[quote author=“stani76”]Моя съвет е да караш някой инструктор да те наблюдава докато правиш упражнения при който се натоварва кръста. Днеска гледам в залата едно високо и леко прегърбено момче - е инструктора 10 пъти го опъва докато го накара поне малко да си държи кръста изправен.
Ае, я по добре да не кара никакъв инструктор да го гледа, че туковиж до ОПЪНАЛ и него на мъртвата тяга.... :lol: :lol:
14.05.06
01:37
не видях никакъв бисер в това изказване.
Дай линк за таблицата със стойности за нормални и ненормални билдери...
P.S. Леле аз май съм във втората графа :wink:
Ми като кафе ще го пие я надали като сметанов сладолед :lol:
22.05.06
17:48
Айде първия път да беше грешка от бързане, ама той пак...
[quote author=“The_KiLLeR1”]Искам да качвам да 73кг сам,искам поне 80 да стана до края на лятото,ако може и повече,просто питам за л-карантина защото ми казаха че го има в този геинар и аз много се очудих и затова питам :)
Еми Л-КАРАНТИН определено няма :wink:
Темата е стриди и рамо...
[quote author=“dj-coco”]как да предотварта появата на стридите ?
и нещо за растегнато сухожилие на рамото ...някакво мазило да ми препоръ4ате и нещо др
30.05.06
15:45
Ти да не си объркал форума :wink: :wink: :wink: я провери на www.mastika&ajrqn.org
P.S. Нищо лично :wink:
Не съм го объркал, иначе линка ти не са отваря
Щеше да е чудно, ако се отваряше хаха :lol:
пича иска съвет: [quote author=“root”]Препоръчаите ми нещо да зимам за релефно тяло... Тренирам около 2-3 седмици на 14 години съм от софия!
аз му го давам:
[quote author=“Liofle”]root, пич, парво направи мускулна маса, заякни и после релефче. Както когато си на море и правиш пясъчен замък - първо мааш мокра кал за да стане голяма, МЕСИСТА буца и после вече оформяш докато стане твърда и релефна. В процеса на орелефяване, пясъчната маса(ПМ) спада но за сметка на това замъчето става
по-твърдо, по-релефно, по-красиво. Просто си представи че си замъче..........
П.С. преди да го напиша се бях почерпил с туй-онуй ;)
Ае по принцип избягвам да изтипосвам разни неща тук, щото се знам какви ги дрънкам аз самия... ама тука просто не се въздържаш, яко лаф се завърза :lol: :lol: Из хрониките на един човек, който искал да си изчисти задника:
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“guBak”]Задника се чисти с тоалетна хартия или на биде
Става ли да пратиш филмче хх-ахха-ахха
[quote author=“manson”][quote author=“stoyan_89”]тои се чисти най-накрая това знам със сигорност просто ме интересува конкретно как
ахаххаха абе хора направо ме убивате.............
Защо се чисти най-накрая? Защото като изчистиш всичко най-накрая почваш да смъкваш от там нали :)
Диета му е майката, с упражнения нищо няма да направиш. Сложи си цедка на устата :))
[quote author=“stoyan_89”]пп. Ловя бас че задника се чисти Знам го от интервю с Хрисомир
Обади му се за още едно интервю :) Сега съм болен но след седмица като се видя с него ще го питам как са нещата хах
Тука един вечен въпрос: Дали размера има значение :lol:
[quote author=“InDaHEad”]Хаахахха чикия в мокър пясък вика....евалата бате :D :lol:
...примерно аз кат се гледам мене,или в огледалото и съм си добре,но като се снимам и някак си...просто сичко е някак си по-малко...странна работа.. :roll:
Тук един човек иска “корем като на митъо крика”, полочава ултра адекватни отговори... : http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=16678&highlight=
Поздрави :D
е това си е за златен медал, ако има награда за най-голям бисер, всеки път като го прочета прихвам да се смея ахахха :lol: :lol: :lol:
:lol:
[quote author=“d1sc0_c1t1z3n”]някой да знае протеиновото съдържание на червеите? и един червй колко грама е :lol:
:roll:
:roll: :wink: :oops: 8) :lol:
Изтрих към 10 спама. Вървете другаде да си мерите .... каквото там ви е интересно. Не спамете темата и моля пускайте смешни неща, защото забавните бисери свършават още на 7ма-8ма страница.
manson
18.06.06
22:05
полека с анаболните тренировки :D
[quote author=”|Chosen|”]Ще направи.
175см, 80кг, на 14г, ако примем че не е билдър от малък да качва мускули - има какво да сваля.
Условията - диета, кардио (бягане) и добавката картнитин са изпълнени. Ако диетата е добра и има воля да бяга редовно - ще свали.
