Journey to drunking :D

Темата е заключена.
Прескочи до:

Тренировката от днеска, на гладно:

Обръщане от земя: 5х40, 5х50, 5х60, 3х70, 1х80, 3х70
Клек атг: 5х50, 5х100, 3х110, 3х120, 3х120
Скок на кутия с дъмбели 2х10 в ръце : 5, 5, 5
Прескок на кутия : 5, 5, 5
Изометрия на клек с 50 кг : 120*, 90*, 45*

3 суперсерии от : повдигане на пръсти 8х80 + подскок на платформа от 1 крак х 10 на крак

Латерално прескачане на дъмбел : 10, 10, 10

От днеска излизам малко в почивка, до края на другата седмица. Тренировки няма да има. Ще се опитам да продължа с периодичното гладуване, доколкото е възможно по време на почивка, ако не да продължа да свалям, то поне да не върна свалените килограми. Не че са много, днеска сутринта бях малко над 92, което прави около 3-3.5 кг свалени. за 2 седмици и половина.

Надявам, че този начин на хранене ще допринесе за свалянето на още килограми. Не искам да се изхвърлям твърде много, но се надявам до края на лятото да сваля до под 90, а до зимата - до към 85.

Засега съм доволен, усещам много лек спад на издръжливостта при баскетбола, което е нормално. Спад в силата няма осезаем, да не кажа, че при някои движения има повишаване ( военната преса ), както и клека и набиранията.

По заръките на Slavko след почивката ще започна работа по глезените. ( Днес беше малко пробно ).

Това е.

Живи и здрави!

ТА

01.08.14
07:01

Не мисля, че тотална почивка е най-добрия избор.

Знам, но искам да дам малко почивка на колене, лакти, рамене. Напоследък ме понаболяват. Мисля само малко плуване да опитам, колкото да се пораздвижвам. Пък и то е само за една седмица, не повече. По-скоро ме притеснява да не върна 3-те кила, дето ги отслабвам вече три седмици :D

Btw, вече втори ден след ставане кантара заковава на малко над 92 кг :)

Една кардио тренировка, да раздвижим тука едни торти и пасти, дето ги ядох сутринта на детски рожден ден :D

Всичко без почивки никъде:
Обръщане от земя х50 + тръстър х50 + набиране хСТ : 1, 2, 3, 4, 5, 4, 3, 2, 1
Тяга+кофи: 5х90+10хСТ, 4х110+10хСТ, 3х120+10хСТ, 2х130+10хСТ, 1х140+10хСТ
3 пъти : планк х25кг до отказ + раменни преси с дъмбели 5х18 на ръка

Изхвърлих водата от въглехидратите :D

Всичко лекичко, без да напъвам много-много.

Лека и приятна вечер на всички!

Трен. от одеве:

3 пъти без почивки:
Клек атг 5х90 - В.преса прав 3х50 - Набиране неутрално 8хСТ - Кофи 10хСТ - Набиране широко 5хСТ

3 пъти без повички:
Тяга с дъмбели 5х40 ( на ръка ) - повдигане на краката от вис х10

Всичко тежеше, без клека. Нормално, след липса на тренировки и изкаран летен вирус с разстройство и повръщане (puke), който лепна и мене, и съпругата, и децата.

Май тая година ще ни е последната по родното Чалгаморие. Догодина или на планина, или в Гърция. Не останаха неос*ани кътчета тука (dull).

Малко снимки. В началото съм тъкмо 92 кг, след това плавно се покачват :D В момента нямам идея колко съм, ще се меря утре. Най-вероятно клоня пак към началните килограми (tmi)

Но пък ставите и кокаляците определено са отпочинали. Усещането е различно.

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 09.08.14 16:04.

93.5 кг. Не е много зле, като за 1 седмица без режим на хранене.

Днеска : около час и половина баскетбол на 1 кош. Доста зле като кондиция, но и днес беше адския задух, дори на открито. Смених 3 екипа, като от всеки изцеждах вода.

Храната днес е около 4-5 хил. калории, главно от едни домашни сурови кексове и сладкиши, които майка ми прави от сурови ядки, фурми, мед, чия, какаови зърна и разни други неизвестни съставки :D Също - дини, сливи, ягоди, къпини. Отделно бая меса, картофи, ориз, хляб.

