08.01.13
13:13
(nbat) 08/01/2013 , нетренировъчен (nbat) (17)
Бях на изследвания.Наложи се да чакам сума ти време , изпуснах си френския . Взеха ми кръв,урина - ПКК,калций,магнезий,захар,утайки,чернодробни изследвания ... Утре следобед ще имам резултати . Притесних се , че след като ми взеха венозната кръв (3 х макс. 3мл) , ми стана много лошо - главата ми се въртеше все едно съм пияна до смърт , започна да ми се гади и ей такива екстри , а то е направо смешно да се твърди , че е от загубата на има-няма 10мл кръвчица.Нямам страх от игли , не ме боли , а кръвта не ме травмира - даже ми е интересно - та и от това няма да е . Всеки път така ми се получава . Като се прибрахме вкъщи , кръвното ми беше 71/49 , при нормално 90/60 , а пулсът - 52 , предвид ,че почти никога не пада под 90 - 100 удара в минута . Странна работа . Сега съм се пльоснала в леглото и се наслаждавам на форума :) , а след малко ще обядвам .
Ето и храната за днес , разпределена за целия ден в следния ред :
300 гр помело
30 гр кашкавал
100 гр маринована херинга , червена
100 гр китайско зеле
15 мл олио от лен,коноп и кориандър
60 гр препечен ръжен хляб с малко масло за аромат
100 гр коледен щолен,чиито хранителни стойности никой не си е направил труда да спомене => сърцетуп.
Доза протеин
Калории (без щолена) : 916 П : 55 гр В : 63 гр М : 37 гр
2,5л вода , 1л чай
ГХ § МСМ , рибено масло , магнезий
Тренировката :
Днес ми е ден за кардио , което смятам , че е по-добре да пропусна , изхождайки от първия абзац на поста. Ще си направя само коремните преси.
Ще имам някакво движение,все пак - между 17:30 и 19:00 .
* Промених си поста,защото ми стана много гадно от сладкото.Може би е време да започна да хвърлям,колкото и да ми е съвестно,вместо да дояждам .
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.01.13 15:04.
08.01.13
15:13
А,да,сега се сещам - една дружка ме светна за използването на масло от жожба,разджуркано с розова вода,като заместител на гримопочистващите млека и тониците за лице след една определена възраст (giggle) . Аз пък вчера преоткрих смляното кафе и си забърках чудна смес за баня - утайката от кафеварката , няколко капки пшеничено масло и малко лют червен пипер - получи ми се много добре,кожата става копринена и ако е що-годе нормална , няма нужда от допълнителна употреба на лосиони след това.Аз се намазах с пшениченото олио само на местата , които смятам , че имат потенциал да се сдобият със стрии и изискват повече внимание.
(makeup)
Извинявай,а тази смес от масло от жожоба и розова вода дали може да почиства добре грима-моливи,спирали? А и дали маслото може да се замени с такова от кокосово или бадемово? :)
п.п.Относно клековете,ако искаш пак обърни внимание на техниката,освен това зависи разкрача и на краката,което определеля къде ще е по-голямо натоварването,също гърба и самата стойка :)
08.01.13
16:07
Маха ги,но по-трудно,отколкото специалните млека,особено ако са упорити гримове.Кокосовото май идва в твърд вид...може и да е по трудно с него.Иначе си става с всякаква мазнина.
Клека го правя с изправен гръб,гледам и да не се навеждам напред.Дупето избутвам назад и много внимавам коленете ми да не отиват пред глезена.Краката разтварям колкото са ми раменете горе-долу,често и малко повече.Първоначално кляках с дъмбелите,изнасяйки ги пред коленете,от двете страни на краката.Сега свивам ръце и подпирам на раменете,и е малко по-добре ,ако говорим за комфорт,но другото ..
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.01.13 16:08.
08.01.13
16:28
Усети ли люлеенето :( ??? :x
08.01.13
16:35
Да,даже споделих в дневника ти . Обадих се на майка ми ,моля ти се,щото се уплаших ,естествено - то леко-леко,ама ако реши да завтаря,може да бутне кооперацията - па тя ми вика : ” Бе я не ме занимавай с глупости,аз спя - кво като тресе” :D
Викам : Ъъъъъъъ (tmi)
Страх ме е от такива неконтролируеми случки.Искам си мъжо да ме пази :D
08.01.13
21:47
09/01/2013 , седмица 7 (18)
Тия постове,описателните,ми отнемат много време откакто смятам.Затова смятам всичко от днес за утре,че ме чака тежък ден /поне в първата му половина/.