Темата ти е малко глупава, ама карай :)
Поздрави
[quote author=“NAZI_BG”]Ок Мерси.Мисли , че ще се орелефи.Верно ли ? :P :P
[quote author=”|Chosen|”]Зависи дали има мускули под сланините :P
[quote author=“GrandMasterP”]Ако не си тренира мускулатурата няма как да се орелефи.
[quote author=“NAZI_BG”]отдолу е твърд кат камак
Ето цялата тема.
Само, че не е уточнено къде отдолу :lol:
20.06.06
03:09
[quote author=“batspirooo”]колкто до твърдите въглехидрати след тренировка - няма никакъвпроблем да ги вземаш заедо с протеин изолат или нвщо от сорта.
Така е. А меките въглехидрати с концентрат се пият. :lol: :lol:
[quote author=“arniman”]
Ще има ли ефект, ако ходя да бягам сутрин и тренирам по програма за покачване на маса и храненето ми е за маса.Не искам да качвам килограми, а просто да ги запазя, като направя малко релеф.Може ли да стане това или трябва да сваля килограми за да се получи релефа.
Само ще споделя опита ми определено зависи от храненето дали ще се получи релефано се пак ще разкажа историика, за пример преди няколко години с един приател ходихме да тичаме около една седмица, та за тази една седмица апетита ни от пустото тичане се прееба здраво, почнахме да ядеме като говеда, аз качих за тая седмица с тичането 4 кила, а тои качи най-малко 8кг. и се чуствах страхотно голям и даже по-изчистен, а моят приятел определено беше по-изчистен, проблема с тичането при мен беше че просто едното коляно ми получи някаква травма и две седмици ходех като някакъв кривак, а моя приятел се нацепи при гардите и ръцете от рязкото качване, пак повтарям 8кг за седмица от повишения апетит от тичането, раката му порасна с 3 сантиметра, моята само 1, но дори и за една седмица дори и не чисто хранене определено който може да тича си струва !
[quote author=“red”][quote author=“arniman”]
Ще има ли ефект, ако ходя да бягам сутрин и тренирам по програма за покачване на маса и храненето ми е за маса.Не искам да качвам килограми, а просто да ги запазя, като направя малко релеф.Може ли да стане това или трябва да сваля килограми за да се получи релефа.
Само ще споделя опита ми определено зависи от храненето дали ще се получи релефано се пак ще разкажа историика, за пример преди няколко години с един приател ходихме да тичаме около една седмица, та за тази една седмица апетита ни от пустото тичане се прееба здраво, почнахме да ядеме като говеда, аз качих за тая седмица с тичането 4 кила, а тои качи най-малко 8кг. и се чуствах страхотно голям и даже по-изчистен, а моят приятел определено беше по-изчистен, проблема с тичането при мен беше че просто едното коляно ми получи някаква травма и две седмици ходех като някакъв кривак, а моя приятел се нацепи при гардите и ръцете от рязкото качване, пак повтарям 8кг за седмица от повишения апетит от тичането, раката му порасна с 3 сантиметра, моята само 1, но дори и за една седмица дори и не чисто хранене определено който може да тича си струва !
Оле с тичане 3см на ръката...почвам и аз от утре... :shock:
[quote author=“DaMp370”]П.П.П.Преди да влезнеш във водата си намокри леко сърцето и корема за да свикне организма.
Много е опасно да не си намокри белия дроб че може да се удави, иначе сърцето е екстра
29.06.06
20:45
[quote author=“power_hammer”]А това за бицепса и трицепса мисля ,че няма такова движение,което да ги комбинира защото те са мускули антагонисти бицепса разгъва,трицепса згъва.
:lol: :lol: :lol: :lol: малииии начи всъщност трябва да се казва трицепсово сгъване с лост!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
19.07.06
17:26
[quote author=“cranberrry”]вярно ли е, че кардиото е катаболно и води до натрупване на мазнини по корема?
21.07.06
14:21
О, небеса! ‘Ми хе скачайте си без въже - пак си подскачате и товарите същите мускули. Някой ще каже, че и въртенето е част от натоварването - ами въртете си ръцете в синхрон и готово пхахаахааха
o небеса! чудо! алелуя! да си въртим ръцете в синхрон, толкова е просто! аз отивам да кажа на балъците кикбоксиори че това въже е безсмислено! просто трябвало да си въртят ръцете в синхрон!Гениално просто! Просто гениално!
[quote author=“Nask0`”]На коя част от силата ще наблягаш?
Максимална сила, бърза сила или издръжливостта на силата?
[quote author=“ZzZaPyr”][quote author=“motikoss”]Четох в сайта относно набиранията и възникна проблема че незнам какво е прониран , супиниран и неутрален хват. Ако може да ми помогнете :)
Мисля че прониран е по широк от раменете , супиниран по тесен или обратното а неутрален е хват колкот раменете
22.07.06
21:29
Един малък диалог извън форума да ви цитирам :mrgreen:
-Маняк,купих си 10 опаковки бионабол,в момента го пия по 50мг дневно ,стигал съм и до повече ,но сега свалям милиграмите в цикъла до 20..
