TonsOfDamage - подготовка за силов трибой и стронгмен(в бъдеще)

Прескочи до:

13.07.15
21:32

Week 1 Day 1
Клек : 4х4 с 125кг
Преден клек : 3х3 с 107,5кг
Машина за задно бедро : 4х12 с 55кг
Машина за предно : 4х12 с 85кг
Корем 3х20 с 20кг диск
Днес за пръв път отидох в 7 часа на зала - вече ще ходя в толкова. Тъкмо 2 часа тренировка, залата затваря в 9. Проблемът е, че тогава има много хора(е не е по зле от 6 часа де) и повечето са някакви батки, които вдигат наполовина колкото мен или пък тежко, но по хамалския начин. Днес за пореден път ме искараха на стероиди. Една горила поне 160кг 3 пъти ме попита дали взимам тестостерон и като цяло химия и каза, че ако прави клекове колкото мен, ще лежи 2 седмици на легло, а после като разбра, че имам още 2 машини за крака направо лошо му стана :Д :Д Като цяло ей такива пичове, на по 30-40 години, които вдигат малко и се комплексират от мен, ама майната им :Д Иначе тренировката беше супер, вдигнах буквално на всяко упражнение(освен на корема де) и краката ми още по време на клека ги чувствах смазани, яко треска ще има утре, но ще има и пуш преса ;) Иначе ми тежеше малко де, но няма лошо, другия път по-лесно ще ги вземем :Д
П.С. : ей ся си сметнах ей така за кеф общите килограми при двата клека + загрявката на задния и стана 4,5 тона. Тягата е повече. :Д
https://www.youtube.com/watch?v=uBBgRuyy0i8
https://www.youtube.com/watch?v=_kUmrsiPWnA

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 13.07.15 21:39.

14.07.15
21:20

Week 1 Day 2
Пуш преса : 4х5 с 77,5кг
Сгъване наведен : 4х12 с 10кг дъмбели
Тесен лег : 4 х 90кг ; 2х5 с 87,5кг
Трицепс на скрипец : 3х10 с 65кг
Корем : 3х20 с 20кг диск
Кога взех големи щанги да вдигам, че кога почнах и стероидите ;) Майтапа на страна. Днес един борец(който трябваше да ме тренира преди) и като цяло най-тежко вдигащия от големите в залата позна, че се готвя за трибой. Вече започват да ме уважават, някои от тях, а другите просто завиждат и си мислят, че съм на химия :Д смотаняци.
Иначе тренировката беше просто брутална ! Такава експлозивна пуш преса не съм правил никога до сега. Май филмът с високия тестостерон между 6-7 часа наистина важи. Толкова мощно се засилвах, че щангата изоставаше и ми падаше на кокалчетата по-късно. Единствената тъпа грешка, която направих е, че сложих 90кг на тесния лег и фейлнах, ама после взех 5-ците на 87,5. Абе много съм доволен днес. :)
https://www.youtube.com/watch?v=fwTKlb4Zr2g
https://www.youtube.com/watch?v=xicpuINWFBg

16.07.15
21:19

Week 1 Day 3
Тяга : 4х8 с 130кг
Задно бедро : 4х12 с 45кг
Гребане : 3х6 с 77,5кг
Скрипец : 3х10 с 60кг
Много силна тренировка. Много ми хареса и съм адски доволен. Въпреки че вчера един приятел имаше рожден ден и реши неофициално да го отбележи с бутилка водка, а преди това бях пил и бира, но въпреки това се пазех да не пия много, то като цяло и нямаше много, защото бяхме доста хора, проблемът беше, че се прибрах в 4:30 и имах само 7 часа сън(което е малко за тези 2 седмици) но не ми се отрази. Работа не съм почнал, пак имаше проблеми и ще започваме на 20-ти.
https://www.youtube.com/watch?v=r6rMDGgambE

16.07.15
22:04

Внимавай с колената,пази ги-първите повторения докато ти е лека тежестта ги пердашиш здраво като спускаш.
Със 130 за сега не е такъв проблем,ама като ги праснеш с 200 е бая неприятно.

16.07.15
22:19

казано от nervak на 16.07.15, 22:04:

Внимавай с колената,пази ги-първите повторения докато ти е лека тежестта ги пердашиш здраво като спускаш.
Със 130 за сега не е такъв проблем,ама като ги праснеш с 200 е бая неприятно.

Ми то целите крака ми са леш  след тяга, и хлъзгането по коленете, и по пищялите... Може би е защото прекалено бързо пускам краката и се удря щангата, но това е защото гледам по краката да върви...

