Yennefer's Diary

Прескочи до:

16.07.14
16:00

Там сме! (y)

Е, не съм голям фен на байсейни, ама се очертава да пропусна морето за второ лято, така че ще се жертвам. :D
Дано става за плуване. (npool)

16.07.14
16:02

Става, освен ако не си свикнала да плуваш в басейн с олимпийски размери, разбира се...
Смисъл малко е басейнчето, мен ме привлича повече жакузито, все пак Митьо Пищова ми е идол :D

Аз дори мога да се удавя сполучливо в този басейн (giggle)

Мнението беше редактирано от Блажка на 16.07.14 16:08.

казано от Наталья Заболотная на 16.07.14, 15:03:

Споко, това е клек от нещастие ;) Болката е най-големия мотиватор за мен, нищо не тежи така, както... ми тежи на сърцето в момента :)

Не знам какво ти тежи на сърцето.....ама си ... ебати мотивацията, евала !!!

16.07.14
16:30

:)
Човешки неща, нищо страшно и непоправимо.
Силните хора са устроени така, че когато загубят нещо, да настроят вниманието си на друга честота, където да компенсират загубата и да не мислят (уж).

Проблемът обаче обикновено идва от там, че в дадено състояние на умопомрачение не те интересуват последствията от действията ти и рискуваш всичко, поради простата причина, че се чувстваш като вълк извън глутницата и знаеш, че си само ти и никой друг, никой не те чака нито сега, нито преди, общо взето с такива мисли се кляка 5-ца на тежест, на която преди седмица си правил 2-ка, а 10 кила отгоре за малко да те убият.
Боли ме всичко сега, ама докато кляках не усещах нищо, пулсираше ми главата, сега си плащам, дано поне кръста да не е много убит, че усещам странно опъване, при мен тези неща са рядкост.
В тоя ред на мисли никакви 5-ци на 130 повече :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 16.07.14 16:30.

17.07.14
09:10

Тренировка 2 вчера в НСА

Тяга - 2 -2 -1 -2 ( двойките на една тежест-90@макс, единицата +10 кила )
Лег - 2-2-2-2@90% макс(доволно и стабилно)

Горни гърди с щанга - 4х8х40кг
Кросоувър - 3х15/17
Раменни преси с дъмбели - 3х8

3 кръга супер серии без почивки 15/20
Раменно разтваряне - вертолет
4 кръга
бицепсово с лост - трицепс на скрипец

Чукчета - 30-40

40 мин колело

Днес сутринта

Спринтове

4х70
6х50

Успях да държа на всички 70м около 10,5-6-7
На 50 - 7,9 -8

Мнението беше редактирано от Блажка на 18.07.14 10:18.

18.07.14
09:43

Тренировка 2 вчера

Клек - 2-2-2 80-85% макс
Клек билдърски - 3х15х50кг
Лег преса - серии различни разкрачи, на един крак ...

Лег -2х1х95% макс

30 мин пътека наклон, 15 мин степер
Аддуктор-абдуктор по 100 повторения на уред
Шутове

Тренировка 1 днес

30 мин тичане умерено темпо

Мнението беше редактирано от Блажка на 18.07.14 09:43.

19.07.14
00:10

Тренировка 2 днес

Супер серии 4 кръга 20 повторения без почивка

Горен скрипец - пулдаун
Горен скрипец успореден хват - пулдаун с въже

3 кръга 15/20
Раменни преси - раменно разтваряне - предно рамо лост - вертолет- раменна преса зад врат широк хват - бицепсово сгъване

Кофички на пейка - 3х15
Трицепсово разгъване - бицепсово сгъване

40 мин пътека наклон
коремни преси
шутове

19.07.14
11:35

Тренировка 1

40 мин тичане умерено темпо и една седмица по новия режим (inlove)

Ебаси пресата, ебаси чудото, то не било лесно... (dull) :@

Поне знам, че отдолу има нещо много много здраво и искам да го видя!

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.07.14 11:37.

19.07.14
11:38

Поздравления за усилията и формата :)

19.07.14
11:43

Ехаа, топ (nlove2)

19.07.14
11:49

Страхотна си! (sun)

19.07.14
12:01

Благодаря, вие също ! ;)

19.07.14
12:13

Много добре изглеждаш! Стана ми интересно,това на татуировката ти пистолети ли са ? :)

19.07.14
12:22

Дейба, коте, страшна си!

19.07.14
12:44

Не, Петя, бръсначи, падам си по Ню Скула стил татуировки, такива си правя :D

Витооооо, все още си търся гадже, ние с теб се разбираме добре ;) така че не виждам пречка :P

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.07.14 12:44.

Ако на Вито краката все пак са толкова големи, че да са по-големи от твоите - може. Давам ви благословията си :))))))

Много ми харесваш как вървиш. Знам, че е трудно да се извади преса (или поне при някои е много по-трудно), обаче ти се справяш прекрасно.

И знаеш ли защо ме кефиш толкова много? Защото си масивна! Наистина имаш мускули. Много хора вадят преси, падат до по-нисък процент мазнини, и какво от това? Пак са малки :)

19.07.14
21:10

Тренировка 2 - Трибой - контролно  в НСА
Очаквано доста добре, въпреки че ми се спеше (devil)

Благодаря на всички, напъните продължават, битката с мазнината по моята маса е безмилостно жестока (muscle)

Мила

19.07.14
21:51

казано от Витан на 19.07.14, 12:22:

Дейба, коте, страшна си!

Дейба, котьо, страшна е !

20.07.14
09:07

Ето така се постигат резултати! Браво, изглеждаш чудесно (sun)

20.07.14
12:20

Благодаря Зозо, днес съм на Розов Свят, ако нямате какво да правите заповядайте.

21.07.14
09:33

Тренировка вчера

Спринт - 4х60, 3х50, 3х40

После малко на басейнче по стандарт на Розов Свят, този път с Дани от форума (sun) (d)

Тренировка 2

Лег с краката на лежанката - 4х4х60кг
Флоор преса(митичното упражнение, на което не знаех името) - 3х4х60кг
Наклонена лежанка с дъмбели - 3х8х20кг
Кросоувър - 3х12

Вечера видях Витан, какво неще е съдбата, след като ми коментира дневника най-накрая ни сблъска хахаха, това е знак (devil)
Ебаси работата, ебаси чудото, живеем на 10 мин и не може да се видим вече 2 месеца сигурно!
Днес започнахме с 30 мин тичане умерено темпо

Мнението беше редактирано от Блажка на 21.07.14 09:39.

21.07.14
21:08

(party) Вече съм бб-тийм стар. 8-)

22.07.14
09:25

Тренировка 2 вчера

Клякане - 2-2-2
Напади с щанга - 3х12х40кг
Супер серия 3 кръга 20 повторения
Тяга прави крака щанга - тяга прави крака дъмбели - задно бедро ( 30)
Предно бедро - 2х25
4 тигела ходещи напади с 2х10 и с диск 15кг над глава
Шутове
Коремни преси

Вечерта малко разходка с кОче, мисля, че трябва да си взема, много ме разтоварва...

Днес 20 мин тичане интервално

22.07.14
12:49

казано от Наталья Заболотная на 22.07.14, 09:25:

Вечерта малко разходка с кОче, мисля, че трябва да си взема, много ме разтоварва...

Така е, но е и доста ангажиращо. Освен това си прецени дали можеш да му отделиш достатъчно време - вечерите, нощите, уикендите.. :) Все пак 7 от 7 да стои самичък, без теб ...:(

Като човек, който вече се сдоби с куче от 2 години - и аз си мислех така, преди да го взема. Както каза Иглика - доста по-голяма отговорност е, отколкото изглежда.. и е наистина много ангажиращо. Трябва да си подготвена,че е доста по-сложно отколкото го мислиш ии наистина трябва да имаш доста свободно време или поне някой, който да ти помага.. защото си иска доста време особено първите месеци

22.07.14
13:28

Това, че искам, не означава, че ще си взема, на този етап - няма как да стане, хазяи... какво ли не.

казано от Наталья Заболотная на 22.07.14, 13:28:

Това, че искам, не означава, че ще си взема, на този етап - няма как да стане, хазяи... какво ли не.