-И какъв е проблемът?
-Абе не качвам и не качвам..
-А не расте,ти честно ли???
-ЧЕСТНО,брато,не знам къде бъркам работите.
-Ми може да е храненето...тренировката..
-(мисли) Ми човек,ние играем по цял ден карти пред блока,ама колкото и да вземам не расте и не расте..
[quote author=“YODA”][quote author=“AC/DC”]Ако щеш си поръчай и за 1000$, доставката зависи само и единствено от теглото и дестинацията
Ако искаш и в космоса можеш го прати, но НАСА искат около 1$ млн. за 1 килограм, така че се радвайте на тез цени!
сори за оффтопика. това горното сам си го слагам в бисери :lol: :lol: :lol:
[quote author=”“]еми аз не гласувах понеже мисля че зависи от човека , секи разбира по различен начин ‘’хармонично тяло’’ имам предвид че секи си има различни цели и стремежи...
според мен секи се стреми за такова тяло което да го одоблетворява самия него ... секи е индивидуален .зависи какво искаш да постигне за да ти кажат колко време ти трябва
а пък и времето не е точно мерило ... понеже секи се развива с различни темпове...
28.07.06
12:25
[quote author=“PaTriK”]1-буцепс - трицепс
Може би защото ти е като буца бицепса и за това си го кръстил така.
[quote author=”Петко К”][quote author=“3230”]С какво ядете изварата :?:
С вилица.
[quote author=“Me4o_lejankata”]След няколко дни щте пробвам 100:) не не се фала нз при ваз фалене ли е но тука в Вършец не е фалене иам един приятел Момче оня само работи много работи даже еи о раменете е широк 2педйй:) тои много дига са е 10клас сигорно щте дигне 120:) ама тва няма зн....
Най добрата комбинаця е момци Бокс Щтанги и борба
[quote author=“Me4o_lejankata”]Ехтра е стана в 4често седна ако има киофтета апна пия 1кило вода и легам
е кък :) 1 кило водъ с две киофтета кат апнеш в 4 през нощта е екстра :lol: :lol:
...[quote author=“Me4o_lejankata”]Призвам за секи ден
Сутринта Мекици:-D Слетобед 1паржола с 2яайца вечер 2паржоли с 1 яайце ?
този трябва го баннат за оскверняване на майчиния език :lol:
31.07.06
14:47
[quote author=“StaRkY”]...така че куче влачи реис цица нема :)
Това по въпроса могат ли жените да си качат чашката :) хихи
31.07.06
19:36
[quote author=“_ZOB_DOG_”]Че то аз ако не ида до кенефа да сера 4 пъти на ден, няма да заспя ве. И то всичко е твърд продукт, а не рядко щастие. Ама сигурно е щото ям много, ама сериозни приказвам - 4-5 пъти, броял съм го тъй като на един приятел му направи впечатление че често сера.
добро впечатление правиш :wink:
31.07.06
20:28
Me4o_lejankata написа:
Ми ако изкаш ми вервай... аз не дигам никога сам с много килграми така и един от моя клас вика аве каде щте дигнеш 95 вика бегаи викам е яла да ти покажа като не верваш иде о назе сложих дигнах и он гледа като крава
[quote author=“kazz”][quote author=“Mr_Muskul”][quote author=“AbSs”]Хаха това трябва да се види, ще се посмеете от сърце :wink: . http://www.youtube.com/watch?v=ZSjpMxRZtZI&search=maurice%20greene
Малко се отклоняваме от темата...даже доста, тъй че ако авторът има нещо против спама да каже.
Иначе филмчето е лудница. :lol: :lol:
Аааа нищо против :) спамете си на воля
готино, спуках се да се хиля :lol: :lol: :lol:
[quote author=“StronG™”][quote author=“johnrambo”]максимарната скорост измерена на Гепард е 101 км/час....manson - близо беше :lol:
Да бяга и с 200 аз имам пушка :D
спам
Йода
07.08.06
00:12
[quote author=“AbSs”]Ако и на теб ти се налага да преследваш вечерята си и ти ще си слаб.
Хихи .. ето защо африканците били хърбави :lol:
[quote author=“ASTOR”]Малко са като Дориан, вижте например Арни че се е спаружил като падарска дреа
Астор не се засягай, много ме изкефи затова го слагам тук!!! :lol: :lol: :lol:
Не се засягам то си е за тук :lol: :lol:
Astor
Тогаз добавям и туй:
[quote author=“Astor”]2 Седмици бан за педарастия и гейство
manson :wink:
[quote author=“Solmyr_bg”]Здравейте!
Искам да попитам как се нарича онова кремче или каквото е там,дето с него се мажат бодибилдърите преди състезания и кожата им прилепва по мускулите....а да и стават с бронзов тен :P
:shock: :shock: :shock:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече