За да не ми тежат шараните

Прескочи до:

29.05.14
18:27

........ свърши се със скатаването!Приключих Суровецкий номер 1 Доста време загубих ,но в предвид целите описани в дневникът ми мисля ,че е имало защо!Не я спазвах абсолютно стриктно ,на моменти карах през ден ,добавях по малко допълнителни упражнения/повечето не съм ги описвал в тренировките си ,за да си спестя евентуални критики/ ,11-та тренировка я пропуснах и скочих директно на финалната ,две паузи с по 4-5 дена почивки и т.н. Ако имах треньор едва ли щеше да е така!Колкото - толкова обаче!
Избутах я ,като не се надявах на чудеса!Надявах се на 120кг ,но честно да си кажа беше ме страх от подобна гира!До последно усещах ,че не съм готов за нея и че протокола е доста прехвален!Днес съмненията ми се разсеяха и за пореден път се убеждавам ,че човек гони ли определена цел ,то рано или късно я постига!
Резултатите от опитите ми за макс:
- 121кг
- 126кг
- 128,5кг
- 131кг неуспешен

Очаквах доста по-малко и няма как да не съм доволен!Не успях да преценя с колко да започна и може би за това не бутнах 131кг.!Не са нещо особено и се надявам скоро да закръгля тези 130 ,а 120-ката е цел тройка!Суровецкий продължава да присъства в тренировките ми със схема 2 ,но вече ще е част от кръговете ми!Ще мисля как точно да ги построя!
Сега отварям едно Туламорче и си капвам да полея победата!

Няма да коригирам клиповете днес ,нека си останат в суров вид /не всеки ден вдигам 120 и кусур кила гира :D /

Мнението беше редактирано от sapuna на 29.05.14 18:28.

30.05.14
09:39

Много си напреднал, а 130 кила вече си е прилична гира.  :)

30.05.14
10:29

Браво. Ако не си по джапанки може и повече да бутнеш.

30.05.14
13:27

Благодаря ви!

Забележката за джапанките ме накара да се замисля над още няколко обстоятелства!В случая съм напълно съгласен.Интересно ми е друго и ще се радвам да разбера дали мисля в правилна посока!А именно:
- До сега съм работил само с лостове ф30 ,струват ми се меки и тънки/нямам база за сравнение обаче/, 50-ката за предпочитане ли е?
- По-широката и по-ниска пейка дава ли някакво предимство?
- Има ли значение броя на дисковете при една и съща тежест?В смисъл 4х25+лоста=120кг са олимпийските ,при мен 2х20+4х10+4х5+4х2,5+лоста=121кг .Това пирамидално натрупване измества ли центъра на тежестта и изобщо дали оказва някакво влияние?
Отговор на тези въпроси бих могъл да получа и сам.Няколко тренировки в трибойската зала ще ми разяснят казусите ,но е по лесно да попитам.Предполагам доста преди мен някой от вас се е замислял и проверявал!

п.п. Току що освободих пратка от ЕКОНТ - още 2бр. х 10кг /нека има ,ще потрябват/

30.05.14
13:34

По-късия лост е предимство.
По-ниската лежанка също, а колкото е по-широка, толкова по-хубаво ляга гърба на нея и съответно вдигаш по-безопасно и тежко.

30.05.14
13:39

казано от sapuna на 30.05.14, 13:27:

- До сега съм работил само с лостове ф30 ,струват ми се меки и тънки/нямам база за сравнение обаче/, 50-ката за предпочитане ли е?

Ф50 ти идва с друга дебелина на грифа - по-стабилен и по-масивен. Едва ли дава кой знае какво предимство, особено щом си свикнал с този. Все пак аз бих заложил на фи 50 при всички случаи. Сигурен ли си колко е точното тегло на твоя лост, между другото?
Друг е въпросът какъв точно ще е лостът - има огромна разлика между меките щангистки лостове и твърдите трибойски. В лежанката не е чак толкова драматична, но при клек и тяга наистина си личи много и техниката трябва да се адаптира съответно.

