12.08.16
19:45
Капитан Драйфус ме върна в първи клас. Цял ден не мога да стана, връщах поръчките до ранния следобяд. Сега съм Ок, но с температура.
12.08.16
21:02
Едно те пусне, друго те сгащи да му ..еш мамата. Ама и това ще отмине, само дето ти проваля ритъма. Така като се навървят една след друга разни гадории, мани.
12.08.16
21:04
Едно те пусне, друго те сгащи да му ..еш мамата. Ама и това ще отмине, само дето ти проваля ритъма. Така като се навървят една след друга разни гадории, мани.
Ти пък, според мен няма да му мине !
13.08.16
21:50
Жив съм! Победих лошия капитан Драйфус. Днес съм като нов, но без физическа активност. Утре ще газя и унижавам на успоредките :D
13.08.16
22:10
13.08.16
22:19
Съботната вечер трябва отрано да започне с настроение. Трогна ме поздрава ти в изпълнение на тези елегантни господа.Да разчупим стереотипите. Почти никой не поства чалга, но съм почти убеден, че след някой-друг час доста от вас ще мятат салфетки под звуците на бясна циганийка :D Балканска душа, к’о да прайш..
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 13.08.16 22:23.
13.08.16
22:22
Давай, ти можеш ! Искам моШно утре да унижаваш успоредки, лостове и све ! ! !
13.08.16
22:27
Тая я знам в изпълнение на Черно фередже мислА
13.08.16
22:29
(handshake) (bow)
Респект, само класики слушаш значЕ ! :D
ПП: Имаш ли крила :D
Мнението беше редактирано от satisfaction на 13.08.16 22:29.
13.08.16
22:35
То кат са е почнало......и аз да поздравя Мечониту с ена песен.....
14.08.16
19:27
10-тина километра колело по асфалт днес . Няколко мекици с мед и сирене на закуска. Скромно в един ред :D
16.08.16
23:30
Все още се чувствам ужасно. Днес реших да потренирам на лостовете, но никаква концентрация и сила. Заради антибиотиците или заради летния вирус, който лепнах , постоянно ми се спи и ми е отнесено. На работа е доста натоварено, което е допълнителна предпоставка да се чувствам като пребито куче. Поръчах си илачи от MyProtein , та когато се възстановя започвам да ставам голям :D В момента тежа точно 69кг. Не съм бил толкова от 8-9 клас ... Мършава история.
16.08.16
23:37
69кг :ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД
16.08.16
23:39
Ми системата протече отпред и отзад ... :D
16.08.16
23:45
Скорошно оздравяване Мечони.И да качиш некой килограм,че скоро зимата иде,и трябва да изпадаш в състояние на хибернация :D
П.П.Нали знаеш,че се шегуваме-все пак да уточня.
Мечо, препоръчвам ти няколко прахчета диаспорал,когато течовете са вече овладяни.
:)
Мечо, препоръчвам ти няколко прахчета диаспорал,когато течовете са вече овладяни.
:)
Преди си вземах от време на време, защото това беше единствения магнезиев аспартат на бг пазара. После нещо му смениха явно формулата и в съдържанието вече беше цитрат, та ако още е така, вероятно ще са му необходими няколко кашона диаспорал. ;)
:)Преди си вземах от време на време, защото това беше единствения магнезиев аспартат на бг пазара. После нещо му смениха явно формулата и в съдържанието вече беше цитрат, та ако още е така, вероятно ще са му необходими няколко кашона диаспорал. ;)
Не съм обърнала внимание кога са го сменили....
Магнерич-ът си е аспартат тетрахидрат и отдавна се продава в БГ?
17.08.16
21:50
Тази вечер покарах колело и тренирах на лостове. Храня се вече нормално . Ще живея :D Поръчах си и нови чепици за новото начало в залата в близко бъдеще - Nike Revolution 3 ( цЪрвени) . Цял ден се колебаех между тях и едни PUMA XT S . New Balance бяха с приоритет, но няма номера в шибания фешън дейс ...
