TonsOfDamage - подготовка за силов трибой и стронгмен(в бъдеще)

Прескочи до:

29.11.14
10:16

Не е заради новия директор.Явно вече така ще се образуват стипендиите за успех,даже разбрах,че и миналата година го е имало.Аз уча в държавна търговска гимназия и получавам стипендия по успех-50лв. и съм с 6,00 ,но дори така в списъка не бях на първо място ,имайки в предвид,че нямах отсъствия.При нас има възможност за 5,90+ да се получава стипендия,но много малка.А стипендията по доход би трябвало да ви е 30 лв. ,не знам защо сте на 21.Явно зависи от бюджета на училището ти ,но пак ме съмнява.

puzimir

29.11.14
15:00

Всяко училище има право да кандидатства по различна стипендиантска програма и това няма пряка връзка с бюджета на училището.

29.11.14
15:17

Абе може и заради бюджета да е, класната го спомена, а и училището спечели 19 000 лв от някакъв проект, към тях добави 5 500лв и ще купуват компютри и друга техника и накрая се оказа, че училището било в криза. Ама както и да е.

29.11.14
15:40

Тренировката днес:
3 рунда удари на железен кол с ръкавиците
1 рунд бой със сянка
мостиране
Днес уж трябваше да се организираме за бокс, а накрая пак стана същото, както преди - разпадна се в последния момент. На единия му било студено, на другия не му се идвало, а третия щяло да му бъде много тъпо само двамата да сме и накрая нищо. Големи мързеливци. И накрая, понеже взех ръкавиците в града, си направих една смешна тренировка на кола, даже лицеви и прескачане не ми се правиха, започнах да правя, но нямах желание и се отказах, защото се ядосах след тази случка. От 6 месеца не можем да се съберем един спаринг да направим, или техники, или каквото и да е.... Също така реших да започна да правя мостиране, за да заздрави врата.

01.12.14
16:01

Week 3 Day 1
Мъртва тяга(повторения) : 120х8 ; 125х6
Набирания с тежест : 3+30кг ; 4+20кг ; 8СТ с широк хват
Сгъване за бицепс с щанга 3х6 с 45кг и сгъване с дъмбел 10кг 3х10
Днес тренировката беше ужасна. Загрях хубаво, разтегнах, направих адаптации, но щом направих първата серия на тягата, ми падна кръвното. Имах чувството, че ще припадна и това продължи през цялата тренировка. Беше ми замаяно, имах лек недостиг на въздух и изобщо нямах сила. Целта ми беше да се пробвам и 125кг х 8, но в такова положение нямах шанс. Поне техниката си беше що - годе добра. Ама както и да е, по - добре смешна тренировка, от колкото никаква, както каза бате Сашо. Има и такива дни, какво да се направи. А и не ми става за пръв път. Сега чакам с нетърпение да видя Ронката как се е справил и най-вече жив ли е или не. :D
П.С. на снимката се помъчих да стегна по друг начин, точно за да се видят тези мускули на еректорите как са изпъкнали, доста по-добре са от преди.

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 01.12.14 16:31.

01.12.14
22:09

Малко храната да опиша:
100гр. фъстъци, 2 пакета белвита
креатин
омлет от 4 яйца, кашкавал, сирене, филе, 4ф.п.х.
1 гювече, 3ф.б.х.
500гр кисело мляко с чаша овес и мед

02.12.14
16:22

Week 3 Day 2
Лег: 3х90 ; 2х95 ; 1х100
Кофи: 2+35кг ; 5+25 ; 18СТ
Лицеви 1х9 и 2х8 с 30кг
Френско 3х8 с 30кг
мостиране и разтягане
Най-накрая да си върна стария макс и то на изморено. Днес беше просто чудесно. Имах същото чувство като при клека и затова реших да стигна до 100, имах намерение само 90кг да правя, но постепенно разбрах, че ще мога 95, а след това, че ще мога и 100. На кофите нямах много сила с тежестите, но пък си върнах предишния макс на СТ, колкото и изморен да бях. Супер тренировка.

