There and Back Again - Fitness & Diet’s Tale vol.3 § 4 [ 2013 § 2014 ]

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

13.01.13
16:20

Някой пробвал ли е да си направи хумус с орехов тахан (wasntme)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.01.13 16:21.

Т. Тодорова

13.01.13
19:23

(mooning) 13/01/2012 (mooning) (22)

10:00 - 12:00 Нес с 50мл мляко,300мл сок от морков,ябълка и червено цвекло
12:30 - 13:00 60гр извара “Маджаров”,20гр орехов тахан,10гр мед,1 ч.л. фибри , 3-4 гр какао
14:30 40гр кашкавал,25гр сирене Дунавия,20гр пълнозърнест сухар,50гр печена чушка,25гр варено яйце (1/2,сиреч),5гр препечен бял хляб (опитах го,че и той мн хубав ми се видя)
17:30 120гр печена скумрия,7гр лешници,7гр бадеми,15гр кашу (всички ядки са ми сурови) ; 400мл сок от 2 моркова,джинджифил и голямо парче червено цвекло
Вечеря : 150гр скумрия , 150гр туршия , 150мл червено вино

Калории : 1950   Б : 106   М : 96   В : 127

Грух !

Тренировка :

Загряване
30 мин ХИИТ
20 мин йога
* Корем ще пропусна

Вода :
Чай : 1,5л (гинко § круша с нещо си)
Добавки : Центрум,магнезий,рибено масло

Баня с кафе и пшеничено масло ; маска за коса с Тривитаминол .
Неприятна болка в тила - все едно съм си опънала косата прекалено много и съм стояла така много часове ...пък не съм :)

Т. Тодорова

14.01.13
18:44

14/01/2013 , нетренировъчен (23)

10:00 Нес,1/2 банан,2 мандарини
Няк’ъв изпит,пълна сеч и после с курса на кафе ...
11:00 - 14:00 2 бири,100-150гр пържени картофи със сирене,3 цигари (изявих се като мега отрепка,ся ми е гадно,гузно и ми иде да се самосритам)
15:00 2 филии ръжен хляб с пастет (?!?!?!?)

Гинеколог,който ми каза,че ми няма нищо кистозно или миомно ,ама все пак ми изписа лекарства за 50лв (заради други,до болка познати на жените причини).Аман.Отказа ми да ми даде направление за хематолог,щото нямало на к’во основание (dull) ... Остана очарован,че чета и се интересувам,ама и т’ва не помогна да извлача направление :D Сега пак трябва джипката да занимавам.

18:30 Няколко бисквитки

Няма да тренирам,отпаднала съм и ми се спи.Не се наспивам напоследък,спя по малко часове,некачествено.

Докторът каза,че е добре да направя няколко пречиствания - по 2-3 дни седмично,няколко седмици - на зеленчукови сокове...Идеята ми допада,имам нужда.

Т. Тодорова

15.01.13
12:25

Снощи легнах много късно.Трябваше да изчакам до към 12:00 една близка,че се прибра от чужбина и да й дам ключове...оф,много се отплесвам в обяснения.Та... мда,чаках да пристигне до към 12:00 и викам : Ей с’я лягам и ще спя като къртица !
Да,ама не - като ме духна вятърът пред входа ,се ококорих и “бай-бай,спане” ... Полафихме си до към 1:30 у тях и като се прибрах - ужас,кокорих се до към 2:30 сигурно.Мислих,че ще поспя добре поне,ама уви - събудих се веднъж в 4:30 ,когато К. тръгна за работа ,после веднъж в 6:15 и накрая станах в 9.

Чистих,правих си сокове...Ама ми е едно ... върти ми се малко главата,усещам си черепа като тенджера под налягане...Затварят ми се леко очите,парят ми и се чувствам слаба.Сега пия кафе и сок от морков,ябълка,цвекло и джинджифил - дано ме ободри,че имам да зубря,а така,както съм в момента - абсурд.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.01.13 12:26.

Т. Тодорова

15.01.13
21:02

15/01/2013 , нетренировъчен...пак (24)

С’я ... ясно е,че ми е кофти,затова ще спра да цивря във всеки пост и ще споменавам по нещо за състоянието си,когато се почувствам различно от торба с боклук.ПМС е тук,та и не съм много добронамерена към всичко наоколо :D

Днес не тренирах,утре ще го направя както трябва (само да обясня ,че не е от мързел,ами изпускам разни неща и предпочетох да си почина,вместо да си строша я крак,я череп).

