09.07.16
20:44
Случайно болката в коляното да е на силният ти крак, а болката горе да е на слабия ? Иначе блазе ти :)) това е най хубавият лек и едно джинче с тоник :)
Всъщност не знам кой ми е по-силния :D , нищо .. и без това отшумя :)
PS- напоследък се отпуснах и ми е малко криво , че не тренирам . А на храната съвсем й отпуснах края.Днес ядох домашни мекици с течен шоколад,после пица,миди и преди малко салата с пилешка пържола от бут и разбит хайвер + майонеза с малко хляб :D Абе угаждам
си.... и сладоледи не пропускам , както и всякакъв алкохол . Мхмммм :)
Утре , ако ме болят още крачетата няма да тичам , а ще направя малко от моите си тренировки,че започнаха да ми липсват :)
И естествено няма да пропусна да си покажа ду..то (mooning) (giggle)
Някой , ако идва на Царево да се обажда :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 09.07.16 20:47.
Някой , ако идва на Царево да се обажда :)
Аз не мислех, но специално заради теб ще мина .. :)
10.07.16
21:24
10/07
Храна:
-хапка мекиче с няколко лъжички течен шоколад
-манджа/зелен боб с тиквички/, малко домашно овче сирене, 1 яйце
-около 60г оризовки , още някакви чешки крекери около 30г , пъпеш
- пържола от бут,домати,краставици,1/2 филия хляб от лимец + малко сръбска наденица
Така като гледам никакъв фаст няма да правя :D Май беше някакво моментно състояние хахах .
Тренировка:
бягане - 5.05км - 29минути
Не се сдържах просто , а и нямах какво да правя .
Еми обадиха се естествено болките , напомниха ми , че трябваше да изчакам още малко.
Нещо не можем да се разберем тая година с тичането . Толкова искам , а така да не ми позволяват пустите крака .
Утре тренировка у дома :)
Гуд найт (hug)(hug)
11.07.16
21:52
Хелоууу :)
11/07
Храна:
-1и 1/2 яйца , малък домат
-пилешка пържола от бут с домат и краставица , малко тиквен огретен
-пъпеш , 10г чешки крекер
Храната днес определено е по-добре .
Снощи ядох течен шоколад и една вафла :x .
Днес сутринта се чувствах лека и викам я да се кача на кантара и ..... 61кг (tmi) След това разбрах , че не бил верен и най-вероятно съм 60,което пак е доста,но предвид глезотийките които си позволих предните дни/седмица е нормално.И все пак се надявам да се поспра и да вляза в ритъм.Може да се случи и по-лесно като се влюбя,ама няма в кой а пък и ставам ужасно досадна :D И така ще се мъча .. :)
Тренировка:
HIIT cardio and ABS
cardio 20sec/10
-squat jack jump x4
-планк + коляно x4
-3,2,1 скачащи напади x4
-бърпи x4
-сумо ски клек x4
-toe touch get ups x4
-напад встрани + подскок x4
-бърпи /сърфистко :D/ x4
-3пъти високо коляно + клек x4
-кофички на земя с редуване на крака нагоре / о боже (blush) / x4
-клек с подскок + крак нагоре x4
-джъмпниг джак x4
-лицеви от колене + срещуположни крак ръка нагоре x4
-скок звезда x4
-някакъв джак x4
-pop клек x4
ABS - 50 сек на упражнение
-докосване на срещуположни ръка с крак от лег
-swimmers
-крънчове колело
-heel taps
-руско усукване
-back bow pulls
-планк с крачки встрани
-toe touch pulses
-странични преси /ляво,дясно/
Общо 50минути с 5 минутен стречинг преди тренировката .
Съжалявам за безумните обяснения,но по друг начин просто не мога да ги обясня (giggle)
Отделно движение:5.34км
Цял ден плаж и релакс , без алкохол днес и без чийт (rock)
12.07.16
21:44
12/07
Храна:
-1 лъчижка мед от лавандула преди тренировка
-2 яйца , 1 домат , парче кашкавал
-парче огретен /тиквички,яйца,овче сирене,малко домат,кашкавал/-всичко домашно без кашкавала ;много малко хляб и сръбска наденица няколко парченца , малко краставичка
-сладолед среден от машина
Днес съм доволна от храната :)
За снощи добавям около 6 оризовки , 3 от които намазани с манов мед .
