........ свърши се със скатаването!Приключих Суровецкий номер 1 Доста време загубих ,но в предвид целите описани в дневникът ми мисля ,че е имало защо!Не я спазвах абсолютно стриктно ,на моменти карах през ден ,добавях по малко допълнителни упражнения/повечето не съм ги описвал в тренировките си ,за да си спестя евентуални критики/ ,11-та тренировка я пропуснах и скочих директно на финалната ,две паузи с по 4-5 дена почивки и т.н. Ако имах треньор едва ли щеше да е така!Колкото - толкова обаче!
Избутах я ,като не се надявах на чудеса!Надявах се на 120кг ,но честно да си кажа беше ме страх от подобна гира!До последно усещах ,че не съм готов за нея и че протокола е доста прехвален!Днес съмненията ми се разсеяха и за пореден път се убеждавам ,че човек гони ли определена цел ,то рано или късно я постига!
Резултатите от опитите ми за макс:
- 121кг
- 126кг
- 128,5кг
- 131кг неуспешен
Очаквах доста по-малко и няма как да не съм доволен!Не успях да преценя с колко да започна и може би за това не бутнах 131кг.!Не са нещо особено и се надявам скоро да закръгля тези 130 ,а 120-ката е цел тройка!Суровецкий продължава да присъства в тренировките ми със схема 2 ,но вече ще е част от кръговете ми!Ще мисля как точно да ги построя!
Сега отварям едно Туламорче и си капвам да полея победата!
Няма да коригирам клиповете днес ,нека си останат в суров вид /не всеки ден вдигам 120 и кусур кила гира :D /
Мнението беше редактирано от sapuna на 29.05.14 18:28.
Благодаря ви!
Забележката за джапанките ме накара да се замисля над още няколко обстоятелства!В случая съм напълно съгласен.Интересно ми е друго и ще се радвам да разбера дали мисля в правилна посока!А именно:
- До сега съм работил само с лостове ф30 ,струват ми се меки и тънки/нямам база за сравнение обаче/, 50-ката за предпочитане ли е?
- По-широката и по-ниска пейка дава ли някакво предимство?
- Има ли значение броя на дисковете при една и съща тежест?В смисъл 4х25+лоста=120кг са олимпийските ,при мен 2х20+4х10+4х5+4х2,5+лоста=121кг .Това пирамидално натрупване измества ли центъра на тежестта и изобщо дали оказва някакво влияние?
Отговор на тези въпроси бих могъл да получа и сам.Няколко тренировки в трибойската зала ще ми разяснят казусите ,но е по лесно да попитам.Предполагам доста преди мен някой от вас се е замислял и проверявал!
п.п. Току що освободих пратка от ЕКОНТ - още 2бр. х 10кг /нека има ,ще потрябват/
30.05.14
13:34
По-късия лост е предимство.
По-ниската лежанка също, а колкото е по-широка, толкова по-хубаво ляга гърба на нея и съответно вдигаш по-безопасно и тежко.
казано от sapuna на 30.05.14, 13:27:
- До сега съм работил само с лостове ф30 ,струват ми се меки и тънки/нямам база за сравнение обаче/, 50-ката за предпочитане ли е?
Ф50 ти идва с друга дебелина на грифа - по-стабилен и по-масивен. Едва ли дава кой знае какво предимство, особено щом си свикнал с този. Все пак аз бих заложил на фи 50 при всички случаи. Сигурен ли си колко е точното тегло на твоя лост, между другото?
Друг е въпросът какъв точно ще е лостът - има огромна разлика между меките щангистки лостове и твърдите трибойски. В лежанката не е чак толкова драматична, но при клек и тяга наистина си личи много и техниката трябва да се адаптира съответно.
- По-широката и по-ниска пейка дава ли някакво предимство?
Шроката и стаблина основа дава добра опора на гърба и съответно възможност да събереш добре лопатките, да пуснеш назад раменете и да намалиш хода на лоста. По-ниската (зависи колко по-ниска, де) пейка дава възможност да стъпиш по-стабилно с краката.
Това, на което тренираш ти, ми се струва доста паянтово, а допълнителното приспособление за бедрени сгъвания/разгъвания създава само неудобства.
- Има ли значение броя на дисковете при една и съща тежест?В смисъл 4х25+лоста=120кг са олимпийските ,при мен 2х20+4х10+4х5+4х2,5+лоста=121кг .Това пирамидално натрупване измества ли центъра на тежестта и изобщо дали оказва някакво влияние?