Няма и калориите да си сметна , не ми се занимава , затова и това ще свърша утре.

Храната :

500мл сок от цвекло и джинджифил
1 пълнозърнеста филия пак с пастет (?!?!?) - не го обичам,пък вчера и днес много ми се яде...и си го ядох
100гр наденица
60гр шоколад (малко обикновен и около 40гр натурален,72%)
5 сушени кайсии
250гр унгарска салата (лютеница,кисела краставичка и кренвирш,разбираш ли...)
60гр сирене дунавия
1 триъгълник топено сирене
150гр фасул - шарен боб,родопски,сварен и смесен със задушен лук,морков,чесън,подправки,шарлан и масло

Добавки : Магнезий
Цигари : Нъц
Вода : Може би малко повече от литър

Утре ще се постарая повече , че така нещо не съм доволна.Ще пробвам да се наспя хубаво,току-виж помогне.

Т. Тодорова

16.01.13
06:07

Добро утро ! (coffee)

Ето я сметката,с която не ми се занимаваше вчера.Дано скоро нямам друга такава.

16.01.13
07:30

Ей ся кат си boost-неш метаболизЪма с горната сметка... и ше има да те гониииим, за да те стигнем 8-)

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 16.01.13 07:31.

Т. Тодорова

16.01.13
07:41

Ш’ си буустна дебелата дупара и има да ме гонитееее,за да ме стигнетеееее :D

Радостче неземно , тоя рожков го намирам само на брашно из нета.Така ли трябва да е ?
Не,че ще се юрна да купувам скоро,щото пак изскочиха 3000000 неща за плащане - лекарства,добавки,изследвания,на баба му хвърчилото и още поне 3-4 задължения,за които не се сещам на първо четене (giggle) - пък и последното,от което имам нужда ,са въглехидрати и калории :D

Толкова абсурдни преводи съм виждала , правени от професионални преводачи , работещи в държавни институции или големи частни фирми , ама мен никой не ще да ме вземе в трети курс , без диплома (punch)

16.01.13
08:26

.... и опит, и стаж 5 години :D

Т. Тодорова

16.01.13
08:33

Да,искаме служителка до 25 години,с 3 висши образования,18 езика и минимум 5 години опит,несемейна,без деца (щото току-виж има агнажимент,различен от обгрижването на задника на шефа).До интервю ще бъдат допускани само кандидати,изпратили и снимка в цял ръст ,отпред,отзад,отстрани,по бански,по без бански ...

Да имам малък чук..един вълшебен чук .. :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.01.13 08:34.

16.01.13
09:22

Успех! (y)
Ти поне деца нямаш и не си омъжена... :(

Т. Тодорова

16.01.13
09:52

Т’ва пък с какво би ми помогнало ... ? Все могат да те принудят да напуснеш доброволно ...

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.01.13 10:29.

16.01.13
10:19

Е, то това е другото, но ако си на постоянен договор законът те защитава. Проблем ще е, ако си на временен. Моят шеф е готин, нямах проблеми с бременности и връщане на работа, но ... вече съм на друга длъжност и ми е адски тъпо, щото не ме кефи.

16.01.13
11:26

казано от Т. Тодорова на 16.01.13, 07:41:

Радостче неземно , тоя рожков го намирам само на брашно из нета.Така ли трябва да е ?

Да. Брашно е.

Оле и аз се чудя дали да не си търся друга работа, ама то е страшно... явно :(

16.01.13
11:29

Страшно е .... :(

И аз трябва да си търся нещо, ама мен ми трябва  нещо почасово, че нали сме студенти. И аз попадах на много такива обяви с тия  снимки, че те не те избират по умения и  квалификация, а по външен вид. Една моя братовчедка така искаше да е сервитьорка в дискотека, има опит постоянно е работи нещо от тоя сорт и той шефа казал, че не му харесва как изглежда и това беше до там. Егати хората....

Т. Тодорова

16.01.13
11:36

Бе айде,за сервитьцорка в дискотека по-става - ако аз имам дискотека,колкото и да ми е криво да го призная , ще искам тоя персонал да изглежда добре - така се привличат клиенти => идват повече пари , нали е бизнес ...

Ама да става дума за образовани хора ,кандидатстващи за длъжности , които изискват квалификация , умения и интелект , и да отсяват биографиите по снимка...Е*ахти подигравката (без извинение) ...

Ай,омитам се да трупам знания,та после да ги съчетая с прасец и да изкъртя пазара :D :D :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.01.13 11:37.

16.01.13
11:39

казано от Т. Тодорова на 13.01.13, 16:20:

Някой пробвал ли е да си направи хумус с орехов тахан (wasntme)

Не, ама пробвай и отчети какъв бълвоч се получава - добър, лош??? :D

Т. Тодорова

16.01.13
21:38

01/16/2013 (25)

кафе , лъжичка мед
200мл сок от портокал + 50мл лимон
тренировка :
- загряване : от главата към краката - стави,стреч,150 подскока на въже (различни по вид)
- 15 минути ХИИТ
- Силова 1

250гр свински дроб,сготвен с гъби,лук и олио
300мл сок от морков и джинджифил
Кафе с мед от пакетче
100мл вино , 2 цигари
150гр фасул,50гр Дунавия,1 триъгълниче топено сирене
20гр натурален шоколад
330мл Кола (имах луда нужда от нещо,което ме насочи право към нея)
Малко парче домашна баница

Като гледам,нещата отиват на към 1800-1900 калории,но утре ще сметна и ще ги добавя по някое време.

Мислих да правя корем и йога следобед,но изскочи нещо неочакване и ,разбира се,неприятно - нямаше как да се разминем само с това,дето си го имаме и знаем до момента.

Не съм пила добавки.
Изпила съм около 500-600мл чай и около 500мл вода,не ми се пие.

Станах сутринта в 5:00,а следобед заспах в 16:30 и К. ме събуди в 21:00.След малко пак лягам,спи ми се зверски.

+ среднощен тахан с мед

Калориите превишават 2200.Протеинът е около 110 гр , мазнините са около 130,въглехидратите - към 190 (чудя се тия сокове от моркови,абълки,цвекла и т.н. , дали трябва да ги включвам в сметката)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.01.13 13:27.

Т. Тодорова

17.01.13
13:42

17/01/2013 , без тренировка (26)

Кафе с мляко и мед
Препечена ръжена филия , топено сирене , свинско филе , масло , сок от цвекло,морков и джинджифил
30-40гр течен шоколад (скоро ще започна да правя всичко вкъщи)
3 мандарини (мразим ги сладки,ама вече не продават кисели...или поне аз не съм срещала след НГ)
Манна & протеин
4 телешки кюфтета
Задушени моркови & броколи

Около : 1600ккал , 140гр протеин , 60гр мазнини и 130гр въглехидрати ( с плодовете и зеленчуците..то се вижда,де)

Малко ми е мазничкото,затова ще си сложа 20-тина грама масълце в зеленчуците.

Вода : 1,5л
Чай : 1/2 л

Магнезий , Центрум , рибено масло

Имам си такъв лак.Много ме кефи,ама мн трудно се маха.

ЕДИТ : Тренировката отпадна по важни причини + курсова работа.Утре ще съм вкъщи цял следобед,ще потренирам.
Съвсем скоро трябва да ми дойде и искам да изям целия свят.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.01.13 14:35.

Т. Тодорова

18.01.13
08:30

.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.01.13 12:13.

18.01.13
09:28

Уф, как си го причиняваш т’ва преди цикъл? Аз бих избухнала в сладости после... :(

Т. Тодорова

18.01.13
12:27

.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.01.13 12:13.

Т. Тодорова

18.01.13
12:31

Между другото :

печени чушки,наредени в тава,върху тях домати & много чесън , малко мазнина , сол и риган - изпичат се под фолио , запичат се малко без : PRICELESS (nlove2)

Т. Тодорова

19.01.13
14:13

Спирам да пиша за няколко дни - за седмица,например.Корабът потъва бавно (или не чак толкова) , пък аз седя и нищо не правя.
Не се чувствам добре нито физически,нито емоционално,което води до срив в дисциплината,което пък не ми носи удовлетворение,а само нови и нови неприятни усещания за света и за мен самата.

