Бисери от форума

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.08.12
04:27

Бой с павета ве,мама му! (muscle)

14.08.12
12:11

Хаха, видях му снимките и се сетих за картинката с triple facepalm :D

14.08.12
12:36

казано от Мартин Томов на 13.08.12, 18:39:

казано от Марк Стефанов на 12.08.12, 22:34:

За тези който ползват суроватъчен протеин - вземете 1 доза и я сложете в няква малка купичка, след това добавяйте съвсем малко мляко на око и бъркайте, целта е да стане гъсто като течен шоколад. Накрая намазвате палачинката със ‘’сместта’’ и получавате палачинка с шоколад, особено ако протеина ви е шоколадов. :)

казано от Мартин Томов на 13.08.12, 11:07:

А ако протеинът ми е с вкус ванилия колко време трябва да го бъркам, че да стане на течен шоколад?

казано от Марк Стефанов на 13.08.12, 14:43:

Не мога да ти кажа време, на око трябва да гледаш, иначе схемата е същата - и аз за първи път като го пробвах това бях с ванилов протеин. :)

Пф, грам не е интересно така...

НЕНЕНЕНЕ

Започвам да следя темата с ОРГРОМЕН интерес :)

Някой, ако направи книжка с тези бисери и ги преведе на Английски език ще избие рибата !

предлагам книгата да се казва ‘‘bulgarian strong shits ‘’ :D

14.08.12
17:15

казано от ЂÒÞΈто на 14.08.12, 16:27:

Aз пък не го свалям въобще! :) А не да се развъртам от слагане и сваляне. И да, колана ми е на НАСА и затова горя калории с него.. Когато тръгнеш да тренираш с моя колан, тогава ми обяснявай какво се гори и какво не.

14.08.12
19:36

казано от Filip Filipov на 14.08.12, 19:32:

... да ръзте прасеца..?

След “ръзте” май е излишно да му напомням за функцията на пълния член в българския...

14.08.12
21:02

Пак съм аз, ама какво да направя, като творците не спират и за миг:

казано от Росен Стоилов на 14.08.12, 20:59:

Здравейте,искам да кача маса,без протеини и други химий..Купих си бирена мая дано подейства,искам храната която ям да е здравословна?Какво мислите?Какво да ям според вас?

Тамън преди малко се чудех как да му отговоря :D Ако никой не пише и темата не отиде в архивите, ще му помогна :D

14.08.12
21:13

Boby_, аз ще си позволя да те цитирам, защото мнението ти е попадение, по-сполучливо и от самия бисер.

казано от Boby_ на 12.08.12, 21:59:

казано от Vintage на 12.08.12, 21:14:

броя на плочките е генетичен,като гледам снимките имаш 6 броя,което си е доволно?
Машина ставаш като тренираш корема да ти стабилизира торса,не със коремни преси.И те си имат място,но това не му е главната функция като цяло.

Абсолютно си е генетичен броят на плочките - точно колкото са броят на краката, ръцете и очите например. :)

14.08.12
21:25

казано от Veso Pervazov на 14.08.12, 21:13:

Boby_, аз ще си позволя да те цитирам, защото мнението ти е попадение, по-сполучливо и от самия бисер.

казано от Boby_ на 12.08.12, 21:59:

казано от Vintage на 12.08.12, 21:14:

броя на плочките е генетичен,като гледам снимките имаш 6 броя,което си е доволно?
Машина ставаш като тренираш корема да ти стабилизира торса,не със коремни преси.И те си имат място,но това не му е главната функция като цяло.

Абсолютно си е генетичен броят на плочките - точно колкото са броят на краката, ръцете и очите например. :)

Ей, записах се и аз в тая тема! :D

14.08.12
21:33

Е хайде да ти е честито :D Оттук все нагоре.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 19.08.12 12:22.

19.08.12
12:22

казано от Божидар Ягодин на 11.08.12, 20:55:

...скок от клек 3 серии 5-7 бавно темпо

ей това ще е много интересно да се види...скок с бавно темпо си го представям като на забавен кадър :D :D :D

казано от bLuE-or-dEaD на 27.09.07, 18:23:

Добър вечер. Искам да попитам, дали има някакви странични ефекти от гейнер, защото много хора са ми казвали, че от добавките има странични ефекти. МЕРСи предварително!

казано от Йоан Симеонов на 24.08.12, 13:10:

Кавали са ми, че се ставало агресивен от тях и се налитало на бой, това вярно ли е?

казано от Петко К на 24.08.12, 13:14:

Ами като разбереш, че си дал толкова пари за глупости, нищо чудно да станеш агресивен :D

Петко е безмилостно прав... както обикновено. :D

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.08.12 15:47.

24.08.12
15:43

Всъщност, поста, на който отговарях е този ;)

казано от Йоан Симеонов на 24.08.12, 13:10:

Кавали са ми,че се ставало агресивен от тях и се налитало на бой,това вярно ли е?Само това ме спира да си купя..

Мнението беше редактирано от Петко К на 24.08.12 15:43.

В бързината не съм сложил точния цитат. :)
Коригирам, за да се види цялата прелест! :)

24.08.12
20:30

казано от stelqn kostov на 24.08.12, 19:37:

...и сам 100 килограма...

Добре, че казва колко килограма е сам. Обикновено споделят колко тежат по двама.

25.08.12
12:58

казано от OldSchooler на 25.08.12, 12:38:

Ендоморф с ръст 180? По-вероятно е да си центриморф,ако си с по-едри кости. ;)

Вече се зачудвам аз какъв морф съм!? :D

26.08.12
22:17

казано от Марлон Наков на 25.08.12, 11:08:

Щом искаш да наблегнеш на ръцете значи смяташ че ти изостават, а щом ти изостават значи най-вероятно хранителния режим и възстановяването като цяло ти куцат.Така че погледни тях преди да гледаш тренировката. :)

Поздрави !!!

Желязна логика, ей. Щом едни от най-малките мускулни групи не се растат значи не са дохранени, нищо че големите групи изпреварват (те големите откъде ли се хранят???) Това ми прилича на лафа едно си баба знае, едно си бае или по-точно на Мирча Кришан и краставицата...

01.09.12
10:01

казано от howL на 30.08.12, 03:41:

Ако това е от значение целта ми за “мечтаното” тяло е нещо от рода на Силвестър Сталоун във филма The Expendables.

:D

01.09.12
21:10

казано от Zdravko Mihnev на 01.09.12, 19:52:

казано от El Talanto на 01.09.12, 19:10:

Не обичам ориз и риба ... Някакви други неща можеш ли да предложиш?

се едно не обичаш женски цици и гъз.

:D :D :D

03.09.12
16:30

казано от Dimitar Valentinov на 03.09.12, 14:29:

Може ли да ми направите програма за релеф аз съм на 13 години 50 кг и 170см висок .Кажете с какво да се храня колко сери колко килограми да дигам искам само релефно тяло имам 4 плочки оформят се 6тите не искам да взимам добавки и хапчета и ако може ми кажете как да си направя протеинов шеик без да слагам протеинови хапчета.Месо ядки банани мляко ябълки а яйцата сурови или варени трябва да са

‘’Кажете с какво да се храня колко сери’‘

сери колкото можеш повече... забързва метаболизма :D :D

03.09.12
21:28

казано от kristiancho на 03.09.12, 17:08:

‘’Кажете с какво да се храня колко сери’‘

сери колкото можеш повече... забързва метаболизма :D :D

хахахахах, лелеле, тушшшш! :D :D :D

едит: вече една минута го гледам това и се хиля!

Мнението беше редактирано от Петър на 03.09.12 21:30.

09.09.12
09:58

Здравейте, новак съм тук и искам да потърся помощ от напредналите и съвети. Така, въпросът ми е, тъй като искам да чистя мазнините: Добра комбинация ли е кафе с мляко(0,1%) и 1 люта чушка преди кардио за (фат бърн) и преди тренировка или ако не е добра комбинация , кое е по-добре да се яде/пие за фат бърн, лютото или кафето?
е

Не мога! Жалко, че не е уточнил приложната точка на чушката :D

Мнението беше редактирано от CarnalK на 09.09.12 09:58.

10.09.12
10:31

казано от Georgi Arnaudow на 10.09.12, 06:53:

ако ще ти е така сплита, моето мнение е предното и средното рамо да ги сложиш при гърдите, задното рамо с гърба, ръцете да си останат така, а краката сами, защото раменете са ти в горната част на тялото, а краката са ти долу, като направиш първо рамо, след това крака, кръвта от раменете ше ти слезе в бедрата и прасците, а нали целта ти е да я задържиш в мускула, да се доставят повече кислород и т.н.

Мнението беше редактирано от Old Timer на 10.09.12 10:31.

10.09.12
19:15

Въпроса е с какво да се комбинира креатин.

казано от Иво Илиев на 08.09.12, 17:06:

Ох...натурално креатина се произвежда от амино киселините на бъбреците и черния дроб...

Да разбирам, че черния дроб и бъбреците секретират аминокиселини, от които се произвежда креатин или???

казано от Иво Илиев на 09.09.12, 19:23:

Относно добавките - Хората са родени с различни кръвни групи и телесен тип и усеща добавките по различен начин.

Не знаех, че усвояването на добавките зависи от кръвната група... :x Аз съм А1+, някой да препоръча добавки за мен??

