TonsOfDamage - подготовка за силов трибой и стронгмен(в бъдеще)

Прескочи до:

24.10.14
17:19

Мисля си го защото го виждам. Всеки ден да ми повтаря какъв ще стана и колко съм зле не върви. И да ми върви като *бахти голямата, с извинение. Съдя, както казах, за не всички, а за тези които виждам, а те не са малко.

24.10.14
17:20

казано от Мартин . на 24.10.14, 17:18:

казано от Newbie Newbie на 24.10.14, 17:02:

Ти не можеш да влезеш в спор с повечето учители

Да ти кажа на 15-18 обожавах да споря с учителите. На 30 разбирам колко безсмислено и ненужно е било. Това ритане срещу авторитет (то не че при учителите ни има останал такъв) в по късен етап много пречи. Когато някой знае/може повече от теб е хубаво повече да слушаш и по-малко да приказваш.

По-малко приказвам като сметна за важно това, което ми говорят. Аз нямам желание да слушам за нещата от живота и да уважавам човек, който няма уважение към мен.

Нямам особена причина да се обиждам. :)
Ходите на училище, за да научите основата, която ви е необходима за едно осъзнат и продуктивен живот нататък. Не е наложително да се обичате с учителите, а да работите възможно най-добре заедно. С риск вие да ми се обидите сега ще кажа моето виждане - не сте в състояние адекватно и ефективно да прецените какво трябва да знаете и какво не, до каква степен да го знаете и дали всичко това има значение. Тази преценка можете да направите правилно много по-късно, ако достигнете съответното ниво знания и опит. Учете - това е... а ако сте момчета на място, след някоя годинка ще се сетите за няколкото мрънкалници от bb-team и ще намерите начин да ги черпите по една лимонада. :)

P.S. Ах, защо махнаха казармата... малей! :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.10.14 17:26.

24.10.14
17:26

казано от Кольо Пияндето на 24.10.14, 17:24:

Нямам особена причина да се обиждам. :)
Ходите на училище, за да научите основата, която ви е необходима за едно осъзнат и продуктивен живот нататък. Не е наложително да се обичате с учителите, а да работите възможно най-добре заедно. С риск вие да ми се обидите сега ще кажа моето виждане - не сте в състояние адекватно и ефективно да прецените какво трябва да знаете и какво не, до каква степен да го знаете и дали всичко това има значение. Тази преценка можете да направите правилно много по-късно, ако достигнете съответното ниво знания и опит. Учете - това е... а ако сте момчета на място, след някоя годинка ще се сетите за няколкото мрънкалници от bb-team и ще намерите начин да ги черпите по една лимонада. :)

Съгласен съм, че за да учим сме там и аз пак казвам, че за да обърна внимание на някого трябва да има отношение и уважение, колкото и по-малък от него да съм ...

24.10.14
17:35

Точно това е едната причина, поради която си мислят, че имам проблем с дисциплината. Има няколко учителки, едната от които сама почва да се заяжда с учениците и после за пред другите казва, че ние сме виновни, или пък има и друга, която въпреки, че не е права, никога не си признава, а аз не мога да ги оставя така, аз винаги споря с тях, когато е нужно и рядко успявам да не им обърна внимание. Като цяло малко неща има в училище, които ще ми потрябват в живота, а за интересни и занимателни изобщо няма да говоря. И Джеймс - с тревата съм спрял отдавна, като цяло исках да видя какво е, не знам защо го споменаваш. Иначе за психическото разтоварване - прав си. След училище се чувствам някак странно, в смисъл нищо не ми се прави, нищо няма смисъл, един отпаднал съм и просто искам да се закопая някъде. Но след тренировка се чувствам в пъти по-добре, жизнен и доволен. Това ми е един вид терапия. Дали на пук на тях да не почна с тревата, алкохола и цигарите и да ползвам тях за терапия аххахаха.

казано от Newbie Newbie на 24.10.14, 17:26:

...за да обърна внимание на някого трябва да има отношение и уважение, колкото и по-малък от него да съм ...

Голяма част от учителите не са цвете за мирисане. С това също съм наясно.
Бъди консуматор - вземи нужното от тях. Ако наистина имаш основание за това самочувствие - ще си наясно и как да го направиш с категоричен стил без да слизаш на тяхното ниво. Докато си на въртележката ‘щом той е контра, значи аз ще съм реконтра’ има реална опасност вечно да си ‘вътре’. ;)

Важи и за двама ви.

