Там сме! (y)
Е, не съм голям фен на байсейни, ама се очертава да пропусна морето за второ лято, така че ще се жертвам. :D
Дано става за плуване. (npool)
Става, освен ако не си свикнала да плуваш в басейн с олимпийски размери, разбира се...
Смисъл малко е басейнчето, мен ме привлича повече жакузито, все пак Митьо Пищова ми е идол :D
Аз дори мога да се удавя сполучливо в този басейн (giggle)
Мнението беше редактирано от Блажка на 16.07.14 16:08.
16.07.14
16:20
казано от Наталья Заболотная на 16.07.14, 15:03:
Споко, това е клек от нещастие ;) Болката е най-големия мотиватор за мен, нищо не тежи така, както... ми тежи на сърцето в момента :)
Не знам какво ти тежи на сърцето.....ама си ... ебати мотивацията, евала !!!
:)
Човешки неща, нищо страшно и непоправимо.
Силните хора са устроени така, че когато загубят нещо, да настроят вниманието си на друга честота, където да компенсират загубата и да не мислят (уж).
Проблемът обаче обикновено идва от там, че в дадено състояние на умопомрачение не те интересуват последствията от действията ти и рискуваш всичко, поради простата причина, че се чувстваш като вълк извън глутницата и знаеш, че си само ти и никой друг, никой не те чака нито сега, нито преди, общо взето с такива мисли се кляка 5-ца на тежест, на която преди седмица си правил 2-ка, а 10 кила отгоре за малко да те убият.
Боли ме всичко сега, ама докато кляках не усещах нищо, пулсираше ми главата, сега си плащам, дано поне кръста да не е много убит, че усещам странно опъване, при мен тези неща са рядкост.
В тоя ред на мисли никакви 5-ци на 130 повече :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 16.07.14 16:30.
Тренировка 2 вчера в НСА
Тяга - 2 -2 -1 -2 ( двойките на една тежест-90@макс, единицата +10 кила )
Лег - 2-2-2-2@90% макс(доволно и стабилно)
Горни гърди с щанга - 4х8х40кг
Кросоувър - 3х15/17
Раменни преси с дъмбели - 3х8
3 кръга супер серии без почивки 15/20
Раменно разтваряне - вертолет
4 кръга
бицепсово с лост - трицепс на скрипец
Чукчета - 30-40
40 мин колело
Днес сутринта
Спринтове
4х70
6х50
Успях да държа на всички 70м около 10,5-6-7
На 50 - 7,9 -8
Мнението беше редактирано от Блажка на 18.07.14 10:18.
Тренировка 2 вчера
Клек - 2-2-2 80-85% макс
Клек билдърски - 3х15х50кг
Лег преса - серии различни разкрачи, на един крак ...
Лег -2х1х95% макс
30 мин пътека наклон, 15 мин степер
Аддуктор-абдуктор по 100 повторения на уред
Шутове
Тренировка 1 днес
30 мин тичане умерено темпо
Мнението беше редактирано от Блажка на 18.07.14 09:43.
Тренировка 2 днес
Супер серии 4 кръга 20 повторения без почивка
Горен скрипец - пулдаун
Горен скрипец успореден хват - пулдаун с въже
3 кръга 15/20
Раменни преси - раменно разтваряне - предно рамо лост - вертолет- раменна преса зад врат широк хват - бицепсово сгъване
Кофички на пейка - 3х15
Трицепсово разгъване - бицепсово сгъване
40 мин пътека наклон
коремни преси
шутове
♥
Тренировка 1
40 мин тичане умерено темпо и една седмица по новия режим (inlove)
Ебаси пресата, ебаси чудото, то не било лесно... (dull) :@
Поне знам, че отдолу има нещо много много здраво и искам да го видя!
Мнението беше редактирано от Блажка на 19.07.14 11:37.
