроид приложжжжение с карта на Бургас и едновременно туристически гид, не е кой знае какво, ама няма такъв на пазара още...и е безплатен....сега го подобрявам малко...след 1 ден ще излезе в Гугъл Маркета, надявам се )

Carbohydrate

02.08.17
23:02

Честит ден на ВДВ на Русия! Наздраве!

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 02.08.17 23:05.

Carbohydrate

02.08.17
23:14

Клек до 130

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 06.08.17 16:00.

Carbohydrate

06.08.17
16:06

Клек до 150
50*5, 80*5, 110*5, 130*1, 150*1
Тяга с прави крака
50*10, 80*10, 100*5
Хиперекстензия
ст*10, 25кг в ръцете*10, 50 кг*10, 70кг*10 ще стане любимо упражнение май)
хоризонтален лег, повдигане на прави крака и изпънати ръце едновременно
ст*10, 7,5кг в ръцете и на краката*10,  7,5кг*10,
Трапец))
50 кг*10, 80кг*10, 110кг*5, 130кг*5, 130кг*5

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 06.08.17 16:07.

Carbohydrate

09.08.17
20:25

Приложението е готово! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.srgshdev.offlineburgasmap
може да го теглите)....Бургас!

Carbohydrate

11.08.17
07:41

Общо взето, не ми пука дали някой ме харесва тук във форума, а за разбирането...и аз не съм разбирал много от нещата, но никога не съм хокал литературата, просто малко съм знаел и не съм си представял как са свързани нещата. Има още моменти от физиологията, които не могат да ги обяснят, но пишат, че са такива и така става и трябва да го приемем, а обяснението може да дойде и по-късно...за този, който чете и търси, не е проблем)), ще почака. Отначало ме беше яд, че не съм останал чут, че не са ми дали да се изкажа модераторите...е все пак печелят пари вече от форума, разбирам ги и не им трябва някой безплатно да дава съвети...да пораства на техният гръб....На никой не дължа нищо и не търся нищо. Превел съм доста статии и съм ги публикувал тук. Много от хората, даже и “старите”, са ми благодарили....Та, борбата трябва да е с вътрешното ти аз, по скоро, да се стремиш утре да опознаеш повече, да надграждаш, да търсиш, да си полезен на околните...
Кой каквото прави, правиго за себе си....Много хора заминаха от форума, обидени от съфорумниците - цвета на обществото))).....някои, още ги цитирате....Не е лошо човек да си прави равносметка, време от време и да сравняма не другите със себе си, а себе си от преди и сега 🙂
Времето за пребиваване на Земята е ограничено, не го пропелявайте в безсмислени неща. Кой знае, може да ви е от полза в другият живот това - придобиване на повече качества и не само от физически характер. Мусаши започва своята книга със една истина, която е осъзнал. Искал и другите хора да я осъзнаят и я е написал, но за повечето от тях това ще остане само обикновен текст, написан от човек, който е разбрал закона на Вселената (поне един от него)....
Продължаваме напред....днес уж вече трябва да е тренировката, все не мога да се домъкна до залата)...

11.08.17
10:46

казано от Carbohydrate на 11.08.17, 07:41:

Общо взето, не ми пука дали някой ме харесва тук във форума, а за разбирането...и аз не съм разбирал много от нещата, но никога не съм хокал литературата, просто малко съм знаел и не съм си представял как са свързани нещата. Има още моменти от физиологията, които не могат да ги обяснят, но пишат, че са такива и така става и трябва да го приемем, а обяснението може да дойде и по-късно...за този, който чете и търси, не е проблем)), ще почака. Отначало ме беше яд, че не съм останал чут, че не са ми дали да се изкажа модераторите...е все пак печелят пари вече от форума, разбирам ги и не им трябва някой безплатно да дава съвети...да пораства на техният гръб....На никой не дължа нищо и не търся нищо. Превел съм доста статии и съм ги публикувал тук. Много от хората, даже и “старите”, са ми благодарили....Та, борбата трябва да е с вътрешното ти аз, по скоро, да се стремиш утре да опознаеш повече, да надграждаш, да търсиш, да си полезен на околните...
Кой каквото прави, правиго за себе си....Много хора заминаха от форума, обидени от съфорумниците - цвета на обществото))).....някои, още ги цитирате....Не е лошо човек да си прави равносметка, време от време и да сравняма не другите със себе си, а себе си от преди и сега
Времето за пребиваване на Земята е ограничено, не го пропелявайте в безсмислени неща. Кой знае, може да ви е от полза в другият живот това - придобиване на повече качества и не само от физически характер. Мусаши започва своята книга със една истина, която е осъзнал. Искал и другите хора да я осъзнаят и я е написал, но за повечето от тях това ще остане само обикновен текст, написан от човек, който е разбрал закона на Вселената (поне един от него)....
Продължаваме напред....днес уж вече трябва да е тренировката, все не мога да се домъкна до залата)...