казано от Иво Илиев на 08.09.12, 16:46:

Креатина се възпроизвежда от аминокиселините,следователно ще е удачно да го комбинираш с продукт който ще снабдява организма ти с аминокиселини и още креатин.
Гейнер - Optimum Nutrition Serious Mass (Съдържа креатин и доста видове аминокиселини)
BCAA - Optimum Nutrition Instantized BCAA 5000 Powder (Много богат на аминокиселини продукт)
Аминокиселини - Pure Nutrition - Amino 2000 (Има аминокиселини които не участват в съдържанието на опаковката на BCAA на Optimum)
Мултивитамини - Scitec Nutrition - Monster (Адския продукт,съдържа адски много витамини и аминокиселини,мога да кажа,че ми харесва повече от Animal Pak)
Азотен Буустер - Shotgun или No-Xplode и в двете има доволно краетин.
Експериментирай и чети и ще постигнеш успех :)

Без коментар.

14.09.12
19:59

Здравейте, избрах тъпото заглавие за да ви привлеча вниманието, та да преминем към същество.

Много хитри станаха ей :D

26.09.12
16:32

казано от Станимир на 26.09.12, 16:27:

Ти понеже си голям мъж си тръгнал да ме заплашваш във форум :D И кво като се срещнем, ще ме мъчиш с йога разтяжки до смърт? :D Може и Маргаритка да доведеш, да ме замеря със зеленчуци докато агонизирам :D Вземете и  Пъпи да ви ръкопляска, ще се чувствате по-значими :D

Е, не можах да се сдържа :D :D :D ...колко мъка, завист и злоба има по този свят...дори не съм сигурна дали е смешно...

27.09.12
19:04

казано от Dobromir Kostadinov на 27.09.12, 18:58:

И какво вегетарианец ли ще станеш? Дори и зайците имат рак, така че е същата работа.

Bro-science в действие. :)

казано от Boby_ на 27.09.12, 19:04:

И какво вегетарианец ли ще станеш? Дори и зайците имат рак, така че е същата работа.

Кое е бро сайънс ще ми обясниш ли? Сериозно. Ако съм в грешка искам да знам.

27.09.12
22:43

казано от Dobromir Kostadinov на 27.09.12, 21:57:

Споко, толкова си прав, че няма как да не бъдеш пъхнат в бисерите за това. :D :D

28.09.12
08:37

казано от Dobromir Kostadinov на 27.09.12, 21:57:

Ще ти обясня. :) Не си в грешка, а в липса на достатъчно информация, на базата на която да си правиш изводите.
Извинявам се за темата, в която го правя, но ще подходя сериозно към това, за да го изчистим - без ирония или подигравка.
Така... Разбира се, че и зайците страдат от ракови заболявания. Те не са “запазена марка” на хората. Въпросът обаче е колко често. Не разполагам с точен отговор, а и не ми се занимава да търся проучвания върху зайци, но по ред причини е явно, че при зайците ракът е далеч по-рядко срещан, отколкото при хората. Най-малкото защото има сигурно 1000 други неща, които могат да убият един заек, много преди изобщо да има някакъв шанс да развие рак. :) Така или иначе правим информираното допускане с малък риск да сбъркаме, че при зайците ракът е доста по-рядко срещан.
На аргумента “И к’во, нали все пак го има” отговорът също е ясен - той е същият, като на “ама Пешо, на Жоро баджанака, умря от рак на белите дробове, а никога не е пушил” или “дядо ми Ставри живя до 90, а палеше цигара от цигара”. Разбира се, че пушенето не е 100% гаранция за рак, нито пък непушенето - 100% защита от него. Пушенето (а в нашия случай - употребата на голямо количество месо) са рискови фактори. Като такива, те УВЕЛИЧАВАТ РИСКА от рак. Не ти гарантират такъв.
Същото е като с поставянето на предпазен колан, когато шофираш - може и да загинеш при катастрофа с него (съответно да се спасиш без колан), но шансовете са в полза на обратното, затова по-добре слагай колан.

Това за второто изречение в първоначалното ти мнение. А на първото вече бях отговорил в дневника си - не, няма да ставам вегетарианиец, а търся други начини да компенсирам риска, доколкото е възможно. :)

28.09.12
10:13

казано от To Be or Not TO Be на 28.09.12, 00:08:

Това,което аз смятам да направя в следващите 7 месеца е да придобия тяло г/д съвпадащо с това на Вин Дизел

Малко данни за мен:
Ръст - 174 см
Тегло - 62 кг

Тип тяло - Ектоморф
Подкожни мазнини - 8% (Това едва ли ще ми трябва)
Хранителен режим - Зърнена диета (Ям каквото зърна :ДД),т.е над 3500 калории дневно..
Стаж - 7 месеца

А след още 7 месеца  ще гони Ронито

02.10.12
21:55

казано от Руслан на 02.10.12, 21:38:

Здравейте.
Напоследък започнах да чета по много (100 - 200 страници дневно) и усещам доста високо  налягане в артериите около мозъка си . Може ли това да доведе да доведе до нещо фатално от високото натоварване, например инсулт (аневризма тромб и тн.)