04.12.14
17:10

Week 3 Day 3
Клек(експозив - с пауза) 4х90 с 6 сек. пауза ; 3х100 с 4 секунди пауза , 3х110 с 3-4сек. пауза
Раменна преса: 4х55кг ; 6х50 ; 8х45
Обръщане : 5х70кг ; 5х65 ; 6х60
Много яка тренировка днес. Доволен съм от всичко. На клека 110кг най-много ме зарадваха, паузата е на най-долното положение. На раменната преса също вдигнах повторенията, но най-изненадан останах от обръщането. Преди 2-3 повторения едвам ги взимах, а днес тряснах 5 и то много експлозивно. Също така тренировките вече са : понеделник, вторник и четвъртък. В петък и събота съм на борба, утре ще ида за пръв път с един приятел(този с който тренирам), за да видим как стоят нещата, дали ни харесва и т.н. но сме надъхани и двамата.

05.12.14
20:43

Тренировката днес : БОРБА
загряване, тичане, мостирне, ала бала
учене на техники : гмуркане и три други, на които не им знам имената
малко борба направихме с един
ама днес не тренера не дойде, така че тренирах с момчетата, които попринцип си идват, познавах ги всичките, някои идват от доста време, други за пръв път или на скоро са почнали, абе добра тренировка стана

Храната:
2 сандвича с филе  и кашкавал
400гр. свинско, 4ф.б.х. 1 вафла морени макс, половин парче кекс
омлет от 4 яйца, кашкавал и сирене, 4-5 ф.б.х.
и след малко отивам на домашен купон и утре най - вероятно пак на тренировка

Забравих да кажа, че борбата е класическа, тоест основно се правят хвърляния.

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 05.12.14 21:10.

06.12.14
20:19

Тренировка днес: БОРБА
загрявка, мостиране
заучаване на техниката придърпване от 2те позиции и после малко учене на премятане
тренера пак не дойде, бяхме 4-5 човека и аз с моя човек си упражнявахме техниките, след като ни ги показаха, а другите си почиваха или правиха някакви други глупости, абе все едно да се съберем 5 авери и да си тренираме ей така, само дето има борци, които ни показват техниките. И вече мисля, че придърпването горе долу го научих да го правя бързо и експлозивно.

08.12.14
08:12

Между другото ходих на очен лекар и се оказа, че освен късогледството, което имам от години, имам и астигматизъм. Кофти работа, исках да стана военен, а сега...

08.12.14
16:14

Week 4 Day 1
Мъртва тяга(тежко) : 3х120 ; 1х130 ; 1х140 ; 1х155
Набирания: 3-4+30кг ; 6+20кг ; 12СТ чин ъпс
Гребане с 60кг щанга 3х8
Супер беше днес, имам нов макс на тягата, въпреки че нещо задното бедро ме болеше много, защото в петък танцувах с 1 приятел върху мен и стоях на 1 крак с него и сигурно е от това ама както и да е. Ето ви и клип, кръста не е хубав, но  се стараех движението да е бързо както Коци прави и също така да е максимално близко щангата до краката.

Тоя кръст за нищо го нямаш....

08.12.14
19:16

Втора тренировка днес : БОКС
удари на чувал 8 рунда по 3 мин всеки и почивка първите 4 по 30 сек. а вторите 4 по 1 минута - най - вече ляв прав, десен прав и крошета, също така скъсявах дистанции и удрях къси удари, също така от 2 позиции бяха ударите, защото рамото почва да ме боли като си държа високо предната ръка, като цяло се стараех да е като истински мач, постоянно се въртях, пазех се и т.н.
мостиране , преден и заден борцов мост без ръце, челна стойка с краката на стената 3 х 15-20 сек.

Храната:
2 сандвича с филе и кашкавал
500гр. пилешко месо от бут, 5ф.б.х.
пиле с картофи, 5ф.б.х.
500гр. кисело мляко

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 08.12.14 21:14.

Мъртвата тяга не е просто едно вдигане на тежест от пода до изправено положение. Тотално бъркаш идеята. Това важи единствено, ако си на състезание - ти на състезание ли си ? Какво доказваш, като си вдигнал тия кила с умопомрачително опасна техника ?

Ти си млад още и тялото ти позволява много големи отклонения в безопасната техника, но това няма да е задълго. Всичко си има физически лимити - в момента, в който натовариш повече от максималното отклонение, което тялото ти понася, ще си докараш сериозна контузия. Това вече не знам за кой път ти се споменава. И няма значение, че било само веднъж месечно, на максове. За какво са ти тия максове, като ги правиш толкова криви ? На състезание ли ще ходиш ? Какво изобщо целиш с мъртвата тяга?