18.07.15
19:19

Week 1 Day 4
Лег с пауза : 4х3 с 97,5кг
Горен лег : 4х6 с 80кг
Флайс : 4х15 с 12,5кг
Бицепс : 4х8 с 45кг
Странично чуково : 4х8 с 17,5кг
Като цяло бях изморен още от тягата, хватът ми не беше много здрав, лоста ми се хлъзгаше, защото ми се изпотяваха дланите(понеже отидах баш в най - голямата жега, защото няма да мога вечерта) и гърба ми беше в мускулна треска, но все пак успях да взема 3-ките , колкото и тежко да ми беше накрая :D И горният лег и той ме измори, но все пак едвам успях и него да взема. Като цяло съм доволен, другият път по-добре.
https://www.youtube.com/watch?v=1kb_REM9TGs

20.07.15
22:22

Week 2 Day 1
Клек : 4х122,5кг ; 3х4 с 120кг
Преден клек : 3х3 с 102,5кг
Машина за задно : 4х12 с 50кг
Предно : 4х12 с 80кг
Днес почнах работата. Като цяло представлява пълнене на ечемик или жито в чували, вързване, теглене и пренасяне(тваряне) в ремаркета или там където се налага. Като цяло съм пренесъл около тон и половина, а съм взел 18лв. Дори хората ни плащат двойно, поне някои от тях де, вместо по 5 дават по 10 лв :Д
Та от тази работа + доста кардио, понеже с колелото изминавам голямо разстояние докато ида до там, да се върна, да ида на фитнес и пак да се върна, бая километри се навъртат. От тези чували ме болеше кръста, а и като цяло първи ден и бях уморен и си оказа влияние на клека. Разбрах, че 125 няма шанс да взема, опитах 122,5кг, но пак ми тежаха и в крайна сметка кляках 120. Дано не ми попречи много за подготовката и дано да се адаптирам и да си вдигна отново работните килограми, защото иначе ще изгубя доста. На предния клек също намалих, нямаше смисъл да се пробвам с 107,5. Абе като цяло не съм доволен, но това е положението и дано да стане по-добре.

20.07.15
23:37

Добре е да помислиш за някаква маска при тази работа,имайки предвид състоянието ти преди 2 месеца.

21.07.15
14:04

Няма вече какво да мисля, край на работата. Вчера ми излезнаха едни обриви, но бяха малко и бяха най-вече по ръцете и врата, после се появиха и по краката и сърбежът беше ужасен. През нощта почти не можах да спя, заради силните сърбежи. Днес успях да ударя 3 часа бачкане без почивка и от там си взех норматива за деня, обаче после стана още по зле и тези обриви се разпространиха и беше още по-ужасно и непоносимо. Оказа се, че имам алергична реакция, та даже и не дочаках края на деня, тръгнах си, взех душ, намазах с един мехлем и сега чакам да ми донесат противоалергенно хапче и да се махат тези ужасни неща :@
Та най - вероятно няма да продължа работа. А другаде няма къде да почна, така че само да се излекувам и продължавам с подготовката и тежките тренировки. По принцип днес трябваше да ходя на зала, ама заради това хапче може да го отложа за утре, така и така не съм наспан, а не мога да заспя преди да пия лекарството...

21.07.15
14:39

Това е от праха на ечемика, житото направо е приятно и студено при допир (обичах да се въргалям като по-малък в купувете :D ) . Със сигурност не е много приятно, но поне си опитал. Тази работа не е за всеки, затова щом си усетил, че не е за теб на време си спрял. Иначе е доста добър фитнес и правиш ли правилно вързването, пълненето и качването на чувалите с техника можеш да активираш мускулите доста добре. Минуса е това - прах, мръсотия и вече и адска жега...
Търси, все ще излезне нещо друго сезонно. Като си се насочил по “къра” , бали няма ли някъде за прекарване. Там често търсят товарачи. :)

21.07.15
14:49

казано от Paulo Nacheff на 21.07.15, 14:39:

Това е от праха на ечемика, житото направо е приятно и студено при допир (обичах да се въргалям като по-малък в купувете :D ) . Със сигурност не е много приятно, но поне си опитал. Тази работа не е за всеки, затова щом си усетил, че не е за теб на време си спрял. Иначе е доста добър фитнес и правиш ли правилно вързването, пълненето и качването на чувалите с техника можеш да активираш мускулите доста добре. Минуса е това - прах, мръсотия и вече и адска жега...
Търси, все ще излезне нещо друго сезонно. Като си се насочил по “къра” , бали няма ли някъде за прекарване. Там често търсят товарачи. :)

Да, точно от праха е, но и от “маната”, дори собственика каза, че тази година много препарати и химикали са използвани и най-вероятно и това е причина. На другите момчета нищо им нямаше, само малко дразнене, както по принцип си му е реда като се работи с жито и ечемик, но на мене всичко ми стана червено и се обринах... А за балите вече няма, поне наблизко, а ако има някъде, то предварително хората са наети, тоест роднини или познати на собственика на нивата.