Съвсем случайно ми подариха 3 вида мед / манов , лавандулов и от акация / - влюбена съм в лавандуловия (inlove)
Тренировка: на гладно
HIIT - 50 минути 20/10
Не ми се описва , нещо подобно като вчерашната .
Краченцата започват да се оправят , при нападите малко страничната връзка се усеща , но търпимо :)
Днес пак плажче :) А сега излизам за по едно .
Arrivederci :*
Edit: добавям движение от 9км и 2 бири :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 13.07.16 10:00.
12/07
1 лъчижка мед от лавандула преди тренировка
Първо да ти кажа, че изглеждат прекрасно, определено има огромно развитие при теб и много, много ти се радвам.
Цитирам именно мед от лавандула, защото ми е интересно какъв е точно и от къде си го купуваш в Пловдив?
Пожелавам ти усмихнат остатък от деня.
13.07.16
17:42
12/07
1 лъчижка мед от лавандула преди тренировкаПърво да ти кажа, че изглеждат прекрасно, определено има огромно развитие при теб и много, много ти се радвам.
Цитирам именно мед от лавандула, защото ми е интересно какъв е точно и от къде си го купуваш в Пловдив?
Пожелавам ти усмихнат остатък от деня.
Здравей,Благодаря тииии (F)
Както споменах в предният пост медчетата са ми подарък .
В момента съм на морето и имам приятел , който е най - големия производител на манов мед в България :) Продават навсякъде , имат и сайт , от който може да се поръча . Ако искаш мога да се интересувам и да те свържа с тях , а мога и да ти поръчам , няма никакъв проблем . :)
Ето в какъв вид ги получих аз :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 13.07.16 17:43.
13.07.16
22:27
Добър вечер :)
13/07
Храна: разнообразна , от всичко по малко като имах две основни :
-пилешки дробчета с лук
-омлет /2 яйца и сирене и няколко парчета лионска наденица/
Тренировка:
-тичане
5.5км за 33минути
Не знам дали това е добро темпо , но ми се струва , че съм бавна .
Чуде се кое е по-добре спрямо изгарянето на мазнини - продължителното бягане с по-ниска скорост или по-кратко , но с по-високо темпо.
(wasntme)
Иначе добре беше без болежки вече , утре ще си тренирам вкъщи , че да има разнообразие .
Очертава ми се уж скоро с приятели да ходим да караме колелета до Ахтопол , но не съм сигурна още дали ще стане.А и не съм сигурна дали ще издържа на километрите (около 30км отиване и връщане), но що пък да не като имам мерак :)
Кефи ме да пробвам всякакви различни неща свързани с трениране и движение , за съжаление хората около мен не са особено активни , но пък търсим варианти :)
Движение общо с тичането 10,65км
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 13.07.16 22:27.
Здравей!
Дневникът ти е много мотивиращ! Ще следя с интерес :)
Аз мислех да пробвам това на снимката.
Ако искаш опитай! За разнообразие де,виждам че опит вече имаш голям
Поздрави
Мнението беше редактирано от Веси на 13.07.16 22:59.
Добър вечер :)
Тренировка:
-тичане
5.5км за 33минути
Не знам дали това е добро темпо , но ми се струва , че съм бавна .
Чуде се кое е по-добре спрямо изгарянето на мазнини - продължителното бягане с по-ниска скорост или по-кратко , но с по-високо темпо.Движение общо с тичането 10,65км
Това темпо е много добро, недей бързай. Всеки може да бяга бързо, обаче по трудно е да се научиш да бягаш бавно и да си търпелива. Лично за мен такова бягане плюс хубави тренировки с тежести са най-доброто за изгаряне на мазнини. Като тренировките с тежести са основни и бягането е подпомагащо.
Бих се радвала ако има сайт където да разгледам продуктите. :)
Относно бягането ти - аз също бягам 5 км за около 30-35 минути и си мисля, че е напълно добре. :) Но ще се радвам да прочета и други мнения относно бързото и бавното бягане. И аз си мислех, че съм прекалено бавна и все гледам да подобря рекорда си от предния ден. :)
Съчетавам бягането със спорт, не го практикувам по отделно. Едното сутрин на гладно, другото вечер, след работа.
Едва ли бих издържала едно след друго, но ще пробвам някой ден. Откакто преоткрих бягането се чувствам в перфектно състояние и най - вече, разликите във външния вид са големи. :)
Може би скоро ще се върна да пиша дневника си, знам ли ;)
14.07.16
16:23
Изпращам ти сайта на ЛС :)
Вижте сега, много е важно да знаете какви са ви целите, после какво спортувате и как, какво натоварване имате, какво ви е моментното ниво и така нататък.