Ако някога ти се прииска да разхождаш нещо щуро,кипящо от енергия - веднага ти давам моя голдън ретрийвър :Д

22.07.14
21:59

казано от Графиня фон Дачева на 22.07.14, 14:26:

казано от Наталья Заболотная на 22.07.14, 13:28:

Ако някога ти се прииска да разхождаш нещо щуро,кипящо от енергия - веднага ти давам моя голдън ретрийвър :Д

Хахаха :) Аз имам лабрадор и също го давам на драго сърце на всеки, който иска куче (но само за няколко дни :). В интерес на истината зареждат с много положителна енергия и са изключителни приятели. Проблемът е, че не можеш да мръднеш никъде без да се чудиш на кого да го оставиш... Хотелите са скъпи, а и не полагат кой знае какви грижи... Последният път си я прибрахме мръсна и окльощавяла. Сега пък е разгонена и се принудих да викна баща ми у нас, за да я разхожда.
Може да си вземеш някое чухуахуа или китайско голо куче , че хем са дребни, хем нямат много козина :D

22.07.14
22:31

Няма какво да си взима, вие нали и предлагате да гледа вашите, това е много по-приятно, отколкото да вземе едно куче и да го гледа цял живот, то това куче е отговорност, а не е толкова разтоварващо, колкото това да гледаш едно животинче една седмица.

22.07.14
23:17

Отговорност голяма е и занимавка също, но ти напомня, че си струва, всяка вечер като се прибереш и вземе да ти маха с опашка, и да скимтука от щастие :Д Имам голдън и аз.
Иначе ти пожелавам в някой подходящ момент да си вземеш куче! :)

Мнението беше редактирано от maggie на 22.07.14 23:18.

22.07.14
23:58

Аз и приятел, с когото живеехме заедно в апартамент в София, имахме , накрая се изнесох заради кучето. Всеки си има преценка за нещата, зависи и от самото куче, но това беше огромно, непослушно, недресирано,хвърляше се даже на нас понякога, ходеше на тоалетна постоянно и то където му падне.. и да не коментирам повече. Чистех постоянно, накрая ми писна да живея в ад и притеснение,не беше кротичко.. въреки постоянното ми старание и опити да променя нещата,се изнесох :) Та вече не искам свое, колкото и сладки да са, ако не са ти в къщата. Може би съм ненормална и много държа на чистота, но лично за мен куче и апартамент не е добра комбинация..  и животното се мъчи като трябва да остава самичко на затворено. Плюс това за мен чихуахуа, пинчер и други такива дребосъци са всичко друго, но не и кучета.
Съветът ми е хубаво да се прецени време и пространство, както и подходяща порода и да е добре дресирано. Не такова като онова :D Моят горчив опит никому не пожелавам :D
Куче- късметлия,зверче като стопанката си (devil)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 23.07.14 00:03.

23.07.14
00:32

Въпрос на приоритет е това да гледаш куче. С пътуванията става по-сложно. Другото е организация и отговорност.

Огрооомните жертви си заслужват, защото кучето ти дава безусловна любов, на която малко хора са способни.

С кучето можеш да спортуваш. Да не говорим, че ще забравиш какво е самота и скука.

Смело решение,  но ти си смел човек. (F)

Научно доказано, кучетата лекуват. И за анималотерапията съм писала реферат. Е, тука имах 6. :D

23.07.14
07:16

Аз така или иначе не пътувам много, бих си взела, няма да ми тежи да го разхождам и да му обръщам внимание, освен да тренирам и да кисна в нас - други задължения нямам, няма нещо, което да изключва куче. Но на този етап ако си взема, трябва да комуникирам с хазяина, все пак... взела съм квартирата без куче, не знам как ще реагира, и става сложно, тъй като тук ми е хубави и не искам да се местя, не мисля, че и той ще има против, защото е готин, но все пак...
Иначе куче си имам и в Казанлък, и в Германия.. ама е различно :(

Германецът Джоли, когото аз разглезих и малко ми се мръщят за това, пастрокът ми казва така:
- Blagovesta, dies Hund ist nicht zum Kuscheln - Muscheln! ( Това куче не е за гушкане :D)
И Ронката, чистокръвен казанлъчанин :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 23.07.14 07:18.