От утре - пак глад.

Лека вечер!

Оп, една изометрична тренировка :

(всичко без почивки)

3 пъти: висене до отказ + полу-клек с опора на гърба х 30 сек.

3 пъти: висене в полунабрано подхват положение L-sit до отказ + бутане на дърво “супермен” х 1мин.

3 пъти: 1 кофичка за около 40 сек. + приклек х 30 сек.

3 пъти: 1 набиране надхват за около 30 сек. + клек атг х 1 мин.

3 пъти: 1 негативно набиране надхват за около 30 сек. + планк х 30 сек.

Изядоха ме комарите, направо ми падна кръвното :D

Довечера ще потърся някъде да поцъкам баскет, което по това време на годината не е лесно, предвид, че всички са на море.

Сега следва още малко глад, след което храната по план е :

1 кг. домати
125 гр. моцарела
250 гр. ( суров ) ориз басмати

0.5кг (сурови) картофи
1/2 печено пиле

Ккал: 3000, Б : 270, В : 340, М : 100

След работа, докато чаках да се изпече пилето във фурната, малко баскетбол на 1 кош, с някакви младежи, колкото да се поизпотя и да се пораздвижа.

Утре - зала.

Малко снимки от преди 2 години, за сравнение какво съм кИфте :megafacepalm:

Кръгова, адаптираща, на гладно.

1 загряващ кръг с леки тежести и СТ, след това:

3 пъти без почивка: клек атг 5х100 - тяга 5х120 - в.преса прав 5х50 - набиране неутрално 5х20 - кофи 5х20 - набиране широко 3х20

2 пъти без почивка: планк с 25кг х 30 сек, преси с дъмбели прав 4х18 ( на ръка )

Изпотих се като прасе!

Сутринта се събудих малко под 92 кг!

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 12.08.14 12:38.

12.08.14
13:06

Ти само от бузите си свалил пет кила. ;) (y) Много добра промяна.

Благодаря!

Направо ме е срам докъде се бях докарал ... Тая година за сефте от доста време не ме беше срам да се събличам на плажа (blush)

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 12.08.14 13:36.

12.08.14
13:36

казано от Alexander Krastev на 12.08.14, 13:27:

Направо ме е срам докъде се бях докарал ... Тая година за сефте от доста време не ме беше срам да се събличам на плажа (blush)

Да, познато усещане. :) Трябва да се поразровя и аз за снимки отпреди да започна да тренирам, макар че тогава много ме беше срам и се криех всячески от фотоапарата и по бански нямам.
Все пак и с дрех си личи - по лицето, както отбеляза Дългия. :)

Да, и аз нямам много снимки ... пък гол съвсем.

Много е интересно, обаче, как когато човек като надебелява, някак си става много неусетно и ако не се следиш ( както бях аз ), просто в един момент се събуждаш с опасна степен наднормено тегло, увиснал шкембак и бузи, високо кръвно и прочее. Колкото по-рано дойде този момент, толкова по-добре.

При отслабването нещата не са така плавни. Някак си нещата повече на пикове се случват (поне при мен). 1 напред, 2 назад, 2 напред, 1 назад и така.

Може би роля тук играе психиката, освен физиологията, защото е изключително трудно да поддържаш едно и също темпо на отслабване, да кажем, за 1 година, без да откачиш. Докато при напълняването е доста лесно, че и за по-кратко време стават нещата :D

На всичкото отгоре е пълно с книги “Как да остлабваме правилно”, а няма нито една “Как да надебелеем правилно” ...

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 12.08.14 13:47.

И храната днеска, след почти 20 часа глад:

1кг. диня

След малко, по план:
1 кг. домати
125 гр. ементалер
250 гр. (суров) ориз басмати

Довечера, по план:
1/2 печено пиле
500 гр. картофи

Ккал: 3400, Б : 280, В : 400, М : 100

(Днеска повечко въглени, довечера пак мисля да намина през баскетболното игрище да се поизпотя след работа)

Забелязвам, че в момента в който силно огранича твърдия алкохол ( по-скоро го сведа до 0 ), метаболизма ми се забързва двойно направо, спирам да задържам вода от въглехидратите, както и сякаш почвам да топя по-бързо мазнините. Те хората в статиите пишат “Не пийте, когато остлабвате”, но аз съм твърдоглав и обикновено установявам доста неща емпирично :D

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 12.08.14 15:02.