19.07.14
11:43
Ехаа, топ (nlove2)
Много добре изглеждаш! Стана ми интересно,това на татуировката ти пистолети ли са ? :)
Не, Петя, бръсначи, падам си по Ню Скула стил татуировки, такива си правя :D
Витооооо, все още си търся гадже, ние с теб се разбираме добре ;) така че не виждам пречка :P
Мнението беше редактирано от Блажка на 19.07.14 12:44.
19.07.14
15:52
Ако на Вито краката все пак са толкова големи, че да са по-големи от твоите - може. Давам ви благословията си :))))))
Много ми харесваш как вървиш. Знам, че е трудно да се извади преса (или поне при някои е много по-трудно), обаче ти се справяш прекрасно.
И знаеш ли защо ме кефиш толкова много? Защото си масивна! Наистина имаш мускули. Много хора вадят преси, падат до по-нисък процент мазнини, и какво от това? Пак са малки :)
Тренировка 2 - Трибой - контролно в НСА
Очаквано доста добре, въпреки че ми се спеше (devil)
Благодаря на всички, напъните продължават, битката с мазнината по моята маса е безмилостно жестока (muscle)
19.07.14
21:51
казано от Витан на 19.07.14, 12:22:
Дейба, коте, страшна си!
Дейба, котьо, страшна е !
Благодаря Зозо, днес съм на Розов Свят, ако нямате какво да правите заповядайте.
Тренировка вчера
Спринт - 4х60, 3х50, 3х40
После малко на басейнче по стандарт на Розов Свят, този път с Дани от форума (sun) (d)
Тренировка 2
Лег с краката на лежанката - 4х4х60кг
Флоор преса(митичното упражнение, на което не знаех името) - 3х4х60кг
Наклонена лежанка с дъмбели - 3х8х20кг
Кросоувър - 3х12
Вечера видях Витан, какво неще е съдбата, след като ми коментира дневника най-накрая ни сблъска хахаха, това е знак (devil)
Ебаси работата, ебаси чудото, живеем на 10 мин и не може да се видим вече 2 месеца сигурно!
Днес започнахме с 30 мин тичане умерено темпо
Мнението беше редактирано от Блажка на 21.07.14 09:39.
Тренировка 2 вчера
Клякане - 2-2-2
Напади с щанга - 3х12х40кг
Супер серия 3 кръга 20 повторения
Тяга прави крака щанга - тяга прави крака дъмбели - задно бедро ( 30)
Предно бедро - 2х25
4 тигела ходещи напади с 2х10 и с диск 15кг над глава
Шутове
Коремни преси
Вечерта малко разходка с кОче, мисля, че трябва да си взема, много ме разтоварва...
Днес 20 мин тичане интервално
казано от Наталья Заболотная на 22.07.14, 09:25:
Вечерта малко разходка с кОче, мисля, че трябва да си взема, много ме разтоварва...
Така е, но е и доста ангажиращо. Освен това си прецени дали можеш да му отделиш достатъчно време - вечерите, нощите, уикендите.. :) Все пак 7 от 7 да стои самичък, без теб ...:(
22.07.14
13:22
Като човек, който вече се сдоби с куче от 2 години - и аз си мислех така, преди да го взема. Както каза Иглика - доста по-голяма отговорност е, отколкото изглежда.. и е наистина много ангажиращо. Трябва да си подготвена,че е доста по-сложно отколкото го мислиш ии наистина трябва да имаш доста свободно време или поне някой, който да ти помага.. защото си иска доста време особено първите месеци
Това, че искам, не означава, че ще си взема, на този етап - няма как да стане, хазяи... какво ли не.
22.07.14
14:26
казано от Наталья Заболотная на 22.07.14, 13:28:
Това, че искам, не означава, че ще си взема, на този етап - няма как да стане, хазяи... какво ли не.