09:30 Кафе,сок от 2 ябълки,2 моркова и джинджифил
11:00 Принцеса - 60гр ръжен хляб,30гр кашкавал,20гр пуешко филе
13:00 100гр печени чушки,100гр извара,семенца,100гр задушен карфиол,10гр масло
15:30 1 варено яйце,1 белтък,задушено броколи
17:30 200гр пилешки гърди , нарязани на кубчета и изпечени в тавичка с фолио + 10мл вино,5 гр масло,1/2 глава лук,подправки
Преди лягане : Доза протеин
Калории : 1603 П : 133 В : 87 М : 85
19:30 Тренировка (100минути) :
Загрявка - 10 минути (видеото на руми + 5 минути допълнително от видеото с тренировката)
Силова 2 - 30 минути (без загряването , но с 3-4 минути разтяжки в края)
Корем - 10 минути level 2
Кардио - 30 минути ХИИТ ( Шалийн Джонсън - ТурбоФайър )
Стреч - 15 минути Фитнес Блендър
*** След всяка част от тренировката - кратко разтягане.
ГХ & МСМ - 3х1
Рибено масло - 3х2
Магнерич - 3х1
Центрум - 1х1
3л вода + няколко чая + кафе
**** Пия ГХ & МСМ от месец и малко.Сега ми свършва опаковката.Поради финансов недъг , надявам се,че ще е еднократен ,мога ли да го заменя само с МСМ през следващи 30 дни ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.01.13 21:54.
09.01.13
00:29
Много силен старт си дала на годината! Желая ти успех с целите :)
09.01.13
10:28
Мерси,Иве :)
Не знам колко е силен ,но определено съм доволна от някои неща.Наистина нямам търпение да се запролети и да хукна по поляните (giggle)
казано от Т. Тодорова на 08.01.13, 21:47:
]
**** Пия ГХ & МСМ от месец и малко.Сега ми свършва опаковката.Поради финансов недъг , надявам се,че ще е еднократен ,мога ли да го заменя само с МСМ през следващи 30 дни ?
Ако ГХ означава глюкозамин и хондроитин (защото аз за друго не се сещам), аз лично предпочитам да го пия отделно от МСМ-а, по някакви си основания, които е много възможно да граничат със суеверие. ;) МСМ-а го пия обаче с витамин Ц, по по-научно доказани причини. :)
09.01.13
14:47
Мерси,Марги.Ще седна да почета по въпроса веднага щом приключа с разкичването на коледните джаджи (whew)
Мисълта ми беше,ако се лиша за месец от глюкозамина и хондроитина,дали няма да си ощетя коленете някак.Подозирам,че въпросът ми е тъповат :) ,ама който не знае,по-добре да пита :)
09.01.13
15:29
Изследванията ми са готови.Всичко е окей,с изключение на хемоглобинът - 97 при минимум от 120.Обяснява косопада,отпадналостта и чупенето на ноктите.Сега въпросът е как да си го вдигна (giggle) - знам,че желязо трябва да се приема,ама туй значи “бай-бай,млечни,без които не мога да живея” ... щом се налага,тъй да бъде.Чудя се дали да го приемам на таблетки или да го раздам в стил Попай (колко ли желязо има в тия замразени спанаци,минали през к’во ли не,докато бъдат мушнати във фризерите).Май таблетките са по-сигурни.Не знам да се притеснявам ли за анемия - струва ми се,че липсата не е достатъчно голяма за чак такива проблеми.
Другото било в норма (dull) . Обяснение за прилошаването при прием на захар така и не получих,но съм убедена,че нещо има,за да ми пресъхва и лепне устата,а сърцето ми да търчи като бясно от едно блокче шоколад.Да не говорим за никаквите резултати по отношение на отслабване.Не,че съм очаквала чудеса с тия залитания,ама чак пък толкоз ...
Поне няма да се мре още - щеше да е грехота да ме тръшне земетръс,а на другия ден да ми изпринтят такива хубави изследвания.Предвид афинитета ми към иронията и сарказма,би било приличен завършек- язък ! :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.01.13 15:45.