Изобщо схващаш ли идеята на това упражнение, знаеш ли защо толкова много дава, НО ПРИ ПРАВИЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ? Основна цел на мъртвата тяга ( и всяко упражнение ) е да си тренираш мускулите в дадена насока ( сила, издръжливост, обем ), използвайки съпротивлението на тежестите. А не да докажеш, че можеш да преодолееш съпротивлението на тежестите, на всяка цена! Май не го разбираш това. Вдигането не трябва да е самоцел ... освен на състезание по вдигане на тежести!

Всичко това го пиша с най-добри чувства!

п.с. ей гледай ме мен, като се направих на отворен и реших да доказвам, колко съм издръжлив, като се юрнах да тичам на стадион интензивно, без да съм го правил от години. Резултата е яко разтежение на прасците, заради което съм в бокса за поне 2 седмици.

Ае сега гледай малко картинка, да видиш какво си направил :

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 09.12.14 10:51.

Тази техника и подход към фитнеса водят до ето такава тема...

09.12.14
16:19

Александър - оценявам това, което си написал. И от както съм почнал новата програма, гледам всеки път да подобрявам техниката, включително на максовете до 140кг, но 155 не мога да ги вдигна с прав гръб. Ако снимам някой път, ще кача клип на повторения или експлозив някой път,  за да видим разликата и аз също да я видя де, не казвам че на повторенията съм “китка” . Относно състезанието - наистина искам да отида, дори съм казал на няколко човека ако разберат, че има състезание за младежи, да ми кажат, за да отида. Ако не исках и си тренирах ей така, наистина нямаше да правя максове, поне не толкова често(не че 1 път на месец е често).

Ако не можеш с прав гръб, значи не си за тези кила.

09.12.14
16:36

Week 4 Day 2
Лег(експлозив) : 5х70 ; 5х75 ; 4х85
Кофички: 1,5+40кг ; 4+25кг ; 11СТ
Бутане от горен лег с дъмбели по 30кг всеки : 5х5
Днес нямах никаква сила, на лежанката още усетих, че няма да успея много, но като цяло исках да вдигна 5х85, а успях 4 пъти сам, тоест от това съм доволен, но после получих рязък спад в силата и на кофите се изложих. Лицевите и френското ми омръзнаха и затова правих с моя приятел с дъмбелите 5х5, колкото да не правя нищо, пък и ще ми помогнат.

09.12.14
19:38

Нормално е да нямаш сила на лега.Ден след тежка тяга кръста ти е мармалад ,боли те и губиш стабилизацията в опорната точка.От там пък не буташ с краката.И аз правя същите грешки и съм убеден ,че е така!

09.12.14
20:24

Сапуне и аз мисля че е от това, но само в този случай, когато имам тежка тяга. Миналия път си беше добре, а пак имах тренировки в 2 последователни дни.  Хем от краката, хем от мускулната треска на задната горна част, от там бутането ми не е толкова добро. Ама и такива дни ще има.

10.12.14
20:26

Тренировката днес : ММА
4 рунда - бокс, ритници, удари и ритници
упражняване на техники - защита от кроше + премятане, защита от мае гери, влизане за тейк даун
мостиране, челна стойка без ръце и после със ръце, преминаване в преден борцов мост все едно на кълбо, то се прави на преден и след това на заден, но не мога да го направя на зад.
Моя човек дойде днес у нас и си направихме супер тренировка. И мислим така да тренираме, защото на борбата първо тренера не идва и не знам кога ще дойде, второ тренировките уж бяха петък и събота, а то се оказа, че постоянно се местят, например във вторник ме викаха, а аз се прибирам в 5, а тя беше от 6. И като цяло, няма хора, няма тренер, няма организация, затова доста хора се отказаха, говорих с едно момче, дето 3 години е тренирал и вика братле в този град най-добре на зала или на карате в борбата жертваш много контузии много работи и пак нямаш развитие, аз 3 години съм тренирал и на едно състезание не могат да ме пратят. Тренира ми се борба, но ако организацията продължава да е като тази, ще си тренираме у нас, подготвих едни юргани, на които може да се хвърляме, но пък няма място... ще измислим нещо.

11.12.14
16:15

Week 4 Day 3
Клек(повторения) : 4х105 ; 5х95 ; 5х90
Раменна преса: 4х40 ; 6х45 ; 4х50
Обръщане от земя: 2х70 ; 1х80 ; 1х85 0х90
Толкова мизерна тренировка не съм правил отдавна. Клека - просто ужас. Меко казано ужас...  Просто ми дойде да заспя докато клякам, още преди тренировката усещах, че нямам сила, че не мога да вкарам кръв и да загрея, въпреки че загрях много добре и направих хубави адаптации и пак нищо. Може би е заради 5те последователни тренировки за 4 дни. На раменната преса първата серия много зле, другите горе-долу като добавим, че нямам сила и имах мускулна треска. Единственото нещо, което ми се правеше, бе обръщане от земя. И въпреки, че не го бях правил от лятото, реших да пробвам. Имах една цел, да обърна 90кг от земя, мислех си, че съм мноого далеч, а то се оказа, че ако не бях правил всичките единички и си почивах повече от 1 мин щях да ги взема. Иначе успях да ги обърна до гърдите. Другата седмица може би ще ги взема. Качвам клипчета, не знам техниката бива ли я, не я ли бива, но 90кг ще взема.
https://www.youtube.com/watch?v=qmS-d7j9cuY&list=UURu9TlXw4xG84Kby5LP-4sw
https://www.youtube.com/watch?v=k9U2cKwBZXc&list=UURu9TlXw4xG84Kby5LP-4sw

11.12.14
20:57

Храната:
2 сандвича с филе и кашкавал, 2 бисквити белвита, креатин
0,5кг. свинско, 6ф.б.х., 2 сладки
1 гювече, 5ф.б.х. малко филе, 2 яйца, чаша прясно мляко, 0,5кг. кисело мляко, банан, 3 бисквити с шоколад

13.12.14
15:23

Тренировката днес: ММА
хубава загрявка
1 рунд - ляв и десен прави и мае герита - 3 мин.
2 рунд - крошета и лоу кик, маваши чудан и маваши джодан (демек ритник в ребра и в глава)
3 рунд - ъперкъти в тялото и колена, лакти
4 рунд - 30 сек бокс, 30 сек къси удари с повдигане на коленете високо за бързина, 30 сек мощни удари за нокаут, 30 сек почивка и същото се повтаря
5 рунд - 30 сек всякакви ритници, удари и колена ; 30 сек колене и лакти от клинч ; 30 сек ляв десен ритник (тоест ляв лоу кик, десен лоу кик и т.н.) 30 секунди почивка и пак се повтаря

заучаване на триангъл чоук и армбар(аз си ги знам горе долу, ама моя човек не)
поваляне - една хватка от бразилско жиу жицо, ръката се придърпва както в борбата, единия крак заключва другия и човека се поваля
заучаване на тейк даун и после единия посяга за ляв прав а другия заляга и влиза за тейкдаун

мостиране, преден и заден борцов мост без ръце, челна стойка, като този път се задържах без да слагам крака на стената
Много хубава тренировка. Особено 5-те рунда много изтощават, оставят те без въздух. :)
тренировката отне 2 часа, докато се изредиме 2мата и после и техниките, ама така или иначе нямаме друга работа.

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 13.12.14 16:16.

14.12.14
21:57

Храната днес:
5 палачинки със сладко от ягоди, 3 яйца, 300мл прясно мляко
пиле с картофи и дробсърма, 1 и 1/2 кебапчета, 5ф.б.х., 400мл прясно мляко, креатин
пиле с картофи, 4ф.б.х.
500гр. кисело мляко
Абе тази седмица се наложи за 2ри или 3ти път да наруша фаста, попринцип гледам по 1 най - много 2 пъти седмично да го нарушавам, ама така се случи. А и утре, понеже правя 16 - ка и ще трябва да черпя в даскало, ще стоя далече от бонбоните поне до 12:30, когато започвам да ям.

15.12.14
16:11

Week 4 Day 1
Мъртва тяга(тежка) : 3х125кг ; 3х130 ; 3х145
Набирания : 2+30кг ; 4+20 ; 9СТ със широк хват
Гребане с 65 кг щанга 3х6
Сгъване за бицепс 10х40кг и 2х5 с 50кг
От тягата съм доволен, на другото нямах много сила, най-вече на набиранията.

