Програма след 1 година прекъсване.

10.03.13
20:34

Здравейте! В момента съм на 20, 176 77кг. Прекъснах фитнеса по здравословни прични преди година и нещо и сега започнах отново. Имах към 10 месеца стаж и стигнах доста внушителни резултати за мен - 150 клек. От декември месец си правя в къщи лицеви и набирания, имам и 2 дъмбела с които си правих някакви упражнения. Въпроса ми е сега трябва ли да правя някаква кръгова или мога да си почна гърди+трицепс, гръб+бицепс и т.н, тъй като да правя 3 дена подред едно и също ми изглежда доста скучно? 1вия път като влезнах във фитнеса правих 2 месеца кръгова и към края и с нетърпение чаках да свърши. Също така уместно ми е да почна с тяга и клек от самото начало?

10.03.13
21:46

Кръгова включително тяга и клек

10.03.13
22:08

Кръговата тренировка е тотална и абсолютна загуба на време. Точно първите два месеца, когато ще имаш изключителен растеж, с нормални ББ тренировки, да ги загубиш в кръгова тренировка, си е чиста глупост.

10.03.13
22:17

Да, и след това ще спре да расте и след 10 години пак ще си е на същото ниво.

Базови упражнения -
-Крака, Гърди, Корем
-Почивка
-Гръб, Бицепс, Предмишница
-Почивка
-Крака,Трицепс, Рамо,
-Кардио
-Почивка

16.03.13
12:05

Преглеждах много кръгови и общо взето по една или друга причина половината упражнения няма как да ги правя. Разните машини и т.н ги няма, понеже фитнеса е едно мазенце с основните неща.

Събота - гърди с 1,2 упражнения за трицепс ( от предишния ми опит установих, че ръцете си растат и без да се тренират кой знае колко)
понеделник - клек и рамо
сряда- гръб -тяга и 1 упр за бицепс.

Има ли смисъл да го правя това при положение, че свършвам всичко за 30-40 минути и не правя кой знае колко упражнения? Няколкото кръгови които гледах бяха по 10-12 упражнения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1