22.07.15
15:48

Week 2 Day 2
Пуш преса : 4х5 с 77,5кг
Задно рамо : 4х12 с 10кг
Тесен лег : 3х5 с 87,5кг
Скрипец : 3х10 с 65кг
Корем :3х20 с 20кг диск
Останах доста учуден и доволен днес. През нощта пак се будих от сърбежи, после ме болеше главата и не ми беше изобщо до тренировка, но все пак реших че няма да пропусна, дори и по-леко да правя. Но наспан и отпочинал (и добре наяден :Д ) успях да си правя пак със същите килограми, което много ме зарадва. Иначе пия противоалергенни, мажа се и така... дано по - бързо да се махат тези неща. А утре тягичка от дефицит :P :D
https://www.youtube.com/watch?v=eH7h8VdHZJM

23.07.15
15:51

Week 2 Day 3
Тяга от 8см дефицит : 4х8 с 122,5кг
Задно бедро : 4х12 с 40кг
Гребане : 3х6 с 77,5кг
Корем : 3х20 с 20кг
Набирания подхват : 14 х СТ
Много яка тренировка. Тягата направо фръкна, започвам да свиквам на този дефицит. Само че им ебе майката на пищялите... Другото също беше супер. На скрипеца се получи малко комично, защото някой смотаняк е счупил реголировчика на онези неща за подпиране на краката(където краката се мушкат отдолу, за да не се вдигат, не знам как се казват) и беше на най - долното, а аз с моите 70см. крака не мога да ги мушна, та 2 мои приятели ми ги държаха. :D Също така реших да направя макс набирания с подхват ей така за кеф, не направих много, но все пак на 90кг ЛТ и уморен след трен толкова. :Д
П.С. Преди тренировката ходих на лекар и беше потвърдено, че имам алергия, трябва да спра да ям няколко храни(включително кафето :( :@ ) и също така предложи да удвоя дозата на хапчетата, понеже все пак съм 90кг и продължавам с останалото лечение.
https://www.youtube.com/watch?v=zlJc64ucPhA

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 25.07.15 12:04.

25.07.15
16:21

Week 2 Day 4
Лег с пауза : 3х3 и 1х2 с 100кг
Силово изхвърляне : 1х50кг
Флайс : 4х15 с 12,5кг
Сгъване с щанга : 3х8 с 45кг
Абе не е като да не съм доволен. Реших, че имам силата още тази седмица да бутна 100кг и познах, само че на последната серия 3-тото повт. не можах да го заключа, стигнах до половината. Но както и да е, все пак съм много близко и другия път ще ги вдигна. Правих малко изхвърляне за кеф, не знам колко е добра техниката, а и също така мисля, че мога поне 60кг но няма смисъл, защото да не стане пак нещо както миналия път с пудовката. Като цяло половината тренировка беше супер, а другата половина - много умряла. :Д
https://www.youtube.com/watch?v=J2K3muJ44sk
https://www.youtube.com/watch?v=4O24mUzRWdY

27.07.15
15:07

Week 3 Day 1
Клек : 4х4 с 127,5кг
Преден клек : 3х3 с 110кг
Машина за задно : 4х12 с 55кг
Машина за предно : 4х12 с 85кг
Много съм доволен днес. Пак не бях много мотивиран, но като започнах, направо ги разбих тези кг. Миналата седмица едва едва 120, а тази за пръв път 4-ки на 127,5. Преди това пак ходих на преглед и докторката каза, че съм доста по-добре и би трябвало до края на седмицата да се оправя, а и продължавам с хапчетата още 5 дена. Иначе и на предния клек, и на машините пак вдигнах кг-ите.
П.П. : другата седмица ще си продължа тежкото вдигане, няма да правя делоуд, защото по другата седмица отивам на лагер и се разбрахме с Митко, че ще правя и 4-та тежка седмица.
https://www.youtube.com/watch?v=sDd9C1a_l34
https://www.youtube.com/watch?v=zMqn1RoOug0

27.07.15
15:46

Леле младеж,разбирам порива ти за повече и повече килограми на лоста,но става опасно с тази техника.
Ти си знаеш прекрасно къде трябва да пипнеш.