Аз писах за общият случай, нещо генерално.
14.07.16
21:47
Оххх .. мнооого скука днес , само се местя от леглото на дивана и обратното |-) , мразя такива дни и мразя да нямам с кой да изляза ...
14/07
Храна:
-2 палачинки от 2 яйца , нектарина , мед и сирене
-ябълка , опитванки някакви
-филия с лютеница и сирене и няколко кръгчета лионска наденица , сладолед
Тренировка:на гладно
HIIT 20/10
-скок звезда + клек с подскок x4
-страничен напад със скок в средата x4
-ритници с пляскане + скок с пляскане на ръце x4
-3 ритника в дупе + клек с подскок x4
-бърпи + 2 пъти клек с подскок x4
корем 10 минути - планкове , преси и т.н
Общо всичко 28 минути +стречинга в началото
Скучна тренировка .
15.07.16
21:26
15/07
Храна:
-омлет / 3 яйца , кашкавал , сирене , лионска наденица /
-сладолед
Днес храната е оскъдна , но ми е супер лекичко :)
Тренировка:
HIIT 20/10
-джъмпинг джак x2
-поп клек x2
-скачащи напади x2
-бърпи x2
-високи колене x2
x3
-крака в дупе x2
-walk down push up x2
-rocket squat x2
-планински катерач x2
-странични напади x2
x3
-планк + коляно x2
-squat jack x2
-страничен планк + докосване на крак - ръка x2
-скок звезда x 3
x3
общо 55 минути
Направо се съсипах (whew)
A сега мисля да изляза да разпусна малко от скучното ежедневие :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 15.07.16 21:27.
15.07.16
21:27
Жестоки панталонки. :)
Пък и на хубави крака. :)
Жестоки панталонки. :)
Пък и на хубави крака. :)
+1 :) И страхотен корем! Много добре ти се получават нещата, супер си!
16.07.16
15:08
Еееее ама много ви благодаряя , много сте мили (hug) !
Хаха започвате да ме карате да се харесвам още повече (giggle) , ох че съм скромнааа .. :)
Днес по - ранен отчет :)
Снощи излизах и пих вино , може и да ми се насъбра една бутилка от 750мл , бяло и розе (d) , около 50г бадеми .
Днес 16/07
Храна до момента :
-2 1/2 парчета от една голяма пица , едно парче паниран кашкавал и сирене , малко салата , сладолед 2с.л , 1 парче черен шоколад
И да ви кажа така може и да приключа деня , но да не казвам голяма дума .
Тренировка:
няма
Забравих снощи да кажа , че вече и двата ми крака не стават , предадоха ме ;(
Вчера сутринта на втората половина от тренировката както си правих джъмпинг джак , май стъпах на криво и айдее отиде и другия крак пак отстрани на коляното , но по различен начин боли . Ба*ти късмета ! Сега не мога да го изпъвам до край и ме боли докато вървя , иначе при сгъване няма болка. Чудя се да го разтягам ли , да го масажирам ли кво да правя ??!! Много ме е яд , ако няма да мога да тренирам скоро , тъкмо набрах инерция .. (envy)
16.07.16
16:30
Хубава фигура, така си е. Струва ми се, че вече си доста пораснала, за да носиш такива панталонки :D :D
16.07.16
17:23
Хубава фигура, така си е. Струва ми се, че вече си доста пораснала, за да носиш такива панталонки :D :D
Как да ти кажа .. не успях да се сдържа като ги видях (giggle) ..
Имам мания към къси дънкени гащи и бели тениски/потници/блузи . Имам доста + дънкени къси гащеризони също.Разцепвам ги от носене цяло лято, нищо че имам целулит :D .Правилото ми е да е задължително дънкено :D , ако не са не ги купувам , даже и не ги заглеждам . И така .. :)
Всеки със стила си (sun)
16.07.16
19:23
дънкени
Може ли да са дънкови все пак? :)
Еййй ама как съм го натъртила готино няколко пъти :D .