- По-широката и по-ниска пейка дава ли някакво предимство?

Шроката и стаблина основа дава добра опора на гърба и съответно възможност да събереш добре лопатките, да пуснеш назад раменете и да намалиш хода на лоста. По-ниската (зависи колко по-ниска, де) пейка дава възможност да стъпиш по-стабилно с краката.
Това, на което тренираш ти, ми се струва доста паянтово, а допълнителното приспособление за бедрени сгъвания/разгъвания създава само неудобства.

- Има ли значение броя на дисковете при една и съща тежест?В смисъл 4х25+лоста=120кг са олимпийските ,при мен 2х20+4х10+4х5+4х2,5+лоста=121кг .Това пирамидално натрупване измества ли центъра на тежестта и изобщо дали оказва някакво влияние?

При лега не оказва кой знае какво влияние това колко далеч от центъра отиват дисковете, особено при твърд лост, поне не и на таква тежест. От друга страна колкото по-малки и повече дискове поставиш, толкова по-големи са отклоненията в общото тегло - в общия случай дисковете са малко по-леки от обявеното, особено малките и немаркови (т. е. не по стандарта за олимпийски тежести, каквито са всички фи30). Когато мога да избирам как да си натоваря дадена тежест, винаги използвам най-големите възможни дискове от 25 кг надолу (с изключение на 50-тиците, защото са фи55 в Лъкито и освен това са трудни за разнасяне).

30.05.14
14:04

Тенкс и на двамата!Ясно е ,че ще се прави нова пейка!
Лоста е с тегло 11,450кг и дължина м/у 180 и 200см/това не съм проверявал/,дисковете отговарят с точност.Само 5-ците са 4,850.Всичко съм теглил с електронна везна и описал на една от стените!Преди половин година смятах лоста за 20кг ,после след четене из нета се коригирах на 15 ,а след претегляне на всеки един детайл в мазето започнах да го пиша като 10 или 11кг.Тогава и лежанката ми падна драстично и истинските 100кг си натежаха реално :D

30.05.14
16:41

При мен сем забелязал ,че имам повече сила с по-тесен лост. Ако диаметъра е по-широк ми се напряга повече предмишницата да го държа здраво и от тамлко ми пада силата. Това го забелязах най-вече при набирания. На пирока тръба правя доста по-малко. После го забелязах и с дъмбели. Понеже имам с тесни дръжки и с широки. Разбира се може само да си внушавам. Като цяло съм привърженик на тезата ,че колкото по-трудно ,по-голям ефект има и затова си правя всичко с широките лостове и дъмбели.

30.05.14
19:50

Тук въпросът вероятно опира до лапата!Моята е с разтег кутре-палец 25см ,средни ,но не и къси кебапчета и сравнително широка длан!Тясното ми идва прекалено тясно ,лоста за набиране е 60мм с боята.

Смъкнах дисковете преди малко в мазето и не устоях да ги сложа!

Клек - 3,4,5х100 ; 5х110 ; 3х120 ; 3х130 ... коляното веднага се обади!

Надявах се да е било някаква умора и след толкова почивка всичко да е наред ,но явно причината е друга!Лявото е бетон ,дясното стърже!Утре ще го бинтовам здраво и тест на 150!Учудващо ,имам много сила в краката ,а поясът не усеща щангата!Време ми е да понапъна клека ,но ме е страх да не прецакам нещо!И аз като Сашо Кръстев - “... къде спах последните 20 години!!!”

Дано с коляното всичко да е ок! Пиеш ли нещо за него ?

Аз, честно казано, от клековете сякаш усещам подобрение на колената - определено, ако не са тотал щета ставите, клековете ( пълните ) се отразяват благотворно. Тягата, като че ли повече ме натоварва, предполагам защото се тръгва от полу-клек.

А иначе е много неприятно, когато се усетиш, че си пропуснал толкова време, в което е можело да се тренира :D Но пък действа мотивиращо ;)

31.05.14
18:31

Нищо не пия и не съм ходил на доктор!Предполагах ,че е преумора и ще се възстанови!Днес наистина съм по добре ,но някак си не смея да натисна с десния крак - не го искам ,но го виждам на снимките и клиповете си!Иначе покляках пак малко!

Тренировката:

Клек
- разгряващи - 5х80 ; 5х90 ; 5х100
- три стълби в единички от 110+120+130+140

Четири кръга в суперсерии от:
- Кофи - 10 ; 10 ; 10 ; 10
- Раменна преса - 3х70 ; 8,6х60 ; 10х50
- Набиране - 5 ; 5 ; 5 ; 5

Трицепсово разгъване горен скрипец - 40кг х 15 ; 15 ; 15

Резюме:
Доживях да се докопам до кръговете.
Лека тренировка ,но по план утре пак ,така че не се напъвах!С тази лежанка стана така ,че сега ме е срам да пиша килограми на клековете си :D Вчера бях много оптимистично настроен ,но днес не се получи!Щангата тежи ,а коляното не иска да дава признаци на подобрение!Искаше ми се да пробвам 150кг ,но не посмях!Комфортната ми зона в момента е 120 ,нагоре след още някоя тренировка!Кофите прекалено лесни и бързи.Ще ги почвам с колана.Набиранията с нос над лоста.
Утре ще дръпна за гърба и поусуча коремната област!

Измъчена 140ка:

01.06.14
21:08

Програма за лежанка ”Система номер 2” на Суровецкий

Тренировка 1

Лег - 8х50 ; 6х70 ; 6х86 ; 5х96 ; 4х101 ; 3х106 ; 3х111 ; 2х2х116 ; 2х3х111

Резюме:
Причината за продължа с лега е описана тук долу!

казано от sapuna на 05.03.14, 11:43:

От тогава имам подобрение ,но съм ежедневно на Витамин B-6 и Милгама N.Разликата е ,че не идва от китката!В последствие установих ,че при определено положение на ръката имам моментно усещане за изтръпване по цялата дължина от рамото.Явно щраканията до преди два месеца в раменната става са допринесли за възпалението на някой нерв!В момента единствено показалеца си е ежедневно с изтръпнал нокът.Усещането е ,като за дискомфорт след измръзване!При средния и по възглавничките отшумя!

казано от sapuna на 10.03.14, 09:32:

Вчера разширих максимално хвата и на 100 увиснах като сополанко.Не се напъвам обаче ,защото така се обажда Брахиалният плексит ,а тъкмо започна да отшумява!

казано от sapuna на 02.04.14, 20:25:

6. Бях предвидил 41кг за пресата ,но сложих още 2х2,5кг.Към края на втората серия започна едно щракане в Брахиорадиалиса.Довърших я ,но в третата започна още от 2-ро тласкане и на 8-мо се отказах!

Явно положението е по-сериозно отколкото си мисля.Всичко що е бутащо се понася ,но има ли елемент на дърпане и участие на предмишницата ръката блокира.Стигна се до там ,че не мога да я изпъна изцяло ,не мога да я завъртя с лакетна става към пода ,да я сгъна по вертикала ,а от днес не мога и да дърпам!Слязох в мазето с идеята за тяга ,но на първото изправяне ръката отказа.До скоро беше изтръпване ,мравучкане и “звънене” на пръстите ,сега си е чиста болка в областта пред лакета и горната част на предмишницата.Не е мускулна ,по скоро усещането е като свито сухожилие ,което и да искам не мога да разпъна!Пия Невробекс-актив от седмица ,но ... Знам ,ида ли на невролог и ще трябва преждевременно да отказвам железата!Давайте идеи какво да правя?