27.07.15
16:40

казано от nervak на 27.07.15, 15:46:

Леле младеж,разбирам порива ти за повече и повече килограми на лоста,но става опасно с тази техника.
Ти си знаеш прекрасно къде трябва да пипнеш.

Че какво и е на техниката, освен влизането на коленете навътре разбира се. Е не е толкова лошо като преди, миналият път сложих телефона отпред и се видя, че влизат, обаче напред, а не чак  навътре. Знам, че е кофти работа с тези колене, но така става с по-тежкото. Иначе се мъча колкото се може повече да ги бутам навън, ама като се уморя и не се получава много.

Ти сигурен ли си, че когато Митко ти беше казал да правиш клек с ластици, не е имал предвид да слагаш ластиците на коленете ? Защото те обикновено затова се ползват - при явно изразено влизане навътре на коленете.

Аз бих те посъветвал да поклякаш пак с ластици, ама този път на коленете. Ето така :

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 28.07.15 15:13.

28.07.15
15:07

Мале как ми мирише на скъсани менискуси, па и връзки като гледам тези клипове не е истина... :( :X

28.07.15
15:39

казано от Alexander Krastev на 28.07.15, 14:57:

Ти сигурен ли си, че когато Митко ти беше казал да правиш клек с ластици, не е имал предвид да слагаш ластиците на коленете ? Защото те обикновено затова се ползват - при явно изразено влизане навътре на коленете.

Аз бих те посъветвал да поклякаш пак с ластици, ама този път на коленете. Ето така :

Е как да не съм сигурен, толкова клипове съм му пращал и сме говорили, остава и да не съм сигурен. :D

28.07.15
15:41

Alexander Krastev,  момчето си прави клека с ластици точно както трябва. Иска да се пуска на трибой, това е един много известен трибойски метод. Целта му е да научи тялото да “ускорява”(щангата е най-лека долу, и с изправянето нагоре се увеличава натоварването, като горе е най-тежко). Иначе е факт, че изпълнението му куца, това за мен не е “леко”, а даже доста сериозно влизане на коленете навътре. Сега може и да не усеща болка/дискомфорт, но шанса и занапред да е така не е много голям. Моят съвет - много си млад(даже малък) още, върни назад тежестите и намери такива, при които коленете не влизат така брутално навътре. Работи с различни протоколи, прави max effort(да кажем качване до тежка 1ца или 2ка) и dynamic effort,(8х3, 10х2 или нещо от сорта с ластици/вериги), нещата ще си дойдат на мястото. В началото няма да усещаш нещата както трябва, но всичко си идва на място с времето.

П.С. - по-добрата форма ще ти позволи да вдигаш по-големи тежести.
П.С. 2 - това, което ти е показал Alexander Krastev също е много добър вариант за решение на проблема ти. Успех.

28.07.15
15:47

Week 3 Day 2
Пуш преса : 4х5 с 80кг
Задно рамо : 4х12 с 10кг дъмбели
Тесен лег : 1х5 и 2х4 с 90кг
Трицепс на скрипец : 3х10 с 70кг
Горе-долу съм доволен. Радвам се много, че взех 80-те кг, но ми бяха тежки и ме узориха. На тесния лег пък 2-рата серия първите 3 повторения бяха много бързи и като цяло перфектни и не знам как така не можах да вдигна за 5-то. Но като цяло добре се получи.
https://www.youtube.com/watch?v=Mt5zC4kIuYo
https://www.youtube.com/watch?v=WIVihqwLy4o

30.07.15
15:56

Week 3 Day 3
Тяга : 4х8 с 135кг
Гребане : 3х6 с 80кг
Супер тренировка. Митко ми беше казал ,  че мога да вдигна с 5кг на тягата и наистина си ги взех леко. Също и на гребането вдигнах. :)
https://www.youtube.com/watch?v=ZSmwAhWoXa4

30.07.15
22:39

(muscle) (muscle)

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 30.07.15 22:39.