Нали знаеш че даването на знание не е наливане с кофата. Който не разбира, не търси и не иска, той не може да получи знание насила, той си знае едно нещо и него си го бае, други гледни точки не приема. Така че по принцип да се обясняваш на хора на които не трябва, е безмислено и не води до нищо.

11.08.17
11:31

Понеже заключиха темата, в която се водеше спор... Имам контузии на двете рамена от преди да започна да тренирам с тежести и съм чувствителен по темата. Може да прочетеш тук, има доста истини http://lubomirivanov.com/7942/

п.с. относно личното ти постижение, намирам го за напълно нормално за човек с твоя стаж в залата. Интересни са постиженията на професионалните атлети, на които това движение не им е основно, но им влиза в подготовката. За пример Ян Железний е имал 200кг лег на 80кг ЛТ.

Carbohydrate

11.08.17
11:44

изобщо не ставаше въпрос за личното постижение, пак се чете между редовете. Написах го в контекста, за който пишеш, но не го взимаш предвид. Стаж в залата....Понеже се пише за гръдните мускули, то широкият хват е изолирано упражнение, където гърдите участват с най-голям процент......и като такова, целта на упражнението е задействане на всичките влакна...и както си изразява Джейм, това са стави, съотношения, ъгли и т.н.))тежеста тук не е първостепенен фактор....Не искам повече да пиша по темата, кой както иска да си прави, не ме интересува...

Не можах снощи да пиша, понеже затвориха темата, та затова тук.

Не знам колко и какво си учил във ВИФ, ама явно или си спал по време на лекциите, или си назубрил нещо там да има, или си изкукал и нищо вече не помниш.

Обяснявам, не заради теб, а заради хората, които опитваш да контузиш, барем използваш онова на 2рия си етаж и спреш да даваш тъпи и откровено опасни съвети.

Когато разтвориш ръцете на лежанката (под формата на Т), ръката е в 90 градуса абдукция и вътрешна ротация. Механично пътят на щангата е вертикален (което принципно е най-краткият път и принципно би следвало да е най-добрият вариант, но само принципно). Скапулата (плешката) е мобилна, доколкото не е закрепена към гръбнака, а в горната си част е свързана с ключицата. Но, когато легнеш върху пейката, реално голяма част от мобилността на скапулата изчезва (тя е притисната към пейката). Когато правиш описаното от теб упражнение, какво според теб се случва в рамото? Ще отговоря, понеже явно не знаеш. Тъй като пътят на щангата е вертикален, вектора на силата е насочен право надолу. Скапулата е почти неподвижна, а главата на хумеруса се притиска в скапулата (главата на хумеруса влиза в акромиоклавикуларната става). А знаеш ли какво става като се притисне? Сухожилията (залавните места) на инфраспинатуса и супраспинатуса стават на фрикасе. Днес, утре, вдругиден - нищо особено няма да усетиш. След месец-два като се получи възпалението си ЧАО. А да, и бурсата, която е в акромиоклавикуларната става също заминава от цялото притискане. Ще ти оставя за домашно да помислиш какви са последствията.

Та опитай да размърдаш останалото ти евентуално сиво в-во в русофилската ти тиква и спри да даваш опасни съвети, които ще контузят някого. И вземи попрочети нещо различно от избраните трудове на Сталин и Ленин. Още Абаджията преди 30 години практически им показа къв чеп за зеле са.

11.08.17
13:52

казано от Херцог Трън на 11.08.17, 13:38:

Когато разтвориш ръцете на лежанката (под формата на Т), ръката е в 90 градуса абдукция и вътрешна ротация. Механично пътят на щангата е вертикален (което принципно е най-краткият път и принципно би следвало да е най-добрият вариант, но само принципно). Скапулата (плешката) е мобилна, доколкото не е закрепена към гръбнака, а в горната си част е свързана с ключицата. Но, когато легнеш върху пейката, реално голяма част от мобилността на скапулата изчезва (тя е притисната към пейката). Когато правиш описаното от теб упражнение, какво според теб се случва в рамото? Ще отговоря, понеже явно не знаеш. Тъй като пътят на щангата е вертикален, вектора на силата е насочен право надолу. Скапулата е почти неподвижна, а главата на хумеруса се притиска в скапулата (главата на хумеруса влиза в акромиоклавикуларната става). А знаеш ли какво става като се притисне? Сухожилията (залавните места) на инфраспинатуса и супраспинатуса стават на фрикасе. Днес, утре, вдругиден - нищо особено няма да усетиш. След месец-два като се получи възпалението си ЧАО. А да, и бурсата, която е в акромиоклавикуларната става също заминава от цялото притискане.

Освен това, шестте лигамента там се подлагат на такъв стрес, че могат да се скъсат като конци без предизвестие. Отделно от това главата на хумеруса не е идеална полусфера и точно в това положение триенето между нея и гленоидната ямка е доста силно и в същото време неестествено. Следствието от това триене е, че след време почват едни калцификати да се отлагат, ама спокойно, те не се и резорбират, докато лигаметните вече знаят как да ги фиксират във ВМА(не, че трябва да е успокоение де).

Та нищо лично, Васко, но тези подробности от анатомията на глено-хумералната и акромиоклавикуларната стави не признават нито ВИФ, нито НСА, нито 145 лег, нито влакна, ъгли и каквото още се сети някой.

Carbohydrate

11.08.17
13:59

Никой не е писал за хвата, като ставен ъгъл, та ако говорим за ъгъла в лакътната става, той не трябва да е по-голям от 90 градуса и естествено да е по-малък....Недей да пишеш обиди - цвета на фитнес обществото! Знаеш, че мога и аз и то няма никак да ти хареса, просто се въздържам! Това ли е цвета на обществото на форума)))....?!
Вие сте “болни” на тема движения и съдите от тази гледна точка. А това е грешно, ако целта е покачване на ММ на конкретна мускулна група. И да, лега също е травмоопасно упражнение, като тягата и клека, многоставно базово упражнение. Повтарям упражнение!!!! Лега е упражнение - движение! Ако искаш голям лег, правиш движението лег! Ако искаш големи гърди, то има 5,6 упражнения за развитието им и лега е допълнение, но в никакъв случай основа. Вече е доказано, че гърдите растат по-добре от лег с дъмбели, отколкото със щанга...
Нищо лично, само факти 🙂

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 11.08.17 14:03.

11.08.17
14:04

казано от Carbohydrate на 11.08.17, 11:44:

изобщо не ставаше въпрос за личното постижение, пак се чете между редовете. Написах го в контекста, за който пишеш, но не го взимаш предвид. Стаж в залата....Понеже се пише за гръдните мускули, то широкият хват е изолирано упражнение, където гърдите участват с най-голям процент......и като такова, целта на упражнението е задействане на всичките влакна...и както си изразява Джейм, това са стави, съотношения, ъгли и т.н.))тежеста тук не е първостепенен фактор....Не искам повече да пиша по темата, кой както иска да си прави, не ме интересува...

Но виж пък .. ако си спорил за това нещо, не се сърди че другите са те хейтнали 🙂

Carbohydrate

11.08.17
14:12

казано от kaloyan на 11.08.17, 14:04:

казано от Carbohydrate на 11.08.17, 11:44:

Но виж пък .. ако си спорил за това нещо, не се сърди че другите са те хейтнали

ставаше въпрос, че и аз знам да вдигам, за разлика от доста хора имам мн добре развити гърди, е със времето спаднаха, защото не тренирам за красота и ММ...на 18 г имах 116 см обиколка и гърдите ми започваха направо от врата)), та аз ли не знам как се прави, как се тренира))..Ей сега за 60 дни мога да се нацепя пак така, като едно време, гърдите ще са супер оформени,..не ме влече това обаче....както и да е)...

И като ми напишеш великите си обиди, да ти кажа ли къде ще си сложа написаното от изкукал русофил като теб или сам ще се сетиш? За мен е важно хората да не ти послушат глупостите и да не се контузят в следствие на тях.

То като гледам и ти не знаеш какво искаш да кажеш явно.

Отиди да поплачеш сега в ъгъла срещу несправедливото отношение към теб тук.

11.08.17
14:17

казано от Carbohydrate на 11.08.17, 14:12:

ММ...на 18 г имах 116 см обиколка и гърдите ми започваха направо от врата))..

Извинявай,ама това нещо впечатляващо ли е?
Дъщерята е със 110-12см, без да е с кой знае какви гърди и не е още на 18г))))
А и лега от 145 не бих го слагал като аргумент...в предишната  зала ,всеки втори келеш буташе толкова.

Carbohydrate

11.08.17
19:10

Сега, понеже аз съм едно нищо и карам хората да се контузват, ще напиша следното:
Всички упражнения за гърди и само за гърди, се правят с най голямо участие на тази мускулна група, нали така?! Иначе нямаше да ги наричаме упражнения за гърди, а за трицепс, бицепс и т.н. До тук мисля, че няма разминаване. Плоскостта в която се работи е най-важният фактор, за да се натовари точно определен мускул. Така, приближавайки ръцете една към друга, на хор.лег, акцента се измества към трицепса. Другата равнина е също важна. Равнината на разположението на лактите към торса. Между торса и лакътя трябва да е пак 90 градуса. Така, ако приберем много лактите до тялото (това не може да стане обаче, ако хвата е широк), лактите и хвата трабва да са на една линия при движението, натоварването също се измества към трицепса и широките мускули на гърба. Най-благоприятнатапозиция за да се натовари гръдния мускул от хор.лег е такъв хват, при който бицепса да е паралелен на щангата. Но тогава би трябвало да я пускаме на врата си, а това не е приемливо, за това се пуска на горната част на гърдите. Хвата обаче е от значение, казахме, че при по тесен хват, натоварването се измества към трицепса. Най-удачната позиция е когато в най-долната точка, лакътната става образува ъгъл 90 градуса. Всички машини са направени на този принцип, прилагам снимки.
Що се касае травмоопастността, то ще кажа така, нали на кросовъра никой не се контузва, а ъгъла в ставата, когато се работи, стига и до доста по-голяв от 90 градуса! Защо? Еми, защото не може да се сложи 100 кг там, просто не е възможно да се прави упражнението – ще прилича на кофичка. Правейки аналогия с кофичките със широко разтворени ръце, самият Джеймс заявяваше травмоопастност при по-дълбоко пускане на тялото – движението не е нормално за ставите.
Защо хората си мислят, че хор.лег за гърди се прави със голяма тежест, а същевременно нито на кросовъра, нито на машина за затваряне за гърди, не слагат такива тежести, че да се контузват…
Уред за избутване пред гърди, също има фото долу. Да го разгледаме. Нивото на китките е на нивото на горната част на гърдите! Защо? Защо не е по-надолу? Правилно! Акцента няма да е върху гърдите. И накрая видео от статията
https://www.bb-team.org/exercise/2841_iztlaskvane-na-shtanga-ot-leg-tip-gilotina
вижте къде хваща щангата и какъв ъгъл образува лакътната става
материала е събран от сайта ББ Тийм

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 11.08.17 19:33.

Carbohydrate

11.08.17
19:11

С това, казвам край на писането по темата. Който не е съгласен, да създаде отделна тема и ще обсъждаме там!