При лега не оказва кой знае какво влияние това колко далеч от центъра отиват дисковете, особено при твърд лост, поне не и на таква тежест. От друга страна колкото по-малки и повече дискове поставиш, толкова по-големи са отклоненията в общото тегло - в общия случай дисковете са малко по-леки от обявеното, особено малките и немаркови (т. е. не по стандарта за олимпийски тежести, каквито са всички фи30). Когато мога да избирам как да си натоваря дадена тежест, винаги използвам най-големите възможни дискове от 25 кг надолу (с изключение на 50-тиците, защото са фи55 в Лъкито и освен това са трудни за разнасяне).
Тенкс и на двамата!Ясно е ,че ще се прави нова пейка!
Лоста е с тегло 11,450кг и дължина м/у 180 и 200см/това не съм проверявал/,дисковете отговарят с точност.Само 5-ците са 4,850.Всичко съм теглил с електронна везна и описал на една от стените!Преди половин година смятах лоста за 20кг ,после след четене из нета се коригирах на 15 ,а след претегляне на всеки един детайл в мазето започнах да го пиша като 10 или 11кг.Тогава и лежанката ми падна драстично и истинските 100кг си натежаха реално :D
При мен сем забелязал ,че имам повече сила с по-тесен лост. Ако диаметъра е по-широк ми се напряга повече предмишницата да го държа здраво и от тамлко ми пада силата. Това го забелязах най-вече при набирания. На пирока тръба правя доста по-малко. После го забелязах и с дъмбели. Понеже имам с тесни дръжки и с широки. Разбира се може само да си внушавам. Като цяло съм привърженик на тезата ,че колкото по-трудно ,по-голям ефект има и затова си правя всичко с широките лостове и дъмбели.
Тук въпросът вероятно опира до лапата!Моята е с разтег кутре-палец 25см ,средни ,но не и къси кебапчета и сравнително широка длан!Тясното ми идва прекалено тясно ,лоста за набиране е 60мм с боята.
Смъкнах дисковете преди малко в мазето и не устоях да ги сложа!
Клек - 3,4,5х100 ; 5х110 ; 3х120 ; 3х130 ... коляното веднага се обади!
Надявах се да е било някаква умора и след толкова почивка всичко да е наред ,но явно причината е друга!Лявото е бетон ,дясното стърже!Утре ще го бинтовам здраво и тест на 150!Учудващо ,имам много сила в краката ,а поясът не усеща щангата!Време ми е да понапъна клека ,но ме е страх да не прецакам нещо!И аз като Сашо Кръстев - “... къде спах последните 20 години!!!”
31.05.14
09:05
Дано с коляното всичко да е ок! Пиеш ли нещо за него ?
Аз, честно казано, от клековете сякаш усещам подобрение на колената - определено, ако не са тотал щета ставите, клековете ( пълните ) се отразяват благотворно. Тягата, като че ли повече ме натоварва, предполагам защото се тръгва от полу-клек.
А иначе е много неприятно, когато се усетиш, че си пропуснал толкова време, в което е можело да се тренира :D Но пък действа мотивиращо ;)
Нищо не пия и не съм ходил на доктор!Предполагах ,че е преумора и ще се възстанови!Днес наистина съм по добре ,но някак си не смея да натисна с десния крак - не го искам ,но го виждам на снимките и клиповете си!Иначе покляках пак малко!
Тренировката:
Клек
- разгряващи - 5х80 ; 5х90 ; 5х100
- три стълби в единички от 110+120+130+140
Четири кръга в суперсерии от:
- Кофи - 10 ; 10 ; 10 ; 10
- Раменна преса - 3х70 ; 8,6х60 ; 10х50
- Набиране - 5 ; 5 ; 5 ; 5
Трицепсово разгъване горен скрипец - 40кг х 15 ; 15 ; 15
Резюме:
Доживях да се докопам до кръговете.
Лека тренировка ,но по план утре пак ,така че не се напъвах!С тази лежанка стана така ,че сега ме е срам да пиша килограми на клековете си :D Вчера бях много оптимистично настроен ,но днес не се получи!Щангата тежи ,а коляното не иска да дава признаци на подобрение!Искаше ми се да пробвам 150кг ,но не посмях!Комфортната ми зона в момента е 120 ,нагоре след още някоя тренировка!Кофите прекалено лесни и бързи.Ще ги почвам с колана.Набиранията с нос над лоста.
Утре ще дръпна за гърба и поусуча коремната област!
Измъчена 140ка:
Програма за лежанка ”Система номер 2” на Суровецкий
Тренировка 1
Лег - 8х50 ; 6х70 ; 6х86 ; 5х96 ; 4х101 ; 3х106 ; 3х111 ; 2х2х116 ; 2х3х111
Резюме:
Причината за продължа с лега е описана тук долу!
казано от sapuna на 05.03.14, 11:43:
От тогава имам подобрение ,но съм ежедневно на Витамин B-6 и Милгама N.Разликата е ,че не идва от китката!В последствие установих ,че при определено положение на ръката имам моментно усещане за изтръпване по цялата дължина от рамото.Явно щраканията до преди два месеца в раменната става са допринесли за възпалението на някой нерв!В момента единствено показалеца си е ежедневно с изтръпнал нокът.Усещането е ,като за дискомфорт след измръзване!При средния и по възглавничките отшумя!
казано от sapuna на 10.03.14, 09:32:
Вчера разширих максимално хвата и на 100 увиснах като сополанко.Не се напъвам обаче ,защото така се обажда Брахиалният плексит ,а тъкмо започна да отшумява!
казано от sapuna на 02.04.14, 20:25:
6. Бях предвидил 41кг за пресата ,но сложих още 2х2,5кг.Към края на втората серия започна едно щракане в Брахиорадиалиса.Довърших я ,но в третата започна още от 2-ро тласкане и на 8-мо се отказах!
Явно положението е по-сериозно отколкото си мисля.Всичко що е бутащо се понася ,но има ли елемент на дърпане и участие на предмишницата ръката блокира.Стигна се до там ,че не мога да я изпъна изцяло ,не мога да я завъртя с лакетна става към пода ,да я сгъна по вертикала ,а от днес не мога и да дърпам!Слязох в мазето с идеята за тяга ,но на първото изправяне ръката отказа.До скоро беше изтръпване ,мравучкане и “звънене” на пръстите ,сега си е чиста болка в областта пред лакета и горната част на предмишницата.Не е мускулна ,по скоро усещането е като свито сухожилие ,което и да искам не мога да разпъна!Пия Невробекс-актив от седмица ,но ... Знам ,ида ли на невролог и ще трябва преждевременно да отказвам железата!Давайте идеи какво да правя?
За тренировката:
Мислех 2-ри протокол на Суровецки да е малко по-късно ,но в предвид невъзможността да правя нещо друго извадих подготвената онзи ден таблица.Изчисленията ми са на база 126кг.На пръв поглед изглежда доста по лесна програма ,но е къса във времето ,интензивна и вече с нормални тежести!Нямам сериозни очаквания за след края и ,пък каквото стане!
Ето я и нея:
Бях на невролог!Експериментирах като мълчах и не дадох никакви указания ,не исках да насочвам аз доктора към диагноза.И в края на краищата стигнахме пак до заключението Епикондилит!Минавам на Flexistad 600mg и Lidokaine Actavis.Грешката си е изцяло моя.Още при първите симптоми трябваше да посетя лекар ,а аз се самолекувах!Пиех хапове за нервите ,а се оказа мускулно-ставно възпаление!Препоръчват ми обездвижване на лакетната става и минимум месец активна почивка!Как ще я правя не знам!
02.06.14
11:05
месец кардио,клекове,напади спринтове...по-добре да се възстановиш отколкото да стане по зле :)
Може да не я обездвижваш съвсем ,просто намали драстично тежестите .....все пак зависи и от това ти как я усещаш болката ,но според мен пълното обездвижване ще забави процеса на възстановяването ,все пак не е нещо счупено че да се налага пълно обездвижване!!!
Логиката ми е повече движение (естествено под прага на болката) повече кръв в проблемните зони, по бързо възстановяване!!!
Дано отшуми по бързо че като те лепне железната краста е много гадно да бездействаш ...:)
Щом те морят дърпащите, значи епикондилитът е медиален.
На първо време малко почивка на лактите няма да ти навреди. Направи едни Смолов на клек например. ;)
След това забравяш дългосрочно всякакви дърпащи/сгъващи в подхват. И накрая се примиряваш с идеята, че това е общо взето хронично състояние, което можеш да поддържаш в търпими граници, но не и да излекуваш напълно.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.06.14 11:28.
Понеже гледам че си фен риболова ще ти разкажа за моя случай с десния лакът и как процедирах.
Та аз съм Дунавско чадо и последните 6 години заклет спинингист и миналата година лятото на ниската вода скивах едни распери на праг на вътре на около 80 - 100 метра от брега ....викам си колко му е нагазих колкото мога навътре с кастмастер и бой .....
Е за три дена успях да хвана 6 риби но на третия ден лакътя просто отказа от нечовешките напъни ,болката ужасна .....почти колкото мисълта че няма да мога да си тренирам и то от такава глупост .....пустия му риболов ...:D
Около 10 дена пълна почивка на лакътя ( при мен боката беше от външната страна на лакътя)
След тва пробвах да видя кво е положението ,сгъване за бицепс с дъмбел не става само супер леки тежести ,чуковия хват даже и с супер леки не можех да сгъвам ......
Продължих си тренировките но за бицепс правих само с лост и то с леки тежести ,ръката не я товарих самостоятелно изобщо!!!
От тогава ползвам и ставновъзтановителни продукти ,дали помагат е спорен въпрос .....и лека по лека болките взеха да затихват но много бавно и дълго във времето ,реално усетих че хвата и силата с ми са се подобрили 3-4 месеца след това !!!
От там на татък винаги съм гледал да внимавам ,едва на скоро си позволих на ново да правя чуковия хват за бицепс ,а тва е близо година след травмата и все още усещам дискомфорт в лакътя който ми е една лека аларма ....
За капак и преди няколко дена се ударих точно там супер баламската ....(dull)
Истината е че такива травми минават страшно бавно и с много пазене ,но това не значи тотално да спреш да тренираш .....внимателно ,умно ,с много малки стъпки защото в противен случай последствията може да са супер сериозни ...
Така или иначе никой не е застрахован ,дори и при ежедневни или работни движения че няма да го споходи някаква травама!!!
Но пък не съм и привърженик на пълното обездвижване за дълги периоди, за кратко да ,но след това трябва активно възстановяване и движение !!!
Така е момчета ,няма отказване!Определено ще се работи и ще се внимава!И аз още от сутринта си мисля за Смолов /или нещо подобно/ ,но нямам чак такива мераци в клякането ,че да му обричам три месеца.Отделно къде ,не знам коляното как ще се справи!Обмислям варианта за изпълнение само на базовия мезоцикъл и пак цял месец ми се вижда много.От друга страна имам нужда от клякане и сега е момента да се впусна в приключението!Ще преценя идните дни какво точно да правя.Три месеца бутах и дърпах все в дискомфорт ,така че ще се справям и сега ,а и Боби е прав - трябва да свикваме с “хрониките”!Няма как да изолирам всичко що е за горна част ,просто ще отсея най-противопоказателните движения и ще експериментирам.До сега показателни за нещо нередно бяха раменната преса ,всички видове сгъване /без кръстосаните чукове/ ,гребането с щанга и набиранията.Интересното е ,че при протокол 1 за лежанка нямаше никакви признаци ,а след вчера настана крах.За пръв път усетих по-сериозно болката снощи ,а като се замисля - три поредни тренировки са!Колкото и да са леки ,все си е желязо!
Днес съм си в къщи ,довечера и утре пътувам ,в сряда съм затрупан с работа ,така че в четвъртък ще си покаже какво и как ще се вдига/дърпа/влачи/скача/кляка и т.н. !
Благодаря ви за намесата! ;)
п.п. Овъркил ,радвам се на още един сподвижник в двойното ни хоби!Наслука!
А ако мога с нещо да съм ти от полза свиркай - внасям риболовни стоки!
Когато за секунда само разбереш колко си жалък и съдбата ти е предначертана ,когато видиш “онази с косата” в очите ... преосмисляш!Прескочих я и цял следобед преосмислям!Щастлив съм и благодарен на “съдбата” или по точно реакциите си и моментната мисъл!Ламарини се изчукват ,важното е да сме живи и здрави!
Трите хапа и мазилото от вчера сутрин секнаха моментално болежките ми ,случката от днес пък окончателно ме мотивира да напъвам все повече!Всичко е точно и утре съм в залата!
03.06.14
21:44
братле,какво става?Ще споделиш ли?
Най вероятно ПТП ,хубавото че се разминало само с криви ламарини ,в такива моменти не може да става дума за мислене всичко е инстинктивно ,мозъка взема решение за част от секундата ,не може да става дума за целенасочена реакция от осъзната мисъл....преживявал съм го тоя момент ,никак не е приятно !!!
Главен път Русе-В.Търново!На излаза от гр.Бяла идиот решава да направи ляв завой при непрекъсната линия.Засича го насрещна кола ,Мерцедеса пред мен закова до задната му броня ,след 15/20м спирачен път виждах как се забивам в скъпото возило ,а идващата зад мен колона щеше да ме пресова.Единствен вариант - бягам в дясно през бордюра и на тесния банкет.Предавка надолу ,пълен десен ,на една боя от задния калник на Мерцедеса и тогава виждам паркираната в дясно Лада Нива.Следват бордюри ,канавки ,небето ,за секунда на две колела и в последствие на върха на покрития с треви и храсти бряг!Възможно най-най-малкия дявол!Две гръмнали гуми ,криви джанти и изкъртена броня!Бал съм ги ,важното е че сме здрави!Евентуалният удар щеше да е фатален не само за мен ... размина се на косъм!Ако пясъкът и наносите от изминалите порои бяха почистени от пътното платно нямаше да описвам подобна ситуация!Освободих на тези зад мен едни 50м дистанция ,всички се изнизаха читави и без последствия ,а освен момчетата в Мерцедеса нито един не спря да види как съм и трябва ли ми помощ!Дори и те го направиха от благодарност ,че им запазих колата ,а не от съпричастност или загриженост за мен!Няма значение това ,не се сърдя на никого!
В къщи вече ,снощи на питие анализирах ситуацията на спокойствие,без излишен адреналин ,спокоен и благодарен на “съдбата”!Това и породи горното ми мнение.Принципно не споделям нищо от проблемите си дори и с най-близките ,но в случая трябваше да благодаря на някого!А на кого?На Бог или на себе си?
В началото на дневникът си споделих две снимки и написах “Карайте разумно”!За пореден път се уверявам обаче ,че разумните страдаме и въпреки всичко сме разумни!
Силен ден на всички!На прясно мляко съм и се надъхвам за предстоящите следобед гири! ;)
Освен че си имал късмет, си проявил завидни рефлекси и съобразителност! Радвам се, че ти няма нищо! Смачкани тенекии се оправят, смачкани хора - не.
Добре, че се е разминало без наранявания! Майната им на тенекиите!
Няма на кого да благодариш, ами я разказвай тази случка при всеки удобен случай. Дори поуката да стигне до закърнелия мозък на само един идиот и да спести само едно произшествие, ще е от полза!
Пепел Боби!Минало вече!
Не остана време за сериозна тренировка ,позабавиха ме две институции и ми объркаха плановете!
Минах през мазето ,но за да не претупвам се ограничих само с малко клек:
Клек - 5х100 ; 5х110 ; 3х120
Клек с пауза - 5х60*7с ; 3х70*5с ; 5х1х90*3с
# 5х60*7с - серия от пет повторения със 60кг тежест ,пауза в долно положение 7сек. и експлозивно ставане
Резюме:
Леки клекчета ,просто за да се ориентирам в обстановката!Не се напъвах изобщо ,на първо четене мога повече!
Епикондилита се ядва ,утре ще пробвам и установявам какво ,как и колко ми понася!Ще тествам всички основни движения!Рискувам отново активиране на инфекцията ,но нека е докато съм на лекарства!
Мнението беше редактирано от sapuna на 04.06.14 19:41.
С колко си карал бе,адаш? На Бяла при двете платна има ограничение на скоростта.
Добре,че си извадил рефлекси,че челен удар дори със спряло МПС е с летален изход.
П.П.В момента съм на паркинг на околовръстното на Бяла.
В обратна посока адаш - за ВТ ,точно срещу газстанцията!Скорост на колоната ,около 70!
Ето къде бях кацнал :D /ясно си личат гумите/:
Пробата е висша форма на доверие:
Кофи - 20хСТ
Клек - 70х1*10с. + 9 + 1*10с. + 9
Пет кръга от:
- Клек - 5х1х110
- Кофи - 5х10хСТ+10
Лег - 5х90 ; 3х110 ; 2х121 ; 1х126
Флайс полулег - 2бр. дъмбели х15кг - 10 ,10 ,10
Гребане скрипец - ПМ х15 ,15 ,15
Ренегадско - дъмбели 2бр. х15кг - 10 ,10 на ръка
# 1*10с. + 9 /серия от два дяла ,включваща едно повторение с 10сек. пауза долу + девет бързи/
Упражнения с болка:
Набиране - раменен надхват - 5
Тяга - 1х100
Раменна преса 5х50
Обръщане от земя - 1х60
Изхвърляне - 1х60
Тръстър - 1х50
Пулоувър - с дъмбел не , с диск 20х20
Резюме:
Като пиша “с болка” да се разбира дискомфорт.Болката е осезаема само при тяга ,раменна ,всички видове сгъвания и набиране!При набирането тесния или раменен надхват биват ,широкия и всякакъв подхват се изключват!Успоредния е добре ,но нямам такъв лост - ще го дърпам на скрипеца.Изобщо всичко ,което изисква някакво посукване около оста на предмишницата и изпъване на лакетната става предизвиква болка!Интересното е ,че я има при раменната ,а на лега никаква.
Ще намаля килограмите на “лошите” упражнения до зоната на комфорта и ще наблягам на клек ,лег и кофи!
В общи линии това е!Бедрата ме понаболяват от вчера ,но важното е че коляното е на ред!Така ще е ,трябва да свикват!
Проба 2:
- Разтяжки , усукване ,малко подскоци ,”добро утро” на скрипец , привеждане на вертикален скрипец с изпънати ръце
- Кофи - 20хСТ
- Клек - 5х1х70*10с. + 10х70 ; 5х90 ; 5х100 ; 3,3х110кг ; 3х100
Пет кръга от:
- Клек - 3,3,3,3,3х100
- Кофи - 10,10,10,10,10хСТ+10
- Бедрено разгъване на скрипец - 8,8,8,6,6х60
- Пек-дек - 15,15,15,12,12х60
Резюме:
Имам подобрение ,но иска сериозно пазене!Така ме дърпаше към лежанката ,че без малко да се поддам на изкушението!
Краката накрая отказаха ,много има да страдат горките!
казано от sapuna на 09.06.14, 19:45:
Така ме дърпаше към лежанката ,че без малко да се поддам на изкушението!
Хайде, хайде! Няма да избяга лежанката. Я виж аз колко време не клякам. :)
казано от Boby_ на 09.06.14, 20:37:
Ти пък щото си умираш да клякаш :D
казано от Енев на 10.06.14, 00:25:
казано от Boby_ на 09.06.14, 20:37:
Ти пък щото си умираш да клякаш :D
Туше! :)
П. П. Но пък от друга страна точно защото не обичам, се чувствам още по-гузен, че не клякам. През цялото време се опитвам да убедя себе си, че не си търся празни оправдания, за да не правя нещо, което ми е неприятно.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 10.06.14 08:34.
казано от sapuna на 06.06.14, 23:10:
Малко онлайн кардио:
Дървената ламперия на стената зад телевизора е много добра. ;)
Честно да си кажа ,аз гледах двете изгорели лунички над трегера ,ама то всеки с изкривяването си! :D
Днес 12км според gps-а пресечена местност в Балкана - малко да пораздвижа краката!
Резултата и Наздраве :
Адаш ,то от тоя стряскащо-чернотриъгълно-подвещдащ скрийншот на клипа е нормално!А пък си е и до ЕГН де! :D
- Разтяжки , подскоци на въже , вис на лоста
- Кофи - 20хСТ ; 10,10хСТ+10
- Клек - 10х70 ; 5х1х70*10с. ; 8х90 ; 5,5х100 ; 3,3х110кг
- Раменна преса - 8,8х50
- Кофи - 10,10хСТ+10
- Лег - 8х90 ; 5х100 ; 3х110 ; 2х120 ; 1х126
- Пек-дек - 12,12х60
- Гребане с дъмбел - 8,8х50 на ръка
- Набиране - 6,6хСТ+10
Резюме:
Силата нещо я няма ,телесно-мускулният обем изчезва.Ръката се представя прилично ,но не смея да я напъвам все още сериозно!Четири часа след тренировката няма признаци за болка ,само леко изтръпване при разтягане.С времето ще я приуча!
Погълнах два литра вода по време на тренировката ,колко хвърлих не знам!Качвам мазнини в корема ,а съм с 3см по малка талия за месец!
Краката ми са леш!Детски клекове ,но им идва в повече явно!
казано от sapuna на 11.06.14, 19:51:
Качвам мазнини в корема ,а съм с 3см по малка талия за месец!
След като талията намалява, по какво точно съдиш, че качваш мазнини?
Визуално Боби ,а и напипвам сериозна паласка странично!Предполагам е от режима ми на хранене ,повече от месец ям само вечер ,през останалото време на вода и кафе!Не знам ,но чак се треса вече!