01.08.15
16:47

Week 3 Day 4
Лег с пауза : 4х3 с 100кг
Флайс : 4х15 с 12,5кг дъмбели
Сгъване с щанга : 4х8 с 45кг
Странично чуково : 4х8 с 17,5кг дъмбели
Успях да ги взема днес. Дори по-добре от предишния път, въпреки, че се чувствах леко уморен. Горният лег също много по-добре го направих. Като цяло съм много доволен.
Другата седмица тренировките ще бъдат направени последователно, тоест от понеделник до четвъртък, защото в петък отивам на лагер . С голямо удоволствие чакам тази една седмица, през която ще съм там. Като цяло е най - якото нещо през цялата година. :D Ама първо ще напънем на тренировките, та чак тогава забавленията. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=UoYCVoUBNsE
П.П. Прикачвам снимка от снапчата, защото днес направо се учудих на пресата си, дори на снимката не се вижда толкова добре, колкото на живо(особено страничната) но все пак да има. :D

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 01.08.15 16:51.

03.08.15
16:33

Week 4 Day 1
Клек : 4х4 с 130кг
Преден клек : 3х3 с 110кг
Задно бедро : 4х12 с 55кг
Предно : 4х12 с 85кг
Много съм доволен. Вдигнах килограмите на клека и го взех по-добре от миналия път, говоря за коленете. А предния дори беше още по-добре. Като цяло бях сънен, а бях спал 9-10 часа, не знам защо така се случва, дали преспивам или нещо друго, но важен е крайния резултат. :D
https://www.youtube.com/watch?v=wjd32E48NrM
https://www.youtube.com/watch?v=3BJ0gHzNQ20

Братле тия колене не ти ли шават доста :) На Крастев от много по-малко трепване изгърмяха. Млад си и не знам за какво състезание се готвиш нахъсан си. Но аз лично бих смъкнал до правилно изпълнение тиквения медал не ти трябва ;). Иначе на края само ще си разправяш колко си клякал

03.08.15
17:18

казано от Георги Стефанов на 03.08.15, 16:40:

Братле тия колене не ти ли шават доста :) На Крастев от много по-малко трепване изгърмяха. Млад си и не знам за какво състезание се готвиш нахъсан си. Но аз лично бих смъкнал до правилно изпълнение тиквения медал не ти трябва ;). Иначе на края само ще си разправяш колко си клякал

Първо - не отивам там за медали. Отивам, за да видя на какво съм способен, за тръпка и за опит. Ако трябва да съм честен, не очаквам да взема дори и бронзов медал, защото знам, че ще има момчета, които тренират в специализиран клуб и нищо чудно да са на стероиди. Дори говорих с няколко човека, които го потвърдиха, но както и да е. А колкото до подготовката - имам кажи - речи месец и половина и ще дам всичко от себе си, за да направя една добра подготовка, а после, след състезанието, Митко ми беше казал, че ще мина на по-леки тренировки с повече повторения и по-малко почивка и тогава вече няма да има мърдане на колене. До като се подготвям по-тежко, разбира се, няма да пренебрегвам техниките, но просто искам да направя една по-тежка подготовка и ще следя и ще дам всичко от себе си, за да имам възможно най-добра техника.

НИ

03.08.15
17:23

казано от Георги Стефанов на 03.08.15, 16:40:

И освен това, най-вероятно ще клякаш с повече след това :) Млад си, а си доста здрав, така че няма смисъл да бързаш. И без това след някоя друга година ще си машина, ако продължаваш с такъв хъс и мотивация. Но освен упорито, работи и умно - вслушай се в съвета на Георги. Сега ти е времето да положиш стабилната основа. На мен така ми се контузи хип флексора, защото не обръщах внимание на техническа грешка при изпълнението на клек и сега едвам клякам със 100.

04.08.15
15:14

Week 4 Day 2
Пуш преса : 2х5 ; 1х4 и 1х5 с 80кг
Сгъване за задно рамо : 4х12 с 10кг дъмбели
Тесен лег : 3х5 с 90кг
Трицепс на скрипец : 3х10 с 70кг
Когато започнах да правя пуш пресата усещах, че нещо не ми е добре. Беше ми замаено и усещах някаква слабост, все едно не мога да набера енерция и да се засиля както трябва. Първите 2 серии бяха доста мъчителни и бавни, 3-тата пък изобщо не можах да направя 5 повторения. Но после се ядосах и реших, че 4-тата ще взема 5, съблякох се, взех колана, теглих си няколко здрави тупалки и го сложих, вдишах си от амоняка и направо изядох щангата. За пръв път ми се случва 4-та серия да е най-експлозивна и най-добра. Винаги е най-изтощителна и най-бавна. Не знам какво стана, дали колана е помогнал(той ми е голям между другото и почти не ме стяга), дали е от психическата нагласа(макар че и на другите серии се подготвях добре), просто не знам какво стана, но резултатът е на лице. На тесният лег също успях да взема 3 петици на 90кг, така че съм доволен, но все още не знам какво се случи. :D
https://www.youtube.com/watch?v=AQjl8V2TAI0
https://www.youtube.com/watch?v=ZBMaA4p-TAA