Може Боби , много груба и нелепа грешка . До сега не се бях замисляла , че цял живот съм изговаряла и писала думата грешно (tmi)
Мерси за забележката между другото :)
16.07.16
19:25
Аз пък си помислих, че нарочно е удебелено :D
17.07.16
21:47
И така .. плажче , храница , лека тренировчица и приятни емоции днес :)
17/07
Храна:
-1 пържена филийка / 1/2 с мед , 1/2 с хайвер / , няколко бисквити
-малко солети на плажа , 3 бисквити
-опитванки от много храни /1кюфте,няколко пържени картофа,хайвер,сирене,кашкавал,домати,краставици,диня,1 пържена филийка с мед/ .... направо ще се пръсна . Скоро така не съм преяждала (tmi)
Тука баща ми хапват яко пържени храни и няма как да не ям и аз .. старая се да ги избягвам естествено , но не винаги се получава .
Тренировка:
HIIT 20/10
-поп клек с докосване на крак x4
-отпад + коляно с подскок x4
-бърпи + подскок x4
-knee up jumps x4 - това било много яко , много ми хареса
-power cursty x4
корем: 10 минути
общо 26минути
Мислих си , че ще пропусна днес , но към 18ч ми стана скучно, а и краката ми почти се оправиха и викам айде нещо лекичко :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 17.07.16 23:10.
17.07.16
22:20
Може ли да те питам от къде ти идва фамилията?
Да , от Гърция .
Означава дълголетие , много години , дълъг живот :)
18.07.16
21:00
18/07
Храна:
-1 яйце, домат, няколко бисквити , 1 пържена филийка
-сладолед - 167ккал
-1/2 парче мусака, 1/2 омлет от 3 яйца и сирене ,1/2 кюфте , домат , краставица , 1 крайшник , чесън
Тренировка 1 : на гладно
HIIT + корем 20/10 = 47 минути
Може и да спра да вписвам упражненията всеки път , тъй като са едни и същи . Ако изкочи нещо ново тогава .
Тренировка 2:
HIIT 20/10 = 20 минути
Пак ми стана скучно и реших да се раздвижа , готино се получи .
Исках да ходя днеска на стадиона , но още ме наболява коляното и си го пазя , евентуално утре .
Мисля да направя малко спринтове , но ако съм правила HIIT сутринта , ще е монотонно бягане .
И нещо свежо в скучния пост :)
Пак мини подаръче ;)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 18.07.16 21:01.
19.07.16
18:44
Снощи се довърших с диня и малко сладолед (giggle)
19/07
Храна:
-3 варени яйца , 1 домат , 4 маслини , 1 бисквита
-бисквити сладки и солени със семена
-ще бъде нещо морско/калмари,миди??/ + бира
Тренировка:
HIIT 20/10 + корем
-бърпи със задържане в поза клек
-планк лакти/длани
x3
-високи колене
-клек + стъпки в страни
x3
-планк
-двойно скачане пети в дупе
x3
-скачащи напади
-индийски лицеви опори (whew) / е не ги правя както би следвало да са ,но се опитвам /
x3
-бърпи
-джъмпинг джак
x3
-клек с подскок
-сгъване лакът/коляно
x3
-планински катерач
-вървене с ръце до планк и обратно
x3
-скок звезда
-планк + коляно
x3
=30минути + корем 10 минути
Общо 47минути + стречинга в началото
Няма да ходя да тичам на стадиона и днес . Преди малко се върнах от плажче и някак си се изморих , а трябва да излизам към 20ч , за това ще почина един час и навън :)
Днес си правих снимки на задните части от февруари и от днес/преди и след/.
Пратих на няколко човека и мнението им беше , че преди е било по хубаво (dull) и ми казаха , че съм го прецаквала .Но май го пращам на мъже гъзомани и затова не го харесват в по - стегнатия си вид :D . Аз пък сега още повече си го харесвам, не че има огромна разлика де (rock)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 19.07.16 18:46.
19.07.16
18:53
Добре, де... а ние, форумните гъзомани? :D
Няма значение какво мислят хората за преди-сега.
Важното е ти какво искаш за себе си, как се чувстваш и как се възприемаш сега. :) И 100 човека да питаш, 100 различни мнения ще получиш. Или в случая: по-голям процент ще смятат, че ставаш “прекалено мъжка”, “прекалено мускулеста”, дрън-дрън (типичният репертоар). :D
19.07.16
19:19
Добре, де... а ние, форумните гъзомани? :D
Няма значение какво мислят хората за преди-сега.