Сутринта трен. на игрището на гладно и доза бцаа:

развъртане на стави

20 стрелби
совалка леко темпо

разтягане

2 пъти:
10 стрелби от зоната за 3 точки
5х спринт до центъра и връщане в защитен стоеж, без почивка
20 стрелби от средно разстояние
совалка
10 стрелби от наказателната линия

15 мин. разтягане

На спринтовете и връщане в защита направо ми омекнаха краката :D Няма такова натоварване ...

———————————————————————————————————————————————————————————————-

Та, днес реших сабахлЕм рано-рано да се премеря:

11.05.2014     26.05.2014     22.07.2014   13.08.2014 Разлика
Тегло      -      93           94.5         94.5               91       -3.5
Раменен пояс -  124         129           127               127       0
Гърди      -      108         113           111               109       -2
Ръка      -      38           38           39                   37.5     -1.5
Ханш      -    103           107           104                 103       -1
Бедра      -      63           62           64                 64       0
Прасци      -    41           42           41                   41       0
Талия      -      95           94           92                   91       -1
Врат      -      41           42           42                   41       -1

Някои изводи :
- от пресата нагоре съм абсолютен ектоморф - дълги маймунски ръце, слаби рамене, не особено широк гръб, тънки китки, губя много лесно мускулна маса, не трупам мазнини там.

- от шкембака до задника съм абсолютен ендоморф - почти всичкото мазно по тялото ми е на паласките и шкембака :D

- от задника включително надолу съм мезоморф - там маса не се губи, само се качва, без мазно.

Б*хти и странното жиУотно дет’ съм :D

И те така!

Лек и успешен ден!

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 13.08.14 10:43.

Тренировка след работа, да подсетя тялото да не изяде съвсем бицагите, докато отслабва, че с тая ръчичка ще съм като някой седмокласник :D

3 пъти:
L-sit набиране + кофи : 7+10, 7+10, 7+10

3 пъти:
Набиране раменен надхват + лицеви : 5+10, 5+10, 5+10

3 пъти:
Набиране на халки + кофи на пейка : 5+10, 5+10, 5+10

Всичко стриктно, до долу, без клатушкане и чийт. Нещо не ми харесва как се чувства лакътя и рамото.

И храната от днеска, 18 часа глад:

1 кг. диня
0.5 кг. домати
250 гр. печени картофи
200 гр. пилешко
125 гр. ементалер
200 гр. ПЗХ

За вечеря мисля да се поглезя малко с няколко вида сирена и бяло вино. Основното е 200 гр. извара с 1 авокадо, малко домати с моцарела, босилек и зехтин. След лостовете хапнах и малко черен шоколад. Голям кеф!

Ккал : 3400, Б : 200, В : 300, М : 180

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 13.08.14 20:09.

Трен. на гладно и бцаа, плиометрия, ( като се опитвах да акцентирам главно върху глезените ) :

10 мин. стрелба
совалка леко темпо

разтягане

Отскоци от 1 крак със засилка към ринга х 5 на крак
страничен прескок на топката х 20

Отскок от място от 2 крака към таблото х 10

совалка

Отскок от 2 крака с 1 крачка засилка към ринга х 10

Отскок от 1 крак с 1 крачка засилка към ринга х 5 на крак

совалка

Отскок от 2 крака със засилка към ринга с 2 ръце х10

подскок от 1 крак от пейка х 10 на крак

спринт до центъра и връщане в защитен стоеж, без почивка х 5

——————————————————————————————————————————————————————

Днес се опитах да обърна внимание основно на глезените. Наистина са ми много сковани и отскачам тромаво, като мечка, само с бедрата. Има доста работа тук, но пък се надявам, че това ще повиши отскока, защото реално това е потенциал, който в момента не използвам (grin)

Мисля, че това е следствие от килограмите и падналия свод - по-рано не мисля, че отскачах така.

Утре - тренировка за експлозивност в залата, а може и почивка, зависи как са краката - може да отложа и за събота сутрин.

По-късно ще описвам храната.

Това е!

Лек и успешен ден!

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 14.08.14 10:34.

14.08.14
16:31

казано от Alexander Krastev на 12.08.14, 13:43:

На всичкото отгоре е пълно с книги “Как да остлабваме правилно”, а няма нито една “Как да надебелеем правилно” ...