казано от Т. Тодорова на 09.01.13, 15:29:
желязо трябва да се приема
Не би ти навредила по лъжичка-две на ден меласа...от тази - най-гъстата. Суровите какаови зърна също имат прилично съдържание на желязо. Употребата на куркума също може да ти е от полза.
казано от Т. Тодорова на 09.01.13, 15:29:
Не знам да се притеснявам ли за анемия - струва ми се,че липсата не е достатъчно голяма за чак такива проблеми.
Това най-добре ще ти каже лекар, и то в контекста на останалите показатели на изследването.
09.01.13
15:43
продават био желязо или органично желязо на таблетки или сиропи-усвоява се лесно за разлика от по-старите варианти
пък ти не се отказвай и от храните, които го съдържат
успех в лечението :)
09.01.13
17:01
Обсъдихме сега проблемите с доки.Малко с бутане,’щото нали лекарите си мислят,че като нямаш тяхната диплома,значи не е възможно общата ти култура да е що-годе прилична , пък и най-вероятно е да не си достатъчно интелигентен,за да смелиш елементарна информация...но няма да се ядосвам сега излишно , мойта все пак е от свестните , не мога да се оплача .
Имам си анемия , най-вероятно е да е желязодефицитна , което ще установим като ме прати на гинеколог (мрън) , а после на допълнителни изследвания на желязото и другите елементи.Мисля да си изпрося и хормонално изследване , ако може да мине по касата , та да се приключва наведнъж.
Каза , че нямало досега такова животно като мен - хем анемично , хем без проблеми с апетита :D . Аз отдавам това противоречие на треировките , защото сигурно от тях ми рипа метаболизмът (nmuchfun)
Стана ми криво , разциврих се - не за нещо друго , ми от яд , че все пак полагам някакви усилия , пък все някоя мизерия изскача.Не съм седнала да си скубя косите (те сами си падат и без това :D ) , ама можеше и да не трябва да ходя да ме чекнат на сто места .
Лечение ще приложим според резултатите.
Цигари продължавам да не пуша и съм учудена , че противно на всички твърдения , които съм чувала извън форума , не съм по-гладна от обикновено.Но пък съм по-жадна - не знам дали има някаква връзка.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.02.13 11:01.
10.01.13
11:12
Добро ви “утро” от едно още по-добро прасе , което снощи изяде две мазни,вкусни свински ребра,които лично сготви по елементарен,но брутално добър начин + 16гр пълнозърнест сухар + чаша вино + 2 лъжички орехов тахан с мед (разбъркала съм си го в една малка кутийка,съотношението Т:М е горе долу 2,5 : 1).
Хем ми е гузно,хем не съвсем.Нали съм анемична,доки каза добре да се храня и аз слушкам ли слушкам :D :D :D
Освен цигарите,имам още един проблем,който трябва да реша - яденето късно вечер.Ям си аз нормално,приключвам в 19:00 , примерно.После не съм гладна,но когато мъжо е втора смяна и се прибере в 23:00,и му сложа да вечеря,някак си ме тегли и аз да “вечерям” с него.Не толкова,за да ям,защото съм се хранила достатъчно през деня,колкото заради семейния ритуал :D .
10 дни - една цяла цигара,снощи с виното - пълна гадост.Не знам дали е , щото не съм пушила известно време или си внушавам разни неща,което също ме устройва,стига да има ефект,ама подозирам,че л*й*ата имат такъв вкус.Сега гърлото ми е като по време на настинка.
(coffee)
10.01.13
15:21
(nmuchfun) 10/01/2013 (nmuchfun) (19)
Станах късно - имаше купон с гайди,тъпани и патриотични песни под нас (Live) , и все едно ми изнесоха концерт в хола :)
Като се събудя рано,следобед вече съм готова да спя.Като се събудя късно - цял ден съм като пияна.
Храната за днес (в този ред):
- Кафе , сок от ябълка , морков и джинджифил
- 2 лъжици орехов тахан с мед
- 150гр задушен карфиол , 60гр сирене “Дунавия” , 80гр луканкова наденица , 60гр препечен ръжен хляб , намазан с 5гр масло
- Протеин
- 2 телешки кюфтета , печена чушка , 1 варено яйце , 1 белтък
- Доза протеин преди лягане
Калории : 1460 Б : 113.23 М : 66 В : 83
Вода : 3л
Добавки : ГХ & МСМ , Центрум за жени , Магнерич , рибено масло
Тренировка :
- 25 минути ХИИТ
- Корем (същото видео + вакуумки)
- 30 минути йога (голяма е симпатяга тая мацка (giggle) )
Ей ги и изследванията :
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.01.13 15:22.
10.01.13
19:53
Оформлението е малко прекалено шарено за моето око, но надникнах и тук и надушвам добра тенденция. :)
:) Първоначално помислих, че тия изследвания са били за СПИН :D
Най-готиното обаче е че си спряла цигарите.
Успех!
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 10.01.13 19:54.
10.01.13
19:59
Ако някой ден ми се наложи да се изследвам за такова нещо , първо тук ще постна , да знаеш , хехе :D
С шарениите компенсирам други неща , но няма да се впускам в анализи :)
Цигарите ... нека мине повече време , за да мога спокойно да кажа , че не пуша , ама пу-пу , засега нямам и желание ,както вече споменах :)
Тенденцията се надявам да е добра :) , за да подкрепя обонянието ти , ставам да тренирам и да си ударя една баня с кафе,канела и пшеничено масЪлце (nmuchfun)
10.01.13
20:05
Всичко беше добронамерено казано с нотка шеговитост :D , с 2 думи : интересен дневник. Просто от шарено се поизгубих в четенето, но това си е твоето тефтерче разбира се :Д :Д
10.01.13
20:07
Ти пък , кво ми обясняваш , не съм помислила , че е недобронамерено.Само бегло намекнах за емоционалната си обремененост :D
11.01.13
09:44
(coffee) Добро утро , драги ми смехурковци (coffee)
Местя тренировките в първата част на деня , дори да ми коства едно-две хранения - тренирам ли вечер , изяждам света , както се случи и снощи - малко кашкавал,малко луканка,не много малко орехов тахан с мед :D ... бисквити “Престиж”.Късам синджира , а иначе много рядко имам такъв проблем вече.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.01.13 09:54.
:D
Българският вариант е зърнена диета - ям каквото зърна :D
Поздравления за цигарите - аз също съм горд непушач от доста време.
Мнението беше редактирано от vania p на 11.01.13 10:26.
11.01.13
16:39
(nsunglasses) 11/01/2013 (nsunglasses) (20)
10:30 Чисто кафе
11:00 Тренировка :
** Силова **
- Сумо клек с 15кг
- Едностранно гребане с 6кг
- Чест флай с 6кг
- Bowler’s lunge с 2х6кг , който повече няма да правя (ще го заместя със стандартен напад,примерно) , защото се получава едно леко усукване в коляното и не го усещам като подходящо,особено когато има допълнителна тежест върху него
- Двустранно гребане (наведена напред … около 45 градуса) с 6кг + 10 секунди почивка + 3 много бавни повторения
- Бенч преса с 6кг + 10 секунди почивка + 3 много бавни повторения
- Сумо клек на един крак с 12кг + 10 секунди почивка + 3 много бавни повторения
- Двустранно гребане с обратен хват (позиция като при предното гребане) с 6кг + 10 секунди почивка + 3 много бавни повторения
- Long arm pullover с 6кг + 10 секунди почивка + 3 много бавни повторения
** Разтягане **
** 320 коремни преси **
** 15 минути стреч ** , който не ме изкефи , ето го
Час след това започва храната с малко движение между папанията :
13:00 140гр картофи (варени , обелени и нарязани на кубчета , а после в тавичка с масло , шарлан , копър , хималайска сол , черен пипер , бяло вино - 10 мин под фолио , 10 мин без фолио , стържа кашкавал ,з апичам до златисто и стана убийствено , много ме кефи как нещо съвсем елементарно може да е супер готино) , 70гр печена чушка , 50гр извара.
14:50 15 гр бял хляб - купих някакъв ръчен , произвеждан от цех за закуски в не знам си кой квартал , изглеждаше и миришеше много добре , та реших да си боцна от крайчето , за да го опитам .
15:30 Видеото за разгряване на Руми
16:00 150гр задушен свински шол (без никаква мазнина , само с подправки и сос Уорчестър ) , 100гр задушено броколи , 50 гр извара и 10 грама масло , разпределено върху задушените неща , след като ги подредих в чинията ; почти 300мл сок от моркови и джинджифил с лъжичка фибри
17:30 20 клека , 100 подскока на въже , 20 клека , кратко разтягане
18:30 150 гр пилешки гърди , печени под фолио с подправки и 10мл бяло вино , 100 гр броколи , 5гр масло
19:30 Видеото на руми (без трите минути бягане в края)
20:30 150 гр пилешки гърди (от същите) , 200гр задушен спанак (от замразения..)
Калории : 1644 Б : 141гр М : 88гр В : 81,5гр
Почна се учене за сесия , а на мен ми се спи , две не виждам . (yawn)
Настроение нямам особено.
2,5 л вода
рибено масло , магнезий , Центрум
**** Поради едни 40гр медено-зърнено-какаово-плодови барове , добавям си 20 минути ХИИТ + малко разтягане за вечерта. Прасещината трябва да се наказва :P ****
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.01.13 17:47.
Ако ще тренираш толкова много,увеличи калориите! За да няма после “каквото видях в хладилника - изядох го” ;) (следствие от калориен дефицит няколко дни подред)
Тодорова,знам че ги знаеш тези неща ;)
11.01.13
17:04
Йонито , с повече калории , примерно към 2000 , не се чувствам добре , ставам два пъти по-голям парцал и всичко ми тежи. Днес ще станат към толкова,всъщност.
Не мога да си намеря баланса.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.01.13 17:47.
11.01.13
17:06
Какво му е на стречинга, бе душа??? Добре си е, аз се разтягам по подобен начин, само дето е за по-кратко време. :(
11.01.13
17:08
Ми не знам,аз си свикнах с трите йоги на Шалийн - натоварват ме,разтягат ме и ме успокояват едновременно.Тия нещо не ги усещам особено - подръпни тук,подръпни там.Като ще е стреч,ме кефи да съм като разтопен кашкавал след него :)
11.01.13
17:13
Няма лошо в разнообразието, но прави каквото ти е приятно. ;)
11.01.13
17:41
Точно заради разнообразието се опитвам да си намеря нещо ново , ама след тях е все едно нищо не съм правила.
Ще пробвам йогата на Боб Харпър следващия път , той със сигурност ще свърши работа , ама пък е над час.
11.01.13
18:49
Нещо , което много ме изкефи !
За който не го е виждал - енджой :)
12.01.13
12:39
Добро “утро” ...
Изритала съм си завивката на пода през нощта (giggle) и съм умряла от студ - всичко ме боли от това,че съм се стягала и свивала.Но не съм се събудила - голям мечок иска спи зимен сън :D Отворих половин око (лявото) в 8:20 ,станах , обходих апартамента , пуснах кухненския бойлер и викам ,че ще се пльосна за още половин час , пък ще стана да шетам и да въртя кафета.Да,бе,да,как ли пък не :D Събудих се в 11…насилствено.Сега вече съм пак в креватчето,гърлото ме боли,главата,очите ми парят...мрън.
Снощи изпих една чаша червено вино.За пръв път със зор - не ми се пие и алкохол.Нещо се случва и не знам какво е.Нито цигарен дим ми е приятен,нито миризмата и вкуса на алкохола.Бисквитите Престиж,въпреки че ги ядох оня ден,също не ме впечатлиха кой знае колко,а аз съм фен на тая фирма.Няк’ва криза на възрастта се заформя :D
Днес отказвам да смятам калории.Настроение пак нямам,нямам тонус,нищо.Говорих с доки,тя вика,че било от анемията,която обясни доста неща,като се замисля - всичката тая отпадналост,настроението,липсата на каквото и да е либидо,лошата кожа,косата,ноктите.Поне причинителят е известен и ще бъде унищожен (punch)
После ще си впиша храните и напитките...и тренировката.
:)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.01.13 13:17.
Ох,и аз преди 2 години имах анемия,но мислих,че съм се оправила :( Обаче симптомите,които описваш ги имам и аз-лесна умора,задух,сърцебиене и още много заедно с кожата и ноктите.Можеш ли да споменеш малко повече за въпросния пречинител и борбата с него? :D
Мнението беше редактирано от DS* на 12.01.13 13:31.