02.10.12
22:59

Още от същата тема

казано от Руслан на 02.10.12, 21:58:

Проблем с очите до сега съм нямал, но става въпрос че си натоварвам мозъка повече от обикновенното четене, защото чета високоскоростно. Интересува ме дали артериите които са много по тънки около мозъка могат да издържат на налягането.Стигал съм до моменти в които мозъка ми блокира от многото информация .

Високоскоростното четене сигурно е един вид HIT-четене...
И култовия отговор:

казано от CarnalK на 02.10.12, 22:41:

Пречел си! намали главите и страниците и мини на по-леки книги. Не ги слушай тия дето са професионалисти и по цял ден четат на специални лампи и имат и обръщалки на страници, отбелязвачки и тн!

Невероятен сарказъм.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 02.10.12 23:02.

07.10.12
16:34

казано от Тодор Живков на 07.10.12, 11:16:

Здравейте!

казано от Петър Стоянов на 07.10.12, 16:17:

Пичове, искам да ви задам един въпрос и очаквам съвети.

И двете момчета задават нормални въпроси - бисерът не е в текстовете им, а в имената. :)
През няколко часа в един и същ раздел търсят съвет Тодор Живков и Петър Стоянов. :)
Вероятно следват Вълко Червенков и Жельо Желев. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.10.12 16:34.

10.10.12
23:51

казано от Madboy на 01.10.12, 22:46:

С тази мъртвя тяга най много някой прешлен да счупи огледалото във фитнеса ти, и да трябва да го плащаш. Това, че някой, някога е направил някакво безумие не го прави нито вярно, нито полезно, нито ефективно.

От темата за римо-румъската тяга.
Добре казано! :)

12.10.12
12:01

казано от Marto на 11.10.12, 17:14:

Здравейте! Казвам се Мартин и съм на 15 години. От около 1-2 седмици тренирам с дъмбелът ми. Сега съм сложил дискове и е 8 кг. Когато тренирам над 20-30 мин. с него усещам лека болка в корема(”в лявата част”). Има ли възможност да е херния?...Поразгледах тази тема: http://www.bb-team.org/articles/822_herniyata-vechniyat-vrag-na-sporta и мисля, че ме били точно там, където се намира ингвиналната херния...Да малко смешно е особено това “8 кг” и това, че тренирам от толкова кратко време, но последните дни тренирам всеки ден, понякога през ден като изпълнявам едни и същи упражнения(всичките наблягат на бицепса), но тренировките са ми от 40-60 минути почти без почивка(само дигане). Може би е от това.

Събрал съм няколко поста на автора в един, за да обобщя въпроса. А той е “може ли да съм си докарал ингвинална херния от ЕДНОЧАСОВА ТРЕНИРОВКА ЗА БИЦЕПС ВСЕКИ ДЕН с 8кг дъмбел...”

13.10.12
00:28

Въпроса е може ли да се пие протеин и гейнер едновременно...

казано от Dimitar Kostadinov на 12.10.12, 23:53:

Est. 4e ima zna4enie na kolko godini e. Zakvo da vzima dobavki ,koito mu tvarqt droba i surceto,pri polojenie,4e naprimer e nqkoi puber ? Toi taka ili ina4e si raste,no vsi4ki lapeta iskat burz efekt.Tam e i greshkata im !

И друго...

казано от nowisthetime на 13.10.12, 00:12:

...
Спазвам хранителни режими от самото начало,вече 4-та година уплътних тренировките до 7-8дена в седмицата...
Въпросът ми е тъй като нямам особен стаж с добавките и особено със зобове,искам насоки какво и как(цикли,дози,имена на препарати)  да го вземам това чудо,което ще ме изтреля? Целта  ми е да вдигна 10-15килограма за в срок 1 година,а ще се радвам и за по малко.
НЯМАМ МЕРКИ дали ще е скъпо,екстремно вредно или не,просто търся силен ефект!
Искам отговори ,само НЕобвързани със здравето!...

Да оставим настрана въпроса със зобовете и “гладко течащата и логична” мисъл на автора, чудно ми е само как успява да тренира 8 дни в седмицата...

13.10.12
12:46

Аз съм на 17-години висок съм 1.67см тежа 60кг. и както се досещате неискам да започвам още с фитнеса понеже се надявам да дръпна още малко на височина

(tmi)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1