Има, има :)

Те май повечето книги за отслабване са си точно “Как да отслабваме правилно ( така, че после пак да надебелеем )” :D

А другото ще да е някаква специализирана литература за сумисти :D

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 14.08.14 16:54.

Една бърза кардио тренировка вкъщи:

5 кръга, с 1 мин. почивка м/у кръговете:
суинг с 12 кг. дъмбел х 20
колелце от колене х 10
бърпи х 10
коремна преса с дъмбел 12 кг на главата х 5

И храната от днеска:

1 кг. диня
250 гр. ементалер
200 гр. ПЗХ
100 гр. пастет от риба тон

250 гр. картофи печени
250 гр. кренвирши виена голд

Сега следват 1-2 бири с приятели.

Ккал: 3400, Б : 150, В : 200, М : 150

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 14.08.14 19:27.

Трен. на гладно и бцаа, за експлозивна сила:

Обръщане от земя : 5х50, 5х60, 5х70, 2х80, 2х80 ( тук скоро ще гоня обръщане на СТ )
Клек атг : 5х50, 5х80, 5х100, 5х110, 3х120, 3х120, 3х120

3 пъти, без почивка:
Прескок на кутия с 2 дъмбела по 10кг : 5, 5, 5
Подскоци с тежест на гърба : 10х40, 10х40, 10х40

3 пъти без почивка:
Повдигане на пръсти : 10х90, 10x90, 10x90
Подскок от платформа от 1 крак с дъмбел 30кг. : 10, 10, 10 (на крак)

На всички отскоци гледах да акцентирам изключително на прасците и глезените. Сутринта се събудих с мускулна треска там, явно при вчерашната тренировка добре съм се справил с акцента.

Малко ме боли единия лакет( левия ), като rack-вам лоста за клека, точно на същото място, където ме боли при кофичките. Де да знам какво да го правя... Уж беше отпочинал. Май кофичките ще ги спра за известно време и вместо тях ще пробвам лег, да видя как ще се отрази.

Днес след работа може пак да ида да поиграя баскетбол. Иначе сега следва пак глад до към 4 часа.

Това е!

Приятен ден!

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 15.08.14 11:07.

Храната днеска, след около 20 часа глад:

100 гр. печен бадем
350 гр. извара с пресен копър и магданоз
250 гр. (суров) ориз масмати с къри

вечеря( план )
250 гр. лаврак на фурна
250 гр. печени картофи

някакво питие, петъчно

Ккал:3000, Б : 170, В : 270, М : 100

Малко мотивация:

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 15.08.14 15:15.

ТА

15.08.14
16:22

НиГЪЗ ин Перис... Я кажи от къде мога да намеря като тия зелените плоски ластици?? Или някой да каже, че тука поне ги има нагледни.

Не знам дали няма в Спорт Депо-то. И аз искам отдавна да си взема да правя спринтове.

Иначе нещо такова - цък или такова. Но не знам доколко стават за спринт.

p.s. Скивай тука - цък, скрол надолу - яко разнообразие.

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 15.08.14 16:53.

ТА

15.08.14
16:53

Тия малко да ги нагреее слънцето и се късат като нищо подобно. Ще разуча и ако намеря нещо ще викам!

Малко дебело излизат :D Но пък - пълен комплект.

This package can be used for benching, squatting, dead lifting, sprinting, striking, and just about any other exercise that you can perform.

Вчера след работа направих 3-4 игри на 1 кош, но бързах да се прибера, защото имах излизане, и нещо не можах да се наспя снощи.

Днеска една непредвидена тренировка на гладно и доста уморен от снощното излизане:

Военна преса прав: 10х20, 5х50, 0х60, 1х55, 3х50, 3х50, 3х50

Мъртва тяга+Широка тяга: 5+5х60, 5+5х100, 3+3х130

Мъртва тяга: 3х140, 1х150, 0х160, 0х160, 3х140, 3х100, 3х100

Тръстър: 3х60, 3х60, 3х60

Днес, макар и недоспал, и с мускулна треска на почти цялото тяло, реших да пробвам напъване на военна преса и тяга, ама хой - 60 ги бутнах веднъж, но си помогнах с краката. 160 на тягата тръгнах 2 пъти, отлепям от земята и тръгват да ми се разтварят пръстите - малко напъване на тягата и са мои, но засега не мога да ги удържа. Последните 3 серии на тягата бяха с броене до 5-10 в заключено положение, на някой спусках изключително бавно в негативната фаза.
Много интересно как 150 не са ми толкова тежки, а на 160 направо умиргам.