P.S. Мартин ви го каза още по-ясно... ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.10.14 17:46.

24.10.14
17:43

Уважение не се изисква - печели се. И то от страна на този, който стои “по-ниско” (нещо, което много добре се научаваше в казармата, докато я имаше). Лошото е, че е хората имаме лошия навик да изискваме уважение на база на личностно усещане за “специалност”, а не на някакви доказани качества.

Мнението беше редактирано от Мартин на 24.10.14 17:46.

24.10.14
17:47

Спирам да чета, дотук. Нямам желание. Съвсем не съм съгласен. Не може да се държиш неуважително, когато не си провокиран.

24.10.14
17:56

казано от Newbie Newbie на 24.10.14, 17:47:

Спирам да чета, дотук. Нямам желание. Съвсем не съм съгласен. Не може да се държиш неуважително, когато не си провокиран.

Всичко може. И нататък ще става само по-зле :D

Най-неприятното в цялата работа е, че когато разбереш какво е трябвало да правиш в училище, вече е късно. Важи за повечето неща :D

24.10.14
22:14

Храната:
2 сандвича със филе и кашкавал
1 голям сникърс
5гр креатин
335гр. пилешко месо, 5ф.б.х., 2 биксвитки, 1 мини вафла
пиле с картофи(голяма порция) 2ф.б.х., салата от зеле и моркови
2 банана
Почнах пак креатина от понеделник. И нещо гърлото взе да ме боли, дано да не се разболея.

27.10.14
15:39

Week 2 Day 1
Тяга: 3х115; 3х125; 1х135кг
Набирания: 5+27,5 ; 5+20; 11СТ
Бицепс 1х6 с 45кг щанга и 2х6 с 40кг в суперсерия с 3х10 с 9кг дъмбели
Тренировката беше около 40-50 мин, знаете поради какви причини. Доволен съм. Днес не ми се спеше в залата, понеже беше интензивно.
https://www.youtube.com/watch?v=zDU0qoH2vq8 - много хубава руска песен с много хубав клип. :)

30.10.14
15:30

Week 2 Day 2 (тренировката беше вчера, но я записвам днес)
Лег: 3х75; 3х80; 3х87,5(с малка помощ за последното повторение)
Кофички: 2+32,5кг(пак ми се удариха дисковете и ми провалиха серията) 7+22,5кг; 15СТ
Лицеви 1х10 и 1х8 с 30кг и 30СТ(само 30, защото заради интензивната тренировка трицепсите ми изобщо не успяха да си починат и отказаха при лицевите :D )
Френско 2х8 и 1х6 с 30кг с почивка м/у сериите между 20-30 сек
Доволен съм от тренировката, днеска с яка мускулна на гърдите, предните рамена и трицепсите. И добре, че утре е почивка, днес съм изкарал деня като зомби. То на министерството на образованието много им отпуснала душата, 1 ден есенна ваканция...

31.10.14
16:26

Week 2 Day 3
Клек: 3х95; 3х105; 3х115
Раменна преса: 3х45; 3х50 ; 3х55
Обръщане: 8х60; 6х65; 3х70
Слагам клипче на клека, не знам защо, но си помислих, че клякам достатъчно дълбоко, а сега като погледна, се оказва, че иска още. Иначе на раменната преса ми се искаше да вдигна 57,5, обаче след тренировката в сряда, още ме болят супер много гърдите, раменеете и трицепса и не са ми напълно възстановени, затова нямах необходимата сила и не рискувах. Иначе тренировката си беше хубава. Днес в фитнеса дойде един 150 килограмов мафиот, който си говореше със инструктура за програми за сила и дочух, че суперсериите били за сила, а инструктура му обясни че не е така и т.н. Странно ми беше, защото инструктура е дългогодишен полицай, а мафиота си изкарва хляба чрез проституция, пренасяне на наркотоци в черва и други подобни. И когато направих последното повторение на 115-ката на клека, понеже виках много силно и дойде да види какво става и ме гледа такъв, ама не злобно де, просто учудено. :D

Между другото, кляках по чорапи и се оказа доста по-удобно.
П.С. Ако ви отпуска душата, моля ви, кликнете на рекламките, които се показват на клипа ми в ютуб. :D Благодаря !

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 31.10.14 16:44.

03.11.14
15:02

Week 3 Day 1
Тяга: 5х120; 3х130; 1х150
Набирания: 3+27,5кг; 5+20; 10СТ
Бицепс: 1х6 с 45кг щанга и 2х6 с 40кг в суперсерия с 3х10 сгъвания с 10кг дъмбел
Добра тренировка, радвам се, че постигнах целта си, да вдигна 150кг. И това ще е последният ми макс на тяга, след тази програма която приключва по другата седмица, започвам The Cube и в тежкия ден ще вдигам 2ки или 3ки и ще наблягам основно на техника. Иначе нямах сила за набиранията, ама няма значение.

04.11.14
13:40

Week 3 Day 2
Лег: 5х70; 3х80; 1х97,5
Кофички: 3+35кг; 6или7х25кг; 15СТ
Лицеви: 1х10 и 1х8 с 30кг и 15СТ
Тренировката трябваше да е в сряда, ама с моя приятел ни се тренираше много днес и чувствахме сила, пък и имахме голямо междучасие + свободен час и си осигурихме 20-30 мин закъснение от следващия час и решихме да идем днес. Отидохме у тях, пихме кафе, бцаа от неговите и креатин и после в залата. Сутринта сякаш има повече кислород, защото няма почти никой в залата, а после идват 15 човека и е толкова задушно.. Иначе тренировката беше за 40 мин, без много дълги почивки, особено на кофите и лицевите опори. Затова направих 15СТ, именно защото трицепса отказа, заради постоянната и интензивна работа. Иначе съм много доволен, върнах си почти макса.
Също така, днес е първият ми ден на интърмитънт фастинг. Ям от 14:00 до 22:00 и през другото време мога да пия вода, кафе, креатин, бцаа и тн( но нямам пари за бцаа, даже храната спрях да описвам именно заради това, защото не всеки ден успявам да си набавя необходимото количество протеин и храна, но се старая) Ако успея да събера, може и да си взема в бъдеще.

04.11.14
22:01

Храната:
креатин
1 доза бцаа
омлет от 3 яйца, сирене, кашкавал и шунка, 5ф.б.х., 1/2 шоколад
1 купа боб, 3ф.б.х., телешки салам, чаша овес
1 кисело мляко, 1 банан

05.11.14
21:44

Хранта:
5гр креатин
270гр. пилешко месо, 220гр. суров ориз, кашкавал
пиле с картофи, 3ф.б.х. 2 кюфтета, 2 яйца, чаша овес, банан
П.С. Днес е празника на военните разузнавачи, честито, ако има такива. :D

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 05.11.14 21:50.

07.11.14
15:38

Week 3 Day 3
Клек: 5х100кг; 3х110; 1х125
Раменна преса: 5х45кг; 3х50; 0х60
Обръщане: 6х60кг; 4-5х65; 1х70
Нещо нямах сила днес. На клека се чувствах слаб, още сутринта, като си стегнех бедрата, имах чувството, че се схващат. Затова не вдигнах макса на 127,5. но 125 ги клекнах, което е по-важното. на раменната преса си беше добре, освен максът, който за 2ри път не успявам, а 57,5 ги взимам. А обръщането, като че ли едната ръка ми беше по - силна, защото едната изоставаше в самото движение, но не ме е боляла или нещо подобно. За пръв път ми се случва. Другата седмица делоуд и почваме новата програма.

07.11.14
23:06

Храната:
креатин, бцаа
0.5кг. пилешко месо, 5.ф.б.х.
1 и 1/2 купа боб, 2ф.б.х. 2 кюфтета, 1 кебапче, прясно мляко със зърнена закуска и 2 яйца
1 банан

10.11.14
14:03

Week 4 Day 1
Тяга(дефицит): 5х65кг; 5х75; 5х85
Набирания: 3или4+30кг ; 5+20кг; 10СТ със широк хват, абсолютно чисти
2х8 и 1х4 сгъване за бицепс с 40кг щанга в суперсерия с 3х9 сгъване с 10кг дъмбели
Тренировката беше за 30-35 мин. много интензивно и ми хареса много !

10.11.14
21:38

Храната:
300гр. пилешко, 4ф.б.х. 3 медени бисквити
свинско с картофи, 4ф.б.х., салата, чаша овес, 2 яйца, малко печени бадеми
1 банан

11.11.14
15:49

Week 4 Day 2
Лег: 10х40; 5х50; 5х65
Кофи: 2+40кг; 5+30 ; 15СТ
Лицеви; 2х8 с 30кг и 25СТ
3х8 френско с 30кг
На лежанката като загрявах се сетих, че трябва да имам с 40кг 5 повторения, та изобщо не съм ги правил, понеже делоуда е 40-50-60% но последната серия го направих с 65%. На кофите се мъчих за трето повторение, ама не успях. Не знам защо, обаче от вчера ми се върти една идея, да започна да тренирам борба и да се състезавам. В нашия град има, единствения боен спорт, освен киокушина. Още от както тренирах киокушин, сенсея ни взе татами и ни пускаше да се борим там и с лекота премятах по - тежките от мен хора, аз бях 50кг а те по 60-65 и нямах особен проблем. Учех се от интернет и дори им правех ключове, ама сенсея ми се караше, че ще му контузя състезателите. :D Също така бях видял една статия, че борците са като специалните части, правят абсолютно всичко - щанги, спринтове, спаринги и т.н. Та се чудя, това е нещо ново и ще трябва да се посветя на него, а при мен има един проблем, че понякога много се мотивирам за нещо, обаче всичко ми омръзва. Не знам, това ще е голямо решение, трябва да помисля повече. А и ще трябва и пари да влагам, с които сега не разполагам. Но ще видим.

12.11.14
21:00

Храната:
омлет от 3 яйца, сирене, кашкавал, филе, 5ф.п.х.
1 гювече, 4ф.б.х., салата, малко шоколад, чаша овес
1 кисело мляко
Днес ни изпитваха на скок от място - скочих 240см. Като първия опит реших да скачам по чорапи и като се приземих се подхлъзнах и паднат по гъз доста яко :D втория път скочих с обувки и беше 240см. Сигурен съм, че мога и по - добре, но не ми трябва за сега, тъй или иначе хващам 6 с едно от най - добрите постижения.

Без колебание отивай на борба. Борците могат всичко. И стабилен скок си направилл ;) .

14.11.14
16:06

Week 4 Day 3
Клек: 5х55; 5х65; 5х75
Раменна преса: 5х25 ; 5х30; 5х35
Обръщане: 5х50кг ; 6х60; 3х65; 0х70
Суинг с пудовка 16кг 20 повт и после 3х10-15 с пудовка 30-35кг(може и повече, не знам колко е, но е поне 3 пъти колкото тази от 16кг, но не съм сигурен колко кг е)
Нямах сила днес, то си личеше от сутринта, и главата ме заболя супер много точно преди тренировка. Особено важи за обръщането, то другото беше делоуд. И реших да добавя суинг ей така за кеф, не че винаги ще го правя. :)

15.11.14
16:10

Днес си направих една АРМЕЙСКА тренировка:
прескачане на 85см платформа по 30-40 пъти 3 серии
преминаване по 5 метров лост(тоест минавам под лоста, обръщам се наляво, хващам се с ръцете и си вдигам краката отгоре, свивам ги и с помощта на корема и ръцете преминавам лоста, нещо като движение на червей) 3 серии по 4 пъти
лицеви опори : правя 10 лицеви, почивам 10 сек и така докато не стигна 50, 2 серии
Много хубава тренировка, напомпах си и краката, и ръцете, и гърдите, абе всичко. И то доста яко. Сега си пускам един военен филм и съм готов. :D А довечера - на бар.

15.11.14
18:12

Днес е ред на нашето момче да получи това, за което е НАИСТИНА достоен. Нека всички да го подкрепим и когато Кобрата удря, с него да удря и цяла България. Въпреки, че единственият му шанс е да нокаутира Кличко(защото по точки няма никакъв шанс, с тези продажници, на всичкото отгоре дори президентът на боксовата федерация изкара Кубрат за номерджия, а просто ме е яд като каква п*тка постъпи Кличко) само КОБРАТА заслужава световната титла. МАЧКАЙ !!!

16.11.14
00:32

Въпреки загубата на Кубрат с нокаут в 5тия рунд, той си остава шампион завинаги. Достоен българин, който сигурно ще остане единствения, борил се с Кличко за световната титла. За Кличко какво да кажа - шанаджия. Достоен мач, но ако Кличко не беше отложил мача преди 2 месеца, щеше отдавна да е на земята !

17.11.14
15:37

THE CUBE - Week 1 Day 1
Тяга: 2х125кг ; 2х130 ; 2х140
Набирания: 4+30кг; 6+20 ; 10СТ с широк хват
Сгъване с щанга за бицепс 1х9 с 45кг и 2х8 с 40 в суперсерия с 3х8 сгъване с 10 кг дъмбел
Ами хубава тренировка се получи, реших при тежкия ден да вдигам 2ки. Понеже от доста време не съм. Вчера казах на чичо ми да говори с този по борбата, понеже наскоро е идвал да ни слага дограма(на чичо ми) а аз ако знаех че е той, щях да отида да говоря с него, ама както и да е, казал е, че след 2 седмици ще ме запише, понеже сега не правят тренировки.

18.11.14
15:09

Week 1 Day 2
Лег(експлозив) : 5х70 ; 5х75 ; 5х80
Кофи: 2+35кг ; 7+20кг; 15СТ
Лицеви 3х8 с 30кг
Нямах време за френско, защото трябваше да се връщаме в училище. На лежанката имах огромна сила, на 75-те кг ме разсмяха но това изненадващо не ми попречи, а 80-то едва ги усетих. Но за сметка на това кофите бяха зле, особено първата серия. И лицевите набързо ги направих, за да тръгваме.

18.11.14
19:52

Храната:
креатин, бцаа
омлет от 4 яйца. сирене, кашкавал, 5ф.б.х., 1 и 1/2 парчета бисквитена торта
1 купа боб, пилешко месо(към 200гр) 4ф.б.х.
500гр кисело мляко с чаша овес

21.11.14
16:14

Week 1 Day 3
Клек(повторения) : 8х100кг ; 10х90
Раменна преса: 10х40кг ; 4х50 ; 6х45
Обръщане: 2х70кг ; 4х65 ; 6х60
От 2 дена си бях наумил да правя 10-ка на 100 кг, обаче като отидохме на фитнес и аз, и моят приятел бяхме изтощени, не знам защо, в смисъл 2 дена почивах обаче като отидохме някак си не можехме да загреем както трябва. Направих хиляди адаптации, загрявки, разтягания и т.н. и накрая се ядосах, пуснах слипнот(махнахме смотаните песни в фитнеса) и ги клекнах 8 пъти. Малко се гърчех, обаче не ме интересуваше, направо полудях, щото ми писна все на клека да съм слаб. Също така, днес пусках максимално до долу и затова ме боли лявото задно бедро ама както и да е. Доволен съм че направих поне 8 повторения. Иначе държах корема и пояса стегнати, дори и да мърдах напред назад по време на движението.

24.11.14
16:17

Week 2 Day 1
Мъртва тяга(експлозив) : 5х125кг ; 5х135 (от мъртво положение)
Набирания: 4+30кг ; 5+22,5 ; 10СТ със широк хват
Сгъване за бицепс с щанга 6х45 и 2х8х40кг в суперсерия с 3х8 сгъвания с 10кг дъмбел
Тренировката беше супер. Този път, с моя приятел отидохме у тях, пихме истинско кафе от машина(а не тези боклуци, които купуваме от кафе машината, без кофеин) гледахме пауърлифтинг мотивейшън и правихме кардио 2-3 мин и разтягане преди тренировка. И тренировката беше супер.
Сега ще кажа някои промени, които не съм записвал, някои ги правя от скоро, други от по - дълго време:
- тягата я правя от мъртво положение, тоест оставям щангата, изчаквам малко и тогава я вдигам, а не както преди - тъч енд го
- клека го правя максимално до долу, или почти максимално
- сутрин пия респигард(някакви имуностимулиращи и помагали и при белите дробове, ама не разбрах какво точно)
- всеки ден пия 10-12 капки пчелен клей
- вече правя 1 ядене преди тренировка, тоест ям от 12:30 до 20:30 часа, но храненето не е толкова голямо, защото трябва да мъкна много неща, а и се иска повече от час и половина - два за разграждане
Също така, теглото ми е около 80кг, ако все още не съм ги застъпил.

