Ако някой не е разбрал, Роско преди около 20-30 часа постави 7 световни рекорда...
Да се знае!
Тренировка 2 вчера
Един месец по-късно.... :D
Викам - Чакай да направя едни щанги
Клякане гърди - 2х2х120кг
Обръщане от вис подклек - 2х2х65
Изхвърляне от вис подклек - 3х2х55
Тласкане стойки - 3х2х70кг
Молитва
Ще се гръмна просто, аз съм по-яка от преди състезанието :D
Не знам на какво се дължи, обаче съм станала много бърза, много експлозивна, направо хвърча с щангата, имах аванс с по още 10 кила на всичко, което съм написала отгоре, но тъй като ми е първа щангистка тренировка от 1 месец, реших да не си играя на едро и да се правя на много натренирана, въпреки че явно съм.
За пореден път - всичко ми е в главата на мен.
Всъщност предполагам, че за повечето експлозия са виновни спринтовете...
Днес сутринта тренировка 1
Спринт
5х60
5х40
Един златен хит от моето детство.. Илийката сигурна тогава е пръскал мацките наляво-надясно по дискотИеките :P
Мнението беше редактирано от Блажка на 25.07.14 08:40.
казано от Наталья Заболотная на 25.07.14, 08:38:
...
Един златен хит от моето детство.. Илийката сигурна тогава е пръскал мацките наляво-надясно по дискотИеките :P
:D 8-) Парчето е класика!
Тренировка 2 вчера
Стандартната за гръб
20 мин степер
20 мин пътека наклон
Тренировка 1 днес
35 мин умерено кардио
16:00 Контролно трибой НСА (muscle)
За 2 седмици на новия режим съм свалиля 3,5кг и съм качила сила... WTF! :D
Малко снимки да кача и след втората седмица
Тренировка вчера
Сутринта 20 мин интервално кардио
Рамо, бицепс, трицепс
Шутове
Следобяд
15 мин степер
Аеробна тренировка за крака
Ходещи напади с шут
Качване на един крак
Клек със скок
Аддуктор - абдуктор - 200повторения
Коремни
HSPU - с припомпване, както мисля да ги правя за моите цели успявам да стигна до 6-7 в серия
HSPU до долу - 2, 2
До късно ще сложа клипове, че сега имам малко работа в офиса :D
Днес сутринта - 20 мин интервално кардио.. ПФФ това време в София ми съботира спринтовете !!!
Първия клип е така, както се правят, но за моите цели в момента рядко ще пробвам.
Вторият е така, както мисля да ги правя и да ги включва в тренировката си за рамо.
казано от Маргарита Манева на 28.07.14, 12:16:
Ако ти трябват наистина силни рамене, научи се да ги правиш с дефицит. ;)
Имаш предвид на поставки?
На този етап не, но мисля да ги ползвам и за това да си засиля раменете, в момента целя повече напомпване.
Мнението беше редактирано от Блажка на 28.07.14 12:19.
Тренировка 2 вчера
Клек - 3-3-3 90% макс
Лег - 2-2-295% макс
Горни гърди с дъмбели - 3х8
Лег преса - 3х10
20 мин пътека наклон
Тренировка 1 днес
Спринт
5х70
5х50
Тренировка 2 вчера
Супер серии 3 кръга без почивки
Горен скрипец - пулдаун с въже
Успореден хват скрипец - пулдаун с лост
Раменно разтваране - предно рамо-раменни преси
Трицепс - бицепс
Днес тренировка 1
35 мин монотонно бягане на пътека
Без да си дърпам кожата - толкова :D
Дейба и паласките ужасни :((((
Ама ръцете ми се чистяяяяяяяяяят НАЙ-НАКРАЯ (party)
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.07.14 11:24.
казано от Elise Ray на 30.07.14, 11:34:
Ехеее, много готино! Честито! :)) (F)
Благодаря, ама съм си заснела видно нарочно и гадните паласки и съм с тясната горе пола, да видя, да се надъхам още повече да ги махна, мамка им!! (headbang)
И като си дръпна кожата осъзнавам... колко много кожа имам хахахаахах !!!
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.07.14 12:09.
казано от Ann на 30.07.14, 12:24:
Уф, това с кожата е ужасно - аз още си прибирам моята... :(
Откога и колко килограма си свалила?
Преди 2 години, свалих 20 кг за някакви 4-5 месеца. .. Без спорт, без нищо, само с диета - най-голямата ми грешка! Слава Богу, почти не остана...
казано от Ann на 30.07.14, 12:57:
Преди 2 години, свалих 20 кг за някакви 4-5 месеца. .. Без спорт, без нищо, само с диета - най-голямата ми грешка! Слава Богу, почти не остана...
Това си е сериозно разпъване на кожата, особено без спорт, да, надявам се при мен да стане по-бързо, поне до месец/два ако не друго да изчистя отстрани :)
Попринцип кожата ми не е лоша, разчитам на режима, който спазвам и на 8-те литра вода и чай на ден..
Но за задника и бедрата антицелулитните масажи с вендузи са ми част от ежедневието, понякога смуча с вендузита и по-нагоре към паласката, но те не са за това. Та в тоя ред на мисли със загряващо канелено олио си правя масажите на гъзерите :D
Водата оказва ли сериозно влияние ? Да взема да се понапъна да пия повече, че и аз имам проблем с долната част на корема след 20 кг отслабване, само с диета :D
Мнението беше редактирано от Дuд0 на 30.07.14 13:25.
30.07.14
13:28
Изглеждаш супер, изчистила си АДСКИ много ! Евала :) (имаме еднакви гривни :Д )
30.07.14
13:40
Поличка а...