Тръстърите на 60 кг. доста леки, другия път може да опитам 70.

Раздвижих. Сега хапнах някакви сладоледи, 1 twix, ядох бурито, пица, довечера сме на сватба и ще има здраво плюскане :D Абе зареждане, както си му е реда.

Приятен уикенд!

Днес трябваше баскетбол да играя, но дъжда провали плановете, затова реших да се тествам на Tough Enough Test.

казано от Alexander Krastev на 17.08.14, 16:28:

казано от slavko на 11.08.11, 19:54:

1.обръщане-изтласкване прав(0.6 от собственото ти тегло)=>
2.тяга(1.5 собствено тегло)=>
3.бутане от лег(собствено тегло)=>
4.клек(собствено тегло)=>
5.набиране=>
6.кофички=>
​Без почивка между тях!!!
25+ на всяко - отличен, 20-25 много добър, 15-20 добър.

има и една екстра-30 бърпита след кофичките...като засичаш времето на бърпитата...

Срам, не срам, реших и аз да се пусна. Доста посредствено, но все пак за протокола, да впиша и моя резултат:

Лично тегло : 92 ( при сметките го броя 90 )
1.обръщане-изтласкване прав(0.6 от собственото ти тегло)=> 10х55
2.тяга(1.5 собствено тегло)=> 10х135
3.бутане от лег(собствено тегло)=> 1х90, 8х80. Тук тотално се провалих :D
4.клек(собствено тегло)=> 10х90
5.набиране=> 10хСТ
6.кофички=> 10хСТ

След това 15 бърпита.

Бях си поставил за цел поне по 10 на всяко движение, като лег никога не съм бутал повече от веднъж на 90 кг. Съответно така стана и днес :D За да довърша все пак комплекса, свалих на 80 и направих една серия до отказ.

2-м приятели ми помагаха, не съм почивал между упражненията, единствено на лоста за обръщането добавих 4 диска по 20 кг. за тяга, това е единствената по-продължителна почивка.

На тяга, клек, обръщане, кофи, набиране имам аванс за още по 2-3 повторения ( на клека поне 5-6 ), но лега ми е много тежък. Бърпитата накрая механично, просто прекратих след 15-тото, защото така или иначе не покривам критериите. Можеш и до 30 да ги добутам, имах въздух, но честно казано, ме домързя (blush)

Като цяло комплекса е много добър атестат за цялостната физическа подготовка, мисля, че е доста обективен, и което е много важно - ( лично за мен, примерно ) - всеки може да си види слабите страни и дисбалансите и да насочи усилията си натам, за да коригира!

Надявам се, след известно време да успея да го покрия поне за 4-ка!

Накрая завърших с още една серия 10х90 на клека и реших да спра, че ми се доповръща.

Това е!

Лека вечер!

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 17.08.14 16:33.

Храната днес, след 20 часа глад:

250 гр.( суров ) ориз басмати
400 гр. микс броколи, карфиол и моркови
100 гр. филе елена
люта чушка
смокини

Довечера плана е:
6 яйца
1 кисело мляко ( на чеснов сос )
1 кг. препечени тиквички
100 гр. тиквени семки

Ккал : 2900, Б : 160, В : 300, М : 130

След работа мисля да ходя малко баскетбол да поиграя.

Нещо съм леко в застой откъм сваляне тази седмица, предполагам щото тия дни положението беше малко:

Трен. на гладно и бцаа:

малко разтягане и развъртане на стави, 20 суинга с 16-ка, 1 загряващ кръг с по-леко, последван от:

3 пъти: клек 3х127.5 - тяга 3х137.5 - пуш преса 3х67.5 - набиране неутрално 5х20 - лег 2х87.5 - набиране раменен надхват 4х20
3 пъти: планк с 25 кг до отказ - коремна преса с диск на главата 5х15

На последния кръг, клека беше само 2 повторения.

Днеска всичко адски много тежеше. Дали съм изморен от баскетбола вчера, не знам. И калориите вчера бяха малко.