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 24.11.14 16:44.

24.11.14
19:27

Храната:
100 грама печен фъстък, 1 и 1/2 пакет белвита, креатин
300гр. пилешко месо, 5ф.б.х., 1 парче кекс
пиле с ориз, малко скумрия, 2 яйца, 4ф.б.х.
1 кисело мляко(ако е друго ще променя)
И вече за 20-ти път сигурно нашите пак се заяждат за това ядене. Много съм ядял, колкото за 4 човека, само месо и яйца съм ял(това е най-комичното) това било много вредно. Значи баща ми се кара заради парите, а майка заради здравето и той понеже иска да я защити, и той почва за здравето. Окей, нямаме пари, последните месеци правим едни ремонти и в къщи има постоянно скандали, аз съм в нещо като депресия постоянно, и разбира се всичко се излива върху мен, понеже брат ми е доста по-малък и им е по мил. Та дали ще си купувам всеки ден цигари за 5лв като моите съученици, или ще ги давам за месо, аз даже си купувам само 2-3 пъти в седмицата и е най - много 3лв, а не 5. Направо искам да се изнеса, да си живея с някой приятел на спокойствие, ако трябва по-малко пари да имаме, не съм свикнал да живея като богаташ тъй или иначе, просто да няма този излишен стрес. Покрай училище също, по някои предмети просто не ме бива и имам 2-3, по други имам 6, като цяло не ми се отдава много, но се мъча колкото мога, въпреки, че не намирам почти никакъв интерес в това. От няколко седмици се мъча да измисля да правя нешо, с няколко човека, дори и незаконно да е, просто да изкарам малко пари за да си купувам каквото е необходимо без да има 1000 скандала... писнало ми е вече, пиша го защото трябва да си го излея някъде и не знам какво ще става за нататък. А и само ме заплашват с наказания, бащата не му пукало дали ще стоя гладен или не знам си кво, щото като малък като не ядях на време и не ми даваше да ям до следващото хранене и стоях гладен. Ама на мене не ми пука ако ще и 3 дни да не ям, ако ме ядосва още ще му се ядосам и ще ме накаже и най - вероятно ще му правя на пук, докато не се осъзнае малко, че не може да ме плаши с бой и наказания както преди.

26.11.14
16:43

Week 2 Day 2
Лег(повторения): 12х60кг ; 10х70 ; 7х75
Кофички: 4+35кг ; 8+20 ; 14СТ
Лицеви опори 1х10 и 1х8 с 20кг
Нямахме много време за тренировка и всичко ставаше бързо, само на лежанката си почивахме повече. Много съм доволен от нея. От кофите също, днес не се люлях толкова много, с изключение на СТ-то. И от толкова много бързане и трениране, даже лицевите ми бяха трудни с 20кг, ама даже нямаше да ги правя, но решихме за 2-3 мин да направим 2 бързи серии и да си ходим. Така че съм доволен днес.

28.11.14
16:38

Week 2 Day 3
Клек: 3х120кг ; 1х130кг
Раменна преса: 5х50кг ; 2х55 ; 7х45
Обръщане: 2х70 ; 4х65 ; 5х60
Днес е един СУПЕР ден. Първо - взех стипендия от училище, 42лв. за 2 месеца, стипендията е социална, тоест за над 4,5, сега ще се помъча да се стегна и да изкарам над 4,5 първи срок, за да взимам и втория, така като ми дадоха пари, се стимулирах повече. :D
После, взехме си хубаво кафе с моя приятел, направихме си и гледахме мотивации, загряхме хубаво и направих хубави адаптации и реших че искам да клека 2х120 кг, а то какво се оказа, клекнах ги почти без проблем 3 пъти. И на всичкото отгоре чувствах сила за 130кг , защото отдавна ми е мечта да наредя 2 диска по 20 и един по 15кг и да клекна и реших, че сега е момента. Време беше за възнаграждение, защото от доста време клека ми се струва слаб, но днес се появи някаква сила, не знам от къде, краката ми не се измориха изобщо след тежката тройка, а попринцип след такава серия не мога изобщо да си помисля за макс, който никога не съм клякал, но просто реших, че ще сложа 130кг и ще ги клекна и го направих, на всичкото отгоре и тях ги взех лесно. Днес съм изключително доволен от тренировката. Вече целта за клека е 140кг, а тягата 160, за да е 2хСТ, но бавно и постепенно ще го постигнем. :)

puzimir

28.11.14
19:25

И за да се справяш с трудностите си иска тренинг е батка.. Хората с какво ли не се справят и продължават, а ние тийновете ревем за ядене, дрехи и цигари... То загуби, то болести, то мизерства (сериозни, а не като тези у вас.. въпреки че вероятно и вие сте се насочили към тях както и повечето български жители) и кво ли още не... Ся много те дразнят несгодите у вас.. Приемай ги като предизвикателства. Аз правя така и си умирам от щастие.. ;д А виждаш като си щастлив колко хубаво се кляка.. ;д

Мнението беше редактирано от puzimir на 28.11.14 19:25.

28.11.14
20:53

казано от Атанас Иванов на 28.11.14, 19:25:

И за да се справяш с трудностите си иска тренинг е батка.. Хората с какво ли не се справят и продължават, а ние тийновете ревем за ядене, дрехи и цигари... То загуби, то болести, то мизерства (сериозни, а не като тези у вас.. въпреки че вероятно и вие сте се насочили към тях както и повечето български жители) и кво ли още не... Ся много те дразнят несгодите у вас.. Приемай ги като предизвикателства. Аз правя така и си умирам от щастие.. ;д А виждаш като си щастлив колко хубаво се кляка.. ;д

Е, разбира се, че го приемам така, ама понякога доста тъпо ми става, а напоследък взе да става доста често, ама това е положението. Ще се помъча да измисля някак си поне малко да го оправя, но в крайна сметка не знам дали ще се получи. А иначе за щастливото клякане - това беше магична сила, която не знам откъде и как се появи. Даже имах чувството, че и 135 ще клекна, ама да не рискуваме все пак, знам до къде да спра. :D

...сега ще се помъча да се стегна и да изкарам над 4,5 първи срок, за да взимам и втория, така като ми дадоха пари, се стимулирах повече.

Не знам дали за няколко месеца са променили нещо, но за отличен успех /5.50 и нагоре/ даваха стипендия от 50лв, тоест за два месеца взимаш 100лв в твоя случай. Аз миналата година бях така, но само за определен период от време. Причината - “твърде много” отличници сме били станали и не им стигали парите за стипендии... (dull)
Мисълта ми е, че би се стимулирал повече да изкараш 5.50 :D

28.11.14
22:53

казано от DSD на 28.11.14, 22:46:

...сега ще се помъча да се стегна и да изкарам над 4,5 първи срок, за да взимам и втория, така като ми дадоха пари, се стимулирах повече.

Не знам дали за няколко месеца са променили нещо, но за отличен успех /5.50 и нагоре/ даваха стипендия от 50лв, тоест за два месеца взимаш 100лв в твоя случай. Аз миналата година бях така, но само за определен период от време. Причината - “твърде много” отличници сме били станали и не им стигали парите за стипендии... (dull)
Мисълта ми е, че би се стимулирал повече да изкараш 5.50 :D

Във всяко училище е различно, например, имам един приятел от Бургас, който стипендията май наистина им беше 50 на месец за отличен успех. Или горе-долу толкова. А на нас е - 21лв на месец от социалната стипендия(тоест смятат доходите с 6 месеца назад на вашите и още 100 документа се изкарват кандидатсваш и трябва да имаш над 4,5) а другата е за отличен успех, при която е 25лв на месец, тоест с 4 лв повече от моята, то голям стимул, голямо нещо. На всичкото отгоре, понеже имаме нов директор, е добавил към отличната стипендия участия в извънкласни дейности, по-висок успех(например този, който има 5,5 може и да не вземе, но този, който има 5.8 ще вземе) също така и ограничен брой отсъствия, само и само някой да не си вземе парите. Аз ще се старая 4,5 да си вадя, тъй или иначе е невъзможно да изкарам над 5.5, така че :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1