Ще се отдам на четене за изпити,разходки,щъкане между хора - както съм се изолирала,скоро съвсем ще си изгубя ума.
Храната и тренировките грижливо ще записвам в любимото си тефтерче с калинка :) и по някое време ще се отчета :)

Вас,разбира се,ще продължавам да ви дебна :P

19.01.13
14:18

Еееееее....не така де ;(

Всъщност може да ти помогне да се почувстваш по-добре!Особено пък слънцето навън ;)

Т. Тодорова

19.01.13
18:02

Оценявам колко си мила,ама не ме оплаквай още,ранко ми е :D
Мисля , че слънцето и малко тичане на открито биха били чудесен лек за дИпресията.Много е тъмно още сутрин,за да ходя в Градската градина,затова ще заложа основно на разходки тук-таме.

19.01.13
20:00

Ще ти мине, дай си време, подишай чист въздух, прави само любими неща.  Разходките са добра идея. (hug)

Т. Тодорова

20.01.13
16:57

Т. Тодорова

21.01.13
18:35

По скалата от 1 до 10 , колко голям луузър ме прави фактът , че се чувствам по-комфортно , общувайки в този форум , отколкото с хората , които ме заобикалят ? (nhappy2)

Днес го установих по едно време,докато чаках да вляза на изпит - искаше ми се да си отворя лаптопа и да прочета нещо от тук,вместо да си говоря с другите.Куку-Руку,вафла чудна,пълна с течен шоколад (буквално) :D

21.01.13
19:07

И моите дни са толкова депресарски, че като каза че няма да пишеш ми стана супер тъжно - твоите постове много ме радват и обичам да ги чета. (hug)

Т. Тодорова

22.01.13
13:31

Хех,милото Радостче (hug)

След някой друг ден ще пропиша и ще задосаждам пак с пълна сила :D

Засега се насочвам към учебниците (nsleep2)

+ искам такова :

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.01.13 14:15.

Т. Тодорова

22.01.13
16:34

Ползвали ли сте този уред ?Ако не,то чували ли сте нещо за производителя ? (wasntme)

Т. Тодорова

23.01.13
18:56

18/01/2013 , нетренировъчен (27)

- Течна храна … бира.
- Много цигари,направо се пукнах да пуша.
- Течен шоколад

19/01/2013 , нетренировъчен (28)

- Айран от 400гр кисело мляко
- 2 бъркани яйца с много лук,1 голяма с.л. майонеза,филия ръжен хляб (препечена и с масло) и 350мл сок от цвекло,ябълка,морков и дджинджифил
- 2 средни „надупени“ картофа
- 100гр орехов тахан § 50 гр мед
- 20-30 гр ядки
- Вино
- Цигари...

Оказа се,че проблемът с майонезата ми,която винаги става на вода,не е в мен,а в пасатора.Трябва да си купим нов.

20/01/2013 , нетренировъчен (29)

- Кафе с мляко и лъжичка мед
- Ръжена филия с лютеница , 1 варено яйце
- 30-40гр Милка с лешник
- 2-3 ч.л. орехов тахан
- 2 ч.л. (пълни) меласа
- 20гр бекон на „Орехите“ – много е готин
- Течен шоколад
- Малко дроб и чушките с чесън

Вода не съм пила – само няк‘ва газирана...около половин литър.

Ще си купя мака на прах.Дано ми помогне в борбата с ... цялото т‘ва състояние.

Направих дроба по рецептата на Атомчето (с горчица,във фолио) – много добре се получи,благодаря ти,мило Силве,за вкусната идея :P . Дресингът от зехтин § лимон – ньом,ньом !

21/01/2013 , нетренировъчен (30)

Стартирах деня с изпит по една компютърна дициплина.Не се пукнах от учене,ама все пак не беше съвсем честно оценяването.Жертви винаги трябва да има.

Кафе с мляко и пакетче мед.
Капучино от машина.
Мляко с какао и 3 захарчета (?!)
Дроб § печени чушки , шарлан.
2 средни принцеси с кайма и кашкавал. – ръжен хляб
2 много малки принцеси само с кашкавал. – ръжен хляб
600мл сок от цвекло и джинджифил с мака.
200 гр луканкова наденица,дижонска горчица,чушки,2 филии бял хляб

Не ми се тренира,все още нямам захват...коленете започват пак да ме болят.