15.12.14
22:18

Храната:
2 сандвича с филе и кашкавал, 1 бисквита белвита, 3 шок.бонбона
520гр свински бут, 5ф.б.х.
300-350гр. пилешко, 3ф.б.х., 600-700мл. бира, салата, печени бадеми и кашу, толумбичка, малко крем карамел
Сега остана само да намеря място за празнуване в събота и всичко е ОК.

15.12.14
22:21

Ей, вярно, че днес имаш рожден ден... Айде честито! Жив и здрав! :)

15.12.14
23:07

Честит рожден ден и от мен! Жив и здрав и продължавай да опорстваш! :)

16.12.14
18:21

Week 4 Day 2
Лежанка(експлозив) : 5х70 ; 5х75 ; 5х85кг
Кофи: 3+35кг, 5или6+25кг ; 16СТ
Бутане на дъмбели от горен лег 3х6 с 30кг дъмбел
Френско 3х8 с 30кг
Днес съм доволен  от всичко. На лега успях 5 х 85, което беше целта ми. Като цяло имах доста мускулна треска от вчера, но разтягахме и правихме едни упражнения, които правим преди всяка тренировка де и наистина помага, особено като нямаме време за почивка след даскало и ни се спи супер много.

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 17.12.14 21:28.

17.12.14
20:24

Тренировката днес: ММА (чист кикбокс си беше с малко изключение)
техники на чувал :
двоен ляв прав - отклон в дясно - дясно кроше - ляв ъперкът в тялото
ляв - десен - ляв хук - лоу кик
ляв - десен в тялото - десен ритник в главата
мае гери - стъпване напред и настрани и ляв лоу кик

Защита от удари :
ляв прав
десен прав
ляв десен
ляв десен ляв хук

Упражняване на техники:
скъсяване на дистанция и влизане в клинч с удар с коляно
защита от хук и премятане(не се премятахме, само леко се вдигахме от движението от таза)
контриране на десен прав с десен хуук и ляв прав с ляв хуук

мостиране, преден и заден борцов мост без ръце, челна стойка
Хубава тренировка. Основно за техника.

18.12.14
18:04

Week 1 Day 3
Клек(повторения) : 8х100кг ; 8х90
Раменна преса: 6х50кг ; 7х45
Обръщане от земя: 0х90 ; 0х85 ; 2х3х70кг
Тази тренировка я броя за фейл, колебая се само за клека... НО първо - заради даскалото много закъсняхме, докато направим после загрявки, пием кафе и тн и стана супер късно и трябваше да бързам много. Загрявките и адаптациите на клека минаха доста бързо, чувствах се добре, но в залата беше много задушно и не ми стигаше и въздуха. Исках да взема 10-ка на 100-те кг , но се отказах заради кръста, в смисъл краката си държат и си вдигат тежестта, но явно еректорите или корема не ми държат много и се затруднявам. А на 90-те не можах да почина достатъчно и затова пак 8. На раменната преса почти никава сила, а толкова се бях изморил от клека, че само като си заех позицията за обръщането, си знаех, че нищо няма да направя. Изобщо не трябваше да слагам 90 и 85, но викам айде, може пък и да ги взема, Мразя ги тези повторения на клек, никога няма да вдигам тежко след повторения. На всичкото отгоре имам някакъв психически проблем, тоест мисля си, че вдигам супер мизерните килограми и то е наистина така, но пък няма да правя грешката да слагам много, които не са ми по силите. Бавно ще гледам да ги качвам.

19.12.14
22:32

Тренировката днес: ММА
загрявка, този път правих и тичане
удари на лапи:
ляв прав - десен прав - противника замахва за удар, аз слипвам и правя контра с кроше
ляв прав - ляв прав - слипване и ъперкът
ляво кроше - слипване и още едно ляво кроше
имаше и още една, но не си я спомням

3 рунда по 3 мин. всякакви удари и ритници на чувала, почивка 30 сек, между рундовете
мостиране, преден и заден борцов мост, челна стойка

22.12.14
16:04

Week 2 Day 1
Мъртва тяга(експлозив) : 5х140 ; 5х130
Набирания: 3+30кг ; 5+20 ; 10СТ със широк хват
Гребане с 65кг щанга 3х6
2х6 с 45кг сгъване за бицепс и 10х30кг
Днес беше размазвация. Още като изпих кафето усетих, че ще летят килограми. Гледах един ненормалник и се мотивирах още повече. А като отидох в залата, имаше няколко момчета, които са единствените от целия смачкан град, които ме уважават за това, което правя, а не като останалите смотани билдъри, да се питат защо вдигам тежко.. Супер бързи повторения на 140 с изключение на последното, на което се забавих точно преди да заключа. 130-те петото малко зор ми даде, защото бях изморен от предишната серия, иначе съм много доволен днес.

