02.04.13
17:23
Споделете мнение и марки които го предлагат. :)
NOW Foods Rhodiola
Родиола Розеа / Златен корен
Ostrovit Rhodiola Rosea 300 mg
Екстракт от Родиола (Златен корен)
Ostrovit Rhodiola Rosea Drops
Екстракт от Родиола (Златен корен)
ZeinPharma Rhodiola
Златен корен - Родиола
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Още предложения от BB-Shop
02.04.13
20:21
2-3 пъти съм пил тази родиола, ревюто ми е в профила, както и още едно от по-скоро. Мисля, че у нас е по-популярно като златен корен.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 02.04.13 20:21.
Ненормалната билка, тя се натрупва доколкото знам, аз я пия на прах, моя дилър ми я доставя :D
За адаптация към силови тренировки според мен е идеална!!!!
02.04.13
21:41
Заложи на NOW Foods, проверена е. На запитването NOW ми бяха отговорили, че тяхната е с източник от Сибир. Много е важно билката да е от естествената си среда, защото именно средата е определящият фактор за активните съставки. Лично съм изпил около 5 шишенца родиола на нау и работи много по-добре от насипната на Bulk Powders, с която също имам известен опит.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 02.04.13 21:42.
За какъв прием говорим ?
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 02.04.13 23:34.
03.04.13
11:39
При мен така бяха различните приеми:
- 1 г дневно за 30 дни
- 1 г дневно за 60 дни
- 2 г дневно за 30 дни
Днес си взех тази на Вемохерб (по принцип най-обичам да плюя родните марки, ала тази конкретно ми допада). Ще я пия 2 х 1400мг дневно за около месец. После мога да пробвам с тази на Бълк-а и ще споделя, ако по-някакъв начин я усетя. Почивам 3-4 дни в месеца, така че подобно нещо трябва да ми е от полза.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 03.04.13 23:29.
07.04.13
14:38
Аз също съм пил тази на Now и бях доволен, но реших да пробвам и нещо различно. Взех си родиола на Haya labs и за сега е доста добре. Убеди ме това, че и те като Now имат GMP сертификат, което не е за пренебрегване. Можеш да пробваш и с тях, не мисля, че ще сбъркаш. Поздрави!
08.04.13
23:49
Аз пък нещо не я усещам тази билка. Може би трябва да я пия в по-големи дози.
08.07.16
11:40
казано от Strelok91 на 03.04.13, 23:28:
Днес си взех тази на Вемохерб (по принцип най-обичам да плюя родните марки, ала тази конкретно ми допада). Ще я пия 2 х 1400мг дневно за около месец. После мога да пробвам с тази на Бълк-а и ще споделя, ако по-някакъв начин я усетя. Почивам 3-4 дни в месеца, така че подобно нещо трябва да ми е от полза.
И аз съм за тази на Вемохерб.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.07.16 12:29.
казано от Ивета Борисова на 08.07.16, 11:40:
казано от Strelok91 на 03.04.13, 23:28:
И аз съм за тази на Вемохерб.
Сигурен съм ;)
Препоръчай ми нещо, с което да се нацепя, искам да съм батка. По възможност да е на Вемохерб.
Здравейте,
Може ли някой,който е пил добавката, да сподели дали може да се пие и кафе докато се приема и как му се е отразило комбинирането на двете.
Аз взех продукта на NOW,който съдържа 500мг екстракт в една капсула и обмислям да купя още една опаковка.
Питам,тъй като и двете са със стимулиращо действие и даже Родиолата я дават като заместител.
Също искам да попитам дали е нормално сърцебиене след прием сутрин преди хранене.
Благодаря!
Мнението беше редактирано от maxam на 20.05.22 14:40.
20.05.22
19:08
Родиолата и кафето определено не са взаимно заменяеми или подобни. Това са добавки (съответно - активни вещества) с различно действие.
Да, могат да се комбинират, ако има нужда.
Не, не е нормално да има сърцебиене при прием на гладно.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.05.22 19:10.
То може би е редно и да питаме на колко е години. Понеже на определени такива, аз си получавах сърцебиене, само като видех момиче с къса пола ... Да не навлизаме повече в подробности :) ..
Сега не получавам нищо, даже на места дето почти да се пречукам, освем леко да претреперят краката, няма друго .. :)
Мнението беше редактирано от kaloyan на 20.05.22 20:46.
Лошо,Кала.... Поне ерекция да имаше 😅(от късата пола)
Родиола - адаптоген
Кофеин - стимулант
Не виждам проблем при едновременен прием.
Преди доста години съм пил родиола за два -три месеца. Тогава бях много натрениран (за разлика от сега) и единственото, което забелязах бе че не се потя нощем,а беше юни - август.
Със сигурност има някакъв положителен ефект, като цяло.
Благодаря за отговорите.
Иначе,на 33 години съм.
Започнах да пия добавката,тъй като от няколко години работя все през нощта и съответно спя през деня.
Последните 2 години не се хранех никак добре.Спрях и да спортувам. Явно съм бил в калориен дефицит,защото отслабнах много килограми.
Сега последната половин година не спя повече от 5-6 часа на денонощие и съответно изгърмях тотално.
Та... търсех нещо за повече енергия,тъй като в един момент и кафетата спряха да помагат.
Сърцебиенето се получава напоследък след всяко хранене,но най-вероятно е от преумората.
Мнението беше редактирано от maxam на 21.05.22 00:01.
21.05.22
00:26
казано от maxam на 20.05.22, 23:59:
Започнах да пия добавката,тъй като от няколко години работя все през нощта и съответно спя през деня.
Сега последната половин година не спя повече от 5-6 часа на денонощие и съответно изгърмях тотално
Сърцебиенето се получава напоследък след всяко хранене,но най-вероятно е от преумората.
Сам си си отговорил...Недоспиване, стрес... Яко магнезий, добави ашваганда и по възможност намали кофеина и стимулантите до минимум. Наблегни и на витамините от група Б.
Благодаря за съвета.
Мисля,че магнезия ми помага.
Може ли да споделите мнение,дали е добра идея,ако добавя този продукт:
https://shop.bb-team.org/now-foods-true-focus
Причината е,че от продължителното безсъние или по-скоро от влошеното качество на съня се появиха когнитивни нарушения -колебания, трудна концентрация ,тревожност,обсесивни състояния и т.н.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече