Още страдам, но ще отбележа тренировка на Раковски
Обръщане - 5х4х40кг
Клек - 3х3х70кг
Лег -3х5х50кг
2 рунда бой сянка с гири 0,5кг
Бицепсово сгъване с дъмбели - трицепсово с дъмбел зад врат
Ходене пеша - около 2 км
Скоро не съм страдала така, вече дори ракия не ми се пие
Храната:
Смуути - магданоз, лимон, целина, ябълка
1/4 авокадо с 2ф.ръжен хляб + 20 гр кашкавал
Общо взето никакъв апетит... кастрираме Мишунка, много ми беше мъчно за нея, но много правеше чиш-чиш и два пъти ми избяга през терасата :(
Мнението беше редактирано от Блажка на 25.02.19 22:08.
25.02.19
22:16
Тъжни са като са упоени, но бая неща й спестяваш с кастрацията, та няма какво да ти е мъчно.
Раната от операцията ще й мине като на куче. 🙂)
Тъжни са като са упоени, но бая неща й спестяваш с кастрацията, та няма какво да ти е мъчно.
Раната от операцията ще й мине като на куче. 🙂)
Винаги ми е била малкото, сладко бебче ❤
Отбелязвам влошено състояние днес.
Храната - една купичка супа леща
10гр шоколад
Много вода
Нищо няма вкус ...
дори и ракията :(
Аз се грижех за нея, сега тя се грижи за мен, цял ден не е яла и лежи на дивана с мен, или на спалнята.
26.02.19
18:50
ммм, колко си сладка)
ммм, колко си сладка)
Страшна.. с подпухналото лице и запушения нос
Мнението беше редактирано от Блажка на 26.02.19 18:59.
26.02.19
19:03
ммм, колко си сладка)
Страшна.. с подпухналото лице и запушения нос
Говорих на котката)))))
Извинявай, не се сдържах да напиша това за твоя сметка...))) Ти си си си готина 🙂
Да те развеселя малко!
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 26.02.19 19:04.
Днес се събудих като нова, явно вчера е била голямата последна криза на моята настинка.
Ходих да тренирам в Hardcore Gym, усещам, че докато съм болнични и събота и неделя и евентуално в ден, в който съм хоум офис - ще ми стане новото любимо място.
Тренировка
3 кръга
Тръстър - 40кг ( обръщане от земя ) - 5
Тяга - 40кг - 10
Коремни от вис - 15
Време - 3мин 50 секунди
( почивка да раздишам основно..)
Клек - 3х3х80кг
Клекове акцент глутеус с ластик - 3х15
2 рунда по 3 мин на чувал свободно
2 рунда по 3 мин с гири 0,5 бой сянка
Разтягане - 10 мин
Ходене пеша - 4км ( ще разходя кучето, за да запиша едно ходене в парка поне!)
Извод: Не тренирам щанги, Кобрата даже ми каза, че са ми смешни тренировките ( кръвна обида 😄), болна съм. Ако някой ден реша да изляза от образа си на примирена домакиня ( който мноооого ама мнооого ми харесва) и някой ми помогне да схвана DU, на Троудауните ще има много плач и вътрешни борби. Оказва се, че не тренирам и пак съм сравнително яка кЪт за кросфитърка републиканско ниво, сега и като имам въздух от бягането ... но за съжаление се излекувах от най-голямата ми комплексарщина и това се оказа изключителна пречка за евентуални бъдещи спортни планове от ю туб естество.
Преди няколко седмици седя и си чета Вещерът и Златко видял една мацка, която аз много харесвам от Пловдив, че пуснала клип на squat snatch с една ръка дъмбел 20кг ( сори ако не се казва така, ама ще ме разберете) и предизвиква голям фурор съответно, за едно повторение говорим. И ме пита - ти, можеш ли така, а ?
Еми... станах по гащи хванах единия дъмбел 20-тачка и направих 5 с дясната ръка без да разгрявам и му казах: “Златце, повече такива въпроси не ми задавай, все още не са толкова здрави да ме нацепват на сила, ама някой ден ако трябва да ти изхвърля някоя щанга 50 кила без да разгрявам, за да ти докажа,че мога така... ще ми дойде в повече.”