05.08.15
16:03

Week 4 Day 3
Тяга от 8см дефицит : 4х8 с 130кг
Гребане : 3х6 с 80кг
СКрипец : 3х10 с 60кг
Днес правих тяга с гетите и футболните кори, за да не си правя леш пищялите за лагера. И разбира се, нищо им няма. :D Иначе на тягата съм по-наведен, отколкото искам, но така се получи, а и с тези кори беше малко тегаво, даже си прискрипах пръста между лоста и кората... ама както и да е. Добре се получи днес.
П.П. на клипа дисковете бяха обърнати и имах чувството, че ще се хлъзна напред, понеже с тези чорапи върху гладките дискове става много гадно, но после ги обърнах и дупката на дисковете ми даваше по-добра позиция и не се хлъзгах. :D
https://www.youtube.com/watch?v=5XgHZCTZUKM

Сложил ли си колан?

05.08.15
16:16

Здравей, добри резултати :). По коя програма тренираш?

05.08.15
16:48

казано от Херцог Трън на 05.08.15, 16:08:

Сложил ли си колан?

Не, защо ?

05.08.15
16:49

казано от Бастуна на 05.08.15, 16:16:

Здравей, добри резултати :). По коя програма тренираш?

Програмата я няма в интернет - изготвена ми е от Димитър Саватинов. :)

казано от TonsOfDamage на 05.08.15, 16:48:

Сложил ли си колан?

Не, защо ?

Значи кръста ти е извит в арка.

05.08.15
16:55

казано от Херцог Трън на 05.08.15, 16:53:

казано от TonsOfDamage на 05.08.15, 16:48:

Сложил ли си колан?

Не, защо ?

Значи кръста ти е извит в арка.

Да, извит е малко. По принцип така се вижда и от набръчкания потник, но в този случай мисля, че не е от него. Това е защото качих с 7,5кг на тази тяга.

Абе, опитваш се да се убиеш, дума да няма :)

05.08.15
17:59

казано от Херцог Трън на 05.08.15, 17:56:

Абе, опитваш се да се убиеш, дума да няма :)

Щом казваш.

06.08.15
15:39

Week 4 Day 4
Лег с пауза : 2х3 и 2х2 с 102,5кг
Горен лег : 6 ; 4 ; 5 ; 5 с 80кг
ФЛайс : 4х15 с 12,5кг дъмбели
Сгъване за бицепс : 4х8 с 40кг
Единственото хубаво нещо на тази скапана тренировка бяха 2-те серии, на които успях да взема 3-ка на 102,5кг и то първото повторение на едната беше с много кратка пауза, да не кажа без хич. На горната лежанка се чувствах просто ужасно.Едвам едвам избутах тези повторения и то за да ги взема отлепях доста таза.  Нито ми беше до тренировка, нито бях надъхан психически. Беше ми едно отпуснато, като на мърда, мускулите ги чувствах супер разхлабени, психиката ми също не беше надъхана.А и имах главоболие още от сутринта. Имам няколко логични обяснения за това :
1 - продължаване на 4-та седмица тежко вдигане, в следствие на което :
- изтощена ЦНС
- изтощена МС
2 - въпреки 1-вата причина, тренировките са последователни. И на 3 от тях съм покачил килограмите.
3 - само 1 ден почивка между пуш пресата и лежанката
4 - психическа нагласа за море.
Да, нямах търпение да дойде този момент, цяла година го чакам и не стига, че от изтощената ЦНС нямам мотивация, ами и съвсем съм отвеян покрай този лагер.Все пак и организации, документи, превоз, багаж и т.н. Тренировката я издържах на инат, исках да спирам след лежанките, ама айде бицепсче, айде корем и поне съм доволен, че я направих цялата.
” Скапана тренировка е много по - добре от никаква “
Ще се включа в форума  най - вероятно по-другата седмица, а може и другата, след като се чуя с Митко. Поне ще отпочина както физически, така и психически.
https://www.youtube.com/watch?v=E8IYlpBcsDk

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 06.08.15 15:40.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1