:)Преди си вземах от време на време, защото това беше единствения магнезиев аспартат на бг пазара. После нещо му смениха явно формулата и в съдържанието вече беше цитрат, та ако още е така, вероятно ще са му необходими няколко кашона диаспорал. ;)
Не съм обърнала внимание кога са го сменили....
Магнерич-ът си е аспартат тетрахидрат и отдавна се продава в БГ?
Да, незабележимо са го подменили гадовете, постоянно трябва да се чете и да си отваря очите човек. :)
За магнерича нямам спомен, възможно е да си права. Просто в един момент спрях да ползвам и да следя каквито и да е магнезиеви добавки освен гел за мазане.
Мнението беше редактирано от Margi на 17.08.16 22:11.
17.08.16
23:58
В момента тежа точно 69кг. Не съм бил толкова от 8-9 клас ... Мършава история.
Знам какво е - и аз спаднах от 77 на 72 за една седмица с тоя летен вирус. Моя съвет е да не се опитваш да го изкараш на крак. По-добре си почивай и карай на варен ориз и варено месо. Аз се оправих с някакъв пробиотик, изписан ми от лекар, и прахчета за хидратиране.
18.08.16
17:10
Понеже съм великодушен самодържец на тази територия, приканвам изгнаниците с “оковани” дневници да се изявяват свободно в моята автономна република :D
В момента тежа точно 69кг. Не съм бил толкова от 8-9 клас ... Мършава история.
Знам какво е - и аз спаднах от 77 на 72 за една седмица с тоя летен вирус. Моя съвет е да не се опитваш да го изкараш на крак. По-добре си почивай и карай на варен ориз и варено месо. Аз се оправих с някакъв пробиотик, изписан ми от лекар, и прахчета за хидратиране.
Баси, едно време една въшка (която после да намерят в косата ти при проверката и да те пратят вкъщи за 3 дни извинено) се даваха 5-10 лева в училище. За колко даваш 1 вирус ако наистина от него се свалят 5 кила за седмица, че имам нужда?
20.08.16
01:48
Баси, едно време една въшка (която после да намерят в косата ти при проверката и да те пратят вкъщи за 3 дни извинено) се даваха 5-10 лева в училище. За колко даваш 1 вирус ако наистина от него се свалят 5 кила за седмица, че имам нужда?
Не ти трябва. То това отслабване не е от хубавото. :)
21.08.16
16:00
Завърнах се в залата с по-скоро символична тренировка
Клек- 15х50 -> лег 15х50 -> Тяга 10х60
Клек- 10х90 -> лег 10х90 -> Тяга 6х100 / 3 пъти
След това по едно упражнение за всички мускулни групи
Кантарът показваше 72кг. след няколко дни стабилно и безразборно похапване . Осезаемо съм изгубил мускулна маса.
Краката ми щяха да гръмнат още на влизане в залата. Настъпих здраво педалите на колелото :D
Това в купичката е микс от замразени плодове ( сливи, праскови, банан, смокини) и разбити с мед и мляко
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 21.08.16 16:23.
21.08.16
16:27
Ей, къв си “G” :D
Чак пък толкова ММ да си изгубил, поне по снимките не ми се струва така.
21.08.16
16:33
По дрехите съдя. Дънки и панталони, които са ми били добре, дори тесни, сега ми стоят като чували :D
21.08.16
18:19
Браво Роналдо, добри крака си направил.
ММ не се губи толкова лесно. Просто си спихнал от обезводняване и нетрениране. :)
22.08.16
20:04
Днес започна голямото въгле-освинване :D Стартирам с тегло от 72кг. До залата не стигнах, защото реших, че ми се тренира на успоредки. 10-тина серии набиране с различни хватове, малко бицепс и трицепс. Разопаковах и добавките,[които си поръчах oт MyProtein. 2,5кг овкусен Impact Whey , 1кг. - 4:1:1 Fermented BCAA , 500г. монохидрат. Засега само това, T-matrix и Трибулуса ще ги почна до седмица-две . Поръчах си и килограм кокосово масло, но не е дошло още. Цените са повече от добри . Протеинът, БЦАА и монохидрата ми излязоха общо 130 лева.
