Система за лежанка N1 и N2 на Аскльод Суровецкий, без екипировка

Пускам ви линковете към двете двете сиситеми на известния руски треньор и рекордьор.


Трибойска програма за лежанка  - Система N1, от Суровецский.  След като я  приключите продължавате по Трибойска програма за лежанка “Система номер 2” на Суровецкий


Отзиви и описание на тренировките по Система N1 има в моя дневник. Тренировките почват от ТУК (26.09.2013) и завършват на 21.10.2013 с клипче на новия ми личен рекорд (125 кг. на 70 кг. лично тегло)

Темата беше редактирана от инж. Марин Маринов на 13.11.13 11:41.

13.11.13
12:35

Написано е че не се правят асистиращи упражнения за трицепси и рамо.
По руските форуми съм срещал и използването на варианта с две тренировки седмично, с включени допълнителни упражнения за трицепси и рамо.

Всеки може да си модифицира сиситемите по свое усмотрение. Аз съм постнал oфицилания вариянт, които е без асистиращи. Трябва да си призная обаче, че и аз правих в две тренировки раменна преса, но доста свежо и далеко от отказа.

Мнението беше редактирано от инж. Марин Маринов на 14.11.13 09:33.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1