Понеже не мога да преценя дали си мъж или жена, ще говоря общо и после специално за нас жените :D
Така като цяло водата помага за забързването на много процеси в организма, включително и на транспортирането на мазнините в тялото. Дотук ясно. Нормалният прием е 3 до 4 литра на ден. Всичко над това се води за товарене на организма (бъбреците), държа да го кажа, за да не стане после: ТОВА НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО, не го проповядвай :D
За жените специално, увеличения прием на вода води до изчистване на целулита, разбира се в комбинация с кардио и хранителен режим. Но това отново е практика в боди билдинга и при състезателките в различните категории, досега която и да съм питала, отговорът е бил: Много вода, до 8/10 литра на ден, понякога и повече в зависимост от моментната форма.
Ако си мислите, че тези момичета нямат целулит, не е така, аз съм била винаги зад сцената, имат си и стрии и целулит, няма как, постоянно си играят с калории, мускулна маса и периоди на качване и сваляне, но знаят как да го изчистят и излизат в добра форма на сцената.
За прибирането на кожата помага само едно единствено нещо - Времето :D
казано от Графиня фон Дачева на 30.07.14, 13:28:
Изглеждаш супер, изчистила си АДСКИ много ! Евала :) (имаме еднакви гривни :Д )
Е, ти как си представяш висша степен на Комплексар като мен да няма такава гривна (giggle)
казано от Наталья Заболотная на 30.07.14, 13:43:
Понеже не мога да преценя дали си мъж или жена, ще говоря общо и после специално за нас жените :D
Така като цяло водата помага за забързването на много процеси в организма, включително и на транспортирането на мазнините в тялото. Дотук ясно. Нормалният прием е 3 до 4 литра на ден. Всичко над това се води за товарене на организма (бъбреците), държа да го кажа, за да не стане после: ТОВА НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО, не го проповядвай :D
За жените специално, увеличения прием на вода води до изчистване на целулита, разбира се в комбинация с кардио и хранителен режим. Но това отново е практика в боди билдинга и при състезателките в различните категории, досега която и да съм питала, отговорът е бил: Много вода, до 8/10 литра на ден, понякога и повече в зависимост от моментната форма.
Ако си мислите, че тези момичета нямат целулит, не е така, аз съм била винаги зад сцената, имат си и стрии и целулит, няма как, постоянно си играят с калории, мускулна маса и периоди на качване и сваляне, но знаят как да го изчистят и излизат в добра форма на сцената.
За прибирането на кожата помага само едно единствено нещо - Времето :D
:D Благодаря :) Ще се надявам тогава, само, по-бързо да се прибере, малко остана, УШ. Много е противно като не зависи от мен -_-
За това сякаш и искам да изчакам, за да кача :D Нещо са ми супер малко килограмите, но предпочитам тази кожа да се прибере и тогава да качвам ...
Тренировка 2 вчера
Клек - 2-2 на 95% от макса, явно ще имам нов макс...
Лег - 2-2-2-2
Флоор преса - 3-3-3 60кг
Коремни преси
Тренировка 1 днес
20 мин интервално кардио
казано от Juls на 31.07.14, 21:42:
Защо не вписваш работните тежести,лИбоф? (wasntme)
Щото дигам малко и мъ е срам :D
01.08.14
08:23
Или.. по-скоро, за да държи конкуренцията в напрежение (devil)
01.08.14
09:18
Тя Блага в тази секция не виждам да има конкуренция :)
Мнението беше редактирано от Мила на 01.08.14 09:19.
Е, да бе :D Имам конкуренция... Милка Манева се казва (dull)
Тренировка 2 вчера
Първа разножка след състезанието отпреди месец и половина :D Очаквано да ми тежи, ама не ми тежеше, въпреки това леко тренирах.
Изтласкване - 2х2х70, 1х75, 1х80кг
Изхвърляне - 1х60, 2х1х68кг
Супер серия за рамо 3 кръга
Извод - Без да тренирам щанги покривам норматива, че е отгоре, без да се напъвам и да го мисля за 40 мин и двете движения. Преди година ако ми бяха казали, че ще мога да правя норматива без тренировка, щях да им кажа, че са пълнУ лудии и човек трябва да тренира всеки ден, иначе ще забрави движенията и ще му падне силата..
Всъщност и аз съм права, просто вече съм стигнала ниво, на което няма как да забравя техниката, единствено може да ми падне силата, но както и друг път съм казвала, толкова съм яка, че ми иде със засилка да си бия главата в стената :D
Хората си мислят, че постиженята ми в трибоя се вдигат понеже сега започвам да тренирам, всъщност дори аз самата не знам колко ми е макса нито на тяга, нито на клек, защото не съм се затискала да видииииим... от около една година насам, общо взето НЯКОИ хора ги сърбят пръстите да ми сложат тежест, с която да се пробвам да стана :P
И да не си помислите, че съм спряла с кардиото :D
Тренировка 1 днес
20 мин интервално бягане
01.08.14
12:55
Силна си и още как.
Вярвам, че ще отвееш всички.
Независимо дали са с екипировка или пък - бъркали в кацата, но гледащи невинно, сякаш никога не се е случвало:)
Аз съм с теб!!!:)
Благодаря, Вероник (bow)
Дано да имам пари тоя месец поне за едно БЦАА, че я карам на магнезии и цинк, естествено в конски дози, иначе досега да съм припаднала на тая храна и двуразови тренировки :D
казано от Наталья Заболотная на 01.08.14, 16:44:
Кви са тези бавни песни бе, петък е :D
Ohhhhh yeahhhhhh (party)