23.12.14
15:18

Week 2 Day 2
Лежанка(повторения) : 8х80 ; 11х75 ; 10х70
Кофички: 1х35кг ; 5х25 ; 15СТ
Бутане на 30кг дъмбел от горен лег 2х6
Днес съм доволен само от лег-а. Обаче, започнах да се тъпча със сладки боклуци още от сутринта. Понеже няма да се събираме на ресторант с госпожата, решихме да съберем по 2лв. и момичетата да направят ядене. И те какво ли не донесоха - кюфтета, палачинки, кекс, торта, руло стефани, питка, баница, мини баници и т.н. и имаше и много кола и фанта. И съм вкарал сигурно 500гр. захар от всичкото пиене и ядене, основно на сладки неща. И преди тренировка супер много ни се приспа и изобщо не ни беше до тренировка, заради голямото количество захар. И загряхме, отидохме на фитнес и си харесах единствено и само лежанката. Доволен съм от повторенията. А на другото никакво желание и никаква сила.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ : Преди няколко дни намерих едно състезание по трибой, в фитнес зала, която има рожден ден и са решили да организират. Има категория до 18 год, подкатегория - до 80кг. Точно в нея искам да влезна, тежа 80,4кг сутрин на гладно. Искам да се пусна на това състезание, питах 2 пъти за кантар и за начало на състезанието и най - накрая ми беше даден отговор. Непрофесионалисти.  Но в крайна сметка до 12 януари трябва да се запиша, също и да сваля 0,6-7кг.  Ще дойдат  и приятели с мен, да ме подкрепят. А момчето, с което тренирам, ще се пуска следващия път, сега още не, за да види какво е. И аз също искам да видя какво е, точно затова отивам.

24.12.14
14:39

Тренировката: ММА
Техники на чувал :
към 100 мае герита
ляв прав - десен прав - влизане в клинч и коляно
ляв прав
десен прав
вътрешен лоу кик с преден крак и ляв прав десен прав
външен със заден крак и ляв прав десен прав
ъперкът в тялото и хук в главата с една и съща ръка
ритници в ребрата

Днес момчето, с което тренирам не дойде и си правих техники. Работа върху усвояване, експлозивност и мощ.

26.12.14
17:44

Week 2 Day 3
Клек(тежко) : 1х135 ; 2х125
Раменна преса: 1х60 ; 4х55 ; 6х50
Обръщане: 2х70 ; 0х90 ; 2х80
преден и заден борцов мост без ръце
Днес имах много енергия.  Може би заради това, че се наспах, че бях отпочинал и че имах 2 хранения преди тренировка. На клека съм доволен от килограмите, но клека беше плитък. Спирах на пауза и мисля, че минавам паралела с милиметри, съответно следващият път няма да слагам повече, за ще клякам пак толкова, но по - дълбоко. На раменната преса за малко да ги взема 2 пъти, но доста повече сила, преди едвам ги отлепях от тялото си. А обръщането даже не знам защо пробвам 90-те, при положение, че всичко ми е изморено, но така и така няма какво да правя. :D

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 26.12.14 17:46.

29.12.14
07:34

И твойта техника на тягата е доста съмнителна като мойта :) Има ли причина да се гледаш в огледалото постоянно, особено в долната част на движението? Това е едно от тези неща, които може да коригираш веднага.

29.12.14
11:43

казано от Bro на 29.12.14, 07:34:

И твойта техника на тягата е доста съмнителна като мойта :) Има ли причина да се гледаш в огледалото постоянно, особено в долната част на движението? Това е едно от тези неща, които може да коригираш веднага.

Е като пред мен има само огледала, къде да гледам? :D
И техниката на тяга, към която се стремя сега и се мъча да науча, е ето тази :

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1