Слънцето навън наистина е добър лек за емоциите – днес направо се преродих,а вчера исках да си оскубя косите косъм по косъм от нещастие 

22/01/2013 (31)

Мака + 300мл сок от портокал,мандарина,лимон
100 гр наденица , салата от китайско зеле,домат,авокадо,краставица,мощно шарлан,ябълков оцет,хималайска сол
Мака § фибри + 300мл сок от морков,цвекло и джинджифил
Още от споменатата салата , но ме заболя стомахчето и трябваше да смажа положението с ... кисело зеле § свински гърди :D , филия ръжен хляб ,зверски люта горчица (h)
Късна вечеря : пак от зелето с месо,горчица...без хляб

Тренировка :
Корем
15 мин ХИИТ
Силова 1 – кекава работа,освен клековете.Мисля,че ще мога да отнеса 30 кила без особен зор.

Добавки :  Магнезий
Вода : 1,5л
Цигари : Не.Излезе ми през гз т‘ва пушене ,дето му ударих...от келешлъци,естествено.

Чувствам се малко по-добре.Погали ме слънчицето,та и аз грейнах малко.

Разбира се,прогнозите са за  -10 градуса следващата седмица,та се очаква продължение на сериала :D

23/01/2013 , нетренировъчен (1)

Щеше ми се и днес да потренирам , но ми дойде и ме боли много силно.
Бях на изпит.Преписах,щото е една от тези дисциплини,за които обяснявах на Триумф в нейния дневник – баластра.Никога няма да ми се наложи да го използвам,дори няма да го видя отново.Получих шестица и ми стана по-неприятно , отколкото ако ме бяха скъсали.Не ставам за такива неща.Сега съм гузна и съжалявам,и не мога даже да се зарадвам,че съм се отървала от нещо ненужно.Деъм.

- Кафе с мляко,мед и мака
- Корни с кокос
- Мляко с какао от машина...натиснах бутона за „без захар“ , ама уви,беше като захарен сироп
- От 17:20 до 18:00 – 4 кюфтета :D ,сто-сто и малко грама картофи – първо сварени,след това запечени с бяло вино,масло и топено сирене...копър,сол..ама че съм будала,а (chuckle) ; 350-400мл сок от цвекло,морков,джинджифил и магданоз + мака § фибри
- Киндер Буено

Вечерта съм на рожден ден на зълва ми – там са големи кулинари и чревоугодници , също като нас :D , та едва ли ще мина със стрък трева  ,но ще се опитам да се огранича до 1-2 сърми от кълцана мръвка  , май са някакви големи , нещо сладко и таван – чаша вино.

Много ми се яде още нещо сладко,добре,че само тоя Киндер си купих ...и че нямам тахан вече.

Начин да се боря с пмс ТРЯБВА да намеря.Не знам как мога да изтърпя още години наред такава агресия,чувство на нещастие,лудост и болки.

По тоя повод,днеска щях думба една кифла в унито с лаптопа по главата :D
Седи тя с още една като нея и си говорят.Първата обяснява за някакъв пич,който тренирал и...цитирам :
“Той не е добре,майнааа...трИнира няк’ви кръгови тренировки трИнира...нИ знам к’во точно значи,ама май всички движения са кръгови и вИднъж изпълнено едно упражнение,никога нИ сЪ повтаря отново...И само за т’ва мисли тоа,ходи във фитнИса,блъска,ама яко блъсканИ ти ка’ам - яде някъв овес ли,как му викат - не знам,мускули искал да има,баси,луд е,ма,луд е - ти само т’ва кат’ чуИш за него,тря’а ти станИ ясен...”

Добре , че не се сблъсках с нея вчера , когато бях по-луда от всякога :D :D :D .

Утре ще си направя втората силовамалко повече повторения с малко по-малки тежести,кардиото го отказвам тия няколко дни,че да не стане гаф.
Както стана ясно,цикълът ми е по-зле от всякога,че на всичкото отгоре боли,та се не трае.
Другата седмица ще си взема сигурно и спирулина на прах,и гуарана - подходящо ли е да се комбинират заедно с маката ?Гуараната я сакам,че нали е диуретик (снощи краката ми бяха като от от memory foam - както го натиснеш,така си остава за няколко секунди, кантарът сочи нагоре по безобразен начин и си личи,че водата тежи) .