12.01.13
13:55
Уж от анемията било.Остава да я дефинираме и отстраним.Надявам се,че така ще ми приключат проблемите на тоя етап :)
12.01.13
15:45
В случая си настинала. Затопли се. За анемията - пий сок от цвекло, коприва, .... ако е желязодефицитна може с храната да я оправиш доколкото знам, но ако е друга /не дай, боже, таласемия/, тогава е кофти. Много ти е нисък хемоглобина, не знам като забременееш как ще я караш, но сигурно има начини. Стискам палци да не е сериозно положението. Може да си направиш експеримент. Провери си хемоглобина и мини за една седмица или повече на желязосъдържащи храни, после пак си провери хемоглобина. Ако се е качил - добре, желязодефицитна е, но ако не - трябват преглед и изследвания при хематолог. Ама то джипката ти трябва да ти е казала, .. сигурно. ;)
12.01.13
16:26
Ако е таласемия , не би ли трябвало да се прояви чувствително по-рано?
12.01.13
16:41
Е, при теб сигурно не е, тя се определя по-рано. Не вярвам да не се забележи досега. ;) Вметнах я, малко да си напомня, че и моето злато трябва да го изследвам, щото е с нисък хемоглобин и не се повлия от храната. Кофти са тия анемии ...
12.01.13
16:47
Кофти са,да,сега се зачетох и има къде-къде по-лоши варианти от таласемията,лошо ми става само като си помисля.В понеделник отивам на гинеколог и много се надявам да ме препрати направо на хематолог.Не разбирам защо с тия изследвания,не ми дадоха направление направо за там (dull) .
А малката - кофти , заведи я , дано е наред (clap) (т’ва трябва да имитира молитвена поза)
12.01.13
17:22
Да си напиша манджите , така и така съм тука , и да сядам да поуча .
Няма да тренирам , ще си сменя почивния ден тая седмица и ще си направя кардиото и йогата утре.
12/01/2013 , нетренировъчен (21)
11:30 35 гр орехов тахан с мед ( 2:1 )
12:00 Кафе , 300 мл сок от ябълка,морков и джинджифил
15:00 1 бонбон Линдт
16:00 1 супена лъжица салата от намачкани картофи,настърган морков,червен лук,царевица и накълцан пресен чесън ; 100гр червено цвекло , 80гр свински врат , 40гр кашкавал , 30гр пълнозърнест сухар , 5 гр лютеница
300 мл сок от моркови и джинджифил
....
До довечера си имам 3-4-5 мандарини , известно количество свински гърди , които ще изпека на оребрения тиган ... още малко цвекло.Ако ми се дояде сладко - 1-2 лъжички тахан с мед.
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Вода : 1,5л
Чай : 1 л
Добавки : Малко магнезий , рибено масло
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Отпаднала съм,изморена и без настроение.Мъжо ме вкисна , след като за пореден път ме обяви за ненормална , че съм си теглила храната , а в същото време не желае да му бъде обяснено защо го правя.Нямам желание да се разправям , но се дразня , че когато други хора му говорят за пречиствания,аюрведични методи,китайска медицина,диети с по 10гр жито на ден (на един негов приятел жената прави тая на Дънов и коментарът беше : Г. е правила еди кво си,наиш к’ви плочки има на корема,майна...) ,тогава всичко е ок , че даже някои неща са интересни.
Както вече споменах , нямам настроение , ревлива съм и искам да се навра в миша дупка.
Едит : Общото количество на тахана и меда стана 90гр за деня.Нямам повече.60гр орехов тахан + 30 гр мед.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.01.13 18:21.
13.01.13
09:16
Добро ви утро ! (coffee)
Размърдах се нещо одеве в леглото,в почти будно състояние , пресегнах се с дясната ръка към лявата половина на леглото и си пипнах трицепса (не нарочно,просто там ми попадна дланта) , и к’во да установя - то много се стегнало там , беееее - дно такова гладко и почти съвсем твърдо , хех :D Не бях забелязала досега , та се ококорих съвсем от радост и не можах да заспя повече :D .
Утре отивам на гинеколог , между другото - оказа се , че идеята на тоя преглед била да изключат миомни възли като причинители на анемията (dull) . Ама личната ми лекарка що трябва да ми обяснява защо и къде ме праща ... Много свежо . (coffee)
:)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.01.13 09:19.