Храна и добавки - 1 доза протеин + 1 банан
Супа леща
Може би към - 700 калории ще успея да сколасам днес -
Енергоразход - трудно мога да преценя - може би около 2100 МАКС
Гушльо нещо се е активизирал през деня
Мнението беше редактирано от Блажка на 27.02.19 15:21.
27.02.19
13:49
Те това ли:
Мнението беше редактирано от Деян на 27.02.19 13:50.
Те това ли:
Точн това, предполагам е трудно, на мен не ми е, не знам, няма по-трудно нещо от Double unders… 😄
27.02.19
13:51
Кобрата даже ми каза, че са ми смешни тренировките ( кръвна обида 😄),
Умиргам 🙂 🙂
Добре де, този дабъл ъндер май не е толкова труден? Аз бързо го научих, ти от щангите трябва да имаш екплозивност и да не ти е труден. Вярно е че е доста интензивно и ако трябва да правиш за време, се поуморяваш.
Ама то като се замисля, даже не ти трябва и експлозивност кой знае колко, а просто да скачаш малко по високо и по бързи координирано движения от китките.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 28.02.19 11:34.
Не знам, на мен ми е трудно и това си е. Веско дойде днес в залата да ми покаже, разбрах какво тряба да направя, за първи път направих 2 и то не едно след друго и натам вече ... но ми трябва упражнение, сама да се хвана и това да правя. Той много се стара, за което му благодаря 🙂
Тренировка :
15 -20 мин заучаване на техника на DU
3 кръга
Щанга 30кг, топка 6кг
Изхвърляне подклек - 5
Пуш преса - 10
Подхвърляне на топка над глава от клек - 15
Време : 6мин 10 секунди
Ако си бях сложила топката до мен щяха да са 5:00 Мин.. ама съм отвикнала от кросфитърските мурафети.
Тяга
1х90 1х100 1х110
Суинг до вертикала 16кг пудовка - 3х20
Повдигане на краката от лег - 3х15
И по между другото 7-8 обръщания на 40кг в подклек да покажа на едно момче.
Храна и добавки:
2 дози амино, магнезиев цитрат - 1,5гр
Кафе - 2 броя
Протеин + 1 банан
Смуути - 1 връзка магданоз, целина, сок от два лимона 1/2 ябълка
Картофи с грах - 200гр
50гр млечни
Искам да напиша и бира, но още кашлям :( изпитвам нужда от биричка...
Активности днес:
Сутринта - 3км бягане в Южния - 20 мин ( лежерно, още дишам трудно)
5км ходене по задачи
Тренировка в зала:
Изтласкване подклек - 1х45, 1х45, 1х50, 1х50, 1х50
Лег - 3х3х55кг
Изтласкване с 2х12кг пудовки - 3х10
Коремни от вис - 3х15
Храна и добавки:
Ашваганда, черна мака, трифала, шатавари, магнезиев цират, амино, екстракт от зелен чай, трибулус, Л-Тирозин, Таурин, Витамин Ц
Смуути - 1 връзка магданоз, сок от 2 лимона, стрък целина, 1/2 ябълка
1 лъжица фъстъчено масло
2 парчета градинарска пица ( много тънко тесто, чак се саднах, че е толкова тънко :( )
Грах с картофи ( яхния ), прясно чили - около 250гр -300
Ще вкарам и някакъв алкохол до довечера 100%
Калории - около 800-900ккал
Енергоразход - 2300-400
Калориен дефицит - 1300-400
Докато бях много болна и нямаше с какво да си занимавам главата се замислих, че целите ми са крайно зле. Как може толкова години да качвам мускули и да ставам яка и сега да ги свалям... как може да дам 5000 лева в НСА и да не мога да се справя с някакъв си там насран хормон на стреса... и да ме е страх да не претренирам, да се подуя и т.н
Така че реших да събера всички натрупани знания и да ги вкарам в режима и тренировките си, да видим какво ще стане.
Тъкмо днес говорих с Вера и и обясних, че с повечко пари, всичко се постига. Защо жените в силовите спортове в световен мащаб не приличали на плондири, и те зобят ( тва е ясно лол), ама какво?