За тренировката:
Мислех 2-ри протокол на Суровецки да е малко по-късно ,но в предвид невъзможността да правя нещо друго извадих подготвената онзи ден таблица.Изчисленията ми са на база 126кг.На пръв поглед изглежда доста по лесна програма ,но е къса във времето ,интензивна и вече с нормални тежести!Нямам сериозни очаквания за след края и ,пък каквото стане!
Ето я и нея:

02.06.14
11:01

Бях на невролог!Експериментирах като мълчах и не дадох никакви указания ,не исках да насочвам аз доктора към диагноза.И в края на краищата стигнахме пак до заключението Епикондилит!Минавам на Flexistad 600mg и Lidokaine Actavis.Грешката си е изцяло моя.Още при първите симптоми трябваше да посетя лекар ,а аз се самолекувах!Пиех хапове за нервите ,а се оказа мускулно-ставно възпаление!Препоръчват ми обездвижване на лакетната става и минимум месец активна почивка!Как ще я правя не знам!

02.06.14
11:05

месец кардио,клекове,напади спринтове...по-добре да се възстановиш отколкото да стане по зле :)

02.06.14
11:14

Може да не я обездвижваш съвсем ,просто намали драстично тежестите .....все пак зависи и от това ти как я усещаш болката ,но според мен пълното обездвижване ще забави процеса на възстановяването ,все пак не е нещо счупено че да се налага пълно обездвижване!!!
Логиката ми е повече движение (естествено под прага на болката) повече кръв в проблемните зони, по бързо възстановяване!!!

Дано отшуми по бързо че като те лепне железната краста е много гадно да бездействаш ...:)

02.06.14
11:28

Щом те морят дърпащите, значи епикондилитът е медиален.
На първо време малко почивка на лактите няма да ти навреди. Направи едни Смолов на клек например. ;)
След това забравяш дългосрочно всякакви дърпащи/сгъващи в подхват. И накрая се примиряваш с идеята, че това е общо взето хронично състояние, което можеш да поддържаш в търпими граници, но не и да излекуваш напълно.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.06.14 11:28.

02.06.14
12:35

Понеже гледам че си фен риболова ще ти разкажа за моя случай с десния лакът и как процедирах.
Та аз съм Дунавско чадо и последните 6 години заклет спинингист и миналата година лятото на ниската вода скивах едни распери на праг на вътре на около 80 - 100 метра от брега ....викам си колко му е нагазих колкото мога навътре с кастмастер и бой .....

Е за три дена успях да хвана 6 риби но на третия ден лакътя просто  отказа от нечовешките напъни ,болката ужасна .....почти колкото мисълта че няма да мога да си тренирам и то от такава глупост .....пустия му риболов ...:D

Около 10 дена пълна почивка на лакътя ( при мен боката беше от външната страна на лакътя)
След тва пробвах да видя кво е положението ,сгъване за бицепс с дъмбел не става само супер леки тежести ,чуковия хват даже и с супер леки не можех да сгъвам ......
Продължих си тренировките но за бицепс правих само с лост и то с леки тежести ,ръката не я товарих самостоятелно изобщо!!!

От тогава ползвам и ставновъзтановителни продукти ,дали помагат е спорен въпрос .....и лека по лека болките взеха да затихват но много бавно и дълго във времето ,реално усетих че хвата и силата с ми са се подобрили 3-4 месеца след това !!!

От там на татък винаги съм гледал да внимавам ,едва на скоро си позволих на ново да правя чуковия хват за бицепс ,а тва е близо година след травмата и все още усещам дискомфорт в лакътя който ми е една лека аларма ....

За капак и  преди няколко дена се ударих точно там супер баламската ....(dull)

Истината е че такива травми минават страшно бавно и с много пазене ,но това не значи тотално да спреш да тренираш .....внимателно ,умно ,с много малки стъпки защото в противен случай последствията може да са супер сериозни ...

Така или иначе никой не е застрахован ,дори и при ежедневни или работни движения че няма да го споходи някаква травама!!!

Но пък не съм и привърженик на пълното обездвижване за дълги периоди, за кратко да ,но след това трябва активно възстановяване и движение !!!