Клек
петици до 130, 140 по 2, 150 по 1
Тяга с прави крака
50,80,100 по 10
Крака към ръце хор.лег с ст, 7.5кг, 10, 7.5 в ръцете и на краката - по 10 повт.
Хиперекстензия по 10 повт
ст, 50 кг, 65, 80, 95 по 5 - понеже дисковете са различен размер и се прекатуриха, не можях да ги уравновеся
Повдигане на дъмбели от седеж
17,5 кг, 22, 25,25 по 8-10 повт.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 11.08.17 19:18.

Carbohydrate

18.08.17
18:06

Мина една тренировка)), забравих какво правих на нея))
Днес
клек до 150 по 1
Добро утро седнал, прав 50, 70, 100 кг
обратна хиперексензия с 10 кг
хиперекстензия с 50 кг
коремна преса
Лег 70 кг 3 по 8

Carbohydrate

19.08.17
18:07

Набирания
ст по 5
10 кг по 8
15 кг по 5
22,5 кг 3 по 5
Бицепс със щанга 5 по 8
Бицепс на кросовър с въже 3 по 10

Carbohydrate

28.08.17
13:33

ЛТ - 87-88кг
Клек - опит за рекорд
170 кг - добре
175 кг - добре
180 кг - леко плитки май бяха, но страх лозе пази)...другият път ще е добре...
УРА!
хипертрофия:
добро утро -  110кг *10; 2*10*130
хиперекстензия - 85 кг 3*8
коремна преса легнал, ръце към прави крака повдигане... с дъмбели 7.5кг
коремна преса прав (молитва) с ластик 3 по 10

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.08.17 17:31.

Carbohydrate

31.08.17
16:29

Лег
през 5-10 кг до 100 по 1
Клек - раздвижване с 50 кг
Рамо
военна преса седнал 3 по 5 със 60кг
Предно рамо 3 по 10 на долен скрипец
Трицепс на блок 5 по 10
на блок трицепс зад глава  2 по 10
хиперекстензия
обратна такава
разтягане

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 31.08.17 17:07.

Carbohydrate

05.09.17
10:04

вчера
набирания с 25 кг 1 по 5 и 2 по 4)
лег до 100 по 2
бицепс със щанга 4 по 10

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 05.09.17 10:04.

Carbohydrate

07.09.17
15:25

Клек
20 по 5/ 50 по 5/ 80 по 5/ 100 кг 3 по 6
кофи петици с СТ, 10, 15, 15,15 кг
Хиперекстензия с 25 кг 3 по 10
Добро утро и трапец в едно движение 3 по 12 с 80 кг
Бягане на пътека 10 минути

Carbohydrate

10.09.17
13:25

Клек шестици до -  110 * 3 серии
Разгъване на машина 4 по 10
Хиперекстензия с 25 кг 3 по 10
Добро утро и трапец 4 по 10 с 110 кг
Бицепс с V-обр. лост 3 по 10
Чукове с 10 кг дъмб 3 по 10
Бицепс на кросовър по 10 повт на ръка, 3 серии
Корем от лег с дъмбели 7.5 кг на краката и в ръцете - едновременно повдигане.

МЕРКИ горе-долу:
Рамене -  132
Гърди  - 122
Бицепс - 40 , врат 41, прасец  - 39
Бедро долу - 54
Бедро горе - 64
Талия - 93)) - замазнях...и имам пак палачинка на корема)))
килограми 88-89 кг
ръст - 177-78см

Carbohydrate

14.09.17
19:26

Лег трибойски
20 кг * 10 повторения* 1 серия
55*5*1
65*4*2
75*3*2
80*3*5
Клек
85*5*1
100*5*2
115*5*5
Лег трибойски
55*5*1
65*5*1
75*4*4
Трицепс на блок 3 по 8
Раменна преса със щанга седнал, пред гърди 3 по 8 с 50 кг

Carbohydrate

16.09.17
19:19

Тяга до колене
85 *3 повт *1 серия
100*3*1
110*3*2
120*3*4
Тяга от подставки
90*4*1
110*4*1
120*4*2
130*3*4

Набиране с 15 кг 5*5
Бицепс с една ръка на кросовър 5*10
Преса легнал с дъмбели 7,5кг - повдигане на прави крака към ръце-3*10

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 17.09.17 07:49.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1