Храна: овесени ядки на око с лъжица протеин и кофичка кисело мляко( нискомаслено) , за обяд 2 кутийки риба тон и 400г. нахут , следобяд лъжица протеин и пакет оризовки. За вечеря задушавам зеленчуци и пека пилешки гърди. Калории няма да смятам, безмислено е за непрофесионалист. За креатина реших да направя зареждаща фаза 5-6 дни по 4 приема х 5г.
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 22.08.16 20:08.
Не е безмислено да се смята. Зависи си от човек до човек....
Но виж, безмислено е да се зарежда с креатин
Иначе успех с новият режим
Броенето на калории и макрониутриенти може и да е досадно, но е най-ефективния начин за постигане на целите си, в комбинация с добър сън и тренировки, разбиа се.
22.08.16
21:14
А това защо, сериозно питам. Мислех и аз да си взема, за да го пия заедно с ААКГ, което взех. Вярно, аз съм с цел махане на мазнините и отслабване, но си мисля за начин да запазя и мускулната си маса. Няма да имам против запазване на теглото, но с по-малко тлъсто и същевремено по-големи обиколки на ръце, гръдна и т.н.
Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 22.08.16 21:14.
22.08.16
21:17
Всичко е много относително. Каква ще да е тая формула, която да ми смята енергийния разход и съответно колко храна да приемам. Всеки трябва се храни съобразно ежедневието си. Просто трябва да следваме сигналите, които собственото тяло ни дава. Може и да сте прави, разбира се ,но засега просто смятам да се храня по много и с разнообразна храна с превез на въглехидратите. За креатинът - с или без зареждане все тая май. По-бързо натрупване, нищо повече
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 22.08.16 21:18.
22.08.16
21:20
А това защо, сериозно питам..
Ето тук има полезна информация по тези и други въпроси, свързани с креатина. :)
—-
Успех и от мен, Мечо.
Харесвам краката ти. :)
Всичко е много относително. Каква ще да е тая формула, която да ми смята енергийния разход и съответно колко храна да приемам.
Няма нищо точно, но просто се ползва като стартов ориентир.
Започваш с Х калории, караш 2 седмици - няма промяна = увеличаваш...
Минават още 2 седмици, нови мерки и така.
За креатинът - с или без зареждане все тая май. По-бързо натрупване, нищо повече
Да, добавката работи с натрупване, но се изисква време за да се натрупа в организма. Ако искаш и 50г приемай, то тялото ти ще си вземе 4-6, а останалото ще се изхвърли...
22.08.16
22:17
За креатинът - с или без зареждане все тая май. По-бързо натрупване, нищо повече
Да, добавката работи с натрупване, но се изисква време за да се натрупа в организма. Ако искаш и 50г приемай, то тялото ти ще си вземе 4-6, а останалото ще се изхвърли...
Има го единствено психологическия плюс :D
Пропуснах да отбележа, че тренировките ми ще бъдат същите като преди прекъсването. Ще гоня добро представяне на базовите
Зареждащата фаза води до рязко покачване на теглото и силата, което от своя страна провокира силен психолохически ефект. Приемът на по-малка доза води до същите резултати, но за по-дълъг срок.
Това не е вярно (от статията). Креатинът започва да работи след 10-15ия ден. Сам по себе си не покачва нито теглото, нито силата. Аз го комбинирам с л-карнитин - 10гр креатин + 6гр л-карнитин и ефектът е доста положителен, ако една тренировка без добавките я правя 3 часа и после съм скапан, с креатина горе-долу ми трябват 2 часа и умората е по-малка.
23.08.16
09:45
Е чак от 10г. няма нужда.
23.08.16
11:20
Томислав Русев за Олимпиадата в Рио Действителността... 35 минути безусловно верни думи. Още повече сдухах, четейки последния пост в дневника на Боби. И не защото му завиждам, че се е уредил в нормална държава, а че тук е абсурдно, въпреки нелошото ми материално състояние в момента. Заеби ...