Ако някога ти се прииска да разхождаш нещо щуро,кипящо от енергия - веднага ти давам моя голдън ретрийвър :Д
казано от Графиня фон Дачева на 22.07.14, 14:26:
казано от Наталья Заболотная на 22.07.14, 13:28:
Ако някога ти се прииска да разхождаш нещо щуро,кипящо от енергия - веднага ти давам моя голдън ретрийвър :Д
Хахаха :) Аз имам лабрадор и също го давам на драго сърце на всеки, който иска куче (но само за няколко дни :). В интерес на истината зареждат с много положителна енергия и са изключителни приятели. Проблемът е, че не можеш да мръднеш никъде без да се чудиш на кого да го оставиш... Хотелите са скъпи, а и не полагат кой знае какви грижи... Последният път си я прибрахме мръсна и окльощавяла. Сега пък е разгонена и се принудих да викна баща ми у нас, за да я разхожда.
Може да си вземеш някое чухуахуа или китайско голо куче , че хем са дребни, хем нямат много козина :D
Няма какво да си взима, вие нали и предлагате да гледа вашите, това е много по-приятно, отколкото да вземе едно куче и да го гледа цял живот, то това куче е отговорност, а не е толкова разтоварващо, колкото това да гледаш едно животинче една седмица.
Отговорност голяма е и занимавка също, но ти напомня, че си струва, всяка вечер като се прибереш и вземе да ти маха с опашка, и да скимтука от щастие :Д Имам голдън и аз.
Иначе ти пожелавам в някой подходящ момент да си вземеш куче! :)
Мнението беше редактирано от maggie на 22.07.14 23:18.
22.07.14
23:58
Аз и приятел, с когото живеехме заедно в апартамент в София, имахме , накрая се изнесох заради кучето. Всеки си има преценка за нещата, зависи и от самото куче, но това беше огромно, непослушно, недресирано,хвърляше се даже на нас понякога, ходеше на тоалетна постоянно и то където му падне.. и да не коментирам повече. Чистех постоянно, накрая ми писна да живея в ад и притеснение,не беше кротичко.. въреки постоянното ми старание и опити да променя нещата,се изнесох :) Та вече не искам свое, колкото и сладки да са, ако не са ти в къщата. Може би съм ненормална и много държа на чистота, но лично за мен куче и апартамент не е добра комбинация.. и животното се мъчи като трябва да остава самичко на затворено. Плюс това за мен чихуахуа, пинчер и други такива дребосъци са всичко друго, но не и кучета.
Съветът ми е хубаво да се прецени време и пространство, както и подходяща порода и да е добре дресирано. Не такова като онова :D Моят горчив опит никому не пожелавам :D
Куче- късметлия,зверче като стопанката си (devil)
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 23.07.14 00:03.
Въпрос на приоритет е това да гледаш куче. С пътуванията става по-сложно. Другото е организация и отговорност.
Огрооомните жертви си заслужват, защото кучето ти дава безусловна любов, на която малко хора са способни.
С кучето можеш да спортуваш. Да не говорим, че ще забравиш какво е самота и скука.
Смело решение, но ти си смел човек. (F)
Научно доказано, кучетата лекуват. И за анималотерапията съм писала реферат. Е, тука имах 6. :D
Аз така или иначе не пътувам много, бих си взела, няма да ми тежи да го разхождам и да му обръщам внимание, освен да тренирам и да кисна в нас - други задължения нямам, няма нещо, което да изключва куче. Но на този етап ако си взема, трябва да комуникирам с хазяина, все пак... взела съм квартирата без куче, не знам как ще реагира, и става сложно, тъй като тук ми е хубави и не искам да се местя, не мисля, че и той ще има против, защото е готин, но все пак...
Иначе куче си имам и в Казанлък, и в Германия.. ама е различно :(
Германецът Джоли, когото аз разглезих и малко ми се мръщят за това, пастрокът ми казва така:
- Blagovesta, dies Hund ist nicht zum Kuscheln - Muscheln! ( Това куче не е за гушкане :D)
И Ронката, чистокръвен казанлъчанин :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 23.07.14 07:18.
Е, не... Втората снимка... <3
Човек получава призив да гушне първото, което се изпречи пред погледа.
