10.09.13
16:30
Здравейте ! :)) Момиче на 19 години съм , 1.70 - 90 кг .. Търся съвет от някой, който наистина разбира от фитнес. Имам 2-3 въпроса. Наскоро започнах хранителен режим и си взех карта за фитнес. Моята цел е първо да отслабна с 20 килограма, след това и да се стегна .. Но ме е страх да не объркам нещо, защото една приятелка на моите килограми , тренираше доста усилено и не знам какво направи със себе си, но е супер стегната и въпреки това не е мръднала на килограми и ширина ... сякаш е изградила мускули върху мазнините си , което дори не ми звучи възможно ... Наистина е много грозна картинка... Знам, че за топене на мазнини трябва да правя кардио , НО получих най-различни мнения: 1. 1-2 месеца само кардио докато отслабна и после силови за стягане ; 2. успоредно - кардио + силови - 3-4 пъти седмично ; 3. кардио всеки ден и 3-4 от дните след кардиото, силова .. Вие как мислите ? По кой начин да тренирам , да правя ли силови докато съм още пълна и ако да , колко често да са, за да направя идеалното тяло, а не тази грозна картинка, за която ви разказах по-горе ? Благодаря Ви предварително .. :))
3 пъти седмично упражнения с тежести, 3 пъти седмично неинтензивно кардио 20-30 минути, както и калориен дефицит.
11.09.13
00:05
90 кг мускули на жена???Тази твойта приятелка направо си е за Мс.Олимпия,казвай и да се пробва там!
А сега сериозно по темата.Още от утре започваш НВД(нисковъглехидратна диета)за нея може да прочетеш тук.Изчисляваш калорийния баланс и от него се водиш по НВД-то.За калорийния баланс чети тук.
Единствения съвет ,който бих дал е - в началото повече кардио,по-малко силови.
16.02.14
13:01
Аз съм 173см и преди близо година тежах 80кг. Сега съм 62кг и смея да твърдя, че съм в най-добрата си форма. Всичко с режима и тренировките е до нагласа. Ако имаш нужда от съвети или помощ не се притеснявай да ми пишеш на скайп Sasyy95. Ще помогна с каквото мога. Поздрави! :)