Емоционално определено се чувствам по-добре,главата ми е достатъчно проветрена,за да не потъвам в разни тъмни бездни :) и да си свирукам бодро-бодро.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.01.13 19:43.

23.01.13
19:58

Какъв беше тоз ферман, бе, душаааа? :D Айде, вече по-редовно и стига с тия сладости, че ще кривна и аз. Ама така сериозно си задълбочаваш състоянието.
Ин’чи  - що не я оскуба таз кифла. На мен не ми трябва ПМС да се разбеснея :D
Горе главата вече :)

23.01.13
20:38

Тодорова, докато ти четох коментара чак на мен ми се прияде сладко (blush)
Стягай се. Мисля, че можеш без сладко и без цигари (wasntme) До този момент си постигнала достатъчно, не го разваляй. :)

Т. Тодорова

23.01.13
23:54

Оф,нищо нямам намерение да развалям,влизам си в нормите вече.Ама с’я няма да изпадам в истерия и съжаление , щото съм изпукала 2-3-5 хиляди калории :D , ще си ги изразходя със спорт и толкоз.Има достатъчно неща,за които ми е криво,че да седна да се самобичувам и за такива глупости. :) Не,че е правилно,де,но не ми е и навик,та не е кой знае каква драма :)

Инак,Деси,не знам за по принцип,ама направо ми причерня,докато я слушах таз мома :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.01.13 23:56.

24.01.13
11:27

Ибyпрофен 400 за ПМС и всяк’ви болки. (rock)
Филмирани таблетки за филмирани моменти :D (wasntme)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 24.01.13 11:31.

Т. Тодорова

24.01.13
11:37

Много агресивен тоя Ибупрофен.Ползвам го едниствено на крем /Ибутоп/ , когато ме заболи много,много силно някое коляно,лакът,схване ми се някоя жила и т.н.

Снощи помолих мъжо да ми купи един Аулин,защото болката ми беше от стомаха до коляното /само от дясната страна/ и вече физически ми се гадеше от нея,обаче като отидохме у сестра му,видях,че има уиски и реших да се лекувам с него,вместо да се тъпча с оная отрова за мишки - веднага ме отпусна (nhappy2)

Хапнах иначе...една сърма,голяма колкото юмрука ми (много вкусна,ще изровя рецептата и ще я постна) .. някой пържен тотоф,чеснов сос...попуших - рожден ден :)

Днеска вече бек ту нормъл - нит’ цигари и алкохоли,нит’ сладко и разни други боклучки.

П.П. Горният пост,започващ с “Оф” го виждам сега , че малко сопнато звучи , ама само така изглежда , да няма обидени :)

Т. Тодорова

24.01.13
15:32

(sun) 24/01/2013 (2) (sun)

Днес съм г-ца Бодър Косъм - освен,че съм чорлава като зелка , щото съм още по пижама и съм се вързала на едно чоко (все едно са ме изтървали от диспансера,кеке),съм и в осооообено добро настроение,имам пауър и ако някой ми даде една планина ,ще й изтичам пътеките и ще й изкатеря чукарите няколко пъти , докато се стъмни - после сигурно просто ще падна от някъде , де - на паркета се спъвам по няколко пъти на ден , к’во остава за планински пътища посред нощите...

10:30 Кафе с медец :P
11:30 Ябълка,морков и джинджифил на сок + мака
15:30 30гр луканка,две варени яйца,препеена ръжена филия , 200мл сок от цвекло,лимон и джинджифил + салата от суров спанак,мака и суров слънчоглед + дресинг от лимон,зехтин и джинджифилов сок.Стана много вкусно,чак се учудих от резултата.Имам спанак,ще затворя утре :)

Понеже изобщо не пия вода напоследък - 1-2 чаши с много зор.Рекордът беше 1,5л.Не може така :) Сега спирам да ям за днес - ще наливам само вода до довечера.След тренировката ще мушна малко протеин.

Тренировката ще е втората силова и нищо повече.Много усилено се опитва да ми изтече кръвчицата и няма да рискувам да си причиня нещо неприятно.

Другата седмица ми започва третата фаза от програмата - там вече трябва да покажа сериозен прогрес , че ще се наказваме вече :D

Едит : 60гр сирене “Елена” (много е вкусно) , поръсено с разни семена + 3 сушени сливи и 3 сушени кайсии :P

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.01.13 19:55.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1