Важното е ти какво искаш за себе си, как се чувстваш и как се възприемаш сега. :) И 100 човека да питаш, 100 различни мнения ще получиш. Или в случая: по-голям процент ще смятат, че ставаш “прекалено мъжка”, “прекалено мускулеста”, дрън-дрън (типичният репертоар). :D
Така е Рони , мнения колкото искаш . Вече не се хващам на подобни изказвания и съм супер радостна от този факт. :)
Истината е , че се чувствам превъзходно . Има мноооого работа , но както съм започнала изобщо не ми минава и през ума да се отказвам.Резултатите за толкова време можеше да са повече от добри , но както се вижда храната ми е пълен хаус.Нещо нямам нерви да съм на режим и си продължавам така :D . Нямам за цел да ставам фитнес модел или нещо подобно и затова се радвам на това , което съм в момента .
Радостна съм , че открих този форум между другото . Много положителни хора ! (bow)
19.07.16
19:23
На мен пък ми харесва много промяната ти ! Много си женствена и стегната! (sun)
19.07.16
19:29
Ако гледам снимката от началото на страницата, и сега си имаш бая голямо дупе. :) Повече не ти трябва въобще, а наличното има малко да се обработи. Защо ти е мнението на различни хора, ако ти се харесваш и се чувстваш по-добре?
Още едно мнение в подкрепа на това, че най-важно е как се харесваш ТИ самата!
Едни обичат кльощаво, други “бразилско”, трети не знам какво си... гъзомани, ц*цомани, не знам си какви... Човек едва ли някога достига 100% от потенциала си в нещата, но това е идеята, да знаеш, че sky is the limit, че можеш да се променяш, да се развиваш и да си щастлива в метаморфозите си. А мне-нието на хората е като така охулвания и възвеличаван г%з - всеки си го носи със себе си ;)
п.с. just sayin’ - изглеждаш невероятно добре !
20.07.16
15:34
Благодаря на всички вии :)
*Днеска съм в едно такова женско настроение.. Но много са ми силни тея думи , особено , когато ги изпитваш ..
*Днеска съм в едно такова женско настроение.. Но много са ми силни тея думи , особено , когато ги изпитваш ..
Много са истински и силни... така е - страда се, за да развиеш хубаво дупе... ;) и то цяло и не безлично!
Шегувам се тъпашката, разбира се :)
Но истината е, че цялото страдание за всичко е само пътека към себе си, разрушаване на едно аз и отваряне към друга част от живота, от сърцето... Пък лудостта е хубаво нещо. Прави те истински, неподправен, готов;
Все пак, трябва да се гледа напред, жените сме носталгични и умозрителни създания, но всяко нещо е на моменти. Да се гради разрушеното и да се вярва в по-доброто, което ще бъде, дори, когато си потънал страданието. Be a believer. Слънцето изгрява винаги, дори след най-дългата нощ...
Много усмихнат ден ти желая и с повече слънце в настроението!
п.с. Мале, как ти наспамих дневника с моя хаос... :/
Мнението беше редактирано от RogueOne на 20.07.16 16:32.
*Днеска съм в едно такова женско настроение.. Но много са ми силни тея думи , особено , когато ги изпитваш ..Много са истински и силни... така е - страда се, за да развиеш хубаво дупе... ;) и то цяло и не безлично!
Но истината е, че цялото страдание за всичко е само пътека към себе си, разрушаване на едно аз и отваряне към друга част от живота, от сърцето... Пък лудостта е хубаво нещо. Прави те истински, неподправен, готов;
Все пак, трябва да се гледа напред, жените сме носталгични и умозрителни създания, но всяко нещо е на моменти. Да се гради разрушеното и да се вярва в по-доброто, което ще бъде, дори, когато си потънал страданието. Be a believer. Слънцето изгрява винаги, дори след най-дългата нощ...
Много усмихнат ден ти желая и с повече слънце в настроението!п.с. Мале, как ти наспамих дневника с моя хаос... :/
Да не четеш редовно Инес Субашка? :D :Д
20.07.16
17:26
Да се включа и аз с моето скромно мнение. На мен също ми харесва повече сегашната ти форма, но все пак по-важно е ти да се харесваш такава, каквато си, или както се казва “е.. им майката на другите и гледай ти да си добре” ;).
*Днеска съм в едно такова женско настроение.. Но много са ми силни тея думи , особено , когато ги изпитваш ..Много са истински и силни... така е - страда се, за да развиеш хубаво дупе... ;) и то цяло и не безлично!
Много усмихнат ден ти желая и с повече слънце в настроението!п.с. Мале, как ти наспамих дневника с моя хаос... :/
Да не четеш редовно Инес Субашка? :D :Д
Не... Що? [спамът става сериозен!]