Заеха ми големия лост и трябваше да клякам и да дърпам тяга с един по-малък лост. Нямам идея колко точно тежи, но със сигурност беше над 10 кг, предполагам около 15, заедно с ограничителите. Снимах някои неща, крив съм тук-там, но просто днеска всичко ми беше адски тежко :(

И от дълбочината на клека не съм доволен :@

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 19.08.14 18:15.

И храната днеска, 19 часа глад:

1 пица от домино
100 гр. филе елена
зелена салатка с пилешко
люта чушка

1 кисело мляко
1/2 опаковка бисквити грани с ябълка

довечера (план)
6 яйца
1 кисело мляко ( на чеснов сос )
1 кг. препечени тиквички
100 гр. тиквени семки

Ккал : 3500, Б : 190, В : 260, М : 190

Напоследък съм увеличил въглехидратите. Четох, че е добре в гладните дни, с цел да не се забавя метаболизма. Да видим за известно време как ще се отрази. Предната седмица имах няколко дни с повече алкохол и това веднага оказа влияние върху свалянето. Сега пак се опитвам да го сведа до минимум.

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 19.08.14 16:11.

Аве това дето днеска кляках с него, май си е баш стандартен women barbell, дето тежи 15 кг, с ограничителите 17.5 кг. Сиреч съм правил клековете с 127.5 дейба. Затова толкоз тежко беше :D Начи и лега и той е бил 87.5, и тягата е била 137.5, и пуш пресата е била 67.5.

Особено на лега, оня ден, като прайх Tough Enough Test-а, 8 повторения на 80 си ги бутнах що годе, пък днеска с 300 зора по 2 и половина. Викам ‘ко стана днеска ... пък то каква била работата :D

Women’s bar
A women’s Olympic bar is similar to the men’s bar, but is shorter - 2.1 metres (6.9 ft) - and lighter - 15 kilograms (33 lb) - with a smaller grip section diameter (25 millimetres (0.98 in)).[3] Also in contrast to the men’s bar, the women’s bar does not sport a center knurl. Powerlifting utilizes the same bar for both male and female competitors.

...

Collars
Standard collars can be of any material, usually metal, and they can weigh up to 2.5 kilograms (5.5 lb) each for both men and women.

Typical Olympic bar with a pair of collars, the plates not counted, can weigh as much as 25 kilograms (55 lb) for men and 20 kilograms (44 lb) for women depending on the collars.

А след малко отивам да поцъкам малко баскетбол.

Лека вечер!

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 19.08.14 18:09.

Днеска ще е почивен ден. Вчера от баскетбола нещо имам лека болежка в сгъвача на левия глезен, та днеска няма да напъвам краката. Иначе плана беше днеска плиометрия на открито. После може да намина през лостовете за една изометрийка.

Приятен ден!

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 20.08.14 11:38.

Изометрия:

3 пъти без почивка:
висене на лост по 30 сек.
Клек с опора на гърба в 3 положения по 10 сек.

3 пъти без почивка:
L-sit набиране в 3 положения по 10 сек.
бутане на дърво “супермен” по 1 мин.

3 пъти без почивка:
кофичка в 5 положения по 5 сек.
клек в 4 положения по 10 сек.

3 пъти без почивка:
набиране надхват в 5 положения по 5 сек.
клек атг по 30 сек. с пружинация

Храната днес, след 19 часа глад е ( ще се дописва ):

1 кисело мляко
300 гр. (сурова) леща
400 гр. македонска наденица

свинска пържола
овчарска салата
2 големи питиета (tmi) УтидЕ коня у рЯката ...
80 гр. сурови ядки
25 гр. черен шоколад

Ккал : 3600, Б : 180, В : 230, М : 150

Само от тия последните 3 неща имам към 1000 излишни калории де*ба ...

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 21.08.14 11:17.

Плиометрия & Скоростна издръжливост, на гладно и бцаа:

20 стрелби с довкарване
разтягане

3 пъти, без почивки между упражненията:
10 отскока ( с топка, без топка, от място )
5 х спринт до центъра и връщане в защитен стоеж
10 стрелби от средно и далечно разстояние
20 странични прескока на топката

5 пъти без почивки:
от центъра на трапеца - движение в защитен стоеж в ляво, в дясно, до фал линията, до аут линията, скок към ринга, спринт до фала, стрелба от линията на фала

5 пъти без почивки:
спринт до центъра, връщане в защитен стоеж, спринт до фала, стрелба от линията на фала

10 наказателни удара

разтягане 5-10 минути.

Общо 45 мин.
———————————————————————————————————————————————————————-

Омриах направо ас! Снощи ударих 2 големи питиета непланувано, не можах да се наспя, и днес реших да се накажа.

По обяд следват 10-на км. с колелото в жегите, че трябва да слизам до центъра и обратно.

Храната ще описвам после.

Лек и успешен ден!

———————————————————————————————————————————————————————-

Храната днес, по-умерен глад, около 18 часа:

1 кисело мляко с 50 гр. бисквити грани

100 гр ( сурова ) леща
100 гр. македонска наденица
150 гр. хляб от просо
100 гр. козе сирене
люто чушле

(за довечера)
300 гр. свинска пържола
салатка домати и краставици

Ккал : 2800, Б : 150, В : 200, М : 120

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 21.08.14 14:04.

Експлозивна сила, на гладно и бцаа:

1.Clean&Jerk; (обръщане и изтласкване): 3x50, 3x60, 3x70, 3x70, 3x70

2.Клек атг: 10х50, 5х90, 3х120, 3х120, 3х120 ( тук много експлозивно, почти с бъмп в задника, много доволен )

3 пъти в суперсерии:
3.1.Скок на кутия с дъмбели, 10 кг на ръка: 5, 5, 5
3.2.Скок с тежест на гърба : 8х40, 8х40, 8х40

3 пъти в суперсерии:
4.1.Високо изтегляне от вис: 5х50, 5х50, 5х50
4.2.Скок на 1 крак от платформа : 5, 5, 5 ( на крак )

5.Изометрия на преден клек, 50 кг: 120*, 90*, 45*

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

Днес клека беше доста лек, в сравнение с предния път. Ще опитам на кръговите тренировки да сложа 125/130 другия път, тук продължавам със 120, като акцента ще бъде върху експлозивността.

Точно преди последната серия дойде една леля и зае стойката за клек, та се наложи да импровизирам на изометрията - реших въпроса с обръщане и изометрия на преден клек - е, няма такъв зор - на задния клек е къде-къде по-лесно.

Хубава тренировка стана, доволен съм.

Храната днес, след около 19 часа глад:

1 кисело мляко
100 гр. овесени трици

100 гр.(сурова) леща
100 гр. козе сирене
150 гр. хляб от просо
люта чушка

За довечера не знам още, но съм оставил “място” за 1-2 питиета в калорийния баланс, Петък е (blush).

Ккал : 1500, Б : 80, В : 220, М : 50

Лек и приятен Петък!

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 22.08.14 14:56.

Силова, на гладно и бцаа:
————————————————————————————————————————————

1 загряващ кръг, с по-леко и повечко повторения

3 пъти, с почивки за товарене/разтоварване:
клек атг 2х130 - в.преса 5х50 - тяга 5х130 - набиране неутрално 3х30 - лег 2х85 - набиране раменен надхват 3х30

На последния кръг, клека беше 1+0 :D

3 пъти, без почивки:
обръщане от земя 3х70 - планк с 25 кг х 20 сек - набиране широко 5хСТ

Тук трябваше да е обръщане и изтласкване, но раменете отказаха.

Клека доволно днеска тежеше, но си ги клекнах и си се изправих мъжката. Последния кръг не успях да стана на 2-рото повторение. И за тягата нямаше сила.

Има вариант този сезон да се пусна в аматьорската лига, сега мисля за 1 месец ( до 22-23 Септ. ) да направя един силов цикъл, с опит за стриктен режим за сваляне на 3-4 кг., след това 1-2 седмици акцент на издръжливост и експлозивност, и след това сезона започва ( някъде средата на октомври ). Плана е 2 силови седмично, като ще правя допълнително поне 1 на игрището, и евентуално 1 отделна тренировка да натисна малко раменете и лега, защото са срамно слаби (blush). Но не искам да правя твърде сериозни и далечни планове, защото обикновено всичко се обърква така.

Храната, по-късно.

Приятен ден и спорна седмица на всички!

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 25.08.14 11:30.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1