Няма да влизам в подробности (уж), но и обясних, че за да изглеждаш сравнително добре, да си прилично як, трябва да правиш само това ( да не ходиш на работа, да нямаш деца, абе да си гледаш само собствения гъз) и NO STRESS! Почивката ражда шампиона, ражда хубавата стегната чиста мускулатура, не на последно място качествена храна и качествено ( скъпо) възстановяване. Скъпо, пак е относително - за мен 750лв са много пари за добавки на месец, а съм си изчислявала, че толкова ми трябват, за да съм МНОУ ЯКА и МНОУ красива ( е, много много, колкото Бог дал). И в тези пари не влизат масажите ( зона бедра и ръце поне 3 пъти седмично, цяло тяло спортен масаж - 1 път седмично, 2 пъти сауна, парна баня, при нужда и 3-4)
Отварям една скоба, тук говорим за наистина сериозни тежести при жените, защото е ясно, че с кардио, собствено тегло и 2кг гирички може да се постигне хубаво тяло, не става въпрос за това. И ще сложа, разбира се няколко снимки на мои идоли по отношение визия - сила и фунционалност.
Та, реших да се впрегна и се снабдих с всичко необходимо, дори ми останаха пари за 2 бирички, да не забравя да отбележа, че котешки масаж също много помага за стреса 🙂
Ами ... продължаваме напред, лично тегло в момента 66,7кг.
Джули Фуше и натам е ясно... само Дьотир-Мьотр фамилии.. тез исладнци ще излезе, че освен исландския лишей са открили и мега зобта, заклевам се 😄
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.03.19 16:26.
Като разбереш, че е петък и ти е останало още малко от любимата водка, вечерята рязко се променя ...
Иглика и Силвия да се вземат в ръце и да не се излагат с 15мл уиски ! 😄
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.03.19 19:11.
Нещо се счупи на 22.12.2018г. Не ми се пие хич!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.03.19 19:25.
Споменът е силно нещо, аз заради еднa пирамида от текила на 17 години като бях.... вече като подуша лимон, сол и текила просто си припадам 😄
01.03.19
19:51
Аз така след напиване с водка преди 15 години.
След това имаше отравяне с 50г “марков” джин и сега джин да не видя.
Травми, травми... 😃
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.03.19 19:54.
Това си е на 1000% вярно:
за да изглеждаш сравнително добре, да си прилично як, трябва да правиш само това ( да не ходиш на работа, да нямаш деца, абе да си гледаш само собствения гъз) и NO STRESS!
Гледах една австралийска кросфитка(те всички са с подобен начин на живот): ами става сутрин, мъжа-тренер й готви, прави режимчето, деца няма(рядко имат), имат две тренировки на ден, едната на плажа(за Инстаграм), парите от спонсори си текат. Но това е ако си в топ листите.
Така си е. А как така рядко имат деца ХахаххахХа, може ли и аз да имам деца от време на време 😄
01.03.19
20:13
Aйде приказки 🙂 Аз пък следя много спортистки, дето и деца имат и работят, щото почти никоя от фитнес средите не се изхранва с това да е хубава два пъти в годината.
Пък колко жени, които познавам лично , имат нужното, но нямат желание...
Блаже, аз много харесвам силни (назобени 🙂 ) женски физики, но да си признаем, всички знаем как изглеждат като си свалят гащите или забравят да си напудрят мустака и ме разколебава мноу 🙂
Абе Кобрич, не е така. Има много яки женски, не говорим за fitmama и fitness beauty, на мнение съм, че с 50 клек, 35 лег и 65-70 тяга за бройки може да се направи страшно тяло без да се разтърсва хормоналния баланс. Не ми е това таргет групата на публикацията,
Говорех за жени, които могат да вървят 60-100 метра на ръце, да правят 30 масъл ъпс, да клякат по 180, да тласкат по 100… и същевременно с това да имат хубава мускулатура, ниски мазнини и т.н.
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.03.19 20:21.
01.03.19
20:29
Говорех за жени, които могат да вървят 60-100 метра на ръце, да правят 30 масъл ъпс, да клякат по 180, да тласкат по 100…
😃 Кат прочета нещо таквоз и аха, аха да взема решение да си закрия профила-щото няма смисъл да описвам моите си занимания......съвсем сериозно!!!!! Но като гледам масовката мъже на какво ниво са, та си кажа: хайде, ще остана. Тук май няма такъв дето да мине тия метри на ръце.
М/у другото, все съм си задавал куешчъна-пушиш ли.
Говорех за жени, които могат да вървят 60-100 метра на ръце, да правят 30 масъл ъпс, да клякат по 180, да тласкат по 100…
М/у другото, все съм си задавал куешчъна-пушиш ли.
Конкретизирай 😄
П.с тези метри са изминати и със спиране, разбира се . Пиша за ходенето на ръце, защото смятам, че всяка жена може да тласне 100 и да клекне 180 с адекватни тренировки ... ама 60м ходене на ръце Заеби ти, това ми е подобно на DU. Отврат!
Както се казва - Въпрос на гледна точка 😄
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.03.19 20:36.
01.03.19
20:57
Говорех за жени, които могат да вървят 60-100 метра на ръце, да правят 30 масъл ъпс, да клякат по 180, да тласкат по 100… и същевременно с това да имат хубава мускулатура, ниски мазнини и т.н.
Именно за тези говоря във втората част де 🙂
01.03.19
20:58
Конкретизирай 😄
Думкаш ли редовно някое от изброените:
Цигари
Пури
Лули
Вайпове
Айкос или Глю
Наргилета
и т.н. някое от изброените или в комбинация.
Питам не за друго, а защото макар да не те познавам лично, те възприемам като съвкупност от сериозно тринираща и мното яка мацка, на която същевременно нищо от “пороците” не й е чуждо-та си пийне някоя водка с доматен сок, та изпавка някоя и друга цигара, иху, аху......открит човек и бохем 😎
Оооо да, това определение за моята личност гали сетивата ми като лютнята и поета в майска нощ - Бохем съм !
Но не пуша, пушила съм, имам опит, но не ми влияе добре, като цяло цигарите и пурите ми убиват удоволствието от алкохола. Виж алкохол, мога да кажа, че съм известен познавач на ромове, пия само от карибския басейн ( в БГ не се внасят, за съжаление ) градусът е между 50-60 и се пият на малки глътки с лайм и сироп от захарна тръстика.
Други претенции нямам 🙂
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.03.19 21:03.
Специално за Сашо, третата на 2 Олимпиади, неколкократна европейска и вицесветовна Нади Евстюхина се хвали в инста, че бяга 3км на пътека за 30 Мин .
Че аз съм маратонец в сравнение с нея 😄
пия само от карибския басейн ( в БГ не се внасят, за съжаление ) градусът е между 50-60 и се пият на малки глътки с лайм и сироп от захарна тръстика.
Има ...сега на Винария имаше огромен щанд с Бругал Алехо и Демемара...ако така бяха имената)))
Бах мааму...тази с жълтия потник от поста с масажиращата котка има повече косми по ръцете от мен...
Мнението беше редактирано от nervak на 01.03.19 22:05.
Да, аз с тези си задоволявам крастата, когато нямам път или някой няма към Франция да ми донесе от моите,любимият ми е Dillon, но харесвам и други... просто Анйехо и Бругал в сравнение с тях е...
проблемът е в суровината, като отвориш белия ром, той не мирише на спирт, а ухае на захарна тръстика.
Говорила съм с хора, казаха ми, че митото е много скъпо и ако се внасят тези ромове в БГ, трябва да го пуснат минимум на 70лв бутилката, за да имат печалба. В Париж са по 40-45лв и с тези евтини полети си пренасям по 5 бутилки в багажа без проблемм. Не че ако ме удари абстиненцията няма да дам 70… ама една птичка пролет не прави 🙂
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.03.19 22:16.
Дрън дрън ,митото скъпо...пълно е с уискита по 50-60%.и нагоре.
Наскоро бях постнал един ром на 80%.
Суровината е една и съща за всички...меласа,въпроса са конкретните млечнокисели бактерии, с които протича ферментацията...има не малко щамове,както при бирата и уискито.
Правил съм опити за ром,що годе сполучливи, щот меласата беше ниско качество,замърсена и тн.
Няма от къде да се намери меласа тук,иначе и ром ще изкарам)))
Каза ,че и бира пиеш...)))
Мнението беше редактирано от nervak на 01.03.19 22:25.
