09.01.13
18:40
Здравейте, от 2 години ходя на фитнес и в момента съм на 16 тоест не точно от 2 години лятото ходя на лостове,а зимата фитнес.Но сега съм се хванал да ходя целогодишно както и да е.От тези 2 години не виждам кой знае какъв ефект.Хванал съм се в момента да качвам здравата и упражненията ги правя 4-5 серий по 8-10 повторения.Гърди 20 серий ми се събират общо от всички упражнения за гърба също,рамо 15 крака 30 (понеже там не искам да качвам) бицепс и трицепс по 10.Така добре ли е или съответно да свалям или да намалям.Упраженията знам как се правят и усещам кога ми “влиза” и т.н.
Темата беше редактирана от Georgi Kostow на 09.01.13 19:02.
Гърди 20 серии, Рамо 15 - wtf??
Избери си една нормална програма и започни да се храниш.
http://www.bb-team.org/fitness/workouts?goal=740
Успех!
09.01.13
21:20
Малиии аз като гледам тия програми ми се взима акъла дори не знам наименованията на половината упражнения (не съм се интересувал) за яденето няма проблем хапвам си стабилно и то от всичко.Ако можеш да ми предложиш нещо за сила и маса.
09.01.13
22:45
Прегледай раздела на сайта за хранителни режими за качване - http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
Двете години без ефект в залата са малко размито понятие. Визуален ефект ли имаш предвид, силов или и двете? Сподели по-подробно тренировките, които си провеждал или най-добре започни начисто с някоя от програмите в сайта.
Помоли и някой от по-опитните в залата да ти разясни упражненията!
Успех!
09.01.13
22:47
казано от Georgi Kostow на 09.01.13, 21:20:
Малиии аз като гледам тия програми ми се взима акъла дори не знам наименованията на половината упражнения (не съм се интересувал) за яденето няма проблем хапвам си стабилно и то от всичко.Ако можеш да ми предложиш нещо за сила и маса.
5x5
10.01.13
01:05
Аз нямам намерение да си спазвам хранителни режими ! Упражненията 80% знам как се правят пак го казвам,а другите 20% не съм ги правил.И пак казвам не ми препоръчвайте хранителни режими,а програма за трениране нещо от сорта на 3 дена тренировка 1 ден почивка.В момента първи ден правя крака и рамо втори гръб,бицепс и трети гърди,трицепс.
Прави каквото искаш, пък след две години пак ела и питай що нищо не става.
Мнението беше редактирано от Петко К на 10.01.13 09:10.
10.01.13
09:33
казано от Georgi Kostow на 09.01.13, 18:40:
Упраженията знам как се правят и усещам кога ми “влиза” и т.н.
Послушай Лъчезар Томов за програмата, която ти е препоръчал и ще ти “влезе” по-добре, гаранция :)
10.01.13
11:18
казано от Georgi Kostow на 10.01.13, 01:05:
В момента първи ден правя крака и рамо втори гръб,бицепс и трети гърди,трицепс.
За резултата от това 3+1 виж коментара на Петко. За резултатна програма виж коментара на Лъчо.
щях да ти напиша и хранителен режим, ама нали не искаш... За резултата от това виж пак коментара на Петко.
10.01.13
12:42
Имаш 2 варианта:
- прочиташ дословно за изпълнение на програми, упражнения, хранителни режими и методики при тренировките и се образоваш за да постигнеш целите си.
- продължаваш по същия начин на тренировки и повтаряш омагьосаният кръг в който си.