02.06.14
12:53

Така е момчета ,няма отказване!Определено ще се работи и ще се внимава!И аз още от сутринта си мисля за Смолов /или нещо подобно/ ,но нямам чак такива мераци в клякането ,че да му обричам три месеца.Отделно къде ,не знам коляното как ще се справи!Обмислям варианта за изпълнение само на базовия мезоцикъл и пак цял месец ми се вижда много.От друга страна имам нужда от клякане и сега е момента да се впусна в приключението!Ще преценя идните дни какво точно да правя.Три месеца бутах и дърпах все в дискомфорт ,така че ще се справям и сега ,а и Боби е прав - трябва да свикваме с “хрониките”!Няма как да изолирам всичко що е за горна част ,просто ще отсея най-противопоказателните движения и ще експериментирам.До сега показателни за нещо нередно бяха раменната преса ,всички видове сгъване /без кръстосаните чукове/ ,гребането с щанга и набиранията.Интересното е ,че при протокол 1 за лежанка нямаше никакви признаци ,а след вчера настана крах.За пръв път усетих по-сериозно болката снощи ,а като се замисля - три поредни тренировки са!Колкото и да са леки ,все си е желязо!
Днес съм си в къщи ,довечера и утре пътувам ,в сряда съм затрупан с работа ,така че в четвъртък ще си покаже какво и как ще се вдига/дърпа/влачи/скача/кляка и т.н. !

Благодаря ви за намесата! ;)

п.п. Овъркил ,радвам се на още един сподвижник в двойното ни хоби!Наслука!
А ако мога с нещо да съм ти от полза свиркай - внасям риболовни стоки!

03.06.14
20:59

Когато за секунда само разбереш колко си жалък и съдбата ти е предначертана ,когато видиш “онази с косата” в очите ... преосмисляш!Прескочих я и цял следобед преосмислям!Щастлив съм и благодарен на “съдбата” или по точно реакциите си и моментната мисъл!Ламарини се изчукват ,важното е да сме живи и здрави!
Трите хапа и мазилото от вчера сутрин секнаха моментално болежките ми ,случката от днес пък окончателно ме мотивира да напъвам все повече!Всичко е точно и утре съм в залата!

03.06.14
21:44

братле,какво става?Ще споделиш ли?

03.06.14
23:05

Най вероятно ПТП  ,хубавото че се разминало само с криви ламарини ,в такива моменти не може да става дума за мислене всичко е инстинктивно ,мозъка взема решение за част от секундата ,не може да става дума за целенасочена реакция от осъзната мисъл....преживявал съм го тоя момент ,никак не е приятно !!!

04.06.14
10:17

Главен път Русе-В.Търново!На излаза от гр.Бяла идиот решава да направи ляв завой при непрекъсната линия.Засича го насрещна кола ,Мерцедеса пред мен закова до задната му броня ,след 15/20м спирачен път виждах как се забивам в скъпото возило ,а идващата зад мен колона щеше да ме пресова.Единствен вариант - бягам в дясно през бордюра и на тесния банкет.Предавка надолу ,пълен десен ,на една боя от задния калник на Мерцедеса и тогава виждам паркираната в дясно Лада Нива.Следват бордюри ,канавки ,небето ,за секунда на две колела и в последствие на върха на покрития с треви и храсти бряг!Възможно най-най-малкия дявол!Две гръмнали гуми ,криви джанти и изкъртена броня!Бал съм ги ,важното е че сме здрави!Евентуалният удар щеше да е фатален не само за мен ... размина се на косъм!Ако пясъкът и наносите от изминалите порои бяха почистени от пътното платно нямаше да описвам подобна ситуация!Освободих на тези зад мен едни 50м дистанция ,всички се изнизаха читави и без последствия ,а освен момчетата в Мерцедеса нито един не спря да види как съм и трябва ли ми помощ!Дори и те го направиха от благодарност ,че им запазих колата ,а не от съпричастност или загриженост за мен!Няма значение това ,не се сърдя на никого!
В къщи вече ,снощи на питие анализирах ситуацията на спокойствие,без излишен адреналин ,спокоен и благодарен на “съдбата”!Това и породи горното ми мнение.Принципно не споделям нищо от проблемите си дори и с най-близките ,но в случая трябваше да благодаря на някого!А на кого?На Бог или на себе си?
В началото на дневникът си споделих две снимки и написах “Карайте разумно”!За пореден път се уверявам обаче ,че разумните страдаме и въпреки всичко сме разумни!

Силен ден на всички!На прясно мляко съм и се надъхвам за предстоящите следобед гири! ;)

04.06.14
10:25

Освен че си имал късмет, си проявил завидни рефлекси и съобразителност! Радвам се, че ти няма нищо! Смачкани тенекии се оправят, смачкани хора - не.

04.06.14
14:41

Добре, че се е разминало без наранявания! Майната им на тенекиите!
Няма на кого да благодариш, ами я разказвай тази случка при всеки удобен случай. Дори поуката да стигне до закърнелия мозък на само един идиот и да спести само едно произшествие, ще е от полза!

04.06.14
19:40

Пепел Боби!Минало вече!

Не остана време за сериозна тренировка ,позабавиха ме две институции и ми объркаха плановете!
Минах през мазето ,но за да не претупвам се ограничих само с малко клек:

Клек - 5х100 ; 5х110 ; 3х120
Клек с пауза - 5х60*7с ; 3х70*5с ; 5х1х90*3с

# 5х60*7с - серия от пет повторения със 60кг тежест ,пауза в долно положение 7сек. и експлозивно ставане

Резюме:
Леки клекчета ,просто за да се ориентирам в обстановката!Не се напъвах изобщо ,на първо четене мога повече!
Епикондилита се ядва ,утре ще пробвам и установявам какво ,как и колко ми понася!Ще тествам всички основни движения!Рискувам отново активиране на инфекцията ,но нека е докато съм на лекарства!

Мнението беше редактирано от sapuna на 04.06.14 19:41.

04.06.14
20:02

С колко си карал бе,адаш? На Бяла при двете платна има ограничение на скоростта.
Добре,че си извадил рефлекси,че челен удар дори със спряло МПС е с летален изход.
П.П.В момента съм на паркинг на околовръстното на Бяла.

04.06.14
20:18

В обратна посока адаш - за ВТ ,точно срещу газстанцията!Скорост на колоната ,около 70!

Ето къде бях кацнал :D /ясно си личат гумите/:

05.06.14
18:57

Пробата е висша форма на доверие:

Кофи - 20хСТ
Клек - 70х1*10с. + 9 + 1*10с. + 9

Пет кръга от:
- Клек - 5х1х110
- Кофи - 5х10хСТ+10

Лег - 5х90 ; 3х110 ; 2х121 ; 1х126
Флайс полулег - 2бр. дъмбели х15кг - 10 ,10 ,10

Гребане скрипец - ПМ х15 ,15 ,15
Ренегадско - дъмбели 2бр. х15кг - 10 ,10 на ръка

# 1*10с. + 9 /серия от два дяла ,включваща едно повторение с 10сек. пауза долу + девет бързи/

Упражнения с болка:
Набиране - раменен надхват - 5
Тяга - 1х100
Раменна преса 5х50
Обръщане от земя - 1х60
Изхвърляне - 1х60
Тръстър - 1х50
Пулоувър - с дъмбел не , с диск 20х20

Резюме:
Като пиша “с болка” да се разбира дискомфорт.Болката е осезаема само при тяга ,раменна ,всички видове сгъвания и набиране!При набирането тесния или раменен надхват биват ,широкия и всякакъв подхват се изключват!Успоредния е добре ,но нямам такъв лост - ще го дърпам на скрипеца.Изобщо всичко ,което изисква някакво посукване около оста на предмишницата и изпъване на лакетната става предизвиква болка!Интересното е ,че я има при раменната ,а на лега никаква.
Ще намаля килограмите на “лошите” упражнения до зоната на комфорта и ще наблягам на клек ,лег и кофи!
В общи линии това е!Бедрата ме понаболяват от вчера ,но важното е че коляното е на ред!Така ще е ,трябва да свикват!

06.06.14
23:10

Малко онлайн кардио:

09.06.14
19:45

Проба 2:

- Разтяжки , усукване ,малко подскоци ,”добро утро” на скрипец , привеждане на вертикален скрипец с изпънати ръце

- Кофи - 20хСТ
- Клек - 5х1х70*10с. + 10х70 ; 5х90 ; 5х100 ; 3,3х110кг ; 3х100

Пет кръга от:
- Клек - 3,3,3,3,3х100
- Кофи - 10,10,10,10,10хСТ+10
- Бедрено разгъване на скрипец - 8,8,8,6,6х60
- Пек-дек - 15,15,15,12,12х60

Резюме:
Имам подобрение ,но иска сериозно пазене!Така ме дърпаше към лежанката ,че без малко да се поддам на изкушението!
Краката накрая отказаха ,много има да страдат горките!

09.06.14
20:37

казано от sapuna на 09.06.14, 19:45:

Така ме дърпаше към лежанката ,че без малко да се поддам на изкушението!

Хайде, хайде! Няма да избяга лежанката. Я виж аз колко време не клякам. :)

10.06.14
00:25

казано от Boby_ на 09.06.14, 20:37:

Ти пък щото си умираш да клякаш :D

10.06.14
08:24

казано от Енев на 10.06.14, 00:25:

казано от Boby_ на 09.06.14, 20:37:

Ти пък щото си умираш да клякаш :D

Туше! :)

П. П. Но пък от друга страна точно защото не обичам, се чувствам още по-гузен, че не клякам. През цялото време се опитвам да убедя себе си, че не си търся празни оправдания, за да не правя нещо, което ми е неприятно.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 10.06.14 08:34.

10.06.14
12:05

казано от sapuna на 06.06.14, 23:10:

Малко онлайн кардио:

Дървената ламперия на стената зад телевизора е много добра. ;)

10.06.14
18:44

Честно да си кажа ,аз гледах двете изгорели лунички над трегера ,ама то всеки с изкривяването си! :D

Днес 12км според gps-а пресечена местност в Балкана - малко да пораздвижа краката!
Резултата и Наздраве :

10.06.14
19:22

Маамустара,само аз ли съм гледал мацката?

10.06.14
19:34

Адаш ,то от тоя стряскащо-чернотриъгълно-подвещдащ скрийншот на клипа е нормално!А пък си е и до ЕГН де! :D

11.06.14
19:51

- Разтяжки , подскоци на въже , вис на лоста

- Кофи - 20хСТ ; 10,10хСТ+10
- Клек - 10х70 ; 5х1х70*10с. ; 8х90 ; 5,5х100 ; 3,3х110кг
- Раменна преса - 8,8х50
- Кофи - 10,10хСТ+10
- Лег - 8х90 ; 5х100 ; 3х110 ; 2х120 ; 1х126
- Пек-дек - 12,12х60
- Гребане с дъмбел - 8,8х50 на ръка
- Набиране - 6,6хСТ+10

Резюме:
Силата нещо я няма ,телесно-мускулният обем изчезва.Ръката се представя прилично ,но не смея да я напъвам все още сериозно!Четири часа след тренировката няма признаци за болка ,само леко изтръпване при разтягане.С времето ще я приуча!
Погълнах два литра вода по време на тренировката ,колко хвърлих не знам!Качвам мазнини в корема ,а съм с 3см по малка талия за месец!
Краката ми са леш!Детски клекове ,но им идва в повече явно!

13.06.14
11:46

казано от sapuna на 11.06.14, 19:51:

Качвам мазнини в корема ,а съм с 3см по малка талия за месец!

След като талията намалява, по какво точно съдиш, че качваш мазнини?

13.06.14
12:57

Визуално Боби ,а и напипвам сериозна паласка странично!Предполагам е от режима ми на хранене ,повече от месец ям само вечер ,през останалото време на вода и кафе!Не знам ,но чак се треса вече!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1