23.07.14
08:55
казано от Наталья Заболотная на 23.07.14, 07:16:
- Blagovesta, dies Hund ist nicht zum Kuscheln - Muscheln!
Е това ме разсмя сериозно :D :D :D джиджи-биджи направо :D
Прекрасни са и двамата (sun) (inlove)
Аз имам по-голям проблем не толкова с отговорността, колкото, че просто ми липсва. В смисъл, не ми тежи да му отделям време, особено за гушкане (трябва да призная, че Десо, макар, че е негов пастрок :D, го обгрижва по отношение на разходки, водене на подстрижка и ветеринар много повече от мен, чисто физически, аз иначе съм голямо организаторче :D, особено пък сега), а просто ми липсва, чувствам се ужасно като например прекарам съботата при нашите, а той е сам вкъщи. Разбира се, решението за това е - тате идва и ни взима всички :D Гузно ми е като излезем навън и се мотаем твърде много, че твъдре дълго сме го оставили сам, а той знае, че е събота, а в събота сме си всички заедно.
Относно написаното по-горе за чистотата - също е въпрос на организация, но и на възпитание. Точно в това е отговорността. Аз имма голям грях към моето куче, че в един момент, в някои отношения, изпуснах възпитанието и сега се налага да поправяме щетите, говоря за лакомията му, за това, че скача по храната, взима от масата. Това е лошо. Не е въпрос на куче, а на стопанин. Кучето не идва дресирано. Но е дълга тема. И за съжаление много голяма част от хората взимат кчуета, не могат да ги възпитат и ги изхвърлят. Веднъж в Радомир срещнах нааааааай-добрия Алабай на света!!! Просто горкият е много голям и някой малоумник не се беше справил, просто беше дошла кола и го беше пуснала! Много се натъжавам от такива истории.
Дани, с удоволствие бих прочела реферата ти за лечебното действие на кучето. Това ми е много интересна тема. А любимият ми въпрос е “Сега, като ще имате бебе, какво ще правите с кучето?”. Ама защо трябва д аправим нещо??? Просто трябва да чистим два пъти повече! Луди хора.
Блаже, извинявай за спама, ама знаеш, че темата за кучетата ми е много така...как да кажа... :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.07.14 09:26.
Няма проблеми, важното е, че не е свъразано с това, кога ми е почернял гъза :D :*
Тренировка 2 вчера
Лег - 2-2-2 ( доволна съм, увеличавам тежестта за бройки!)
3 кръга супер серии без почивка
Горен скрипец - пулдауан с въже
Скрипец успореден хват - пулдаун с прав лост
3х20 гребане
4 кръга 20 повторения 30сек почивка
Раменни преси - раменно разтваряне - предно рамо с лост/дъмбели - вертолет - задно рамо
3 кръга
Кофички на пейка - сгъване за бицепс с дъмбели
Трицепс с въже на скирпец - чуково
25 мин вело
Днес 20 мин интервално кардио, тъй като спринтовете ми бяха възпрепятствани от настъпващата есен...
И по темата... :)
Мнението беше редактирано от Блажка на 23.07.14 09:38.
казано от Наталья Заболотная на 23.07.14, 09:37:
Няма проблеми, важното е, че не е свъразано с това, кога ми е почернял гъза :D :*
Тииииии, ПодлециЙ :D Или кога си сменила професионалното поприще (а.к.а. кога си станала калайджия :D )
казано от karfi4ka на 23.07.14, 09:46:
казано от Наталья Заболотная на 23.07.14, 09:37:
Тииииии, ПодлециЙ :D Или кога си сменила професионалното поприще (а.к.а. кога си станала калайджия :D )
АВЕ!
Тренировка 2 вчера в НСА
Тяга - 2-2-1
Лег - 2-2-3
25 мин вело
Молитва
Тренировка 1 днес
Спринт
5х70м
5х50м
И най-накрая си направих мечтаната снимка 8-)
Мнението беше редактирано от Блажка на 24.07.14 08:31.