23.07.14
07:48

Е, не... Втората снимка... <3
Човек получава призив да гушне първото, което се изпречи пред погледа.

казано от Наталья Заболотная на 23.07.14, 07:16:

- Blagovesta, dies Hund ist nicht zum Kuscheln - Muscheln!

Е това ме разсмя сериозно :D :D :D джиджи-биджи направо :D

23.07.14
09:20

Прекрасни са и двамата (sun) (inlove)

Аз имам по-голям проблем не толкова с отговорността, колкото, че просто ми липсва. В смисъл, не ми тежи да му отделям време, особено за гушкане (трябва да призная, че Десо, макар, че е негов пастрок :D, го обгрижва по отношение на разходки, водене на подстрижка и ветеринар много повече от мен, чисто физически, аз иначе съм голямо организаторче :D, особено пък сега), а просто ми липсва, чувствам се ужасно като например прекарам съботата при нашите, а той е сам вкъщи. Разбира се, решението за това е - тате идва и ни взима всички :D Гузно ми е като излезем навън и се мотаем твърде много, че твъдре дълго сме го оставили сам, а той знае, че е събота, а в събота сме си всички заедно.

Относно написаното по-горе за чистотата - също е въпрос на организация, но и на възпитание. Точно в това е отговорността. Аз имма голям грях към моето куче, че в един момент, в някои отношения, изпуснах възпитанието и сега се налага да поправяме щетите, говоря за лакомията му, за това, че скача по храната, взима от масата. Това е лошо. Не е въпрос на куче, а на стопанин. Кучето не идва дресирано. Но е дълга тема. И за съжаление много голяма част от хората взимат кчуета, не могат да ги възпитат и ги изхвърлят. Веднъж в Радомир срещнах нааааааай-добрия Алабай на света!!! Просто горкият е много голям и някой малоумник не се беше справил, просто беше дошла кола и го беше пуснала! Много се натъжавам от такива истории.

Дани, с удоволствие бих прочела реферата ти за лечебното действие на кучето. Това ми е много интересна тема. А любимият ми въпрос е “Сега, като ще имате бебе, какво ще правите с кучето?”. Ама защо трябва д аправим нещо??? Просто трябва да чистим два пъти повече! Луди хора.

Блаже, извинявай за спама, ама знаеш, че темата за кучетата ми е много така...как да кажа... :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.07.14 09:26.

23.07.14
09:37

Няма проблеми, важното е, че не е свъразано с това, кога ми е почернял гъза :D :*

Тренировка 2 вчера

Лег - 2-2-2 ( доволна съм, увеличавам тежестта за бройки!)

3 кръга супер серии без почивка
Горен скрипец - пулдауан с въже
Скрипец успореден хват - пулдаун с прав лост

3х20 гребане

4 кръга 20 повторения 30сек почивка

Раменни преси - раменно разтваряне - предно рамо с лост/дъмбели - вертолет - задно рамо

3 кръга

Кофички на пейка - сгъване за бицепс с дъмбели
Трицепс с въже на скирпец - чуково

25 мин вело

Днес 20 мин интервално кардио, тъй като спринтовете ми бяха възпрепятствани от настъпващата есен...

И по темата... :)

Мнението беше редактирано от Блажка на 23.07.14 09:38.

23.07.14
09:46

казано от Наталья Заболотная на 23.07.14, 09:37:

Няма проблеми, важното е, че не е свъразано с това, кога ми е почернял гъза :D :*

Тииииии, ПодлециЙ :D Или кога си сменила професионалното поприще (а.к.а. кога си станала калайджия :D )

23.07.14
09:52

казано от karfi4ka на 23.07.14, 09:46:

казано от Наталья Заболотная на 23.07.14, 09:37:

Тииииии, ПодлециЙ :D Или кога си сменила професионалното поприще (а.к.а. кога си станала калайджия :D )

АВЕ!

24.07.14
08:25

Тренировка 2 вчера в НСА

Тяга - 2-2-1
Лег - 2-2-3

25 мин вело
Молитва

Тренировка 1 днес

Спринт

5х70м
5х50м

И най-накрая си направих мечтаната снимка 8-)

Мнението беше редактирано от Блажка на 24.07.14 08:31.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1