Честно ти казвам, нищо не разбирам от технология. Просто едното мирише на спирт, другото на захарна тръстика. Вярно като го пийнеш и направо ти се запарва главата за първа глътка, но няма махмурлук и неприятни усещания, което е странно. В Париж на едно карибско парти изпих 200мл чист Ti Punch ( това е 25мл ром Дилон или подобен + 1/4 лайм и една чаена лъжичка сироп захарна тръстика ) , на другия ден станах в 8:30 и ми нямаше нищо. А се притеснявах, че щом е сладко и щом е силно на другия ден ще съм чао.
Каква е тая бира ???
И само да кажа, че си ужасен подстрекател, наздраве !
П.с да това отзад е ченгето от Бевърли Хилс Хахха
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.03.19 22:38.
Каква е тая бира ???
И само да кажа, че си ужасен подстрекател, наздраве !
Една от моите)))лампата я прави розова,но е червена.
Наздраве.
Тренировка днес:
Клек - 2х2х90кг, 3х8х50кг
Прогресия
Изхвърляне на пудовка с една ръка 16кг - лицеви опори
1 дясна 1 лява - 2 лицеви
2-2-4
3-3-6
4-4-8
5-5-10
Време 4 мин
Трисет по 12 повторения
Раменно разтваряне - вертолет - гребане с щанга
Шутове + 2кг - по 15 на крак
Трицепс - бицепс - 3 кръга
Храна и добавки:
Шатавари, трифала, ашваганда, екстракт зелен чай, екстракт трибулус, магнезиев цитрат, витамин Ц, Л-тирозин, Таурин, амино
Смуути - връзка магданоз, сок от 2 лимона, 1/2 ябълка
Грах с картофи, салата от зеленолистни, 50гр млечни
С бирите ще ударя поне 1200ккал днес, но пак ще съм в някакъв дефицит
Преди малко се чух с Илия, което ще добави поне 3 бири, но не ме притеснява това, днес отбелязвам 4 месеца от разнообразяването на тренировките и -8кг, което си е супер.
Явно и добавките нацелих ( най-накрая!) и нито мускулни трески, нито подуване имам. Разбира се, не пия препоръчителните дози, никога и не съм гледала това на етикета.
Ще изпадна в лирично отклонение, но не се сдържам да споделя за тази зала на Раковски и за собственика и Сашо ( слОчайност - не мислА 😄 ). Човекът ми каза вчера - ти щом си треньор, аз няма да ти взимам пари.. естествено това няма как да стане, защото аз обичам да си плащам, първо - не съм за 20лв ( толкова е картата), второ- ако не са нашите такси, не знам изобщо как би съществувала тази зала и трето - Сашо е от хората, обявени от мен за изчезващ вид... Към тази група слагам и Тони от Лъкито и Сашо от Пловдив. Сори ако пропускам някого, но да, много тъжно, аз все още ще имам шанса ( Господ здраве да ми дава) да тренирам по такива места и да се наслаждавам на приятелската атмосфера и надцакване на тежките щанги и постижения, после ще излизаме, ще пием по една (2)бира и ще има само и единствено положителни емоции - без смешковци на по 3 препарата, дето сгъват за бицепс с 50кг и клякат с 20, без патИта, дето тичат на пътеката като гламави, после се наяждат, повръщат и пият диуретидин... без хора, които изобщо не знаят какво правят в залата...
Мнението беше редактирано от Блажка на 02.03.19 18:42.
02.03.19
15:32
Тая зала май я държи Сашо от last hope или Делян от Vendetta или двамата, или говоря глупости.
02.03.19
15:33
Едното от четирите ше да е.
Всъщност не знам защо, но Сашо от залата го има на снимка с last hope 😄
Този с хубавата тибиализ у лево.
02.03.19
15:50
Всъщност не знам защо, но Сашо от залата го има на снимка с last hope 😄
Този с хубавата тибиализ у лево.
Ами залата се казва Хардкор Джим и Сашо носеше тениска на Born from Pain оня ден кат тренирахме. Според мен са случайни съвпадения 😄
edit: не прочетох предните мнения и малко загубих контекст, но дреме ти...
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 02.03.19 15:52.
Аз пък ходих да заредя някои неща...та се сетих за вчерашния разговор и ти снимах наличното там.Не е много..но все пак това е колекционерски магазин за уиски))):
Мнението беше редактирано от nervak на 02.03.19 16:16.